Drage moje Sretna nova 2025! 🥳🥳
Odmah za dobro jutro jedno pitanje 😅 MM i ja smo tek nocas uspjeli pokriti, ali LH trakica je tad vec bila svjetlija a cijeli dan sam bas osjecala zatezanja dolje i kao da mi je napuhan balon kod jajnika ( nez kako bi opisala) pa me sada zanima ako mi neko zna reci jel to znaci da je O prosla u toku dana jucer, ili smo ipak stigli pokriti?Mislim da na to pitanje kao i na moje nitko ne moze znati odgovor…
Drzim fige za +
Hvala također, držimo nam fige!! 🙈🥳
🙋🏽♀️28 🙋🏽♂️32 💒 16.9.2023
Sretna nova drage moje , neka nam ova godina donese prije svega zdravlja , mir, ljubav i naše dugoočekivane plusiće 🥂🥰❤️🫶🏻
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni 👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
Dobro jutro cure , sretna Nova
Pitanjce tjedni trudnoce se racunaju od 1og dana menatruacije ?
Po tome taj tjedan je prvi kao
i sad mene muci sto jedna app racuna 5+3
a druga 6+3
ne kuzim .. u prvoj nisam ni znala jer sam imala neredovite cikluse.,
zato sam imala 3 termina poroda upisana 😂😂
Boy - 2019
TTC 12/2023
+ 23.12.2024
Pozdrav razočarana sam malo😩..evo da vam ponovno ispricam moju situaciju..Zadnja menstruacija 7.12
Odnos 22.12 dan ovulacije najplodniji dan
Stvari trebam dobit za 3 dana i imam grčeve i bolove koje nikad nisam imala
Sve sam se nadala plusicu te sam napravila sad test na drugi urin koji je pokazao☹️https://ibb.co/CWTBhBS
Pozdrav razočarana sam malo😩..evo da vam ponovno ispricam moju situaciju..Zadnja menstruacija 7.12
Odnos 22.12 dan ovulacije najplodniji dan
Stvari trebam dobit za 3 dana i imam grčeve i bolove koje nikad nisam imala
Sve sam se nadala plusicu te sam napravila sad test na drugi urin koji je pokazao☹️https://ibb.co/CWTBhBS
Po meni jos uvijek nije kasno, moguce je i kasnija implementacija… a mislim i da ovaj test mozda nije dovoljno osjetljiv… kod tako ranog testiranja najvise volim clear blue do 6 dana prije test on je 10ml i stvarno pokaze ako se radi o T , znam da dosta zena ne voli CB ali mene do sad nikad nije prevario, a i pokazao je stvarno rano trudnocu. Kod njega samo treba znati razlikovati pravu crtu i onu evaporacijsku tanku koja se zna pojaviti s vremenom, ali test se mora očitati unutar 10min , ne kasnije.
🙋🏽♀️28 🙋🏽♂️32 💒 16.9.2023
Sortiraj odgovore
Najstariji