eni233kakvo je stanje kod tebe, možda nam upravo ti popravis statistiku?
Meni upravo krenula menga tako da ja otpadam 😭😏
Ne mogu vjerovati. Bas mi je zao ❤️. Očekivala sam bar jednu lijepu vijest danas.
Ja prijavljujem da nemam danas nikakvo smedarenje, ako ne bude ni sutra onda ću opet dobiti nadu 😅 😕

2023. M 🎀🧸
12/25 S 🪐⏳
Ne mogu vjerovati. Bas mi je zao ❤️. Očekivala sam bar jednu lijepu vijest danas.
Ja prijavljujem da nemam danas nikakvo smedarenje, ako ne bude ni sutra onda ću opet dobiti nadu 😅 😕
Ma ja sam vec klasika. Svaki ciklus se razočaram , u mene nesmijete prevelike nade uljevati 🤣😅 Al evo ja navijam za tebeeee 🥰🥰🥰🥰🫶🏻☘️🤞🤞🤞🤞

👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨35
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Ma testiraj se sutra. Proali put sam ja mislila da sam dobila mengu, stavila i ulozak. Bila je tamna krv. I nista, plus kao kuca.

Hej cure, moram vam ispricati sto je bilo s gonk.
Neke od vas se sjecaju da sam htjela promijeniti gink. I tako ja udjem na egradjani portal zdravlja, odaberem hvaljenu dr zadravec, dan iza ju zovnem da vidim ima li smisla cekati odobrenje. Kaze zena da je krcata, nece moci odobriti.
U međuvremenu zadnju sansu pruzim vec odabranoj staroj gink, koja mi nakon toliko vremena ipak odobri obradu nalaza. Zovem sva sretna za par dana da se dogovorimo, kaze niste moj pacijent. Ugl, hzzo mi je odobrio dr zadravec, izbrisao postojecu dr, a nova dr ce tek odobriti za par mj. Prve konzultacije u 6. Mjesecu. Toliko sam ljuta i isfrustrirana nakon tolike borbe s ovim da mi je sve prisjelo i da mislim da sam zavrsila i s trakicama i pracenjem na neko vrijeme iza ovog ciklusa. 🤯 Uz to sam cijela negativna iako trebam dobiti m za tjedan dana, jer vec razmisljam kako je i ovaj ciklus propao..
29.
Biokemijska 11/24
Amh 2.1 pmol
1. 4/25 Poliklinika IVF ET x
2. 6/25 Vinogradska ET x
3. 7/25 Vinogradska ET ❤️
Uniqlo ajme žao mi je zbog toliko komplikacija oko toga...
A onda će ti ta nova doktorica ipak odobriti?
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Uniqlo ajme žao mi je zbog toliko komplikacija oko toga…
Hvala 🤍
Pa rekli su mi da se tek mozemo vidjeti u 6. Mj, tek kad me ona zavede kao svog pacijenta. Mislila sam probati fizicki otici i objasniti situaciju, razmislit cu. Bas me umorilo, eto..
29.
Biokemijska 11/24
Amh 2.1 pmol
2. 6/25 Vinogradska ET x
Hvala 🤍
Pa rekli su mi da se tek mozemo vidjeti u 6. Mj, tek kad me ona zavede kao svog pacijenta. Mislila sam probati fizicki otici i objasniti situaciju, razmislit cu. Bas me umorilo, eto..
Nemoj odustati radi gink, ja sam išla od vrata do vrata dok nisam našla tog kojeg sad imam i nisam požalila. Znam kako je kad ti se nitko neće posvetiti kako bi trebalo, danas ima bas užasnih ginića i na ovom putu di nam treba najviše podrške nema goreg nego da naiđeš na takvi bezobrazluk . Ali glavu gore i idemo dalje i bori se da dobiješ ono što zaslužuješ i sigurna sam da nećeš požaliti ❤️

👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
👨35
10/2023 oligozoospermia
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Hvala 🤍
Nemoj odustati radi gink, ja sam išla od vrata do vrata dok nisam našla tog kojeg sad imam i nisam požalila. Znam kako je kad ti se nitko neće posvetiti kako bi trebalo, danas ima bas užasnih ginića i na ovom putu di nam treba najviše podrške nema goreg nego da naiđeš na takvi bezobrazluk . Ali glavu gore i idemo dalje i bori se da dobiješ ono što zaslužuješ i sigurna sam da nećeš požaliti❤️
Hvala ti na savjetu🤍
Mislim da ću sutra otići drito na vrata kod ove nove gink, pa šta bog da 🤷🏻♀️🤞🏼sigurna sam da je ova žena super, samo ja ne mogu čekati u neizvjesnosti do 6. Mjeseca🫣
29.
Biokemijska 11/24
Amh 2.1 pmol
2. 6/25 Vinogradska ET x
Hvala 🤍
Nemoj odustati radi gink, ja sam išla od vrata do vrata dok nisam našla tog kojeg sad imam i nisam požalila. Znam kako je kad ti se nitko neće posvetiti kako bi trebalo, danas ima bas užasnih ginića i na ovom putu di nam treba najviše podrške nema goreg nego da naiđeš na takvi bezobrazluk . Ali glavu gore i idemo dalje i bori se da dobiješ ono što zaslužuješ i sigurna sam da nećeš požaliti❤️
Hvala ti na savjetu🤍
Mislim da ću sutra otići drito na vrata kod ove nove gink, pa šta bog da 🤷🏻♀️🤞🏼sigurna sam da je ova žena super, samo ja ne mogu čekati u neizvjesnosti do 6. Mjeseca🫣
Tako je, objasni joj situaciju . Nije isto preko maila i uživo . Zamoli je , i reci joj kolko radite na bebi i sigurno će ti dati priliku 🫶🏻

👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
👨35
10/2023 oligozoospermia
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Lista ne(dolaska M) :
-jasamja 14.2
-uniqlo7 23.2
-Blondy 21.2
.
Držim 🤞🤞☘️ da ne dobijete ❤️
.
.
Sretno ostale cure u pokrivanju ☘️❤️

👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
👨35
10/2023 oligozoospermia
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji