Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

December2024

Broj poruka: 142

Prijavi adminu

MAKARENA meni su taman prije plusa stigle sa gravida stranice Femometar trakice jer sam planirala pocet opet pratit Ovul.
    90 kom + 10 hgc testova .. ako zelis 

Boy - 2019
    TTC 12/2023
    + 23.12.2024

Luna21

Broj poruka: 44

Prijavi adminu

Makarena

December2024 čestitam!! 😍 Ti si dobila pravi božićni poklon ☺️
    Mene ovaj ciklus psihički baš izmučio. Imala sam odnose 6 dana zaredom u vrijeme ovulacije, 10. dan nakon sam imala krvavi trag na papiru, bila uvjerena da je možda implantacijsko krvarenje. Par dana nakon radila test, negativan, ali sam se nadala da sam možda prerano napravila. Onda su mi u nedjelju sve lađe potonule jer sam bila uvjerena da je krenila menstruacija, imala sam smeđarenje. Međutim, to smeđarenje se desilo samo jednom i onda dva dana ništa, s tim da sam u ponedjeljak trebala dobiti. Tako da sam si opet umislila da je možda ipak to bilo implantacijsko i bila puna nade. Nadala se plusicu jučer na Božić, ali test opet negativan i navečer napokon prokrvarila, tako da mi je ovaj ciklus roller coaster emocija. Sad si upravo idem naručiti ovulacijske trakice pa se pratimo 🙂. Nadam se da ćemo sve uspjeti dobiti naše novogodišnje čudo 👼🏻

Makarena, znam kako se osjecas. I jako mi je zao, stvarno nije lako. I ja sam ovaj mjesec prosla brda i doline od emocija, pretpostavki, nadanja, razocarenja... I na Bozicno jutro sam dobila M. Bas me skrsilo, znam kako ti je. Sad me proganja kako se uopce opustiti, ocito ne ide na silu...dode mi da odustanem od trakica, planova i svega...
    Drzim ti palceve, tebi i svima curama. Doci ce i nase vrijeme. ✨

🙋🏼‍♀️36 🙋🏻‍♂️ 35
    Endometrioza, laparoskopija 10/23
    Pokušavamo od 12/23 ✨
    Biokemijska 10/24 😔
    12/24 svi nalazi uredni (stitnjaca, spolni hormoni, brisevi, papa, spermiogram)

• eni233

Broj poruka: 1856

Prijavi adminu

Makarena točno te razumije , evo mi se već 2,5 godine borimo i ništa 😢💔 I uvijek se nekako u dubini duše nadam da ćemo jednog dana uspjeti, i kolko god se pokušavamo maknuti od svega teško je ali nada postoji dokle srce kuca 🥹🫶🏻 tako da idemo dalje i nema odustajanja 💪☘️🥰

👩35
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni 👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌

Makarena

Broj poruka: 12

Prijavi adminu

December2024 eh da sam ranije vidjela. Naručila upravo Femometer sa Gravida stranice. Možda se nađe netko kome treba ☺️ hvala ti svakako 🫶🏻Luna21 znaci isto nam je. Još baš na Božić, nadaš se lijepom iznenađenju, ali eto. Eni233 bas mi je zao. Meni je ovo “tek” 4. bezuspješni ciklus pa sam već potonula. Sviđa mi se tvoja pozitiva, nema odustajanja. 
    Stvarno se nadam da ćemo u 2025. sve ugledati veliki plus ☺️🤞🏻

👩🏻 29 🧑🏻 33
    👧🏼 05/23
    ⏳ 09/24

Makarena

Prijavi adminu

I jedno pitanje, uzimate li neke dodatke prehrani, prenatale? 

👩🏻 29 🧑🏻 33
    👧🏼 05/23
    ⏳ 09/24

Zamia

Broj poruka: 57

Prijavi adminu

Makarena

Hej cure Sretan Božić svima!!! Mene isto sad od Badnjaka pocelo prati onako da se rasplećem i budem tuzna svi oko nas imaju bebe i malenu djecu, a mi nista :( ja sam imala kiretazu u 10mj i rekli su nam da sada trebamo malo jos čekati, ali sve si mislim da cemo probati od ovog ciklusa trenutno sam 5dc cini mi se da bi mogla biti ovulacija za novu, imam bas dvojbe probati ili jos malo čekati, nisam pametna :(

🙋🏽‍♀️28 🙋🏽‍♂️32 💒16.9.2023.
    + 10.1.2025

Zamia

Broj poruka: 57

Prijavi adminu

Makarena

Novalac ili folnu nije lose pocet piti prije začeća 😊

🙋🏽‍♀️28 🙋🏽‍♂️32 💒16.9.2023.
    + 10.1.2025

• eni233

Broj poruka: 1856

Prijavi adminu

December2024

MAKARENA meni su taman prije plusa stigle sa gravida stranice Femometar trakice jer sam planirala pocet opet pratit Ovul.
    90 kom + 10 hgc testova .. ako zelis

Može meni ako nikome ne trebaju 😀✋

👩35
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni 👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌

Makarena

Prijavi adminu

Zamia da, uvijek je teško, ali ovako oko Božića je još teze. Nisam imala tu situaciju pa ti ne mogu pomoći, ali ja bih svakako slušala ginekologa. Ako da zeleno svijetlo, go for it. Želim ti sreću i da bude uspješno 🥰🤞🏻

👩🏻 29 🧑🏻 33
    👧🏼 05/23
    ⏳ 09/24

Anica88

Broj poruka: 638

Prijavi adminu

Raspisale ste se danas 😃
    Joj, meni je proslu trudnocu trebalo 7 mjeseci mjerenja bazalne temperature svaki dan i jos 4 mjeseca s trakicama prije plusa i to je vec psihicki bilo jako tesko, kako je tek vama koje ste dulje u tome 😔
    Zelim puno srece svima i plusic kao poklon za novu gidinu kad vec nije za Bozic

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.