Pozdrav cure, trebam savjet.
Danas sam bila na ginekoloskom pregledu i dr. mi kaze da imam pretanak endometrij za prihvatiti stanicu.
ZM mi je bila 10.4., a endo je danas 5.9 mm.
Dosad sam vecinom bila na UZV prije ovulacije, inace su mi ciklusi skolski 28-29 dana i nikad mi nisu rekli da endo nije ok, dapace bilo je sve uredno.
Dr. je danas spomenula da bi mi preporucila otici na humanu jer cu za par mj. 36. Lani sam vadila spolne hormone i svi su bili ok.
Je li koja imala takav slucaj? Imate li kakav savjet sto mi je ciniti i sto moze pomoci za endo? Zadnja KKS je uredna.
Pij sok od cikle , ananas , i čaj o vrkute. To pomaze ❤️🥰 nekad se endo zbog stresa ne zadeblja kako treba , što neznaci da je svaki mjesec tako . Zato treba pratiti .. kolko već dugo pokušavate ? Malo je glupo odma forsati humanu , a možda možete bez problema prirodno .
Godinu i pol od prvog (nadam se i zadnjeg missed ab.). Kazu da je to zbog mojih godina dosta. Muz je stariji 7 godina. :/
Baš mi je žao da se toliko mučite :( i ja ću uskoro 35 , a suprug je mladi od mene pa me to malo tješi 😔 mi se isto dosta dugo mučimo već , i sad kad dobil mengu za dva tjedna idemo u postupak inseminacije jer nema više smisla čekati .Eni gledam tvoj potpis. Vi pokusavate od 8/22 godine i svi nalazi su vam oke? Sad u 5. mjesecu idete na prvi IUI?
Da skoro ce nam dvije godine biti
😔.. zato i moramo na IUI, moramo imati dvije neuspjesne inseminacije da bi imali pravo na IVF , to je sad neko pravilo kad su kod parova dobri nalazi . Nikome iskreno nije jasno što je točno problem , bila sam dva ciklusa na klimofenu čisto da pojačamo O , i još smo sve ultrazvučno pratili i baš smo se nekako nadali i opet ništa :(. Al dobro šta je tu je , bude i kod nas srece jedenom ako Bog da
Daaa zato i pitam jer kod vas je sve savrseno. Ma bit ce, pa mora biti 🙂 sretno sada na inseminaciji 🤞 gdje ides na IUI?
19.9. konzultacije Poliklinika IVF
10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene- beta 18.12. ❌️
1.mj IVF (puna stimulacija- Ovaleap, Cetrotide, Decapeptyl i Ovitrelle) - 6 oplođenih oocita; 1 blastocista vraćena; 13.2. beta HCG 469.1 🍀; 15.2. beta HCG 887.1 🍀🍀
25.2. (5+5 tj.) UZV vidljiv plod i otkucaji srčeka ❤️
Pozdrav svima koje znam i ne znam..i koji me se sjećaju ili ne sjećaju 🤣
Čestitke na pozitivnim testovima..a ostalima da ih ubrzo vide..
Nadam se da si dobro, cesto sam se pitala sta je sa tobom..
Dobro sam.. hvala na pitanju..
Digla sam bila ruke od svega.. uzela duguuu pauzu..
Sad opet neke filmove vrtim po glavi..
Sretnooo.. ponekad je i dobro uzeti pauzu.. Nadam se uskoro tvom plusicu 🥰🥰
čestitam ti,da bude sve uredno ovaj put ❤️❤️❤️❤️ 😍😍 jesi vadila faktore tombofilije nakon zadnje biokemijske ?
Areta čestitam i tebi, odlično šta se dupla želim ti lijepu i urednu trudnoću ! 😘
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016, 5+6 💔
Cure probajte ovo piti 2x dnevno!
1 žlica (kunica)
1 žlica (bijela djetelina)
1 žlica (macina trava)
Zajedno sve … Ne moze vam naskoditi sigurno!
Pozdrav cure, trebam savjet.
Danas sam bila na ginekoloskom pregledu i dr. mi kaze da imam pretanak endometrij za prihvatiti stanicu.
ZM mi je bila 10.4., a endo je danas 5.9 mm.
Dosad sam vecinom bila na UZV prije ovulacije, inace su mi ciklusi skolski 28-29 dana i nikad mi nisu rekli da endo nije ok, dapace bilo je sve uredno.
Dr. je danas spomenula da bi mi preporucila otici na humanu jer cu za par mj. 36. Lani sam vadila spolne hormone i svi su bili ok.
Je li koja imala takav slucaj? Imate li kakav savjet sto mi je ciniti i sto moze pomoci za endo? Zadnja KKS je uredna.
Pij sok od cikle , ananas , i čaj o vrkute. To pomaze ❤️🥰 nekad se endo zbog stresa ne zadeblja kako treba , što neznaci da je svaki mjesec tako . Zato treba pratiti .. kolko već dugo pokušavate ? Malo je glupo odma forsati humanu , a možda možete bez problema prirodno .
Godinu i pol od prvog (nadam se i zadnjeg missed ab.). Kazu da je to zbog mojih godina dosta. Muz je stariji 7 godina. :/
Baš mi je žao da se toliko mučite :( i ja ću uskoro 35 , a suprug je mladi od mene pa me to malo tješi 😔 mi se isto dosta dugo mučimo već , i sad kad dobil mengu za dva tjedna idemo u postupak inseminacije jer nema više smisla čekati .Eni gledam tvoj potpis. Vi pokusavate od 8/22 godine i svi nalazi su vam oke? Sad u 5. mjesecu idete na prvi IUI?
Da skoro ce nam dvije godine biti
😔.. zato i moramo na IUI, moramo imati dvije neuspjesne inseminacije da bi imali pravo na IVF , to je sad neko pravilo kad su kod parova dobri nalazi . Nikome iskreno nije jasno što je točno problem , bila sam dva ciklusa na klimofenu čisto da pojačamo O , i još smo sve ultrazvučno pratili i baš smo se nekako nadali i opet ništa :(. Al dobro šta je tu je , bude i kod nas srece jedenom ako Bog da
Daaa zato i pitam jer kod vas je sve savrseno. Ma bit ce, pa mora biti 🙂 sretno sada na inseminaciji 🤞 gdje ides na IUI?
Vinogradska
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
Garawa samo da te pozdravim i da ti pozelim sreću vjerujem da ćeš i ti dočekati svoj plusic uskoro 💕💕
Aretat braaavo, samo nek nastavi tako! Cestitam 💞
Moja lh jutros 0.68, app je oznacila peak jucer u 20:30. Znaci ipak na 16dc, par dana ranije nego sam ocekivala.
28 👩❤️👨 31
3/24 - biokemijska
9/24 ➕🤞🙏🏻
Pozdrav svima koje znam i ne znam..i koji me se sjećaju ili ne sjećaju 🤣
Čestitke na pozitivnim testovima..a ostalima da ih ubrzo vide..
Nadam se da si dobro, cesto sam se pitala sta je sa tobom..
Dobro sam.. hvala na pitanju..
Digla sam bila ruke od svega.. uzela duguuu pauzu..
Sad opet neke filmove vrtim po glavi..
Sretnooo.. ponekad je i dobro uzeti pauzu.. Nadam se uskoro tvom plusicu 🥰🥰
čestitam ti,da bude sve uredno ovaj put ❤️❤️❤️❤️ 😍😍 jesi vadila faktore tombofilije nakon zadnje biokemijske ?
Areta čestitam i tebi, odlično šta se dupla želim ti lijepu i urednu trudnoću ! 😘
Hvala ti punoo.. ❤❤Vadila sam poslije pobacaja, blaga mutacija, samo aktivnu folnu i aspirin, cekam uzv, ako sve bude ok, pa kod hematologa opet da tražim da mi ukljuci clexan.
Aretatbraaavo, samo nek nastavi tako! Cestitam 💞
Moja lh jutros 0.68, app je oznacila peak jucer u 20:30. Znaci ipak na 16dc, par dana ranije nego sam ocekivala.
Super, peak je bio jučer, danas će ti računati kao dan ovulacije i sutra 1.dpo.
Meni je danas 5.dpo, bila ni je dosta kasnije O, tek na 18.dc a kod mene inače bude najviše do 15.dc. Tako da sada ne znam kad očekivati M, samo da ne kasni. I ne znam kad bi postupak ubacila jer imamo i ljetovanje uplaćeno. Mogla bi sve odraditi u 7.mj kad bi znala da će M na vrijeme stići. A kako u Repromedu nekako svima daju onaj sprej i od njega zna dosta kasniti onda zbog toga ne znam kada mogu planirati postupak.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Cao cure, prekjucer Beta 31 danas 81, trebala bi biti 15 dpo danas, i dalje mi se cini da je to premala beta :/ Iako se dupla. Je li imao neko slicno iskustvo a da je trudnoca bila uredu?
Cao cure, prekjucer Beta 31 danas 81, trebala bi biti 15 dpo danas, i dalje mi se cini da je to premala beta :/ Iako se dupla. Je li imao neko slicno iskustvo a da je trudnoca bila uredu?
Mozda ti je bila kasnije O, pa zato.. nazovi ginekologa, objasni, pitaj.. sretno 🤗
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji