Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anica88
    17. Veljača 2025. 21:17

Tamara30

okei ja vas razumem neznam tacno sta je hilh mije bio 11 a peak mi je bio mislim da je 12 nisam sigurna a to sto mije sada bhcg 0.4 to znaci sa nema ni 1 ui

Ja bi odgodila pijenje antibiotika do 10dpo i tad napravila betu.
    Ili bi trazila druge antibiotike.

Moja dr opce prakse mi stalno daje ljekove koji se ne smiju uzimati uz dojenje makar joj stalno napominjem da dojim 🤦‍♀️

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

Blondy
    17. Veljača 2025. 22:15

Piški netko sutra?

Makarena
    17. Veljača 2025. 22:44

Tu saaam, pratimo se 😂✌🏻. Kupila sam danas clearblue za rano testiranje pa piskim ujutro. Nadam se da ćemo obje doći s lijepim vijestima. I jasamja isto ☺️.

2023. M 🎀🧸
    12/25 S 🪐⏳

Blondy
    17. Veljača 2025. 22:47

Makarena

Tu saaam, pratimo se 😂✌🏻. Kupila sam danas clearblue za rano testiranje pa piskim ujutro. Nadam se da ćemo obje doći s lijepim vijestima. I jasamja isto ☺️.

Oo, sretnoo nam. Mene probada desni jajnik. Tako mi zna pred mengu. Ne nadam se vise nicem. Al piskim za ekipu. 😅

• Tamara30
    17. Veljača 2025. 22:57

Anica88

Tamara30

okei ja vas razumem neznam tacno sta je hilh mije bio 11 a peak mi je bio mislim da je 12 nisam sigurna a to sto mije sada bhcg 0.4 to znaci sa nema ni 1 ui

Ja bi odgodila pijenje antibiotika do 10dpo i tad napravila betu.
    Ili bi trazila druge antibiotike.

Moja dr opce prakse mi stalno daje ljekove koji se ne smiju uzimati uz dojenje makar joj stalno napominjem da dojim 🤦‍♀️

da ima takvih on mije prepisao ali reko ako sam u slucaju trudna da nesmem da ih pijem pa mi dao da izvadim bhcg   tako da necu nista da uzimam obican paracitamol i to je to ali bas bas sam se prehladila nos grlo jos sinusi me ubili znaci haus 

Uniqlo7
    17. Veljača 2025. 23:23

Blondy

Makarena

Oo, sretnoo nam. Mene probada desni jajnik. Tako mi zna pred mengu. Ne nadam se vise nicem. Al piskim za ekipu. 😅

Piskim za ekipu
    Hahahahahahahajaja izvrnula sam se😂😂😂😂😂 cure drzim figee

29.
    Biokemijska 11/24
    Amh 2.1 pmol
    1. 4/25 Poliklinika IVF ET x
    2. 6/25 Vinogradska ET x
    3. 7/25 Vinogradska ET ❤️

jasamja
    18. Veljača 2025. 05:51

Kod mene i dalje snijeg na testu. To je to onda, neću više ni radit testove. Ne preostaje ništa drugo nego čekati novi ciklus i novu nadu 🤞
    Makarena i Blondy sretno 😁

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

Makarena
    18. Veljača 2025. 06:45

jasamja

Kod mene i dalje snijeg na testu. To je to onda, neću više ni radit testove. Ne preostaje ništa drugo nego čekati novi ciklus i novu nadu 🤞
    Makarena i Blondy sretno 😁

Evo i kod mene se bijeli. A lijepo sam trebala ostati pri onom svom mišljenju od vikenda da neće ništa biti, a ne si ponovno davati nadu. Sama sebe razočaram uvijek 😅. Blondy nadam se da ćeš ti doći s lijepim vijestima ❤️

2023. M 🎀🧸
    12/25 S 🪐⏳

• eni233
    18. Veljača 2025. 07:12

Lista ne(dolaska M)  : 

-jasamja 14.2
    -uniqlo7 23.2
    -Blondy 21.2
    .
    Držim 🤞🤞☘️ da ne dobijemo ❤️
    .
    .
    Sretno ostale cure u pokrivanju ☘️❤️

👩35
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    👨35
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska ✅

Blondy
    18. Veljača 2025. 07:34

Snješko i kod mene

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI