Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    EllaMS
    06. Siječanj 2025. 22:58

Hvala vam, i ja vama držim fige. Nadam se da ćemo što prije ugledati te plusice. Ja sam ovaj mjesec ostala bez trakica, pa reko budemo ovaj bez. A što se tiče frekvencije odnosa, nama je to zapravo i uobičajeno. Možda bih manje vodila računa o tome kad smo da ne želimo bebu, ali generalno 3,4 puta tjedno. Nemam neki recept, nama je to tako spontano, a oboje imamo 36 tako da nismo ni mladi, ali otkako se znamo uvijek je ta kemija između nas bila malo divlja. Vjerujem da kad imaš djecu da se to dosta promijeni.

👫
    36/36
    10/2024 biokemijska

jasamja
    06. Siječanj 2025. 23:10

Bok svima, evo ja napokon prijavljujem 1dc 🙂 a baš sam jučer pomislila kako kasni i da sigurno neće doći još duže vremena zbog mog iščekivanja i eto nje danas 🙂 nisam joj se ovako veselia nikad 😂 
    Neka nam svima bude sretan i plodonosan ovaj mjesec 🤞

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

jasamja
    06. Siječanj 2025. 23:12

uniqlo7

Stigla moja M jutros. Nista ovog puta, ali idemo dalje 🤷🏻‍♀️

A joj, a baš su jučerašnji simptomi zvučali obećavajuće. 
    Pratimo se sada ja i ti onda 😉 koliko su ti dugi ciklusi? 

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

Uniqlo7
    06. Siječanj 2025. 23:45

jasamja

uniqlo7

A nekih 26-7 dana.. danas cijeli dan neka narančasta M, ali su predvečer krenuli tek bolovi u jajnicima tako da očekujem sutra pravu M. Po dosadasnjem racunanju trakicama,  O stize 12.-13. Dan, tj. 18.1. 
    Tebi? 

29.
    Biokemijska 11/24
    Amh 2.1 pmol
    1. 4/25 Poliklinika IVF ET x
    2. 6/25 Vinogradska ET 🤞🏼

jasamja
    07. Siječanj 2025. 00:00

uniqlo7

jasamja

uniqlo7

A nekih 26-7 dana.. danas cijeli dan neka narančasta M, ali su predvečer krenuli tek bolovi u jajnicima tako da očekujem sutra pravu M. Po dosadasnjem racunanju trakicama, O stize 12.-13. Dan, tj. 18.1.
    Tebi?

Meni su ciklusi 32-33 dana, tako da O očekujem krajem mjeseca 🤞

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

Makarena
    07. Siječanj 2025. 07:29

Ja sam uhvatila pik jučer ujutro i pokrili smo sinoć i jutros 🤭. Nadam se da je bilo dovoljno, a sad slijedi naaaajduzih 14 dana, mrzim ovo čekanje

2023. M ❤️
    12/25 ❤️⏳

Anica88
    07. Siječanj 2025. 07:32

Nikita206 korostila sam utogestane samo u trudnoci tako da ne znam za tvoji situaciju
    EllaMS nama je tako bilo prve dvije godine veze, dok smo bili mladi i imali vremena 😅  
    Jasamja sretno ovaj ciklus 🤞

Ja sam u onoj najgoroj fazi sad - cekanje… a tek sutra je najranije sto bi mogla biti implantacija i jos nakon toga moram cekati na testiranje…

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

jasamja
    07. Siječanj 2025. 09:56

Anica88

Nikita206 korostila sam utogestane samo u trudnoci tako da ne znam za tvoji situaciju
    EllaMS nama je tako bilo prve dvije godine veze, dok smo bili mladi i imali vremena 😅

Ja sam u onoj najgoroj fazi sad - cekanje… a tek sutra je najranije sto bi mogla biti implantacija i jos nakon toga moram cekati na testiranje…

Sretno i neka ti brzo prođe tih 14 dana, a nama javi svaki simptom 🤞🤞🤞

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

Anica88
    07. Siječanj 2025. 13:09

jasamja

Anica88

Sretno i neka ti brzo prođe tih 14 dana, a nama javi svaki simptom 🤞🤞🤞

U prosloj trudnoci sam u aplikaciju za pracenje plodnih dana upisivala sve simptome tokom iscekivanja testa pa sad sve usporedjujem 😅
    Jucer na vecer me bolila glava, danas me opet boli. Tako je bilo i prosli put. Nakon 2 dana glavobolje su bili grcevi kao menstrualni koji su trajali iducih mjesec dana. A 10 dana nakon ovulacije sam pocela puno prditi 🤣 2 tjedna nakon ovulacije krenulo je stalno podrigivanje 🤣
    Divni simptomi…
    Nadam se da u iducoj trudnoci ipak bude malo blaze

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

Uniqlo7
    07. Siječanj 2025. 13:14

Jedan off topic, je li sve ulazite na ovu stranicu(forum) i provjeravate stalno ili postoji neki nacin da mi stigne obavijest kad netko odgovori, oznaci, komentira? Hvalaa! 

29.
    Biokemijska 11/24
    Amh 2.1 pmol
    1. 4/25 Poliklinika IVF ET x
    2. 6/25 Vinogradska ET 🤞🏼

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.