Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • greta10
    07. Listopad 2024. 07:59

Riri

greta10

Jutro cure, jasamja cekamo testic🤞
    Evo moj od danas:https://ibb.co/7NFpKM1
    Martha hvala puno. Kako si ti? Oces piskit uskoro?
    Riri koji si dan danas? Oces piskit sta il cekas betu?

Vauuu testic je odlican, crta je 😍😍 bas mi je drago 🥰 koliko si sada t?
    Ja sam dns 9 dpo, radila sam test ujutro ali nema nista, a i od simptoma nemam nista, mislim da M, u usporedbi s prošlim mjesecom kad sam bas znala da sam T ovo je sada klasicni pms, nazalost :( mislim da cu jos 10.10. napraviti jedan Test i tjt

Aj stavi test da trazimo sjenice🤞🤞 Danas sam 4+2.

6/23 🩷

• eni233
    07. Listopad 2024. 08:22

greta10

Divnooo 😍🥹 dao Bog svima na ovoj grupi ovakvih crta 🙏🙏 uživaj i opusti se Greta 😘

👩35
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    👨35
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska ✅

Noir
    07. Listopad 2024. 11:33

Čestitke na plusicima!
    Curke, koje trakice koristite a da mi mogu brzo doci? Doktor mi je potvrdio ovulaciju, ali kako zbog dojenja ciklus šara ne znam kad ce biti pa bi trebala sad stvarno pratiti trakicama..

12/2023 dječak 💙

• greta10
    07. Listopad 2024. 12:05

ICure moje drage, od srca svima zelim ovakve testice i da dodju sto prije🤞🤞💪💪
    Evo sad sam napravila i zadnji muller i mislim da stajem sa testiranjem i cekam uzv.
    Noir, sa stranice gravida.hr Femometar trakice salju sutradan od narudzbe. Meni su zbilja brzo stigle i jako sam zadovoljna njima evo dobijele su mi i srecu. Imas paket 40 trakica i 10 testova hcg ili samo trakice. A ako ti trebaju bas odmah u ljekarni imas ovugnost 5 kom, u dm imas clear blue digitalni i isto trakice 5 komada. U mulleru imas njihove nisam koristila al znam da ima. Sreetno🤞🤞

6/23 🩷

• Martha31
    07. Listopad 2024. 12:07

Hej curke, pa evo ja sam danas tek 5dpo, od ovulacije jos imam stalno neki lagani pritisak u donjem djelu trbuha. A rekla sam sama sebi da se prije 12 dpo ne budem piskila jer sam uvijek ranije i uvijek se razocaram i mislim ma mozda je rano i onda dode M. 
    Tako da jos cekanje haha sad najgore ali nekako u sebi imam osjecaj da bi to mozda moglo bit to ovaj mj , ali vidjet cemo 

👩🏼‍🦰31 PCOS
    👨🏻‍🦱33 oligozoospermia
    Pokušavamo od 12/21

• Martha31
    07. Listopad 2024. 12:11

Riri a nemoj gubit nadu, nikad ne znas. Ja drzim fige za plusic  koji te mozda na kraju iznenadi hehh☺️

👩🏼‍🦰31 PCOS
    👨🏻‍🦱33 oligozoospermia
    Pokušavamo od 12/21

jasamja
    07. Listopad 2024. 14:37

greta10

Sutra tek 😉🤞
    Ovaj tvoj test opet rastura 😍
    Riri čekamo tvoj test 10og, možda budeš pozitivno iznenađena 🤞🤞

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

• moonchild
    07. Listopad 2024. 15:29

Drage cure, nova sam na ovom forumu, prijateljica mi je savjetovala da potražim neku grupu podrške za žene koje pokušavaju ostati u drugom stanju. Ispričavam se unaprijed ako sam na krivom mjestu - čitala sam više stranica ove teme i vidim da se međusobno podržavate, savjetujete i da imate puno savjeta i iskustava za podijeliti. 

Trudimo se zatrudniti već 11 mjeseci, bezuspješno. Ginekologica me sad poslala da izvadim hormone, muža na spermiogram. Koristim već neko vrijeme LH trakice, ovulacije postoje.
    2020. su mi dijagnosticirali endometriozu, bila je velika 8cm, sad se sama smanjila na 1cm (medicinsko čudo, nisam ništa uzimala). Uz to imam i Hashimoto, pijem Euthyrox, nalazi TSH su mi oko 1-1,50 (dobri). Uzimam Gynositol i folnu kiselinu, ne pijem ne pušim 😂
    Teško se nosim s tim da nećemo imati djecu, a još mi je teže jer imam 6 trudnica oko sebe. Jako me to ždere i teško spavam... 
    Molim vas, ako mi možete dati još neki savjet što mogu napraviti, kome se obratiti?
    Hvala puno ❤️ i želim vam svima da dočekate taj plusić!🙏🙏

• greta10
    07. Listopad 2024. 16:48

moonchild

Drage cure, nova sam na ovom forumu, prijateljica mi je savjetovala da potražim neku grupu podrške za žene koje pokušavaju ostati u drugom stanju. Ispričavam se unaprijed ako sam na krivom mjestu - čitala sam više stranica ove teme i vidim da se međusobno podržavate, savjetujete i da imate puno savjeta i iskustava za podijeliti.

Trudimo se zatrudniti već 11 mjeseci, bezuspješno. Ginekologica me sad poslala da izvadim hormone, muža na spermiogram. Koristim već neko vrijeme LH trakice, ovulacije postoje.
    2020. su mi dijagnosticirali endometriozu, bila je velika 8cm, sad se sama smanjila na 1cm (medicinsko čudo, nisam ništa uzimala). Uz to imam i Hashimoto, pijem Euthyrox, nalazi TSH su mi oko 1-1,50 (dobri). Uzimam Gynositol i folnu kiselinu, ne pijem ne pušim 😂
    Teško se nosim s tim da nećemo imati djecu, a još mi je teže jer imam 6 trudnica oko sebe. Jako me to ždere i teško spavam…
    Molim vas, ako mi možete dati još neki savjet što mogu napraviti, kome se obratiti?
    Hvala puno ❤️ i želim vam svima da dočekate taj plusić!🙏🙏

Hej, dobrodosla:) super da si se javila pa da bar negdje mozes napisati sto te muci i izbaciti frustraciju. Tu sve to razumijemo. 
    Jel spermio uredan dosao?
    Prvo sto mozes jos napraviti je traziti od ginekloga da ides na folikulometrije i onda tempirati odnos. Na zalost to sto je lh trakica pokaze peak ne znaci da je i doslo do ovulacije.
    Ne znam koliko imate godina, vecina gin ne predlaze mpo nakon godine dana ako ste mladji ali i to vam je nesto za promisliti- da li vam je to mozda opcija za buducnost. 
    Svakako mozes koristiti i neke suplemente za jacanje jajnih stanica a i spermiograma. Ako odes na temu potpomognuta oplodna na prvim stranicama su cure napisale popis suplementata koji pomazu.
    Sreetno🤞

6/23 🩷

• greta10
    07. Listopad 2024. 16:50

jasamja

greta10

Sutra tek 😉🤞
    Ovaj tvoj test opet rastura 😍
    Riri čekamo tvoj test 10og, možda budeš pozitivno iznenađena 🤞🤞

Sreeetno🤞🤞 a betu vise ne ponavljas ili?
    Riri cekamo 10i🤞🤞

6/23 🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI