Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Zamia

Broj poruka: 57

Prijavi adminu

Hormon BHCG Nije bitno toliko koliko iznosi jer to varira od zene do zene i od trudnoće do trudnoce, nije svima jednako a pogotovo je tesko davati zaključke kod toliko rane trudnoce… jedino sto je dobar pokazatelj da trudnoca ide u dobrom pravcu je duplanje bete bez obzira na vrijednosti. Kod biokemijske trudnoce BHCG je niži ali tada su to iznosi od oko vrijednosti 10-50 , vasa Beta je lijepa i nemate razloga za brigu i paniku , ako se budete nervirali to moze lose utjecati na ranu trudnocu. Ginekolog koji vas je primio je potpuni idiot! 

🙋🏽‍♀️28 🙋🏽‍♂️32 💒16.9.2023.
    + 10.1.2025

December2024

Broj poruka: 142

Prijavi adminu

Zamia hvala Vam na ovim rjecima 
    deff cu malo stat na loptu , sacekat 9.1 kad imam pregled i vidit sta ce rec
    do tada sta bude bude , u Bozije ruke sve dajem 

Boy - 2019
    TTC 12/2023
    + 23.12.2024

• eni233

Broj poruka: 1856

Prijavi adminu

December2024

Zamia hvala Vam na ovim rjecima
    deff cu malo stat na loptu , sacekat 9.1 kad imam pregled i vidit sta ce rec
    do tada sta bude bude , u Bozije ruke sve dajem

Nemoj ga slušati , ma šta je stim gink .. užasno , to se ne gleda i. E donosi odluka na temelju jedne bete !! Još jednom vadi betu i Odi privatno ako treba .. neki doktori nisu ni vrijedno spomena ! 

👩35
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni 👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌

• srcekokuca

Broj poruka: 227

Prijavi adminu

Pozdrav neznan da li je prerano..menstruacija mi je bila 7.12 .najplodniji dan 22.12 i tada odnos
    Danas san napravila test pokazao je negativno 
    Da li sam prerano napravila iskreno🙈toliko nemogu iscekat da sam napravila i razočarala se
    Prvo dijete smo napravili odma prvi mjesec i test je bio pozitivan 3 dana prije menstruacije 

• srcekokuca

Prijavi adminu

Do menstruacije je 9 dana

December2024

Broj poruka: 142

Prijavi adminu

Mislim da cu u pon otic privatno i budem jedan digital i cb napravila 
    ako dode na 3+ onda je valjda sve oke 

Boy - 2019
    TTC 12/2023
    + 23.12.2024

Zamia

Prijavi adminu

srcekokuca

Do menstruacije je 9 dana

Prerano ste napravili test, sačekajte barem jos tjedan dana i sretnoo! 🫶🏻

+ 10.1.2025

Zamia

Prijavi adminu

December2024

Mislim da cu u pon otic privatno i budem jedan digital i cb napravila
    ako dode na 3+ onda je valjda sve oke

Svakako sačekajte umirite se, na uzv vam se ne moze vidjeti nista dok BHCG ne iznosi barem 1000 za sve treba proci određeno vrijeme, na vama je sada da se čuvate i odmarate i biti ce sve dobro sigurno 🫶🏻

+ 10.1.2025

• srcekokuca

Prijavi adminu

Prerano je znači ipak🫡❤️hvala na odgovoru 

• moonchild

Broj poruka: 77

Prijavi adminu

Ej, cure! Sretan vam Božić sa zakašnjenjem, onima koji slave, i nadam se da lijepo provodite blagdane ❤️Mijenjala sam mobitel pa sam se tek sad ulogirala ovdje, vidim da neke od vas imate prekrasne poklone pod borom, tj. plusiće, držim fige da sve bude savršeno! Evo, ja prijavljujem da je sve ok, dobro da sam samu sebe slušala, sad mi je 6+2, čekam pregled 3.1.
    Zamia na tebe posebno pomislim, vidim da si pisala. Pa najbolje da pričaš sa ginekologom u vezi odnosa, znam da si nestrpljiva... sretno 🥰
    Eni233, nema predaje, uvijek ima nade ❤️🤞

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.