Meni danaa valjda završava menga. Nekako mi se čini da su mi duže nakon poroda. Mislila sam da je jučer gotovo a danas opet kod brisanja neka kao crvena sluz i krv. Možda bih trebala pitati doktora za to. Danas je 7. Dan. Ima netko iskustva?
Koliko ti je proslo od poroda? Meni su sve prijateljice rekle da su im nakon poroda bolnije, duze i obilnije, ali s vremenom se vecinom skratilo. Ja bi rekla gynu ako traje dulje…
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Godina dana je prošla. Vidjet ću idući mjesec još pa ću ići opet. Bila sam nedavno na pregledu i sve je bilo ok 🙈 a valjda sad sve analiziram i previše budući da radimo na bebi br. 2 🤦♀️
Godina dana je prošla. Vidjet ću idući mjesec još pa ću ići opet. Bila sam nedavno na pregledu i sve je bilo ok 🙈 a valjda sad sve analiziram i previše budući da radimo na bebi br. 2 🤦♀️
A vjerojatno je to jos dosta svjeze onda… evo, meni je proslo 9 mjeseci od poroda i tek sam dobila m i to je trajala samo 2 dana, u drugu krajnost
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
A vjerojatno je to jos dosta svjeze onda… evo, meni je proslo 9 mjeseci od poroda i tek sam dobila m i to je trajala samo 2 dana, u drugu krajnost
Da, ja sam dobila 7 mj od poroda pa onda jedan mjesec preskočilo i od tad su redovne s ovulacijama potvrđenim uzvom. Ali ocito je moguce da se jos nesto poremetilo. Imam i maternicu u RVFu nakon poroda, mozda je i u tome stvar
Da, ja sam dobila 7 mj od poroda pa onda jedan mjesec preskočilo i od tad su redovne s ovulacijama potvrđenim uzvom. Ali ocito je moguce da se jos nesto poremetilo. Imam i maternicu u RVFu nakon poroda, mozda je i u tome stvar
Jos je vjerojatno rano, ali nista ne kosta pitati gyna za svaki slucaj
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Evo došla menstruacija😪😪😪dan uranila
Zao mi je 😢
Vise srece iduci ciklus 🤞
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Danas opet imam isti LH test kao zadnja 2 dana 🤷♀️
Danas bi i trebala dobiti m pa cu sutra u jutro raditi test na trudnocu 🤞🤞🤞
A ako bude negativno i ne dodje m, ponavljam za 2 tjedna jer mozda je ovih dana O 🤷♀️
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Evo došla menstruacija😪😪😪dan uranila
Žao mi je 😔 više sreće u idućem ciklusu 🙂🤞🤞
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Danas opet imam isti LH test kao zadnja 2 dana 🤷♀️
Danas bi i trebala dobiti m pa cu sutra u jutro raditi test na trudnocu 🤞🤞🤞
A ako bude negativno i ne dodje m, ponavljam za 2 tjedna jer mozda je ovih dana O 🤷♀️
Nadam se da M neće doći i da nije ni O u pitanju. Čekamo te sa sretnim vijestima sutra 😁🤞🤞
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Sortiraj odgovore
Najstariji