Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kawa
    03. Svibanj 2024. 09:48

Dobar dan cure,  evo mene kao padobranac nakon nekog vremena sto nisam pratila ovu temu.. cekam upravo red za inseminaciju, jucer mi je doktor rekao da napravim lh trakicu , ja sam ih napravila 3 i ostala zbunjena  koliko dugo je trajao peak 🤣 ili mozda vi bolje vidite, mozda nisu sve peak? https://ibb.co/c2nm5nN 
    Saljem puno pozdrava i zagrljala za xoxo, eni, queeqa , bebolinu, bikmik i ostale cure ❤️🥰 u kojim ste fazama ? 

♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
    ♂️ astheno
    2024.: 2x IUI ❌️
    06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
    08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
    sin 💙

Xoxo23
    03. Svibanj 2024. 15:13

Kawa meni ti je prva najtamnija ali sve su tamne 😂🤣 kako je prošlo ? 
    Ja sam 4 dc i 2 dan klomifena, u utorak na folikulometriji 😄

29yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
    FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
    FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016, 5+6 💔

• Blackie.
    03. Svibanj 2024. 15:37

queeqa32

Ja sam danas na 2dpo, ako je ono prvog svibnja bio peak, a ja nekako tako tumačim jer je sve iza njega bljedunjavo i nikakvo. Pokrili smo sve i sada se čeka 16. svibnja za test. Makar, poznavajući sebe, past će jedan testić i prije 16. svibnja :D

Zar nije danas 1 dpo, ako je 1.5. bio peak a 2.5. ovulacija? Pokusavam poloviti 🙈
    Meni je 2 dpo po aplikaciji ali ja racunam vec 14.5. testic napraviti ako se budem osjecala optimisticno 😂

28 👩‍❤️‍👨 31
    3/24 - biokemijska
    9/24 ➕🤞🙏🏻

Kawa
    03. Svibanj 2024. 16:08

Xoxo kako nisam uvatila da si ti krenila s klomifenom 🫢 top, onda nisi dugo cekala M, bas mi je drago. Sretno na folikulometrijama, javljaj nam rezultate obavezno! I mozda da razmislis o cikli i ananasu jer je meni u oba ciklusa klomifen stanjio endometrij, ali dobro to ce ti rec dr na uzv stanje. Iui je prosla dobro hvala na pitanju, njegov nalaz nije idealan, ovaj put je astheno ali malo smo duze apstinirali pa pretpostavljam zbog toga.
    Queeqa onda se skoro pratimo, meni je danas O i inseminacija, test cu za 10ak dana , nestrpljiva sam 😄

♂️ astheno
    sin 💙

alsuncokret14
    03. Svibanj 2024. 16:14

Cure gdje nam je suncokret i ona je krenula na folikulometriju ja mislim 🙂

djetelina13
    03. Svibanj 2024. 17:31

Kawa

Xoxo kako nisam uvatila da si ti krenila s klomifenom 🫢 top, onda nisi dugo cekala M, bas mi je drago. Sretno na folikulometrijama, javljaj nam rezultate obavezno! I mozda da razmislis o cikli i ananasu jer je meni u oba ciklusa klomifen stanjio endometrij, ali dobro to ce ti rec dr na uzv stanje. Iui je prosla dobro hvala na pitanju, njegov nalaz nije idealan, ovaj put je astheno ali malo smo duze apstinirali pa pretpostavljam zbog toga.
    Queeqaonda se skoro pratimo, meni je danas O i inseminacija, test cu za 10ak dana , nestrpljiva sam 😄

Kawa sretnoooooo, neka ti prva inseminacija bude i ujedno zadnjaaaa 🤞 neka bude uspješna. 🤩😎
    Šta je tvoj muž imao smanjen broj progresivno pokretnih? Koliki postotak mu je bio? Šta su ti rekli, je li ih bilo dovoljno za IUI? Jesu vam objasnili koliko su spermija "ubrizgali". Mi idemo u ponedjeljak na konzultacije za IUI pa da se pripremim s pitanjima 🤣

19.9. konzultacije Poliklinika IVF
    10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
    11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene- beta 18.12. ❌️
    1.mj IVF (puna stimulacija- Ovaleap, Cetrotide, Decapeptyl i Ovitrelle) - 6 oplođenih oocita; 1 blastocista vraćena; 13.2. beta HCG 469.1 🍀; 15.2. beta HCG 887.1 🍀🍀
    25.2. (5+5 tj.) UZV vidljiv plod i otkucaji srčeka ❤️

Bebolina2024
    03. Svibanj 2024. 18:45

Kawa peak je bio baš pravi na onoj u podne.
    Sretno, neka bude uspješno!
    Ja sam u čekanju konzultacija u Repromedu.

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

• freyaa
    03. Svibanj 2024. 19:02

Bebolina2024

Kawa peak je bio baš pravi na onoj u podne.
    Sretno, neka bude uspješno!
    Ja sam u čekanju konzultacija u Repromedu.

Sretno @Bebolina2024 🥰🥰😘😘

Kawa
    03. Svibanj 2024. 20:04

Queeqa odlicnoo uvijek mi bar malo skrati vrijeme cekanja kad se s nekim pratim , a sad smo sve tu u 3 dana 😄
    Hvala ti bebolina od srca, isto želim i tebi 🥰 kad su ti konze? Cekas m ili si se vec narucila?
    Djetelina njegov prvi nalaz je bio oligo, nakon toga u 10mj normo,  tad je moj dr dao zeleno svjetlo za inseminaciju, međutim danas dijagnoza astheno, apstinencija 4 dana sto ispada puno u nasem slucaju. Nalaz nisam dobila, na otpusnom pise PP za inseminaciju: 3 milijuna, kinetika 3. Iui smo svakako napravili tako da pretpostavljam da ih je bilo dovoljno. Ostavila sam uzorak i oni su ga u sat vremena 'obradili', drzali ih u nekom mediju i izabrali najbolje i obavili smo iui. Sretno ti, s obzirom da i vama digagnoza ide nabolje vjerujem da ce se i vama naci materijala za iui.

♂️ astheno
    sin 💙

djetelina13
    03. Svibanj 2024. 21:13

Kawa

Queeqa odlicnoo uvijek mi bar malo skrati vrijeme cekanja kad se s nekim pratim , a sad smo sve tu u 3 dana 😄
    Hvala ti bebolina od srca, isto želim i tebi 🥰 kad su ti konze? Cekas m ili si se vec narucila?
    Djetelina njegov prvi nalaz je bio oligo, nakon toga u 10mj normo, tad je moj dr dao zeleno svjetlo za inseminaciju, međutim danas dijagnoza astheno, apstinencija 4 dana sto ispada puno u nasem slucaju. Nalaz nisam dobila, na otpusnom pise PP za inseminaciju: 3 milijuna, kinetika 3. Iui smo svakako napravili tako da pretpostavljam da ih je bilo dovoljno. Ostavila sam uzorak i oni su ga u sat vremena 'obradili', drzali ih u nekom mediju i izabrali najbolje i obavili smo iui. Sretno ti, s obzirom da i vama digagnoza ide nabolje vjerujem da ce se i vama naci materijala za iui.

Ahaa, ma moguce da je astheno bilo zbog 4 dana apstinencije. Možda je i nama bilo jer smo i mi imali 3 i pol dana apstinencije. Ne znam 🥴 
    Vidjet cemo u ponedjeljak sta nam kazu na konzultacijama kakav je plan za nas. A sigurna sam da ima dovoljno materijala za IUI 

19.9. konzultacije Poliklinika IVF
    10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
    11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene- beta 18.12. ❌️
    1.mj IVF (puna stimulacija- Ovaleap, Cetrotide, Decapeptyl i Ovitrelle) - 6 oplođenih oocita; 1 blastocista vraćena; 13.2. beta HCG 469.1 🍀; 15.2. beta HCG 887.1 🍀🍀
    25.2. (5+5 tj.) UZV vidljiv plod i otkucaji srčeka ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.