Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • uniqlo7

Broj poruka: 42

Prijavi adminu

srcekokuca

Pozdrav razočarana sam malo😩..evo da vam ponovno ispricam moju situaciju..Zadnja menstruacija 7.12
    Odnos 22.12 dan ovulacije najplodniji dan
    Stvari trebam dobit za 3 dana i imam grčeve i bolove koje nikad nisam imala
    Sve sam se nadala plusicu te sam napravila sad test na drugi urin koji je pokazao☹️https://ibb.co/CWTBhBS

Ja sam kao i ti, ali se još nisam testirala… ako dođe dođe, brzo iza nje je O i idemo opet jako🤍

Biokemijska 10/24 (5tt)

• srcekokuca

Broj poruka: 226

Prijavi adminu

Piše na testu 10ml do 5 dana prije menstruacije..neću se nadati lakše mi prihvatit da će menstruacija doci😪
    Baš imam neke grčeve i bol koju nikad nisam.imala 

• moonchild

Broj poruka: 61

Prijavi adminu

Sretna nova godina svimaaa, neka vam je sa srećom ❤️💫🤗

• srcekokuca

Prijavi adminu

Hvala također sretna i Vama Nova svima i da brzo ugledate svoje plusice na testu🩷

• srcekokuca

Prijavi adminu

uniqlo7

srcekokuca

Pozdrav razočarana sam malo😩..evo da vam ponovno ispricam moju situaciju..Zadnja menstruacija 7.12
    Sve sam se nadala plusicu te sam napravila sad test na drugi urin koji je pokazao☹️https://ibb.co/CWTBhBS
    Ja sam kao i ti, ali se još nisam testirala… ako dođe dođe, brzo iza nje je O i idemo opet jako🤍

Za koliko ti moraš dobiti

Anica88

Broj poruka: 606

Prijavi adminu

srcekokuca

Ja bi na tvom mjestu ponovila test u ponedjeljak 🤞

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

Anica88

Broj poruka: 606

Prijavi adminu

Ja sam ocaj ciklus bila uvjerena da sam imala ovulaciju 23.-24.12. 
    Danas sam radila test za trudnocu (negativan) i za ovulaciju (pokazao je skoro pa peak 😮 80%), a preksutra sluzbeno trebam dobiti m…
    Jucer smo imali odnos i danas nam se ne da 😆 morat cemo se natjerati 😅

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

• srcekokuca

Prijavi adminu

Ponovit ću ako ne dobijem menstruaciju🙈meni je ovulacija bila 22.12 tako da mislim da ti je možda kasno bila implatacija..napravi test ako menstruacija zakasni i sretno nam😁👐

• srcekokuca

Prijavi adminu

Jel imaš kakve simptome..ja kad trebam dobit menstruaciju nikad nebi imala simptoma nikakvih 
    A ovaj put grčevi u trbuhu prije 4 dana počeli, stalno trebam na wc piskit, pospanost, malo gađenje na određenu hranu

• uniqlo7

Broj poruka: 42

Prijavi adminu

srcekokuca

uniqlo7

srcekokuca

Za koliko ti moraš dobiti

U ponedjeljak bi trebala, ali u mene krenu grčevi s prvom kapi tako da nemam apsolutno nikakvih simptoma😂

Biokemijska 10/24 (5tt)

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.