Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Makarena

Broj poruka: 8

Prijavi adminu

Napokon su mi stigle trakice 🥳. Uzela sam Femometer trakice, je li ok testirati s prvim jutarnjim urinom? Piše u uputama da je preporučljivo testirati 4 sata od zadnjeg mokrenja. Čini mi se da sam negdje na netu pročitala da nije preporučljivo s prvim jutarnjim testirati pa sad ne znam 🤷🏻‍♀️

👩🏻 29 🧑🏻 33
    👧🏼 05/23
    ⏳ 09/24

• srcekokuca

Broj poruka: 226

Prijavi adminu

Najbolje vam je raditi svaki dan u istu uru koju vi odredite imate i njihovu aplikaciju 😁koja vam reče o rezultatima trakica ovulacije

• srcekokuca

Prijavi adminu

uniqlo7

srcekokuca

uniqlo7

srcekokuca

Pozdrav razočarana sam malo😩..evo da vam ponovno ispricam moju situaciju..Zadnja menstruacija 7.12
    Odnos 22.12 dan ovulacije najplodniji dan
    Stvari trebam dobit za 3 dana i imam grčeve i bolove koje nikad nisam imala
    Sve sam se nadala plusicu te sam napravila sad test na drugi urin koji je pokazao☹️https://ibb.co/CWTBhBS
    Ja sam kao i ti, ali se još nisam testirala… ako dođe dođe, brzo iza nje je O i idemo opet jako🤍
    Za koliko ti moraš dobiti
    U ponedjeljak bi trebala, ali u mene krenu grčevi s prvom kapi tako da nemam apsolutno nikakvih simptoma😂

🙈🙈🙈eto bože bit će šta bude možda nas iznenadi al eto u mene čisto sumnjam jer je test negativan

• uniqlo7

Broj poruka: 42

Prijavi adminu

Ljudi ja imam jedno specifično pitanje. Naime, imam 2 donje osmice koje lagano izbijaju i bit će za vadit vani. Imam baš strah od toga, znam po prijateljici kakvi su to bolovi bili… e sad, ukoliko bi se dogodila trudnoća, je li uopće smijem to raditi tijekom trudnoće obzirom na (neku??) anesteziju.. nisam se bas puno raspitivala pa me nemojte osudjivati😂

Biokemijska 10/24 (5tt)

• eni233

Broj poruka: 1839

Prijavi adminu

uniqlo7

Ljudi ja imam jedno specifično pitanje. Naime, imam 2 donje osmice koje lagano izbijaju i bit će za vadit vani. Imam baš strah od toga, znam po prijateljici kakvi su to bolovi bili… e sad, ukoliko bi se dogodila trudnoća, je li uopće smijem to raditi tijekom trudnoće obzirom na (neku??) anesteziju.. nisam se bas puno raspitivala pa me nemojte osudjivati😂

Lokalna anestezija ti ide za zubiće , mislim da ona djeluje štetno , nego su problem tablete protiv bolova .. hmmm pa neznam onda kako to ide .. jer užasno bolo ja sam vadila umnjaka ja nisam mogla spavati tjedna dana od bolova po danu bi mi bilo ok a po noći bi me probadalo užasno onako u mozak doslovno , nemogu to opisati kak je to bilo a morala sam na posao užasno .. 

👩35
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni 👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌

• eni233

Prijavi adminu

Ne djeluje štetno * sam htejla napisati 

👩35
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni 👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    10/2023 oligozoospermia

• srcekokuca

Prijavi adminu

uniqlo7

Ja kad sam prošli put bila trudna doktorica mi je zabranila pit brufen..sa mjesec ipo dana trudnoće pila sam klafocin od 1000 za upalu uha
    Za inekcije neznam🙈
    Jednom sam išla provjerit zube zubar mi je rekao kad pristanem dojiti da mu se javim pa da ćemo onda popravljati 

• uniqlo7

Broj poruka: 42

Prijavi adminu

Kužim sve, hvala vam puno! 
    Nažalost, meni rijetko što pomogne kao brufen 600, takonda mislim da cu probati to odgoditi ako je ikako moguce ako se t dogodi kroz par mj 🤞🏼 hvala puno cure! 🤍

Biokemijska 10/24 (5tt)

• eni233

Prijavi adminu

uniqlo7

Kužim sve, hvala vam puno!
    Nažalost, meni rijetko što pomogne kao brufen 600, takonda mislim da cu probati to odgoditi ako je ikako moguce ako se t dogodi kroz par mj 🤞🏼 hvala puno cure! 🤍

Sve što misliš popraviti najbolje i napraviti najbolje Učiniti to sad dok još nisi trudna i onda si mirna dalje jer nedaj boze te uhvati zubobolja u trudnoći bit će ti užasno 😖😖

👩35
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni 👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    10/2023 oligozoospermia

• srcekokuca

Prijavi adminu

Točno tako..najbolje sad sve riješiti što možeš 😁

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.