Bok svima 👋🏻,
prvi puta ovaj mj. sam pratila O s ovim trakicama, upravo sam napravila test i cini mi se da sam dobila testu crtu punoooo tamniju od kontrolne, jel ovo sada PIK? slika na linku: https://ibb.co/wS7cQdZ
Puno hvala svima na odgovorima!
🙋🏽♀️28 🙋🏽♂️32 💒16.9.2023.
➕10.1.2025
Due day 23.9.2025 🧸🍼🩵
Bok svima 👋🏻,
prvi puta ovaj mj. sam pratila O s ovim trakicama, upravo sam napravila test i cini mi se da sam dobila testu crtu punoooo tamniju od kontrolne, jel ovo sada PIK? slika na linku:https://ibb.co/wS7cQdZ
Je, lipo sve pokrijte i sretno 🙏🏻🥰
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016, 5+6 💔
FET 07/25 ⏳
Bok svima 👋🏻,
prvi puta ovaj mj. sam pratila O s ovim trakicama, upravo sam napravila test i cini mi se da sam dobila testu crtu punoooo tamniju od kontrolne, jel ovo sada PIK? slika na linku:https://ibb.co/wS7cQdZ
Je, lipo sve pokrijte i sretno 🙏🏻🥰
Hvalaa 🙏🏻❤️
➕10.1.2025
Due day 23.9.2025 🧸🍼🩵
Pozdrav svima. Šta mislite ili ako je neko imao slicno, tri dana do (ne)dolaska M i imala sam par puta bas jako probadanje u lijevom jajniku, da li je M u dolasku ili nije, hmm?
01/23 - missed ab
08/23 - missed ab
02/24 - blighted
Trombofilija (faktor V) ➕️
IR ➕️
Pozdrav svima. Šta mislite ili ako je neko imao slicno, tri dana do (ne)dolaska M i imala sam par puta bas jako probadanje u lijevom jajniku, da li je M u dolasku ili nije, hmm?
Ja bih na vašem mjestu uzela rani test za otkrivanje T 🙈
Sretnoooo! 🫶🏻
➕10.1.2025
Due day 23.9.2025 🧸🍼🩵
Za sve koji imaju upite kao ja😂
Stižem sa zadnjeg pregleda, tj. Konzultacija. Nakon biokemijske, prva M se očekuje od 2-4 tjedna nakon. Ukoliko se M ne pojavi 6 tjedana, napraviti test i obvezno se javiti ginekologu!
29.
Biokemijska 11/24
Amh 2.1 pmol
1. 4/25 Poliklinika IVF ET x
2. 6/25 Vinogradska ET 🤞🏼
Ja bih na vašem mjestu uzela rani test za otkrivanje T 🙈
Sretnoooo! 🫶🏻
Ipak ovaj mjesec ništa 🥹 radila sam clearblue za 6 dana ranije i veliko ništa na testu, ali nisam razočarana jer i sama O je bila čudna 😇 Sretno svima koji čekaju svoj dan D 🫶
01/23 - missed ab
08/23 - missed ab
02/24 - blighted
Trombofilija (faktor V) ➕️
IR ➕️
alauncokretevo da ti se i ja javim, taman ležim u bolnici nakon aspiracije još uru i idem doma. Ja sam imala puno folikula pa me malo boluckalo ali te dobro nadrogiraju a i tu bol odma zaboraviš jer vridi sve žrtvovat za ono šta želimo 🥰🥰🥰 ništa strašno !!
Cure hvala vam svima puno na podrsci
Sve ste divne
Xoxo kako si sad?
Mi idemo na jos jednu inseminaciju, predlazu nam ipak jos jednu obzirom da imamo uredne nalaze, da probamo jos jednom. Ako ne uspije onda IVF …
Alauncokret14, upravo to, stvarno se čega nemaš bojati, samo hrabro naprijed.
Žene, molila bih Vas misljenje ako netko zna. Točno 6 dana nakon ovulacije i ciljanog odnosa, malo minimalno smede krvi. Moze li to biti implantacijsko krvarenje imi je vjerojatnije da je od duphastona kojeg pijem od 11-25 dana ciklusa.
Moze biti i implantacijsko 🤞🤞🤞
Evo, meni je bas danas 6. dan od potencijalne ovulacije i odnosa, isto malo krvarim pa sam isla citati forum 😊
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
alsuncokret odlično, ipak je to lakši put nego IVF. 🥰❤️ Želim ti svu sreću ! Javi se 🥰 Ja se super osjećam, nakon aspiracije mi je bilo dva dana teško ali već treći dan ko da sam nova. Čekam sada M jer nismo radili svježi transfer jer sam upala u blagi hiper, imala sam bas dosta jajnih stanica pa nema smisla radit transfer ovaj mjesec, nego ćemo ga napravit kada mi se tilo malo odmori od svega i vrati u normalu. Trenutno čekam da vidim koliko ❄️ imamo. Za sada ih se 12 oplodilo i čekamo krajnji rezultat jer smo išli na freeze all 😁 malo sam sad u tom iščekivanju 🙄🙏🏻
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016, 5+6 💔
FET 07/25 ⏳
Sortiraj odgovore
Najstariji