Trebam vaše iskustveno mišljenje :D
Dakle, koristim premom aplikaciju za praćenje ovulacije. U utorak (15 dc) lh vrijednost bila je 0.38 ujutro i isto toliko kasno popodne. Jučer (16dc) oko podne vrijednost je narasla na 0.52 i linija je zaista bila lijepa tamna, ali tanka. E sad, nažalost, toga dana (jučer) se nisam više testirala jer sam bila na proslavi 1. svibnja izvan kuće i nikako nisam bila u mogućnosti to izvesti. Testirala sam se jutros (17dc) i vrijednost je pala na 0.21.
Iskreno, očekivala sam da će danas biti baš jaka jaka linija i da će to biti to međutim niš od tog. E sad pitanje: da li mogu računati da je jučer bio peak iako ga ja u stvarnosti nisam detektirala, odnosno najviša vrijednost je bila tek 0,52???
Hvala vam. :)
Može biti da ti je peak
Bio kasno u noći , nekad nam promakne .. tako da pokrijte još danas i sutra i onda nadajmo se najboljem ishodu 🥰🤞🤞🤞🤞
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
Cao cure, prekjucer Beta 31 danas 81, trebala bi biti 15 dpo danas, i dalje mi se cini da je to premala beta :/ Iako se dupla. Je li imao neko slicno iskustvo a da je trudnoca bila uredu?
Mozda ti je bila kasnije O, pa zato.. nazovi ginekologa, objasni, pitaj.. sretno 🤗
Koristila sam trakice pa znam da je 18 bila ovulacija. Ne znam sa prvim djetetom 27 dan ciklusa mi
Je beta bila preko 8000 🥹
Cao cure, prekjucer Beta 31 danas 81, trebala bi biti 15 dpo danas, i dalje mi se cini da je to premala beta :/ Iako se dupla. Je li imao neko slicno iskustvo a da je trudnoca bila uredu?
Mislim da nije mala, posjećena vrijednost 15 dana nakon O je 59 , granične vrijednosti između 17-147.. po ovom što si napisala se vidi da raste i mislim da će to biti sve ok . Ali nazovi ginkologa oni to najbolje znaju , a ti nam se lijepo umiri i nemoj brinuti sve će biti ok ❤️❤️❤️❤️
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
Kod nas ne radi ginekolog jedino privatno da podjem ali mi nema smisla jer nece nista ni vidjeti :/
Hvala puno ❤️
Freya bas mi je drago za tebe, bit ce to sve ok. Ja sam isto imala prethodni ciklus biokemijsku i onda me iznenadila trudnoca odmah iza. Evo sad smo 11+4 i sve je ok. Mene su uz folnu i aspirin od otkucaja srca stavili i na fragmin 2500 cisto reda radi. Nadam se da ce ti biti sve ok ❣️
ARETA mozda je i plantacija bila kasnije, meni je cijeli tjedan kasnije bila pa smo mislili u pocetku isto da nece biti ok, al se beba pokazala u 7om tjednu ilitiga po implantaciji 6om
Trebam vaše iskustveno mišljenje :D
Dakle, koristim premom aplikaciju za praćenje ovulacije. U utorak (15 dc) lh vrijednost bila je 0.38 ujutro i isto toliko kasno popodne. Jučer (16dc) oko podne vrijednost je narasla na 0.52 i linija je zaista bila lijepa tamna, ali tanka. E sad, nažalost, toga dana (jučer) se nisam više testirala jer sam bila na proslavi 1. svibnja izvan kuće i nikako nisam bila u mogućnosti to izvesti. Testirala sam se jutros (17dc) i vrijednost je pala na 0.21.
Iskreno, očekivala sam da će danas biti baš jaka jaka linija i da će to biti to međutim niš od tog. E sad pitanje: da li mogu računati da je jučer bio peak iako ga ja u stvarnosti nisam detektirala, odnosno najviša vrijednost je bila tek 0,52???
Hvala vam. :)
Možeš si sama tu trakicu označiti kao peak pa će ti aplikacija današnji dan računati kao O, sutra 1.dpo.
Aretat1 visina bete je u okvirima za taj dpo. Ako je prekjučer bila 31 onda je danas trebala biti veća od 60 što i je tako da si bez brige. Budeš ponovila u subotu?
Ako radiš testić svakako bi trebao još tamniti. Sretno!
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Hvalaaa puno, uradit cu u subotu svakako opet, testove ne radim prestala oci mi ispadose gledajuci u liniju. Jos jedno pitanje da li neko od vas ima Migrene ? Istrazila sam i navodno je imigran siguran?
Nadam se da necu imati ni jednu ali bi ipak volila
Imati neki lijek kuci, sa orvom teudnocom sam mogla
Trpiti a sada uz dijete kuci ne znam kako cu 🥹
Hvalaaa puno, uradit cu u subotu svakako opet, testove ne radim prestala oci mi ispadose gledajuci u liniju. Jos jedno pitanje da li neko od vas ima Migrene ? Istrazila sam i navodno je imigran siguran?
Nadam se da necu imati ni jednu ali bi ipak volila
Imati neki lijek kuci, sa orvom teudnocom sam mogla
Trpiti a sada uz dijete kuci ne znam kako cu 🥹
Ja imam, ali mislim da nije preporučljivo niti jednu tabletu osim lupoceta a kamoli Imigran 🙂 i da meni se isto čini da ti je beta dobra bitno da ima pravilan rast 😘
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016, 5+6 💔
Cure koje su na klomifenu i jedu ananas piju ciklu i tako to, da li to konzumirate tokom uzimanja klomifena ili čekate da njega popijete pa onda krećete s njim ? 😅
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016, 5+6 💔
Sortiraj odgovore
Najstariji