Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    alsuncokret14
    03. Svibanj 2024. 21:40

suncokret38

alsuncokret14

Cure gdje nam je suncokret i ona je krenula na folikulometriju ja mislim 🙂

Hvala ti draga sto si me se sjetila..vjerno sve pratim i citam.. ja sam prošla dva ciklusa na klomifenu i nista..dobro me dotuklo.. ginek.sad preporučila mj pauze pa da nakon nalaza krenemo s inseminacijom..a u mojim godinama nezz ima li smisla to i pokušavati.. vratila sam se vrkuti, mozda cu i dva mj sacekati dok se posložim u glavi.. tebi i svim ostalim curama želim puno sreće u pokusavanjima, citam vas

Nemok da te godine sprijece u bilo cemu 😖…
     Mnogo slucajeva znam koje su uspjele i u vecim godinama.
    Pa mozda i jeste bolje jedan mjesec pauze, da malo odmoris … 
    Imam prijateljicu koja ona je od onih zena koja ima jednom godisnje O i evo trudna je, uspjela je … 
    Ja sam dobila preporuku da pijem 2x dnevno caj 
    Kasika macine trave
    Kasika kunice
    Kasika bijele djeteline  
    Mnoge su ostale trudne poslije mjesec,dva … Pa eto vrijedi pokusati… 

Xoxo23
    04. Svibanj 2024. 08:06

Kawa

Xoxo kako nisam uvatila da si ti krenila s klomifenom 🫢 top, onda nisi dugo cekala M, bas mi je drago. Sretno na folikulometrijama, javljaj nam rezultate obavezno! I mozda da razmislis o cikli i ananasu jer je meni u oba ciklusa klomifen stanjio endometrij, ali dobro to ce ti rec dr na uzv stanje. Iui je prosla dobro hvala na pitanju, njegov nalaz nije idealan, ovaj put je astheno ali malo smo duze apstinirali pa pretpostavljam zbog toga.
    Queeqaonda se skoro pratimo, meni je danas O i inseminacija, test cu za 10ak dana , nestrpljiva sam 😄

38 dc sam dobila M tako da dobro sam prošla 😂 je je već sam se opremila, ananas i kupila sam sokove od cikle iz DM a jer mi se neda sama radit sok nemam blender doma a neda mi se u matere posuđivat i objašnjavati zašto mi triba 🤣 ne znan samo dal da odmah krenem s tim ili nakon zadnje tablete.. 

Svakako oni to dobro proberu, nadam se da će ovo bit prva i zadnja 🥰🤞🏼🤞🏼 ❤️❤️ čekam update za 10 dana 🙈🙈😂❤️

29yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
    FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
    FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016, 5+6 💔

Xoxo23
    04. Svibanj 2024. 08:09

suncokret38

alsuncokret14

Cure gdje nam je suncokret i ona je krenula na folikulometriju ja mislim 🙂

Hvala ti draga sto si me se sjetila..vjerno sve pratim i citam.. ja sam prošla dva ciklusa na klomifenu i nista..dobro me dotuklo.. ginek.sad preporučila mj pauze pa da nakon nalaza krenemo s inseminacijom..a u mojim godinama nezz ima li smisla to i pokušavati.. vratila sam se vrkuti, mozda cu i dva mj sacekati dok se posložim u glavi.. tebi i svim ostalim curama želim puno sreće u pokusavanjima, citam vas

Da li je došlo do O sa klomifenom i jesi prije klomifena imala O ? 

29yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
    FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
    FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016, 5+6 💔

• Aretat1
    04. Svibanj 2024. 09:10

Caoo curke, sretnooo svima sto cekaju ovulaaciju i vrijeme za testove, da ovaj mjesec bude dobitni 😁

Sta mislite da li da radim jos jednu betu? 😤

• Aretat1
    04. Svibanj 2024. 11:44

Uradila, 262 danas ❤️

• Aretat1
    04. Svibanj 2024. 13:25

suncokret38

Aretat1

Uradila, 262 danas ❤️

Čestitam, super bas ☺

Hvalaa ❤️ 

Necu vise testirati naruciti cu se ginekologu sa 6 sedmica i to je to pa cemo vidjeti ❤️

Bebolina2024
    04. Svibanj 2024. 14:34

Aretat1

suncokret38

Aretat1

Uradila, 262 danas ❤️

Čestitam, super bas ☺

Hvalaa ❤️

Necu vise testirati naruciti cu se ginekologu sa 6 sedmica i to je to pa cemo vidjeti ❤️

Čestitam 🎊🎉🥳

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

Lunolina
    04. Svibanj 2024. 16:39

Aretat cestitam!! Neka je uredna i skolska trudnoca!
    Tratincice, pa cestiiitam! Kao da si jucer javila da si trudna🥹🥹 presretna sam zbog tebe🩷❤️
    Amarila ja sam pila sok od cikle i jela ananas i meni se endometrij lijepo zaebljao☺️
    Freyaaa pa cestitaaam! 😍😍 nema me neko vrijeme, vratim se, a kad ono more prekrasnih vijesti🥰🥰🥰
    .
    Ja sam se prebacila malo na drugu temu, ali na ovoj temi sam ‘doma’🥰
    Danas sam u poliklinici upoznala curu s foruma, to mi je bilo jako fora🥰 ne znam sto sam zadnje pisala pa ajmo u kratko - isla sam stimulaciju, imali smo 20 folikula, 10 stanica, 4 oplođene, 1 je odustala odmah 1. dan i ostali smo na 3, 1 smo vratili, a ove 2 su odustale. Na zalost ni mrva u meni se nije primila.
    Odmah ciklus iza (dakle ovaj sad) smo isli u prirodni postupak, pratili smo 1 folikulic i njega danas aspirirali - cijeli postupak sam plakala jer sam bas pod stresom od svega. Bas mi je sve ovo previse…no, na stranu kukanje, imamo stanicu! 🥳❤️🥰 Sad molim Boga da se mrva oplodi. Daj Boze da se oplodi i da pozivi do transfera i da ju vratimo gdje joj je mjesto i neka se zadrzi 9 mjeseci🩷 ne daj Boze da ne uspijemo, stavljamo do kraja kolovoza cijelu ovu pricu na pauzu, nikakve trakice, toplomjeri, folikulometrije i ciljani odnosi.
    Vama svima zelim puno srece i da mi sve do kraja ljeta budete trudne❤️🤰🏼

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

• dasii
    04. Svibanj 2024. 17:36

Pozdrav svima! 
    Zanima me jel neka od vas na prirodnom ciklusu imala stimulaciju injekcijom ovitrelle ? 
    Ako je može li mi reći kakve su šanse za trudnoću? 
    Naime 2,5 godine pokusavamo, prirodno sam tesko ostala trudna ali ipak jesam 2 puta i oba puta izgubila trudnoce do 10 tt. Posto su svi doktori digli ruke od mene i moje situacije otisla sam privatno kod ginekologa te mi je pratio folikulometriju predlozio stimulaciju ovitrellom danas sam ju primila oko 9 ujutro. Rekao je da imam 36h vremena za odnos i da ga tempiramo za sutra ili preksutra, ali mi smo to odmah danas obavili za svaki slucaj. Nisam se do sad susrela s tom injekcijom iako mi ginekolog skroz govori da je to sad to i da ce do trudnoce sigurno doci, ja nekako nisam uvjerena niti previse uzbudena jer se bojim nadati  da se ne razocaram previse. 

🧔🏻‍♂️36 👩30
    🏁 01/2022
    ➕07/2022 ~ 08/2022 💔10 tt blighted ovum
    ➕12/2023 - 01/2024 💔 7tt missed ab.
    📃 normozoospermia
    📃 kariogrami uredni
    📃 pai1 heterozigot, mthfr heterozigot
    📃 nema elemenata za zgrušavanje krvi
    📃 nalazi krvi, hormoni, stitnjaca kao i brisevi uredni
    ➕ 8/2024, otkucaji. Na 8 tt nema otkucaja 💔👼🏻
    1.IVF KBC OS 02/25 stimulirani Rekovelle + orgalutran = 5 blastica --> ET 15.02 jedne blastice ❌

Lunolina
    04. Svibanj 2024. 18:55

Draga Doram Ovitrelle ti je stoperica. Ona osigurava da do ovulacije dodje. Slobodno ti i nakon tih 36 sati imaj odnose taj dan. Meni ti obicno nakon stoperice (Ovitrelle-a) ovulacija bude za 40ak sati, a nakon ovulacije ti jajna stanica zivo 24 sata. Dakle samo navali sljedecih 60ak sati od stoperice dakle danas, sutra i prekosutra ☺️ sretno! Neka se oplodi i neka ostane sljedecih 9 mjeseci kod tebe u busici🥰

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.