Cure zelim vam sretne praznikee,da nova godina donese zeljno iscekivane plusicee..🙏🫶🫶Moja situacija je ovakva,oovulacija je bila mozda 16-17 dc, a 11 dana od ovulacije sam radila betu i bila je negativna,13 dana sam uradila obicni test trakice i bila je negativna.
Ehh sad ja sam trebala dobiti 27.12.,ali nisam znaci kasni mi sada vec 4 dana.Juce sam poslije podne na papiru samo jedno brisanje imala skroz svjetlo roze iscjedak i mislila sam da je menstruacije,al od tad nista vise nemam evo danas nista.Samo me citavo vrijeme boli stomak kao pred men.i ledja isto.
Zanima me da li ima ikakve sanse da je to roze bilo implatacisko krvarenje,da je ovulacija bila kasnije i da sam zapravo trudna,da li ima sanse.
Planirala sam danas uzeti jos jedan test ali se bojim minusa,a ne mogu vise razmisljatii.Sta bi vi na mom mjestu.
Cure zelim vam sretne praznikee,da nova godina donese zeljno iscekivane plusicee..🙏🫶🫶Moja situacija je ovakva,oovulacija je bila mozda 16-17 dc, a 11 dana od ovulacije sam radila betu i bila je negativna,13 dana sam uradila obicni test trakice i bila je negativna.
Ehh sad ja sam trebala dobiti 27.12.,ali nisam znaci kasni mi sada vec 4 dana.Juce sam poslije podne na papiru samo jedno brisanje imala skroz svjetlo roze iscjedak i mislila sam da je menstruacije,al od tad nista vise nemam evo danas nista.Samo me citavo vrijeme boli stomak kao pred men.i ledja isto.
Zanima me da li ima ikakve sanse da je to roze bilo implatacisko krvarenje,da je ovulacija bila kasnije i da sam zapravo trudna,da li ima sanse.
Planirala sam danas uzeti jos jedan test ali se bojim minusa,a ne mogu vise razmisljatii.Sta bi vi na mom mjestu.
Ako je to rozo na papiru bilo implantacijsko krvarenje, tek za malo manje od dva tjedna test moze biti pozitivan. Danas/sutra nema smisla testirati se.
Ti bolovi mogu biti i trudnoca i pred m 🤷♀️
Jedino sto mozes je cekati m ili se opet testirati za 2 tjedna ako ne dodje
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Amina,ja sam imala implantacijsko 4dpo i 6dpo. A ne moras cekat 2 tjedna da se testiras od implantacije, tad ce vec sve biti jasno-il ces dobit m il neces. Tesitiraj se slobodno 5-7 dana od navodne implantacije
Malo sam se zbunila,jer sam citala da se to roze krvarenje moze pojaviti u vrijeme kada se treba dobiti m pa sam mislila da bi to mogao biti dobar znak.Sacekat cu jos danas ,pa cu sutra kupiti test.To ce bit vec 6 dan da mi kasni pa ce sve pokazati sigurno.Malo mi je cudno samo sto se pojavilo to rozo,imam bolove u stomaku a M ne dolazi,jer inace dobijem i nemam uopste bolove.Nadam se +,ali toliko se bojim kupiti test sve odgadjam,bojim se razocaranje 😭Sretna vam novaa godina sve najljepse vam zelim,da u ovoj godini sve koje zele dobiju svoju bebicu 💖🫶🫶
Amina,ja sam imala implantacijsko 4dpo i 6dpo. A ne moras cekat 2 tjedna da se testiras od implantacije, tad ce vec sve biti jasno-il ces dobit m il neces. Tesitiraj se slobodno 5-7 dana od navodne implantacije
Da, 5-7 dana od implantacijs bi se trebalo vidjeti sigurno. To je obicno malo manje od 2 tjedna nakon ovulacije. Ali ako su nepravilni ciklusi i ovulacija bude kasnije u ciklusu, moze se desiti lazan - na testu cak i kad kasni m.
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Meni je ovaj sad ciklus precudan.
Imala sam prije 9 dana iscjedak kao bjelanjak i na taj dan odnos. Dan kasnije su poceli bolovi u trbuhu koji su trajali 4 dana i vodenasti iscjedak pa me jedan dan nista nije bolilo (taj dan sam radila LH test koji je bio 0) i jucer se opet pojavio iscjedak kao bjelanjak i bolovi u trbuhu, radila LH test koji je svjetline negdje na 20%. A u subotu trebam dobiti m.
I citala sam sad na internetu pa pise da s policisticnim jajnicima moze biti i iscjedak kao bjelanjak bez ovulacije i vise puta u ciklusu 🤦♀️
Bazalnu temperaturu ne mogu mjeriti jer imam bebu koja ne spava najbolje, a i za proslu trudnocu nije bila bas relevantna…
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Drage moje Sretna nova 2025! 🥳🥳
Odmah za dobro jutro jedno pitanje 😅 MM i ja smo tek nocas uspjeli pokriti, ali LH trakica je tad vec bila svjetlija a cijeli dan sam bas osjecala zatezanja dolje i kao da mi je napuhan balon kod jajnika ( nez kako bi opisala) pa me sada zanima ako mi neko zna reci jel to znaci da je O prosla u toku dana jucer, ili smo ipak stigli pokriti?
🙋🏽♀️28 🙋🏽♂️32 💒 16.9.2023
Drage moje Sretna nova 2025! 🥳🥳
Odmah za dobro jutro jedno pitanje 😅 MM i ja smo tek nocas uspjeli pokriti, ali LH trakica je tad vec bila svjetlija a cijeli dan sam bas osjecala zatezanja dolje i kao da mi je napuhan balon kod jajnika ( nez kako bi opisala) pa me sada zanima ako mi neko zna reci jel to znaci da je O prosla u toku dana jucer, ili smo ipak stigli pokriti?
Mislim da na to pitanje kao i na moje nitko ne moze znati odgovor…
Drzim fige za +
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Sortiraj odgovore
Najstariji