Ja isto, ali tel za nekih 10ak dana.
Ja imam trakice easy@home i njih ubacujem u aplikaciju Premom i ona sama mjeri, to mi je super za pratiti. Mozda da probate te fotke ubaciti u tu aplikaciju, ako ce ih ocitavati.
Stavit cu sliku kak to izgleda.
I daa, sretno nam svima! 😍😍 Stize vrijeme darivanja, idealno za jedan lijepi plusić! 💓💓Nemojte me ubit sad, ali ja sam svoje narucila s aliexpressa 😂 stvarno su se ispostavile super, od nekog sam dobila preporuku. Mislis li da mogu s tim svojima ubacivati u aplikaciju, relativno slicno izgledaju🤷🏻♀️
Uniqlo7 vjerojatno možeš, samo gore pod imenima trakica odabereš other. Moralo bi funkcionirati. A LH trakice i ja naručujem, s Amazona. Preskupe su za ovako kupovati, većina cura ih naručuje. Bitno da rade svoj posao. 🤞🏼🤞🏼🤞🏼
🙋🏼♀️36 🙋🏻♂️ 35
Endometrioza, laparoskopija 10/23
Pokušavamo od 12/23 ✨
Biokemijska 10/24 😔
12/24 svi nalazi uredni (stitnjaca, spolni hormoni, brisevi, papa, spermiogram)
https://ibb.co/7XZF1vr
.
.
Evo žene nakon dugog vremena sam odlučila da ću par ciklusi opet pratiti s trakicama , evo moje trakice uspjela sam jučer uhvatiti peak.. danas mi je još uvijek pozitivna trakica , Al sutra će već biti bljeđa, dal ima još koja curka da prati trakice osim mene ? Ja se nadam najboljem ishodu , iako sam svaki put do sad uhvatila peak pa se nije urodilo plodom , al eto , očekujem ovulaciju danas sutra ili prekosutra a možda je i prošla evo neznam ali vidjet ćemo 🤞🤞🤞https://ibb.co/7XZF1vr
.
.
Evo žene nakon dugog vremena sam odlučila da ću par ciklusi opet pratiti s trakicama , evo moje trakice uspjela sam jučer uhvatiti peak.. danas mi je još uvijek pozitivna trakica , Al sutra će već biti bljeđa, dal ima još koja curka da prati trakice osim mene ? Ja se nadam najboljem ishodu , iako sam svaki put do sad uhvatila peak pa se nije urodilo plodom , al eto , očekujem ovulaciju danas sutra ili prekosutra a možda je i prošla evo neznam ali vidjet ćemo 🤞🤞🤞
Ja! Od danas krenula, meni bi trebao peak biti oko utorka/srijede. Insčr ne vidim neke znakove, sluz često izostane, temperaturu nisam kontrolirala. Tako da se orijentiram samo po trakicama. Držim fige, sretno nam🥰Sretnooo, ja isto ne mjerim , ali skuzim više manje po sluzi i PMS simptoma kasnije .
Luna21 znam za tu aplikaciju , ja se već borim od 2022, bila sam čak i na jednoj inseminaciju , pratila sam dobrih godinu dana trakice i unašala u tu aplikaciju ali uzalud nije se primilo..pa sam si uzela malo odmora od trakica i svega , a sad ću pobrati malo opet pratiti trakicama još par ciklusa dok ne skupim snage za potpomognutu opet 😏😏 malo se psihički pripremam u nadi da neću morati ići na to 🤞🤞🤞🫶🏻🫶🏻🫶🏻
Eni233 kužim, baš zna biti iscrpljujuće. Samo hrabro do cilja, sve ćemo mi dočekati svoje 🫶🏻🫶🏻🫶🏻
🙋🏼♀️36 🙋🏻♂️ 35
Endometrioza, laparoskopija 10/23
Pokušavamo od 12/23 ✨
Biokemijska 10/24 😔
12/24 svi nalazi uredni (stitnjaca, spolni hormoni, brisevi, papa, spermiogram)
.
.
Evo žene nakon dugog vremena sam odlučila da ću par ciklusi opet pratiti s trakicama , evo moje trakice uspjela sam jučer uhvatiti peak.. danas mi je još uvijek pozitivna trakica , Al sutra će već biti bljeđa, dal ima još koja curka da prati trakice osim mene ? Ja se nadam najboljem ishodu , iako sam svaki put do sad uhvatila peak pa se nije urodilo plodom , al eto , očekujem ovulaciju danas sutra ili prekosutra a možda je i prošla evo neznam ali vidjet ćemo 🤞🤞🤞https://ibb.co/7XZF1vr
.
.
Evo žene nakon dugog vremena sam odlučila da ću par ciklusi opet pratiti s trakicama , evo moje trakice uspjela sam jučer uhvatiti peak.. danas mi je još uvijek pozitivna trakica , Al sutra će već biti bljeđa, dal ima još koja curka da prati trakice osim mene ? Ja se nadam najboljem ishodu , iako sam svaki put do sad uhvatila peak pa se nije urodilo plodom , al eto , očekujem ovulaciju danas sutra ili prekosutra a možda je i prošla evo neznam ali vidjet ćemo 🤞🤞🤞
Ja! Od danas krenula, meni bi trebao peak biti oko utorka/srijede. Insčr ne vidim neke znakove, sluz često izostane, temperaturu nisam kontrolirala. Tako da se orijentiram samo po trakicama. Držim fige, sretno nam🥰Sretnooo, ja isto ne mjerim , ali skuzim više manje po sluzi i PMS simptoma kasnije .
Luna21 znam za tu aplikaciju , ja se već borim od 2022, bila sam čak i na jednoj inseminaciju , pratila sam dobrih godinu dana trakice i unašala u tu aplikaciju ali uzalud nije se primilo..pa sam si uzela malo odmora od trakica i svega , a sad ću pobrati malo opet pratiti trakicama još par ciklusa dok ne skupim snage za potpomognutu opet 😏😏 malo se psihički pripremam u nadi da neću morati ići na to 🤞🤞🤞🫶🏻🫶🏻🫶🏻Samo ustrajno, držim fige🤍
I ja držim sebi i svima borilicama 🥰🥰❤️❤️❤️🫶🏻 koji si dc ?
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni 👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
.
.
.
.
Luna21 znam za tu aplikaciju , ja se već borim od 2022, bila sam čak i na jednoj inseminaciju , pratila sam dobrih godinu dana trakice i unašala u tu aplikaciju ali uzalud nije se primilo..pa sam si uzela malo odmora od trakica i svega , a sad ću pobrati malo opet pratiti trakicama još par ciklusa dok ne skupim snage za potpomognutu opet 😏😏 malo se psihički pripremam u nadi da neću morati ići na to 🤞🤞🤞🫶🏻🫶🏻🫶🏻Samo ustrajno, držim fige🤍I ja držim sebi i svima borilicama 🥰🥰❤️❤️❤️🫶🏻 koji si dc ?
Danas 10. Očekujem ju neki 13.dc, tako bude inače.
Vjerujem da je teško, mi nismo dugo u procesu, ali svaki put kad dočekam M, cijeli dan sam tužna. I ja se slažem s *Luna21*, vjerujem da ćemo sve dočekati 🫂
Biokemijska 10/24 (5tt)
Lijepi pozdrav drage cure, evo me ponovno na trakicama.
Molila bih Vas pojasnjenje.
Sad sam napravila ovulacijaku trakicu, i crtica se pojavila, definitivno je tu ali svjetlija od kontrolne. Kako nismo u prilici imati odnose danas i sutra, je li bolje odraditi keks danas ili sutra. Moze li sutra navecer biti kasno? Inace imam nisku ovarijsku rezervu tj mali broj jajnih stanica.. unaprijed vam puno hvala na odgovoru.
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Lijepi pozdrav drage cure, evo me ponovno na trakicama.
Molila bih Vas pojasnjenje.
Sad sam napravila ovulacijaku trakicu, i crtica se pojavila, definitivno je tu ali svjetlija od kontrolne. Kako nismo u prilici imati odnose danas i sutra, je li bolje odraditi keks danas ili sutra. Moze li sutra navecer biti kasno? Inace imam nisku ovarijsku rezervu tj mali broj jajnih stanica.. unaprijed vam puno hvala na odgovoru.
Ukoliko radite na bebici , svaki drugi dan i svaki da u vrijeme plodnih dana nije na odmet jer spermici su bolji kad se obnavljaju .. a što se tiče ovulacije trakice ti moraju biti kao moja druga po redu i to je onda pravi peak .. jer ako je crtica slabija nego kontrolna neće još O . Evo tu ću ti zalijepiti link pa otvori .
.
.
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni 👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
Eni233 i ja lovim O uskoro, danas mi je 11dc. Sretno svim curama🤞🤞❤️❤️
I ja sam ponekad teško psihički, polako i odustajem i preispitujem samu sebe. Bila sam kod jednog užasnog ginekologa nedavno (ne želim imenovati) i baš me šokirao svojim riječima i ponašanjem da sam ostala u šoku - a inače nisam baš tip koji će zašutiti. A tad baš jesam. Srećom nisam kasnije potonula, motiviralo me da budem ustrajna.
Tako da te razumijem, eni, stvarno može biti frustirajuće i iscrpljujuće. Želim da ti se sve želje ostvare, draga 🙏
Trebam pomoć. Imam ovih trakica, ali ne dovoljno. Kako sam sad imala biokemijsku, nisam obnavljala zalihu, a nisam ni stigla kupiti trakice. Trebam kupiti neke u ljekarnoj. Jel imate preporuku za ove iz ljekarne?
Btw danas 11.dc, na slici su 9.,10.,11., trakice izgledaju isto 🙄🙄🙄 ja se nadam da ce doci🤞🏼https://ibb.co/JjS5q4d
Biokemijska 10/24 (5tt)
i ja sam odlucila ponovno krenuti na trakice (easy@home + premom app)... meni je danas 7.dan, pratim vec 2 dana i bilo mi je 0.02 pa 0.07 tako da lagano krece i ocekujem O za tjedan dana sretno svim curama ovdje! i voljela bih se ukljuciti u ovaj krug podrske jer je borba katkad bas bolna kad si sam...
Everything in your life started as… a thought, a wish, a hope, or a dream, either in your mind or in the mind of someone else. ✨
Sortiraj odgovore
Najstariji