Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Anica88

Broj poruka: 637

Prijavi adminu

Zamia

Makarena

I jedno pitanje, uzimate li neke dodatke prehrani, prenatale?
    Hej cure Sretan Božić svima!!! Mene isto sad od Badnjaka pocelo prati onako da se rasplećem i budem tuzna svi oko nas imaju bebe i malenu djecu, a mi nista :( ja sam imala kiretazu u 10mj i rekli su nam da sada trebamo malo jos čekati, ali sve si mislim da cemo probati od ovog ciklusa trenutno sam 5dc cini mi se da bi mogla biti ovulacija za novu, imam bas dvojbe probati ili jos malo čekati, nisam pametna :(

Ja bi na tvom mjestu cekala kako kaze gyn jer imam u blizoj rodbini situaciju gdje nisu cekali, cura je ostala trudna i izgubila jos jednu trudnocu 😔 mozda nijecdo toga, ali bas grozno

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

• uniqlo7

Broj poruka: 54

Prijavi adminu

eni233

Makarenatočno te razumije , evo mi se već 2,5 godine borimo i ništa 😢💔 I uvijek se nekako u dubini duše nadam da ćemo jednog dana uspjeti, i kolko god se pokušavamo maknuti od svega teško je ali nada postoji dokle srce kuca 🥹🫶🏻 tako da idemo dalje i nema odustajanja 💪☘️🥰

Svaka ti čast, tvoj stav je baš nadahnjujući i smirujući. bravo! Baš bi bila sretna za tebe da to bude uskoro🤞🏼🙏🥰

Biokemijska 10/24 (5tt)

December2024

Broj poruka: 142

Prijavi adminu

ENI123 daj ostavi mail il nesto da ti se javim , pa ti sibnem trakice na boxnow .. 

Boy - 2019
    TTC 12/2023
    + 23.12.2024

• eni233

Broj poruka: 1856

Prijavi adminu

December2024

ENI123daj ostavi mail il nesto da ti se javim , pa ti sibnem trakice na boxnow ..

Evo ostavila sam svoje podatke pa dok zapišeš mail javi se 

👩35
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni 👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌

December2024

Prijavi adminu

jeam ENI brisi slobodno 
    C
    Vadila sam betu 
    198 / dokt me nije htio ni primit kao to je prenisko odite doma . nema trudnoce tu odrzive 

Boy - 2019
    TTC 12/2023
    + 23.12.2024

Zamia

Broj poruka: 57

Prijavi adminu

December2024

jeam ENI brisi slobodno
    C
    Vadila sam betu
    198 / dokt me nije htio ni primit kao to je prenisko odite doma . nema trudnoce tu odrzive

Nemojte to slusati !!!  Izvadite jos jednom betu za dva dana🙏🏻 

🙋🏽‍♀️28 🙋🏽‍♂️32 💒16.9.2023.
    + 10.1.2025

December2024

Prijavi adminu

Osican se ko govno . kao necu vas ni gledat to je prenisko odite doma to nije odrzivo .. 
    Radila sam cb digital i stoji 2-3 sto odgovara 4 tjedna.. i beta je u tih 4 tj 

Boy - 2019
    TTC 12/2023
    + 23.12.2024

Anica88

Broj poruka: 637

Prijavi adminu

December2024

Osican se ko govno . kao necu vas ni gledat to je prenisko odite doma to nije odrzivo ..
    Radila sam cb digital i stoji 2-3 sto odgovara 4 tjedna.. i beta je u tih 4 tj

Kakav je to ginekolog i u kojem gradu? Ja bi ga mijenjala pod hitno. A sad bi izvadila za 2 dana jos jednom betu privatno

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

December2024

Prijavi adminu

Opca bolnica je u pitanju, kao prenisko je odite doma nemam ja vas sta gledat.. al imam d1 uputnicu tako da u ned opet idem tamo nek mi vade krv kako znaju i umiju .. pa nek mi kaze da me nece primi . 
    U pon mogu privatno nedjeljom ne rade privatnici a bolnicki lab nece vadit bez uputnice 

Boy - 2019
    TTC 12/2023
    + 23.12.2024

Zamia

Broj poruka: 57

Prijavi adminu

December2024

Opca bolnica je u pitanju, kao prenisko je odite doma nemam ja vas sta gledat.. al imam d1 uputnicu tako da u ned opet idem tamo nek mi vade krv kako znaju i umiju .. pa nek mi kaze da me nece primi .
    U pon mogu privatno nedjeljom ne rade privatnici a bolnicki lab nece vadit bez uputnice

Nemojte se sekirati zbog jednog glupog ginekologa, trudnoca je tu, Beta je dobra, na vama je sada da se čuvate i pazite… nemojte se opterecivati i negativno razmisljati 🙏🏻 biti ce sve dobro!! 

🙋🏽‍♀️28 🙋🏽‍♂️32 💒16.9.2023.
    + 10.1.2025

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.