https://ibb.co/W07SdHq
Napokon dolazi nešto kod mene 🤞
Cure koje ste koristile zelene lh trakice, kad vam je bilo najjači lh?
Jel ti bude razlika ako u app stavis pod others? Cisto me zanima jer ja uvijek stavim pod others ako nisu easy@home ili premom trakice. Ovo je fakat tamno al se ne sjecam kak je bilo kod mene a u app nisam ubacivala. Drzim fige🤞🤞
Curica 6/23 🩷
https://ibb.co/W07SdHq
Napokon dolazi nešto kod mene 🤞
Cure koje ste koristile zelene lh trakice, kad vam je bilo najjači lh?
Jel ti bude razlika ako u app stavis pod others? Cisto me zanima jer ja uvijek stavim pod others ako nisu easy@home ili premom trakice. Ovo je fakat tamno al se ne sjecam kak je bilo kod mene a u app nisam ubacivala. Drzim fige🤞🤞
Neznam, nisam tamo nikad stavljala 🤷
Prije sam uspoređivala testove kad smo planirali prvu trudnoću i bilo je slično ovome i tada smo uspjeli iz prve, s tim da smo pokrili dan nakon pika po lh trakici ujutro i navečer i drugi dan.
A sada ćemo samo danas ili sutra jer je muž našao "formulu" kako napraviti sina pa bi probali 😂
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Bok curke, nije me bilo dosta dugo,nisam iskreno u toku što se događa tu na formu , jedino po potpisu sam skužila da nam je kawa trudnica, čestitke od srcaaaa i neka ti trudnoća uredna i školska ❤️❤️ ostale sure ako je koja od meni poznatih trudna nek se javi da čestitam jer evo stvarno nisam pratila i maknula sam se od svega
.
.
Što se tiče moje situacije nema ništa novo , M su mi ko Švicarski sat nikad ne iznevjere Al šta ću, tako je kako je ! Odlučila sam da neću za sad u MPO vode… kao što većina vas zna ili nezna ja sam bila na jednoj inseminaciji, i to je to bilo je bezuspješno nažalost. U tom procesu sam shvatila da nisam spremna na taj korak i u takvim uvjetima nemogu dobiti plus i nema mi smisla forsirati nešto . Tak da svim curama sretno koje su u iščekivanju i nadam se da ćete sve uskoro biti majke ❤️❤️❤️
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska, 1 jajna satnica , 1 oplođena
9.6.2025- ET
1. Beta -570.1
2..Beta -2244.0
9.7. Prvi ultrazvuk
Eni233 sretno i tebi. Nece mpo utec:) kad i ako se odlucis. Iz mog iskutva vazno je ici spreman i psihicki i fizicki.
Prijavljujem peak ili skoro pa peak, mozda ce nekad nocas ili ujutro bit. Svakao cu ponovit test sutra kroz jutro da vidim kako stoji. Za sad je dobro pokriveno🤞
Curica 6/23 🩷
Eni233 sretno i tebi. Nece mpo utec:) kad i ako se odlucis. Iz mog iskutva vazno je ici spreman i psihicki i fizicki.
Prijavljujem peak ili skoro pa peak, mozda ce nekad nocas ili ujutro bit. Svakao cu ponovit test sutra kroz jutro da vidim kako stoji. Za sad je dobro pokriveno🤞
Jesi ponovila test?
Dakle kroz cca 8 dana očekujemo tvoj ➕ na testu 🙂🤞
Koliko dugo pokušavate?
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Jesi ponovila test?
Koliko dugo pokušavate?
Heej jesam. Jucer ujutro je bio bas pravi peak a klasicni O bolovi dosli navecer oko 8-9. Pokrili jos jednom sinoc i sad odbrojavanje😅. Ovo nam je drugi ciklus za drugu bebu. Kad sam prvi put ostala trudna 2-3 dan dpo su pocele cice pa sad uvijek cekam taj simptom.
Jel tebi jos tamnila trakica?
Curica 6/23 🩷
Jesi ponovila test?
Koliko dugo pokušavate?
Heej jesam. Jucer ujutro je bio bas pravi peak a klasicni O bolovi dosli navecer oko 8-9. Pokrili jos jednom sinoc i sad odbrojavanje😅. Ovo nam je drugi ciklus za drugu bebu. Kad sam prvi put ostala trudna 2-3 dan dpo su pocele cice pa sad uvijek cekam taj simptom.
Onda bi to moglo biti to 👍
Nisan je ni radila kasnije.
Sad čekamm/ne čekam M. Imam u planu 5.10. napravit test kad imamo godišnjicu ako do onda ne dobijem, ako ne idemo u nove pobjede idući mjesec 😉
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Jesi ponovila test?
Koliko dugo pokušavate?
Sad čekamm/ne čekam M. Imam u planu 5.10. napravit test kad imamo godišnjicu ako do onda ne dobijem, ako ne idemo u nove pobjede idući mjesec 😉
Ali mislim da je O bila 19. pa bumo vidili 🤞
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Jesi ponovila test?
Koliko dugo pokušavate?
Ali mislim da je O bila 19. pa bumo vidili 🤞
Drzim fige💪🤞
Znaci cekat ces za zakasni za testic🙈 svaka cast ja to nemrem. Mislim da cu na 9-10 dpo krenut
Curica 6/23 🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji