Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Aretat1
    30. Travanj 2024. 13:19

Hvalaa svima ❤️ 

Beta je bila 15, pokusavam se ne stresirati jer je to dosta nisko cekam sutra da ponovim, a ovo su testovi gornji od jucer donji od danas cini mi se da lijepo tamni. Sta vi mislite danas 12 dpo. https://ibb.co/WPn7vfZ

• freyaa
    30. Travanj 2024. 13:44

Bebolina2024

Blackie.

Moja lh 0.94 sada 🎉 Jucer navecer 0.22, dobro mi je bebolina rekla da moze skociti naglo 😁
    Aplikacija je oznacila high, sad cekam jos vecernju pa ocekujem da ce danas ili sutra oznaciti peak? Sad mi se testna crtica jednako tamna kao kontrolna, moze eventualno biti jos tamnija?

Nemoj čekati večer nego oko 13, 14 napravi opet pa ćeš vidjeti jel raste dalje prema peaku ili je u padu što znači da je peak već bio. Nemoj piti sada previše vode da možeš mokraću bar 2 sata zadržati.
    Freya pa to je baš lijepa crta. Probaj ponoviti za 2 dana ili izvadi betu pa ponovi za 2 dana. Sretno!

Izvadila sam je, 41.5. Ali mogu ponoviti tek u petak, jer ne radi ova dva dana nista kod nas.. Hvala ti

• Aretat1
    30. Travanj 2024. 13:52

I’m

freyaa

Bebolina2024

Blackie.

Moja lh 0.94 sada 🎉 Jucer navecer 0.22, dobro mi je bebolina rekla da moze skociti naglo 😁
    Aplikacija je oznacila high, sad cekam jos vecernju pa ocekujem da ce danas ili sutra oznaciti peak? Sad mi se testna crtica jednako tamna kao kontrolna, moze eventualno biti jos tamnija?

Nemoj čekati večer nego oko 13, 14 napravi opet pa ćeš vidjeti jel raste dalje prema peaku ili je u padu što znači da je peak već bio. Nemoj piti sada previše vode da možeš mokraću bar 2 sata zadržati.
    Freya pa to je baš lijepa crta. Probaj ponoviti za 2 dana ili izvadi betu pa ponovi za 2 dana. Sretno!

Izvadila sam je, 41.5. Ali mogu ponoviti tek u petak, jer ne radi ova dva dana nista kod nas.. Hvala ti

Jao ja sam totalno zaboravila da su praznici, ni kod nas nece raditi sutra da li da opet danas uradim betu? 

• freyaa
    30. Travanj 2024. 14:09

Aretat1

I’m

freyaa

Bebolina2024

Blackie.

Jao ja sam totalno zaboravila da su praznici, ni kod nas nece raditi sutra da li da opet danas uradim betu?

Kad si je vadila? Izvini nisam upratila, malo sam izgubljena.. mozda I ti da sačekaš petak, tad ce ti kasniti?

Bebolina2024
    30. Travanj 2024. 14:21

Aretat1

Hvalaa svima ❤️

Beta je bila 15, pokusavam se ne stresirati jer je to dosta nisko cekam sutra da ponovim, a ovo su testovi gornji od jucer donji od danas cini mi se da lijepo tamni. Sta vi mislite danas 12 dpo.https://ibb.co/WPn7vfZ

Niska je, ali ti si ionako rano vadila pa ni ne može biti nešto viša. Najbolje u petak vaditi jer bi tada trebala biti preko 50, 60 jer bi trebala biti dva duplanja od jučerašnjeg nalaza.
    Blackie čim ti prva trakica bude u padu aplikacija će onu prethodnu označiti kao peak.
    Freya čestitam na lijepoj beti 🎉🎊💐
    Držim 🤞🤞 da se lijepo podupla.

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

• Aretat1
    30. Travanj 2024. 14:37

freyaa

Aretat1

I’m

freyaa

Bebolina2024

Blackie.

Kad si je vadila? Izvini nisam upratila, malo sam izgubljena.. mozda I ti da sačekaš petak, tad ce ti kasniti?

Jucer vadila 18 bila ovulacija, valjda bude ok
    Bebolina tako cu i uraditi cekam Petak, najgore je sto sa drugim pobacajem je beta prva bila 10, pa 35, pa 200 i
    Opet spontani. Ipak nisam bas optimisticna ali za saddd je sve ok ❤️

Amarilla ✨
    30. Travanj 2024. 15:32

eni233

Amarilla ✨

Pozdrav cure, trebam savjet.
    Danas sam bila na ginekoloskom pregledu i dr. mi kaze da imam pretanak endometrij za prihvatiti stanicu.
    ZM mi je bila 10.4., a endo je danas 5.9 mm.
    Dosad sam vecinom bila na UZV prije ovulacije, inace su mi ciklusi skolski 28-29 dana i nikad mi nisu rekli da endo nije ok, dapace bilo je sve uredno.
    Dr. je danas spomenula da bi mi preporucila otici na humanu jer cu za par mj. 36. Lani sam vadila spolne hormone i svi su bili ok.
    Je li koja imala takav slucaj? Imate li kakav savjet sto mi je ciniti i sto moze pomoci za endo? Zadnja KKS je uredna.

Pij sok od cikle , ananas , i čaj o vrkute. To pomaze ❤️🥰 nekad se endo zbog stresa ne zadeblja kako treba , što neznaci da je svaki mjesec tako . Zato treba pratiti .. kolko već dugo pokušavate ? Malo je glupo odma forsati humanu , a možda možete bez problema prirodno .

Godinu i pol od prvog (nadam se i zadnjeg missed ab.). Kazu da je to zbog mojih godina dosta. Muz je stariji 7 godina. :/

Everything in your life started as… a thought, a wish, a hope, or a dream, either in your mind or in the mind of someone else. ✨

• freyaa
    30. Travanj 2024. 15:43

Bebolina2024

Niska je, ali ti si ionako rano vadila pa ni ne može biti nešto viša. Najbolje u petak vaditi jer bi tada trebala biti preko 50, 60 jer bi trebala biti dva duplanja od jučerašnjeg nalaza.
    Blackie čim ti prva trakica bude u padu aplikacija će onu prethodnu označiti kao peak.
    Freya čestitam na lijepoj beti 🎉🎊💐
    Držim 🤞🤞 da se lijepo podupla.

Hvala draga, ali strah je tu.. Nadati cemo se najboljem a biti spremni na sve.. 😘

• eni233
    30. Travanj 2024. 16:17

Amarilla ✨

eni233

Amarilla ✨

Pozdrav cure, trebam savjet.
    Danas sam bila na ginekoloskom pregledu i dr. mi kaze da imam pretanak endometrij za prihvatiti stanicu.
    ZM mi je bila 10.4., a endo je danas 5.9 mm.
    Dosad sam vecinom bila na UZV prije ovulacije, inace su mi ciklusi skolski 28-29 dana i nikad mi nisu rekli da endo nije ok, dapace bilo je sve uredno.
    Dr. je danas spomenula da bi mi preporucila otici na humanu jer cu za par mj. 36. Lani sam vadila spolne hormone i svi su bili ok.
    Je li koja imala takav slucaj? Imate li kakav savjet sto mi je ciniti i sto moze pomoci za endo? Zadnja KKS je uredna.

Pij sok od cikle , ananas , i čaj o vrkute. To pomaze ❤️🥰 nekad se endo zbog stresa ne zadeblja kako treba , što neznaci da je svaki mjesec tako . Zato treba pratiti .. kolko već dugo pokušavate ? Malo je glupo odma forsati humanu , a možda možete bez problema prirodno .

Godinu i pol od prvog (nadam se i zadnjeg missed ab.). Kazu da je to zbog mojih godina dosta. Muz je stariji 7 godina. :/

Baš mi je žao da se toliko mučite :( i ja ću uskoro 35 , a suprug je mladi od mene pa me to malo tješi 😔 mi se isto dosta dugo mučimo već , i sad kad dobil mengu za dva tjedna idemo u postupak inseminacije jer nema više smisla čekati .

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska

• eni233
    30. Travanj 2024. 16:20

Aretat1  samo polako , dosta si rano vadila betu , nije ti M još zaksnila a lijepo crtica tamni tako da će sve biti dobro ❤️❤️❤️ čestitke od srca 
    .
    .
    Freyaa divno , čestitke i od srca ti želim da bude ovo jedna lijepa i dosadna trudnoća jer stvarno zaslužuješ 😘😘🥰🥰🥰🥰

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.