Hormon BHCG Nije bitno toliko koliko iznosi jer to varira od zene do zene i od trudnoće do trudnoce, nije svima jednako a pogotovo je tesko davati zaključke kod toliko rane trudnoce… jedino sto je dobar pokazatelj da trudnoca ide u dobrom pravcu je duplanje bete bez obzira na vrijednosti. Kod biokemijske trudnoce BHCG je niži ali tada su to iznosi od oko vrijednosti 10-50 , vasa Beta je lijepa i nemate razloga za brigu i paniku , ako se budete nervirali to moze lose utjecati na ranu trudnocu. Ginekolog koji vas je primio je potpuni idiot!
🙋🏽♀️28 🙋🏽♂️32 💒16.9.2023.
+ 10.1.2025
Zamia hvala Vam na ovim rjecima
deff cu malo stat na loptu , sacekat 9.1 kad imam pregled i vidit sta ce rec
do tada sta bude bude , u Bozije ruke sve dajem
Nemoj ga slušati , ma šta je stim gink .. užasno , to se ne gleda i. E donosi odluka na temelju jedne bete !! Još jednom vadi betu i Odi privatno ako treba .. neki doktori nisu ni vrijedno spomena !
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni 👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
Pozdrav neznan da li je prerano..menstruacija mi je bila 7.12 .najplodniji dan 22.12 i tada odnos
Danas san napravila test pokazao je negativno
Da li sam prerano napravila iskreno🙈toliko nemogu iscekat da sam napravila i razočarala se
Prvo dijete smo napravili odma prvi mjesec i test je bio pozitivan 3 dana prije menstruacije
Mislim da cu u pon otic privatno i budem jedan digital i cb napravila
ako dode na 3+ onda je valjda sve oke
Svakako sačekajte umirite se, na uzv vam se ne moze vidjeti nista dok BHCG ne iznosi barem 1000 za sve treba proci određeno vrijeme, na vama je sada da se čuvate i odmarate i biti ce sve dobro sigurno 🫶🏻
🙋🏽♀️28 🙋🏽♂️32 💒16.9.2023.
+ 10.1.2025
Ej, cure! Sretan vam Božić sa zakašnjenjem, onima koji slave, i nadam se da lijepo provodite blagdane ❤️Mijenjala sam mobitel pa sam se tek sad ulogirala ovdje, vidim da neke od vas imate prekrasne poklone pod borom, tj. plusiće, držim fige da sve bude savršeno! Evo, ja prijavljujem da je sve ok, dobro da sam samu sebe slušala, sad mi je 6+2, čekam pregled 3.1.
Zamia na tebe posebno pomislim, vidim da si pisala. Pa najbolje da pričaš sa ginekologom u vezi odnosa, znam da si nestrpljiva... sretno 🥰
Eni233, nema predaje, uvijek ima nade ❤️🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji