Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • uniqlo7

Broj poruka: 54

Prijavi adminu

Ja sam sad bila na jos jednom pregledu kod privatnog gin zbog ove biokemijske (6.tt). Nakon sto mi je doktorica dva puta rekla za preporuku koristenja trakica i da mogu bez straha loviti prvu O, ova dr kaze pustite tri mj. Ja ne znam sts da radim. Koje su nezeljene rrakcije tijela na trudnocu ukoliko se dogodi u ova tri mj? 🥺🥺🥺🥺🥺

Biokemijska 10/24 (5tt)

jasamja

Broj poruka: 932

Prijavi adminu

uniqlo7

Ja sam sad bila na jos jednom pregledu kod privatnog gin zbog ove biokemijske (6.tt). Nakon sto mi je doktorica dva puta rekla za preporuku koristenja trakica i da mogu bez straha loviti prvu O, ova dr kaze pustite tri mj. Ja ne znam sts da radim. Koje su nezeljene rrakcije tijela na trudnocu ukoliko se dogodi u ova tri mj? 🥺🥺🥺🥺🥺

Žao mi je zbog tvoje biokemijske 😔 
    Ovo i mene zanima, neki vidim da pišu odmah prvi ciklus a neke žene su rekle da tek nakon 3 mjeseca. Ja sam imala missed ab početkom mjeseca u 7tt, željno iščekujem M i prvi pregled da vidim kako stvari napreduju 🙂

👩 32
    👦 34
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

• uniqlo7

Prijavi adminu

Ajme, jako mi je žao. Jesi li dobro? 
    Jel pauziraš ili..?

Biokemijska 10/24 (5tt)

• eni233

Broj poruka: 1856

Prijavi adminu

Moonchild hvala ti ❤️❤️ i ja tebi i svima na forumu želim svu sreću 😍🤞 nekad se osoba treba isplakati i ok je buti low i nekad tužan ljudi smo i to je sve normalno, ali zato obrišemo suze i idemo dalje , nema odustajanja 🫶🏻.
    .
    Uniql07 samo se nastavi testirati meni samo odjednom potamni ne ide postepeno kao drugima , sad neznam kakvu su ti ciklusi koliko dugo ? I kad otprilike očekuješ O ?

👩35
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni 👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌

jasamja

Broj poruka: 932

Prijavi adminu

uniqlo7

Ajme, jako mi je žao. Jesi li dobro?
    Jel pauziraš ili..?

Jesam jesam, hvala na pitanju. Pa zapravo čekam M da stigne, po njihovoj preporuci. Od zadnjeg krvarenja je prošlo 2 tjedan tako da uskoro bi trebalo nadam se 🤞

👩 32
    👦 34
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

• uniqlo7

Prijavi adminu

eni233

Moonchildhvala ti ❤️❤️ i ja tebi i svima na forumu želim svu sreću 😍🤞 nekad se osoba treba isplakati i ok je buti low i nekad tužan ljudi smo i to je sve normalno, ali zato obrišemo suze i idemo dalje , nema odustajanja 🫶🏻.
    .
    Uniql07samo se nastavi testirati meni samo odjednom potamni ne ide postepeno kao drugima , sad neznam kakvu su ti ciklusi koliko dugo ? I kad otprilike očekuješ O ?

evo gledam i ne vjerujem, insce ide postepeno. Jutros kao da mi se pokvarila trakica😂 ne prima se i ne ide uzorak prema kontrolnoj crti. I dodjem za 5 min odjednom tamno i za minut citam ovo😂 26 dana, 6 dana traje i O ocekujem sutra 😅

Biokemijska 10/24 (5tt)

Amarilla ✨

Broj poruka: 39

Prijavi adminu

jasamja

uniqlo7

Žao mi je zbog tvoje biokemijske 😔
    Ovo i mene zanima, neki vidim da pišu odmah prvi ciklus a neke žene su rekle da tek nakon 3 mjeseca. Ja sam imala missed ab početkom mjeseca u 7tt, željno iščekujem M i prvi pregled da vidim kako stvari napreduju 🙂

ja sam imala missed ab i preporuka je bila cekati 3.mj., a iskreno nisam ni bila spremna psihicki ranije jer je ipak tijelu trebalo da se oporavi... za biokemijsku sam cula da je OK i pozeljno odmah sljedeci mjesec pokusati... biokemijska nije "invazivna" za tijelo koliko, koliko je recimo spontani pa ako se prirodno ne ocistis, moras na tablete ili kiretazu itd.

Everything in your life started as… a thought, a wish, a hope, or a dream, either in your mind or in the mind of someone else. ✨

Marina.25

Broj poruka: 101

Prijavi adminu

Jutro svima, radila sam trakice i ovaj mjesec ali su sve bile blago pozitivne i mene sad zanima da li je uopce bila O? Sad je vec prosla pa ako se sta bude uhvatilo dobro i jest

01/23 - missed ab
    08/23 - missed ab
    02/24 - blighted
    Trombofilija (faktor V) ➕️
    IR ➕️

Amarilla ✨

Broj poruka: 39

Prijavi adminu

Marina.25

Jutro svima, radila sam trakice i ovaj mjesec ali su sve bile blago pozitivne i mene sad zanima da li je uopce bila O? Sad je vec prosla pa ako se sta bude uhvatilo dobro i jest

a jesi li vidjela razliku u trakicama, od tih blago pozitivnih jel ti ijedan dan bio malo "tamniji"? 

Everything in your life started as… a thought, a wish, a hope, or a dream, either in your mind or in the mind of someone else. ✨

• uniqlo7

Prijavi adminu

Marina.25

Moguće je da se nekad ne ostvari, bar sam tako pročitala. Ne mora nužno doći svaki mjesec 🙄 ali ja bih svakako pokusala na dan ocekivane O, možda samo trakice ne pašu🤷🏻‍♀️

Biokemijska 10/24 (5tt)

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.