Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anica88
    03. Siječanj 2025. 16:10

Blondy

Meni danaa valjda završava menga. Nekako mi se čini da su mi duže nakon poroda. Mislila sam da je jučer gotovo a danas opet kod brisanja neka kao crvena sluz i krv. Možda bih trebala pitati doktora za to. Danas je 7. Dan. Ima netko iskustva?

Koliko ti je proslo od poroda? Meni su sve prijateljice rekle da su im nakon poroda bolnije, duze i obilnije, ali s vremenom se vecinom skratilo. Ja bi rekla gynu ako traje dulje…

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

Blondy
    03. Siječanj 2025. 16:27

Godina dana je prošla. Vidjet ću idući mjesec još pa ću ići opet. Bila sam nedavno na pregledu i sve je bilo ok 🙈 a valjda sad sve analiziram i previše budući da radimo na bebi br. 2 🤦‍♀️

Anica88
    03. Siječanj 2025. 16:45

Blondy

Godina dana je prošla. Vidjet ću idući mjesec još pa ću ići opet. Bila sam nedavno na pregledu i sve je bilo ok 🙈 a valjda sad sve analiziram i previše budući da radimo na bebi br. 2 🤦‍♀️

A vjerojatno je to jos dosta svjeze onda… evo, meni je proslo 9 mjeseci od poroda i tek sam dobila m i to je trajala samo 2 dana, u drugu krajnost

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

Blondy
    03. Siječanj 2025. 16:54

Anica88

Blondy

A vjerojatno je to jos dosta svjeze onda… evo, meni je proslo 9 mjeseci od poroda i tek sam dobila m i to je trajala samo 2 dana, u drugu krajnost

Da, ja sam dobila 7 mj od poroda pa onda jedan mjesec preskočilo i od tad su redovne s ovulacijama potvrđenim uzvom. Ali ocito je moguce da se jos nesto poremetilo. Imam i maternicu u RVFu nakon poroda, mozda je i u tome stvar

Anica88
    03. Siječanj 2025. 17:08

Blondy

Anica88

Blondy

Da, ja sam dobila 7 mj od poroda pa onda jedan mjesec preskočilo i od tad su redovne s ovulacijama potvrđenim uzvom. Ali ocito je moguce da se jos nesto poremetilo. Imam i maternicu u RVFu nakon poroda, mozda je i u tome stvar

Jos je vjerojatno rano, ali nista ne kosta pitati gyna za svaki slucaj

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

Lelaaaa——
    04. Siječanj 2025. 13:16

Evo došla menstruacija😪😪😪dan uranila

Anica88
    04. Siječanj 2025. 15:00

srcekokuca

Zao mi je 😢
    Vise srece iduci ciklus 🤞

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

Anica88
    04. Siječanj 2025. 16:37

Danas opet imam isti LH test kao zadnja 2 dana 🤷‍♀️
    Danas bi i trebala dobiti m pa cu sutra u jutro raditi test na trudnocu 🤞🤞🤞
    A ako bude negativno i ne dodje m, ponavljam za 2 tjedna jer mozda je ovih dana O 🤷‍♀️

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

jasamja
    04. Siječanj 2025. 16:42

srcekokuca

Žao mi je 😔 više sreće u idućem ciklusu 🙂🤞🤞

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

jasamja
    04. Siječanj 2025. 16:43

Anica88

Danas opet imam isti LH test kao zadnja 2 dana 🤷‍♀️
    Danas bi i trebala dobiti m pa cu sutra u jutro raditi test na trudnocu 🤞🤞🤞
    A ako bude negativno i ne dodje m, ponavljam za 2 tjedna jer mozda je ovih dana O 🤷‍♀️

Nadam se da M neće doći i da nije ni O u pitanju. Čekamo te sa sretnim vijestima sutra 😁🤞🤞

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.