Poz cure, odavno nisam bila ovde zbog zdrastvenih problema. Ali vidim da ima bas novih dama. Dali znate nesto o September, Joly, Garava,
Hej! Ja povremeno uđem u forum da vidim ako se netko od starih cura javio i evo tebe :)
02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
6+2 💙💙
Pozdrav, imala sam biokemijsku trudnoću, jučer obilno krvarenje. Je li se sad ovo ponaša kao regularna menstruacija, od jučer prvi dan ciklusa ili?Ako je krvarenje od biokemijske, nije menstruacija. Nakon sto se očistite amo rec to tako nakon toga sljedeće krvarenje je prva menstruacija.E okej, a kada mogu poceti mjeriti trakicama ovulaciju, je li cekam prvu menstruaciju ili?Ja sam krajem 10. mjeseca imala biokemijsku trudnocu i to "čišćenje". Onda je odmah krenulo krvarenje i moji tipični bolovi i osjećaj kao kad imam M. Ginekolog mi je rekao da je moguće da je to menstruacija, dakle odmah u istom tjednu. I sad sam 11.11. ulovila ovulaciju. Ako imaš trakica stvarno nije na odmet pratiti što se događa s tijelom. Mene je baš zanimalo kak će to sad ići, iako smo ove plodne dane preskočili s pokušavanjem, po preporuci gin. Sad jedva čekam sljedeću O, nadam se da će biti prava kao i ova. Svima držim plačeve, sretno ženice! ❤️
Ajme🥺 u kojem tjednu si bila kad se dogodilo krvarenje?
Biokemijska 10/24 (5tt)
Pozdrav, imala sam biokemijsku trudnoću, jučer obilno krvarenje. Je li se sad ovo ponaša kao regularna menstruacija, od jučer prvi dan ciklusa ili?Ako je krvarenje od biokemijske, nije menstruacija. Nakon sto se očistite amo rec to tako nakon toga sljedeće krvarenje je prva menstruacija.E okej, a kada mogu poceti mjeriti trakicama ovulaciju, je li cekam prvu menstruaciju ili?Ja sam krajem 10. mjeseca imala biokemijsku trudnocu i to "čišćenje". Onda je odmah krenulo krvarenje i moji tipični bolovi i osjećaj kao kad imam M. Ginekolog mi je rekao da je moguće da je to menstruacija, dakle odmah u istom tjednu. I sad sam 11.11. ulovila ovulaciju. Ako imaš trakica stvarno nije na odmet pratiti što se događa s tijelom. Mene je baš zanimalo kak će to sad ići, iako smo ove plodne dane preskočili s pokušavanjem, po preporuci gin. Sad jedva čekam sljedeću O, nadam se da će biti prava kao i ova. Svima držim plačeve, sretno ženice! ❤️Ajme🥺 u kojem tjednu si bila kad se dogodilo krvarenje?
5+4. Taman što smo saznali i par se dana veselili - razočarenje. Ali mogu reći da je istovremeno ostala i ohrabrujuća činjenica da možemo napraviti bebu, bar se nadamo. Taman smo tada krenuli na pretrage zbog predugog bezuspješnog pokušavanja pa je ovo super vijest, tako je i gin rekao.
🙋🏼♀️36 🙋🏻♂️ 35
Endometrioza, laparoskopija 10/23
Pokušavamo od 12/23 ✨
Biokemijska 10/24 😔
12/24 svi nalazi uredni (stitnjaca, spolni hormoni, brisevi, papa, spermiogram)
Pozdrav, imala sam biokemijsku trudnoću, jučer obilno krvarenje. Je li se sad ovo ponaša kao regularna menstruacija, od jučer prvi dan ciklusa ili?Ako je krvarenje od biokemijske, nije menstruacija. Nakon sto se očistite amo rec to tako nakon toga sljedeće krvarenje je prva menstruacija.E okej, a kada mogu poceti mjeriti trakicama ovulaciju, je li cekam prvu menstruaciju ili?Ja sam krajem 10. mjeseca imala biokemijsku trudnocu i to "čišćenje". Onda je odmah krenulo krvarenje i moji tipični bolovi i osjećaj kao kad imam M. Ginekolog mi je rekao da je moguće da je to menstruacija, dakle odmah u istom tjednu. I sad sam 11.11. ulovila ovulaciju. Ako imaš trakica stvarno nije na odmet pratiti što se događa s tijelom. Mene je baš zanimalo kak će to sad ići, iako smo ove plodne dane preskočili s pokušavanjem, po preporuci gin. Sad jedva čekam sljedeću O, nadam se da će biti prava kao i ova. Svima držim plačeve, sretno ženice! ❤️Ajme🥺 u kojem tjednu si bila kad se dogodilo krvarenje?5+4. Taman što smo saznali i par se dana veselili - razočarenje. Ali mogu reći da je istovremeno ostala i ohrabrujuća činjenica da možemo napraviti bebu, bar se nadamo. Taman smo tada krenuli na pretrage zbog predugog bezuspješnog pokušavanja pa je ovo super vijest, tako je i gin rekao.
Eto, kao i kod mene. I ja isto gledam na to tako, mislila sam da neću nikad vidjeti plusić, tako da je meni olakšanje. Držim nam fige za dalje🥰🤞🏼
Biokemijska 10/24 (5tt)
Pozdrav, imala sam biokemijsku trudnoću, jučer obilno krvarenje. Je li se sad ovo ponaša kao regularna menstruacija, od jučer prvi dan ciklusa ili?Ako je krvarenje od biokemijske, nije menstruacija. Nakon sto se očistite amo rec to tako nakon toga sljedeće krvarenje je prva menstruacija.E okej, a kada mogu poceti mjeriti trakicama ovulaciju, je li cekam prvu menstruaciju ili?Ja sam krajem 10. mjeseca imala biokemijsku trudnocu i to "čišćenje". Onda je odmah krenulo krvarenje i moji tipični bolovi i osjećaj kao kad imam M. Ginekolog mi je rekao da je moguće da je to menstruacija, dakle odmah u istom tjednu. I sad sam 11.11. ulovila ovulaciju. Ako imaš trakica stvarno nije na odmet pratiti što se događa s tijelom. Mene je baš zanimalo kak će to sad ići, iako smo ove plodne dane preskočili s pokušavanjem, po preporuci gin. Sad jedva čekam sljedeću O, nadam se da će biti prava kao i ova. Svima držim plačeve, sretno ženice! ❤️Ajme🥺 u kojem tjednu si bila kad se dogodilo krvarenje?5+4. Taman što smo saznali i par se dana veselili - razočarenje. Ali mogu reći da je istovremeno ostala i ohrabrujuća činjenica da možemo napraviti bebu, bar se nadamo. Taman smo tada krenuli na pretrage zbog predugog bezuspješnog pokušavanja pa je ovo super vijest, tako je i gin rekao.Eto, kao i kod mene. I ja isto gledam na to tako, mislila sam da neću nikad vidjeti plusić, tako da je meni olakšanje. Držim nam fige za dalje🥰🤞🏼
Daa, šokirana sam bila pozitivnim testom i nije mi bilo jasno kako. 😂 Baš mi je trebala ta potvrda da možemo. 🥰 Mi smo sad jedan mjesec preskocili s pokusavanjem i sredinom 12mj lovimo plodne dane. Bas se nadam 💓💓 Iako znam da kao ne bi trebalo razmišljati i o tome i da se treba opustiti. Samo neznam kako. 😅 Navijam za sve nas da što prije dođe naše vrijeme i deebeli plusići. ✨
🙋🏼♀️36 🙋🏻♂️ 35
Endometrioza, laparoskopija 10/23
Pokušavamo od 12/23 ✨
Biokemijska 10/24 😔
12/24 svi nalazi uredni (stitnjaca, spolni hormoni, brisevi, papa, spermiogram)
Pozdrav drage cure... ima li koja cura ovdje neobjasnjivu neplodnost nakon spontanog? Da su svi nalazi uredni, pretrage, UZV, itd., a da jednostavno ne uspijeva? Iskreno, umorna sam od setnja od jednog do drugog gin (sto privatno, sto u bolnici) i da mi svi kazu isto "ne znamo zasto ne ostajete trudni"... htjela bih zapravo cuti je li se ijedna susrela s time pa da je otkriveno mozda nesto neuobicajeno ili slicno? Ja vise ne znam sto da pregledam... krv, inzulin, štitnjača, hormoni, brisevi, vitamin d i b12, zeljezo, feritin, homocistein... sve je potpuno uredno. Bas se osjecam izgubljeno.
Everything in your life started as… a thought, a wish, a hope, or a dream, either in your mind or in the mind of someone else. ✨
Pozdrav drage cure… ima li koja cura ovdje neobjasnjivu neplodnost nakon spontanog? Da su svi nalazi uredni, pretrage, UZV, itd., a da jednostavno ne uspijeva? Iskreno, umorna sam od setnja od jednog do drugog gin (sto privatno, sto u bolnici) i da mi svi kazu isto "ne znamo zasto ne ostajete trudni"… htjela bih zapravo cuti je li se ijedna susrela s time pa da je otkriveno mozda nesto neuobicajeno ili slicno? Ja vise ne znam sto da pregledam… krv, inzulin, štitnjača, hormoni, brisevi, vitamin d i b12, zeljezo, feritin, homocistein… sve je potpuno uredno. Bas se osjecam izgubljeno.
Pa Puno cura znaju raditi testiranja na trombofiliju, onda testiranja za spolne bolesti i ti i partner , HIV , hepatits Itd , to mi pada na pamet .
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni 👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
Pozdrav drage cure… ima li koja cura ovdje neobjasnjivu neplodnost nakon spontanog? Da su svi nalazi uredni, pretrage, UZV, itd., a da jednostavno ne uspijeva? Iskreno, umorna sam od setnja od jednog do drugog gin (sto privatno, sto u bolnici) i da mi svi kazu isto "ne znamo zasto ne ostajete trudni"… htjela bih zapravo cuti je li se ijedna susrela s time pa da je otkriveno mozda nesto neuobicajeno ili slicno? Ja vise ne znam sto da pregledam… krv, inzulin, štitnjača, hormoni, brisevi, vitamin d i b12, zeljezo, feritin, homocistein… sve je potpuno uredno. Bas se osjecam izgubljeno.Pa Puno cura znaju raditi testiranja na trombofiliju, onda testiranja za spolne bolesti i ti i partner , HIV , hepatits Itd , to mi pada na pamet .
trombofiliju sam odradila - uredno, spolne bolesti - uredno, jedino hiv i hepatitis nismo... to sam dobila uputnicu, ali vjerujem da ce i to biti uredno... bas ne znam iskreno sto napraviti nakon svega toga...
Everything in your life started as… a thought, a wish, a hope, or a dream, either in your mind or in the mind of someone else. ✨
Pozdrav drage cure… ima li koja cura ovdje neobjasnjivu neplodnost nakon spontanog? Da su svi nalazi uredni, pretrage, UZV, itd., a da jednostavno ne uspijeva? Iskreno, umorna sam od setnja od jednog do drugog gin (sto privatno, sto u bolnici) i da mi svi kazu isto "ne znamo zasto ne ostajete trudni"… htjela bih zapravo cuti je li se ijedna susrela s time pa da je otkriveno mozda nesto neuobicajeno ili slicno? Ja vise ne znam sto da pregledam… krv, inzulin, štitnjača, hormoni, brisevi, vitamin d i b12, zeljezo, feritin, homocistein… sve je potpuno uredno. Bas se osjecam izgubljeno.Pa Puno cura znaju raditi testiranja na trombofiliju, onda testiranja za spolne bolesti i ti i partner , HIV , hepatits Itd , to mi pada na pamet .trombofiliju sam odradila - uredno, spolne bolesti - uredno, jedino hiv i hepatitis nismo… to sam dobila uputnicu, ali vjerujem da ce i to biti uredno… bas ne znam iskreno sto napraviti nakon svega toga…
A znam kako ti je , nama je isto sve uredno , pa eto nikako da se trudnoća desi .. doduše ja nisam nikad bila trudna pa to nije ni usporedivo.. meni isto znaju reci pa neznam kako to da ne ostajete trudni a sve uredno .. i onda kreću pitanja : a suprug je radio spermigram ? , čime se vi bavite ? I takva raznorazna pitanja jer se žele uhvatiti za nešto bilo što pa da mogu reci , e zbog toga je sigruno . Već sam umorna od traženja nekih skrivenih razloga, al eto tako je kako je , neznam šta bi pametno uopće rekla .. možda je psiha problem , možda je nešto drugo , više ni neznam 😏🤷♀️
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni 👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌