Jutro cure
Sretan Vam Božić !
Pišnula sam jedan dok svi spavaju , toliko mi se ruke tresu da je mutna slika 🙄🙄🙄
https://ibb.co/ZN08H7h
Sutra je dan neocekicvane ..
po nekom mom izracunu danas sam 5+2
Pa bih iza Nove god narucila se na pregled nekako ..
Čestitam 🙂 idealan božićni poklon ❤️ sretno dalje 🤞😍
👩 32
👦 34
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
Eni123 ukljucujuci ovaj mjesec ravno godina dana.
Pratila sam trakicama ovulaciju skoro 8mj i pila catafertyl nekih 2-3 mj
Ovaj mjesec nisam nista pratila zbog guzvi na poslu , nenormalnog radnog vremena ..
Odnose smo imali ravno 3 puta .tako da uopce neznam kako smo uspjeli . ni kad
prvi test sam napravila 23.12 to mi je 27dc
inace su mi ciklusi od 30-33
23.12 muller test onaj sto ima dva u pakiranju dobila sam blijedi plus pa sam napravila na pauzi Cyclotest aali slabo vidjelo bas nakon nekih 6-7 min pa sam bila uvjerena da je ovaj iz mullera pokvaren .
Na Badnjak ujutro sam napravila Muller test i Cyclotest opet ista stvar . Na mullerovom plus na drugom sjena neka.
Prelomim odem po Clearblue . Dosla doma u 12 napravila Clearblue vidljiva crta bas .. i jutros opet Clearblue test crta odma vidljiva
Oprostite na dugom postu al nakon svih mjeseci nadanja planiranja . i umisljanja simptoma pa minusa
Ja stvarno nisam vjerovala da je test ispravan..
Od simptoma doslovno samo grudi , al nekako drugacije neznam opisati … drugo baas nista .
mala bol kao pred M i to je to ,
Sad se samo nadam da gospodja nece doci i da je ovo nase proseno malo Bozije cudo .
Stvarno Vam zelim cure da Vam se ostvari ta zelja 🙏🏼🩷
Boy - 2019
TTC 12/2023
+ 23.12.2024
Samo me zanima jel normalno da me grudi bolile do danas a dns bas nista .. zaboravila sam kako je u prvoj T bilo
al sam primjetila da me danas ne bole uopce niti malo i sad me naravno strah .. a kako nisam nikom rekla nemam koga ni pitat
Imas srece, pisala sam simptome u prosloj trudnoci sve do ultrazvuka. Nisu me svaki dan bolile grudi. Jedan dan jesu pa jedan nisu…
A i sve to je drugacije ne samo od zene do zene nego i od jedne trudnoce do druge. Samo opusteno 🫶
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Eni123 ukljucujuci ovaj mjesec ravno godina dana.
Pratila sam trakicama ovulaciju skoro 8mj i pila catafertyl nekih 2-3 mj
Ovaj mjesec nisam nista pratila zbog guzvi na poslu , nenormalnog radnog vremena ..
Odnose smo imali ravno 3 puta .tako da uopce neznam kako smo uspjeli . ni kad
prvi test sam napravila 23.12 to mi je 27dc
inace su mi ciklusi od 30-33
23.12 muller test onaj sto ima dva u pakiranju dobila sam blijedi plus pa sam napravila na pauzi Cyclotest aali slabo vidjelo bas nakon nekih 6-7 min pa sam bila uvjerena da je ovaj iz mullera pokvaren .
Na Badnjak ujutro sam napravila Muller test i Cyclotest opet ista stvar . Na mullerovom plus na drugom sjena neka.
Prelomim odem po Clearblue . Dosla doma u 12 napravila Clearblue vidljiva crta bas .. i jutros opet Clearblue test crta odma vidljiva
Oprostite na dugom postu al nakon svih mjeseci nadanja planiranja . i umisljanja simptoma pa minusa
Ja stvarno nisam vjerovala da je test ispravan..
Od simptoma doslovno samo grudi , al nekako drugacije neznam opisati … drugo baas nista .
mala bol kao pred M i to je to ,
Sad se samo nadam da gospodja nece doci i da je ovo nase proseno malo Bozije cudo .
Stvarno Vam zelim cure da Vam se ostvari ta zelja 🙏🏼🩷
Divno .. baš jedna divna pozitivna prica 🥰🥰🥰 uživaj u trudnoći i samo se opusti , sve će biti sigurno uredu ❤️
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni 👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
ENI123 ova glupa glava se upravo sjetila da je danas popila paracetamol jer me glava ubijala .. kako tableta popusta tako se i bol u grudima vraca 😂😂 bemti mozak glupi
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤦🏼♀️
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni 👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
December2024 čestitam!! 😍 Ti si dobila pravi božićni poklon ☺️
Mene ovaj ciklus psihički baš izmučio. Imala sam odnose 6 dana zaredom u vrijeme ovulacije, 10. dan nakon sam imala krvavi trag na papiru, bila uvjerena da je možda implantacijsko krvarenje. Par dana nakon radila test, negativan, ali sam se nadala da sam možda prerano napravila. Onda su mi u nedjelju sve lađe potonule jer sam bila uvjerena da je krenila menstruacija, imala sam smeđarenje. Međutim, to smeđarenje se desilo samo jednom i onda dva dana ništa, s tim da sam u ponedjeljak trebala dobiti. Tako da sam si opet umislila da je možda ipak to bilo implantacijsko i bila puna nade. Nadala se plusicu jučer na Božić, ali test opet negativan i navečer napokon prokrvarila, tako da mi je ovaj ciklus roller coaster emocija. Sad si upravo idem naručiti ovulacijske trakice pa se pratimo 🙂. Nadam se da ćemo sve uspjeti dobiti naše novogodišnje čudo 👼🏻
👩🏻 29 🧑🏻 33
👧🏼 05/23
⏳ 09/24
Sortiraj odgovore
Najstariji