jeam ENI brisi slobodno
C
Vadila sam betu
198 / dokt me nije htio ni primit kao to je prenisko odite doma . nema trudnoce tu odrzive
Dobra je to beta, ništa ne brini, samo je ponovno izvadi za 2 dana, bitno da se ona pravilno dupla. A za pregled je prerano, jer se sada stvarno ništa nebi vidjelo. Znam iz iskustva od prije 2 mjeseca. Em što smo mi i to vrijeme pod stresom onda nas još stresiraju i doktori. Mislim ja ih donekle razumijem, meni su morali pregledati jer sam imala upitnici od doktora gdje se traži drugo mišljenje ali nisu bili previše oduševljeni napraviti pregled, jer to je sve tada još rano i onda je i njima to dajmo reći nagašanje, a najgore od svega kad te naručju svakih tjedan dana na pregled da se vidi razvoj situacije. Rekla sam da u idućoj trudnoći najradije nebi išla na pregled do početka drugog tromjesečja samo zbog svog mira 😂
Ali svakako ne podržavam pristup tog doktora. Trebao je lijepo i smireno objasniti zašto pregled nije potreban i svakako ne reći da ništa od trudnoće jer on to ne može znati. Samo se opusti, bit će sve uredu 🤞❤️
👩 32
👦 34
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
Ej, cure! Sretan vam Božić sa zakašnjenjem, onima koji slave, i nadam se da lijepo provodite blagdane ❤️Mijenjala sam mobitel pa sam se tek sad ulogirala ovdje, vidim da neke od vas imate prekrasne poklone pod borom, tj. plusiće, držim fige da sve bude savršeno! Evo, ja prijavljujem da je sve ok, dobro da sam samu sebe slušala, sad mi je 6+2, čekam pregled 3.1.
Zamia na tebe posebno pomislim, vidim da si pisala. Pa najbolje da pričaš sa ginekologom u vezi odnosa, znam da si nestrpljiva… sretno 🥰
Eni233, nema predaje, uvijek ima nade ❤️🤞
Hej draga jako mi je drago da je sve dobro s tobom i bebicom, manje nisam ni ocekivala :D tako će biti do kraja i onda dolaze najmekaniji zagrljaji 🥰😍❤️
Sto se mene tice, jucer sam bila kod gin i dobila zeleno svjetlo, tako da evo lovim O pa cemo pokušati… iako se bojim da se ne ponovi isto ali trudim se biti optimistična. Dala mi je jucer jos i uputnicu da provjerim štitnjaču tako da cu jos i to ovih dana… ovako kaze da je sve uredu i ne vidi problem, nadamo se da su oni polipi bili uzrok, njih smo sada maknuli i sve je spremno 🥰
🙋🏽♀️28 🙋🏽♂️32 💒16.9.2023.
jeam ENI brisi slobodno
C
Vadila sam betu
198 / dokt me nije htio ni primit kao to je prenisko odite doma . nema trudnoce tu odrziveDobra je to beta, ništa ne brini, samo je ponovno izvadi za 2 dana, bitno da se ona pravilno dupla. A za pregled je prerano, jer se sada stvarno ništa nebi vidjelo. Znam iz iskustva od prije 2 mjeseca. Em što smo mi i to vrijeme pod stresom onda nas još stresiraju i doktori. Mislim ja ih donekle razumijem, meni su morali pregledati jer sam imala upitnici od doktora gdje se traži drugo mišljenje ali nisu bili previše oduševljeni napraviti pregled, jer to je sve tada još rano i onda je i njima to dajmo reći nagašanje, a najgore od svega kad te naručju svakih tjedan dana na pregled da se vidi razvoj situacije. Rekla sam da u idućoj trudnoći najradije nebi išla na pregled do početka drugog tromjesečja samo zbog svog mira 😂
Ali svakako ne podržavam pristup tog doktora. Trebao je lijepo i smireno objasniti zašto pregled nije potreban i svakako ne reći da ništa od trudnoće jer on to ne može znati. Samo se opusti, bit će sve uredu 🤞❤️
Hej draga, kako si ti? 🫶🏻 Ne znam dal me se sjecas ja sam prije bila pod nazivom Rita, morala sam promjeniti cijeli acc jer se nisam vise mogla ulogirati 🤷🏽♀️
🙋🏽♀️28 🙋🏽♂️32 💒16.9.2023.
Dobro jutro svima, odustala sam ovaj mjesec od trakica jer nisu nista pokazivale, a dan nakon je krenula bol koja bi mogla biti ovulacijska (slicno kao menstruacija, ali nije samo na jednoj strani kao sto pise svugdje po internetu). Imala sam iscjedak kao bjelanjak i taj dan smo imali odnos na vecer. U jutro je krenula bol koja traje vec treci dan. I to toliko jako boli da se nikako ne mogu natjerati na odnose. Prva dva dana bolova je jos bio iscjedak kao bjelanjak, a danas, treci dan je vodenast. Iskreno se nadam da ce biti nesto od tog jednog jedinig odnosa, nisam prije trudnoce nikad imala ovakve ovulacijske bolove pa mi je to novo… ako ne bude nista, barem cu znati za iduci ciklus da se moram nekako natjerati makar boli 😔
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Dobro jutro svima, odustala sam ovaj mjesec od trakica jer nisu nista pokazivale, a dan nakon je krenula bol koja bi mogla biti ovulacijska (slicno kao menstruacija, ali nije samo na jednoj strani kao sto pise svugdje po internetu). Imala sam iscjedak kao bjelanjak i taj dan smo imali odnos na vecer. U jutro je krenula bol koja traje vec treci dan. I to toliko jako boli da se nikako ne mogu natjerati na odnose. Prva dva dana bolova je jos bio iscjedak kao bjelanjak, a danas, treci dan je vodenast. Iskreno se nadam da ce biti nesto od tog jednog jedinig odnosa, nisam prije trudnoce nikad imala ovakve ovulacijske bolove pa mi je to novo… ako ne bude nista, barem cu znati za iduci ciklus da se moram nekako natjerati makar boli 😔
Nekad je teško uhvatiti peak .. ja sam nekad imala bolove kao pred M pod ovulacijom a nekad tupa bol na jednoj strani baš ovisi od žene do žene i od ciklusa do ciklusa nije mi isto bilo svaki put Al bi znala kad bi mi O prošla .. Al to bi mi trajalo par sati bolovi i onda kao da ništa nije bilo 🤷♀️
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni 👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
Dobro jutro svima, odustala sam ovaj mjesec od trakica jer nisu nista pokazivale, a dan nakon je krenula bol koja bi mogla biti ovulacijska (slicno kao menstruacija, ali nije samo na jednoj strani kao sto pise svugdje po internetu). Imala sam iscjedak kao bjelanjak i taj dan smo imali odnos na vecer. U jutro je krenula bol koja traje vec treci dan. I to toliko jako boli da se nikako ne mogu natjerati na odnose. Prva dva dana bolova je jos bio iscjedak kao bjelanjak, a danas, treci dan je vodenast. Iskreno se nadam da ce biti nesto od tog jednog jedinig odnosa, nisam prije trudnoce nikad imala ovakve ovulacijske bolove pa mi je to novo… ako ne bude nista, barem cu znati za iduci ciklus da se moram nekako natjerati makar boli 😔Nekad je teško uhvatiti peak .. ja sam nekad imala bolove kao pred M pod ovulacijom a nekad tupa bol na jednoj strani baš ovisi od žene do žene i od ciklusa do ciklusa nije mi isto bilo svaki put Al bi znala kad bi mi O prošla .. Al to bi mi trajalo par sati bolovi i onda kao da ništa nije bilo 🤷♀️
Prije nisam znala kad mi je ovulacija i nikad nije bilo tih bolova. A ovo sad 3 dana je bas previse…
Znala sam i ja imati ciklusa kad ne bi uspjela uloviti peak, a mozda su ti ciklusi i bili bez ovulacije 🤷♀️
A ovaj mjesec smo se bas potrudili imati odnose svaki drugi dan dok smo cekali tu ovulaciju i onda dok je ovulacija konacno dosla su me ubili u pojam ti bolovi
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Dobro jutro svima, odustala sam ovaj mjesec od trakica jer nisu nista pokazivale, a dan nakon je krenula bol koja bi mogla biti ovulacijska (slicno kao menstruacija, ali nije samo na jednoj strani kao sto pise svugdje po internetu). Imala sam iscjedak kao bjelanjak i taj dan smo imali odnos na vecer. U jutro je krenula bol koja traje vec treci dan. I to toliko jako boli da se nikako ne mogu natjerati na odnose. Prva dva dana bolova je jos bio iscjedak kao bjelanjak, a danas, treci dan je vodenast. Iskreno se nadam da ce biti nesto od tog jednog jedinig odnosa, nisam prije trudnoce nikad imala ovakve ovulacijske bolove pa mi je to novo… ako ne bude nista, barem cu znati za iduci ciklus da se moram nekako natjerati makar boli 😔Nekad je teško uhvatiti peak .. ja sam nekad imala bolove kao pred M pod ovulacijom a nekad tupa bol na jednoj strani baš ovisi od žene do žene i od ciklusa do ciklusa nije mi isto bilo svaki put Al bi znala kad bi mi O prošla .. Al to bi mi trajalo par sati bolovi i onda kao da ništa nije bilo 🤷♀️Prije nisam znala kad mi je ovulacija i nikad nije bilo tih bolova. A ovo sad 3 dana je bas previse…
Znala sam i ja imati ciklusa kad ne bi uspjela uloviti peak, a mozda su ti ciklusi i bili bez ovulacije 🤷♀️
A ovaj mjesec smo se bas potrudili imati odnose svaki drugi dan dok smo cekali tu ovulaciju i onda dok je ovulacija konacno dosla su me ubili u pojam ti bolovi
A ne mora značiti nemaju svi O bol , recimo moja sestra nezna nikad kad joj je O jer nikad nema takve bolove kao recimo ja što imam.. ili su možda Tolko malo da su neprimjetni .. evo neznam stvarno .. čudno je sve to ..ja sam bila privatno kod jedne super gink .. koja mi je puno toga objasnila i isto je rekla da se stvarno mora puno toga poklopiti da žena ostane trudna , da ljudi imaju baš krivu sliku o svemu .. malo mi je pojasnila neke nejasnoće koja sam imala i koje su me mučile .. pa eto ..
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni 👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌