Cure , jel normalno da sam ja cijele dane oke.. i onda cim padne noc ja googlam gluposti i nadem se na forumima i stranicama sa blighted ovum , molarnim trudnocama i pere me takav strah.. kao cekali smo ovo godinu dana j sad naravno nesto mora bit lose
jednostavno neznam kako da prebacim glavu na sretne misli
Danas sam gledala neku ljulju i kao idem ju narucit ( znam da je rano ) i u drugom trenu ma necu sto ako ne bude dobro sve na pregledu . muci me bas jako to .. mislim da u prvoj trudnoci nisam bila toliko “opterecena” cak se ne osjecam mi ugodno ic na posao
najradije bih legla u krevet i da se ne micem do pregleda 🥲🙏🏼
Boy - 2019
TTC 12/2023
+ 23.12.2024
Cure , jel normalno da sam ja cijele dane oke.. i onda cim padne noc ja googlam gluposti i nadem se na forumima i stranicama sa blighted ovum , molarnim trudnocama i pere me takav strah.. kao cekali smo ovo godinu dana j sad naravno nesto mora bit lose
jednostavno neznam kako da prebacim glavu na sretne misli
Danas sam gledala neku ljulju i kao idem ju narucit ( znam da je rano ) i u drugom trenu ma necu sto ako ne bude dobro sve na pregledu . muci me bas jako to .. mislim da u prvoj trudnoci nisam bila toliko “opterecena” cak se ne osjecam mi ugodno ic na posao
najradije bih legla u krevet i da se ne micem do pregleda 🥲🙏🏼
A joj, bas mi je zao 😢
Mozda da probas ne misliti na to, ako ikako mozes. Nemoj nista googlati! Opcenito sto god da te muci, pitaj gyna i ne googlaj. Googlanje ce ti samo nabiti dodatan stres koji ne trebas. Probaj na vecer gledati neki dobar film za opustanje ili seriju. Bilo sto, samo da ne googlas… ako ti nista ne pomaze da se rijesis crnih misli, pricaj o tome s muzem ili s gynom, mi tu na forumu nismo bas strucne…
Ja sam imala strahove u prvoj trudnoci zbog blagog krvarenja na pocetku pa sam bila u slicnom stanju par dana, ali jako brzo su mi krenule bas jake mucnine pa sam znala u glavi ako mi je zlo, beba je dobro i to me psihicki umirivalo. Ali ne bi nikome zeljela takve jake mucnine i povracanja kakva sam imala, nadam se da se nece ponoviti u 2. trudnoci
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Mozda sam se krivo izrazila
to me uhvati navecer samo nekih sat dva
kao da se bojim radovati dok ne vidim plod i otkucaje ..
sama sebe sam usosila kad san zurila na pregoed di se nista nije vidilo jer beta 198 🙄 pa taj stav doktora nema vam od tog nista gospodjo
jucer zovem gina kao beta se poduplala lijepo
aa ipak raste hm.. kao da je sokiran
iako je falio cijeli tjedan kod upisa ZM 🙄🙄🙄
jos danas moram upravi saopcit da sma trudna jer mi ugovor istice sa danasnjim danom pa da ga ne produzujemo uopce dalje …
Boy - 2019
TTC 12/2023
+ 23.12.2024
sama sebe sam usosila kad san zurila na pregoed di se nista nije vidilo jer beta 198 🙄 pa taj stav doktora nema vam od tog nista gospodjo
jos danas moram upravi saopcit da sma trudna jer mi ugovor istice sa danasnjim danom pa da ga ne produzujemo uopce dalje …
Aha, pa u tom slucaju samo nemoj googlati. Ja sam to radila tako da bi muzu rekla sto me brine pa bi on googlao i uvijek mi rekao da nije nista opasno 😃
A sto se tice kupnje stvari za bebe, ja sam si to poslozila u glavi da nista necu kupovati dok ne saznam spol.
U kojoj drzavi zivis? Ako si u Hrv, svakako produlji ugovor o radu, barem fiktivno, inace ces imati minimalni porodiljni za nezaposlene
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
jos danas moram upravi saopcit da sma trudna jer mi ugovor istice sa danasnjim danom pa da ga ne produzujemo uopce dalje …Aha, pa u tom slucaju samo nemoj googlati. Ja sam to radila tako da bi muzu rekla sto me brine pa bi on googlao i uvijek mi rekao da nije nista opasno 😃
A sto se tice kupnje stvari za bebe, ja sam si to poslozila u glavi da nista necu kupovati dok ne saznam spol.
U kojoj drzavi zivis? Ako si u Hrv, svakako produlji ugovor o radu, barem fiktivno, inace ces imati minimalni porodiljni za nezaposlene
Hej draga to je sve normalno, tvoja Beta je stvarno lijepa i mislim da se nemas razloga plašiti… vjeruj u sebe i svoju trudnocu 🫶🏻
Potpisujem sve sto je Anica rekla i za Google da ne citas jer svaka se trudnoca razlikuje… ako ti se leži i odmara lezi i odmaraj pisi bolovanje do pregleda :DA ovo za ugovor, stvarno da ako si u HR produži ga i odi na mirovanje i fino imas naknadu 😊
🙋🏽♀️28 🙋🏽♂️32 💒 16.9.2023
Zamia , stvar je u tome sto zivimo u maloj sredini i nebi htjela ispat govno .. produzit ug pa otic na komplikacije ... Ne zelim da me netko krivo gleda nit proziva kasnije.. ponavljam mala je sredina svi su povezani jedni s drugima... radije bi otisla cistog obraza
Boy - 2019
TTC 12/2023
+ 23.12.2024
Zamia , stvar je u tome sto zivimo u maloj sredini i nebi htjela ispat govno .. produzit ug pa otic na komplikacije … Ne zelim da me netko krivo gleda nit proziva kasnije.. ponavljam mala je sredina svi su povezani jedni s drugima… radije bi otisla cistog obraza
Aha razumijem, ti najbolje znas sto i kako, bit ce sve super sve se namjesti uvijek kako treba zato se ne sekiraj 🙏🏻 nadi neku dobru seriju koja ce te zaokupirati do prvog termina i to je to 😊😊 ja sam uvjerena da ce s bebicom sve biti super!
🙋🏽♀️28 🙋🏽♂️32 💒 16.9.2023
Zivim u Hr da
Ma necu , rec cu upravi da sam trudna i da ne planiram produzetak.. ionako se ne planiram vratit na ovaj posao pa ih ne zelim zavlaciti
Njih nista ne kosta da produljite ugovor ako ti odmah s 1.1. otvoris odrzavanje trudnoce, a tebi ce puno znaciti, velika je razlika u primanjima
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Eevo me.. pregrizla sam i rekla.
Dobila sam samo : dobro
Rekla sam da ne želim potpisat novi ugovor pa otic da bude neugodno i njemu i meni.. nek napravi kako želi samo da ima sve činjenice i da zna sve
nikom drugom u firmi nisam rekla osim njemu pa eto . danas smo planirali rec nasima doma ...
cisto da ne cuju negdi od 3.strane
Boy - 2019
TTC 12/2023
+ 23.12.2024
Sortiraj odgovore
Najstariji