I jedno pitanje, uzimate li neke dodatke prehrani, prenatale?Hej cure Sretan Božić svima!!! Mene isto sad od Badnjaka pocelo prati onako da se rasplećem i budem tuzna svi oko nas imaju bebe i malenu djecu, a mi nista :( ja sam imala kiretazu u 10mj i rekli su nam da sada trebamo malo jos čekati, ali sve si mislim da cemo probati od ovog ciklusa trenutno sam 5dc cini mi se da bi mogla biti ovulacija za novu, imam bas dvojbe probati ili jos malo čekati, nisam pametna :(
Ja bi na tvom mjestu cekala kako kaze gyn jer imam u blizoj rodbini situaciju gdje nisu cekali, cura je ostala trudna i izgubila jos jednu trudnocu 😔 mozda nijecdo toga, ali bas grozno
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Makarenatočno te razumije , evo mi se već 2,5 godine borimo i ništa 😢💔 I uvijek se nekako u dubini duše nadam da ćemo jednog dana uspjeti, i kolko god se pokušavamo maknuti od svega teško je ali nada postoji dokle srce kuca 🥹🫶🏻 tako da idemo dalje i nema odustajanja 💪☘️🥰
Svaka ti čast, tvoj stav je baš nadahnjujući i smirujući. bravo! Baš bi bila sretna za tebe da to bude uskoro🤞🏼🙏🥰
Biokemijska 10/24 (5tt)
ENI123daj ostavi mail il nesto da ti se javim , pa ti sibnem trakice na boxnow ..
Evo ostavila sam svoje podatke pa dok zapišeš mail javi se
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni 👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
Osican se ko govno . kao necu vas ni gledat to je prenisko odite doma to nije odrzivo ..
Radila sam cb digital i stoji 2-3 sto odgovara 4 tjedna.. i beta je u tih 4 tj
Kakav je to ginekolog i u kojem gradu? Ja bi ga mijenjala pod hitno. A sad bi izvadila za 2 dana jos jednom betu privatno
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Opca bolnica je u pitanju, kao prenisko je odite doma nemam ja vas sta gledat.. al imam d1 uputnicu tako da u ned opet idem tamo nek mi vade krv kako znaju i umiju .. pa nek mi kaze da me nece primi .
U pon mogu privatno nedjeljom ne rade privatnici a bolnicki lab nece vadit bez uputnice
Boy - 2019
TTC 12/2023
+ 23.12.2024
Opca bolnica je u pitanju, kao prenisko je odite doma nemam ja vas sta gledat.. al imam d1 uputnicu tako da u ned opet idem tamo nek mi vade krv kako znaju i umiju .. pa nek mi kaze da me nece primi .
U pon mogu privatno nedjeljom ne rade privatnici a bolnicki lab nece vadit bez uputnice
Nemojte se sekirati zbog jednog glupog ginekologa, trudnoca je tu, Beta je dobra, na vama je sada da se čuvate i pazite… nemojte se opterecivati i negativno razmisljati 🙏🏻 biti ce sve dobro!!
🙋🏽♀️28 🙋🏽♂️32 💒16.9.2023.
+ 10.1.2025
Sortiraj odgovore
Najstariji