Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • uniqlo7

Broj poruka: 52

Prijavi adminu

Luna21

uniqlo7

Ja sam jutros bila na pregledu. 7. Dan krvarenja (nakon trudnoće 6 tjedana), još uvijek traje. Imala sam na pregledu valjda najbolju doktoricu ikad. Rekla je da ovo krvarenje gledam kao menstrualno krvarenje, te da je samim time meni danas 7. Dan ciklusa. Bez pauze, preporucava LH trakice od subote. Lovim prvu o 🥰
    Sretno uniqlo7! 🤞🏼🤞🏼 Ja sam nakon gubitka imala baš jasnu ovulaciju i lijepo ju ulovila. Iako je nama preporuka bila preskočiti taj ciklus. Sretno i nek uskoro ugledaš svoj debeli plusić! ✨✨

Pod ulovili mislite da ste zatrudnili odmah nakon? 

Biokemijska 10/24 (5tt)

Luna21

Broj poruka: 44

Prijavi adminu

uniqlo7

Luna21

uniqlo7

Ja sam jutros bila na pregledu. 7. Dan krvarenja (nakon trudnoće 6 tjedana), još uvijek traje. Imala sam na pregledu valjda najbolju doktoricu ikad. Rekla je da ovo krvarenje gledam kao menstrualno krvarenje, te da je samim time meni danas 7. Dan ciklusa. Bez pauze, preporucava LH trakice od subote. Lovim prvu o 🥰
    Sretno uniqlo7! 🤞🏼🤞🏼 Ja sam nakon gubitka imala baš jasnu ovulaciju i lijepo ju ulovila. Iako je nama preporuka bila preskočiti taj ciklus. Sretno i nek uskoro ugledaš svoj debeli plusić! ✨✨
    Pod ulovili mislite da ste zatrudnili odmah nakon?

Ne, ulovila ju na trakicama, sorry. 😅

🙋🏼‍♀️36 🙋🏻‍♂️ 35
    Endometrioza, laparoskopija 10/23
    Pokušavamo od 12/23 ✨
    Biokemijska 10/24 😔
    12/24 svi nalazi uredni (stitnjaca, spolni hormoni, brisevi, papa, spermiogram)

• eni233

Broj poruka: 1852

Prijavi adminu

anny35

Cure pratila sam vas dugo i citala svakakve sudbine. Sad sam navratila da vidim jel Eni ostala trudna jer mi je ostala u sjecanju kao jako pozitivna i empaticna cura. Vidim da jos nisi, al ima nade uvijek, navijam za tebe 🥰
    Ja sam primjer za to da uvijek ima nade. U 2022. spontani, u 2023. vanmatericna i u 2024. prvi mjesec biokemijska, odmah nakon nje u drugom mjesecu se primilo moje cudo koje ima sad evo vec mjesec dana. Mallo se pozurio van, al smo super sad ❣️
    Zelim vam svima puno srece. Znam da zvucu klisej, al eto meni se stvarni zalomilo kad sam vec skoro pa i odustala i ne mislila na to. Znam, i meni bi se kosa na glavi dizala na takve komentare 😅

Hvalaaaaa❤️❤️🫀🫀🫀 Al dobro bit će valjda jedan ciklus 🫶🏻😏🤷‍♀️ .. Al istina da je psiha problem veliki kod nas žena i ako ne želimo priznati .. a teško je pustiti sve i opustiti as maksimalno 😏😏 koliko god se trudili opet negdje u pozadini nam je to u mislima .. Al dobro nema predaje jednog dana ćemo dobiti sve plusice 😍❤️🫀

👩35
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni 👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌

• eni233

Prijavi adminu

https://ibb.co/7XZF1vr
    .
    .
    Evo žene nakon dugog vremena sam odlučila da ću par ciklusi opet pratiti s trakicama , evo moje trakice uspjela sam jučer uhvatiti peak.. danas mi je još uvijek pozitivna trakica , Al sutra će već biti bljeđa, dal ima još koja curka da prati trakice osim mene ? Ja se nadam najboljem ishodu , iako sam svaki put do sad uhvatila peak pa se nije urodilo plodom , al eto , očekujem ovulaciju danas sutra ili prekosutra a možda je i prošla evo neznam ali vidjet ćemo  🤞🤞🤞

👩35
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni 👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    10/2023 oligozoospermia

• uniqlo7

Prijavi adminu

eni233

.
    .
    Evo žene nakon dugog vremena sam odlučila da ću par ciklusi opet pratiti s trakicama , evo moje trakice uspjela sam jučer uhvatiti peak.. danas mi je još uvijek pozitivna trakica , Al sutra će već biti bljeđa, dal ima još koja curka da prati trakice osim mene ? Ja se nadam najboljem ishodu , iako sam svaki put do sad uhvatila peak pa se nije urodilo plodom , al eto , očekujem ovulaciju danas sutra ili prekosutra a možda je i prošla evo neznam ali vidjet ćemo 🤞🤞🤞

eni233

.
    .
    Evo žene nakon dugog vremena sam odlučila da ću par ciklusi opet pratiti s trakicama , evo moje trakice uspjela sam jučer uhvatiti peak.. danas mi je još uvijek pozitivna trakica , Al sutra će već biti bljeđa, dal ima još koja curka da prati trakice osim mene ? Ja se nadam najboljem ishodu , iako sam svaki put do sad uhvatila peak pa se nije urodilo plodom , al eto , očekujem ovulaciju danas sutra ili prekosutra a možda je i prošla evo neznam ali vidjet ćemo 🤞🤞🤞

Ja! Od danas krenula, meni bi trebao peak biti oko utorka/srijede. Insčr ne vidim neke znakove, sluz često izostane, temperaturu nisam kontrolirala. Tako da se orijentiram samo po trakicama. Držim fige, sretno nam🥰

Biokemijska 10/24 (5tt)

Luna21

Prijavi adminu

Ja isto, ali tel za nekih 10ak dana. 
    Ja imam trakice easy@home i njih ubacujem u aplikaciju Premom i ona sama mjeri, to mi je super za pratiti. Mozda da probate te fotke ubaciti u tu aplikaciju, ako ce ih ocitavati. 
    Stavit cu sliku kak to izgleda.
    I daa, sretno nam svima! 😍😍 Stize vrijeme darivanja, idealno za jedan lijepi plusić! 💓💓

🙋🏼‍♀️36 🙋🏻‍♂️ 35
    Pokušavamo od 12/23 ✨
    Biokemijska 10/24 😔

Luna21

Prijavi adminu

https://ibb.co/1b58YZF

🙋🏼‍♀️36 🙋🏻‍♂️ 35
    Pokušavamo od 12/23 ✨
    Biokemijska 10/24 😔

• eni233

Prijavi adminu

uniqlo7

eni233

.
    .

eni233

.
    .

Ja! Od danas krenula, meni bi trebao peak biti oko utorka/srijede. Insčr ne vidim neke znakove, sluz često izostane, temperaturu nisam kontrolirala. Tako da se orijentiram samo po trakicama. Držim fige, sretno nam🥰

Sretnooo, ja isto ne mjerim , ali skuzim više manje po sluzi i  PMS simptoma kasnije .
    Luna21 znam za tu aplikaciju , ja se već borim od 2022, bila sam čak i na jednoj inseminaciju , pratila sam dobrih godinu dana trakice i unašala u tu aplikaciju ali uzalud nije se primilo..pa sam si uzela malo odmora od trakica i svega , a sad ću pobrati malo opet pratiti trakicama još par ciklusa dok ne skupim snage za potpomognutu opet 😏😏 malo se psihički pripremam u nadi da neću morati ići na to 🤞🤞🤞🫶🏻🫶🏻🫶🏻

👩35
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni 👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    10/2023 oligozoospermia

• uniqlo7

Prijavi adminu

Luna21

Ja isto, ali tel za nekih 10ak dana.
    Ja imam trakice easy@home i njih ubacujem u aplikaciju Premom i ona sama mjeri, to mi je super za pratiti. Mozda da probate te fotke ubaciti u tu aplikaciju, ako ce ih ocitavati.
    Stavit cu sliku kak to izgleda.
    I daa, sretno nam svima! 😍😍 Stize vrijeme darivanja, idealno za jedan lijepi plusić! 💓💓

Nemojte me ubit sad, ali ja sam svoje narucila s aliexpressa 😂 stvarno su se ispostavile super, od nekog sam dobila preporuku. Mislis li da mogu s tim svojima ubacivati u aplikaciju, relativno slicno izgledaju🤷🏻‍♀️

Biokemijska 10/24 (5tt)

• uniqlo7

Prijavi adminu

eni233

uniqlo7

eni233

.
    .

eni233

.
    .

Sretnooo, ja isto ne mjerim , ali skuzim više manje po sluzi i PMS simptoma kasnije .
    Luna21 znam za tu aplikaciju , ja se već borim od 2022, bila sam čak i na jednoj inseminaciju , pratila sam dobrih godinu dana trakice i unašala u tu aplikaciju ali uzalud nije se primilo..pa sam si uzela malo odmora od trakica i svega , a sad ću pobrati malo opet pratiti trakicama još par ciklusa dok ne skupim snage za potpomognutu opet 😏😏 malo se psihički pripremam u nadi da neću morati ići na to 🤞🤞🤞🫶🏻🫶🏻🫶🏻

Samo ustrajno, držim fige🤍

Biokemijska 10/24 (5tt)

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.