okei ja vas razumem neznam tacno sta je hilh mije bio 11 a peak mi je bio mislim da je 12 nisam sigurna a to sto mije sada bhcg 0.4 to znaci sa nema ni 1 ui
Ja bi odgodila pijenje antibiotika do 10dpo i tad napravila betu.
Ili bi trazila druge antibiotike.
Moja dr opce prakse mi stalno daje ljekove koji se ne smiju uzimati uz dojenje makar joj stalno napominjem da dojim 🤦♀️

🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Tu saaam, pratimo se 😂✌🏻. Kupila sam danas clearblue za rano testiranje pa piskim ujutro. Nadam se da ćemo obje doći s lijepim vijestima. I jasamja isto ☺️.

2023. M 🎀🧸
12/25 S 🪐⏳
Tu saaam, pratimo se 😂✌🏻. Kupila sam danas clearblue za rano testiranje pa piskim ujutro. Nadam se da ćemo obje doći s lijepim vijestima. I jasamja isto ☺️.
Oo, sretnoo nam. Mene probada desni jajnik. Tako mi zna pred mengu. Ne nadam se vise nicem. Al piskim za ekipu. 😅

okei ja vas razumem neznam tacno sta je hilh mije bio 11 a peak mi je bio mislim da je 12 nisam sigurna a to sto mije sada bhcg 0.4 to znaci sa nema ni 1 ui
Ja bi odgodila pijenje antibiotika do 10dpo i tad napravila betu.
Ili bi trazila druge antibiotike.
Moja dr opce prakse mi stalno daje ljekove koji se ne smiju uzimati uz dojenje makar joj stalno napominjem da dojim 🤦♀️
da ima takvih on mije prepisao ali reko ako sam u slucaju trudna da nesmem da ih pijem pa mi dao da izvadim bhcg tako da necu nista da uzimam obican paracitamol i to je to ali bas bas sam se prehladila nos grlo jos sinusi me ubili znaci haus
Oo, sretnoo nam. Mene probada desni jajnik. Tako mi zna pred mengu. Ne nadam se vise nicem. Al piskim za ekipu. 😅
Piskim za ekipu
Hahahahahahahajaja izvrnula sam se😂😂😂😂😂 cure drzim figee
29.
Biokemijska 11/24
Amh 2.1 pmol
1. 4/25 Poliklinika IVF ET x
2. 6/25 Vinogradska ET x
3. 7/25 Vinogradska ET ❤️
Kod mene i dalje snijeg na testu. To je to onda, neću više ni radit testove. Ne preostaje ništa drugo nego čekati novi ciklus i novu nadu 🤞
Makarena i Blondy sretno 😁
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Kod mene i dalje snijeg na testu. To je to onda, neću više ni radit testove. Ne preostaje ništa drugo nego čekati novi ciklus i novu nadu 🤞
Makarena i Blondy sretno 😁
Evo i kod mene se bijeli. A lijepo sam trebala ostati pri onom svom mišljenju od vikenda da neće ništa biti, a ne si ponovno davati nadu. Sama sebe razočaram uvijek 😅. Blondy nadam se da ćeš ti doći s lijepim vijestima ❤️

2023. M 🎀🧸
12/25 S 🪐⏳
Lista ne(dolaska M) :
-jasamja 14.2
-uniqlo7 23.2
-Blondy 21.2
.
Držim 🤞🤞☘️ da ne dobijemo ❤️
.
.
Sretno ostale cure u pokrivanju ☘️❤️

👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨35
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji