Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kawa
    23. Travanj 2024. 11:32

tinker cestitam 
    djetelina gdje ces u postupak ? 
    bikmik saljem ti zagrljaj 
    mariposa sretno, nadam se da ce se antitijela cim prije spustiti. onda preskacete dalje aih i idete odmah na ivf ?
    eni kad ti je fm sutra, jesi uzbuđena ? ja jakoo :) 
    xoxo pa vidi jedna poznanica je isto tako dosla usred ciklusa a ono nista, ni endometrij ni folikul, i rekla joj dr da ce se ponasati kao da je tek pocetak ciklusa i dala joj klomifen na koji je reagirala, odmah nakon 14 dana od O dobila M a godinama je duphaston uzimala... u svakom slucaju od sljedeceg ciklusa ces bit pod kontrolom ako je tvoja dr tako odlucila po meni malo glupo sto gubis vrijeme bez duphastona, sto si sama rekla mozes cekat jos 20 dana da dođe kao sto si prethodne cikluse, ali dobro bolje da se malo ocistis od hormona prije iduceg ciklusa.
    ja sam ga uzimala od 4 do 8 dc, i samo tih par dana dok sam ga pila sam bila strašno plačljiva i bezvoljna, uz toplo-hladno po noći. prošli ciklus na klomifenu nikakvih nuspojava.

♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
    ♂️ astheno
    2024.: 2x IUI ❌️
    06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
    08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
    sin 💙

• eni233
    23. Travanj 2024. 12:30

Kawa

tinker cestitamdjetelina gdje ces u postupak ?
    bikmik saljem ti zagrljajmariposa sretno, nadam se da ce se antitijela cim prije spustiti. onda preskacete dalje aih i idete odmah na ivf ?
    xoxo pa vidi jedna poznanica je isto tako dosla usred ciklusa a ono nista, ni endometrij ni folikul, i rekla joj dr da ce se ponasati kao da je tek pocetak ciklusa i dala joj klomifen na koji je reagirala, odmah nakon 14 dana od O dobila M a godinama je duphaston uzimala… u svakom slucaju od sljedeceg ciklusa ces bit pod kontrolom ako je tvoja dr tako odlucilapo meni malo glupo sto gubis vrijeme bez duphastona, sto si sama rekla mozes cekat jos 20 dana da dođe kao sto si prethodne cikluse, ali dobro bolje da se malo ocistis od hormona prije iduceg ciklusa.
    ja sam ga uzimala od 4 do 8 dc, i samo tih par dana dok sam ga pila sam bila strašno plačljiva i bezvoljna, uz toplo-hladno po noći. prošli ciklus na klomifenu nikakvih nuspojava.

Sutra u 11 imam prvu .. neznam ti točno reci dali sam Uzbuđena ili uplašena . Malo me svega strah , sutra kad me pregleda na ultrazvuk ću možda biti mirnija  . Danas sam obavila ponovno briseve jer je moj novi  ginekolog takav kontrol freak  , voli sve da je u najboljem redu a još nisu ni istekli realno  jer sam bila u 1mj/2024 🤣🙄 tako da sam sad na iglama da bude to ok , jer ukoliko mi brisevi nebudu uredu ništa od svega . I vadila sam vitamin D jer mi je to falilo od svih nalaza  i baš me zanima kakav je , jer samm čitala da ukoliko je nizak da je baš on uzročnik što ne dolazi do trudnoce ili spontanih jer su onda jajne stanice nekvalitetne i zato mnoge žene ostaju trudne kad su na moru baš jer uspiju ga dovoljno .. tak da ima smisla . Ali dobro moram misiliti  pozitvno , da će sve biti ok , ali i ako nebude ok , neću se živcirati jer nažalost kad je nešto suđeno ne možemo utjecati na to pa da se i na trepavice postavimo . 

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska

djetelina13
    23. Travanj 2024. 12:39

Simbalija ma ne znam sta rec 😐 javit cu im se 29.4. to ke definitivno kraj mjeseca. Ali cudno mi je da mi isto ne bi mogli javiti.  Ja mislim da definitivno nece biti postupaka do jeseni jer je meni rekla još dok su dolje bili u gradu da ce me vjerojatno slati na IUI u Pulu jer ovdje nece kreniti raditi brzo. Tako da se nemojmo nadati nečemu drugacijem. 

19.9. konzultacije Poliklinika IVF
    10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
    11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene- beta 18.12. ❌️
    1.mj IVF (puna stimulacija- Ovaleap, Cetrotide, Decapeptyl i Ovitrelle) - 6 oplođenih oocita; 1 blastocista vraćena; 13.2. beta HCG 469.1 🍀; 15.2. beta HCG 887.1 🍀🍀
    25.2. (5+5 tj.) UZV vidljiv plod i otkucaji srčeka ❤️

djetelina13
    23. Travanj 2024. 12:42

Kawa

bikmik saljem ti zagrljajmariposa sretno, nadam se da ce se antitijela cim prije spustiti. onda preskacete dalje aih i idete odmah na ivf ?
    xoxo pa vidi jedna poznanica je isto tako dosla usred ciklusa a ono nista, ni endometrij ni folikul, i rekla joj dr da ce se ponasati kao da je tek pocetak ciklusa i dala joj klomifen na koji je reagirala, odmah nakon 14 dana od O dobila M a godinama je duphaston uzimala… u svakom slucaju od sljedeceg ciklusa ces bit pod kontrolom ako je tvoja dr tako odlucilapo meni malo glupo sto gubis vrijeme bez duphastona, sto si sama rekla mozes cekat jos 20 dana da dođe kao sto si prethodne cikluse, ali dobro bolje da se malo ocistis od hormona prije iduceg ciklusa.

Kawa pretpostavljam da ce me u Pulu na IUI poslati i mozda na jedan i odem. Ali ja zapravo čekam da krenu u Poliklinici Mia raditi postupke jer ne vjerujem uopce ovom Rijeckom KBC-u. Sve je nekako ofrlje i neorganizirano. Plus uspjesnost postupaka je mala. Neda nam se gubiti vrijeme 

10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
    11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene- beta 18.12. ❌️
    1.mj IVF (puna stimulacija- Ovaleap, Cetrotide, Decapeptyl i Ovitrelle) - 6 oplođenih oocita; 1 blastocista vraćena; 13.2. beta HCG 469.1 🍀; 15.2. beta HCG 887.1 🍀🍀

djetelina13
    23. Travanj 2024. 12:44

Simbalija na kojoj to stranici na fejsu čitaš? 

Kawa
    23. Travanj 2024. 13:34

eni zelim ti svu srecu sutra, obavezno javi kako je proslo  ja cekam da mi jave kada cu doci, ali vjerojatno iza 12h. 
    super da ti je ginekolog kontrol freak, zamisli da ga moras moliti za pretrage. nadam se da ce ti i vit D i brisevi biti ok! istina da je vit D jako vazan, moj dr je to trazio pod obavezno. Kao trebalo bi biti poviše 75, meni je rezultat bio 80 i dr je rekao da je to ok, ali isto sam na svoju ruku uzela onaj BetterYou sprej od 4000, to je mislim najmanja jedinica, jer sam vadila odmah nakon ljeta a i zivim na moru tako da mi sunca nije falilo, pa sam ocekivala puno bolji rezultat. a i citala sam na temi mpo da je on jako vazan za implantaciju.
    djetelina i mi cemo sve pokusaje iui odraditi u kbc jer u principu tu doktori i embriolozi nemaju puno utjecaja, a za ivf cemo isto gledati privatno. 

♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
    ♂️ astheno
    2024.: 2x IUI ❌️
    06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
    08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
    sin 💙

Simbalija
    23. Travanj 2024. 13:41

djetelina13

Roda plodnost..
    Baš mi je sad teško, nekako sam se nadala sa idućom mengom krenuti u postupak. U Mii je isto problem što im ništa nije odobreno. Točno za poluditi. Koliko se kod njih plaćaju konzultacije?

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

djetelina13
    23. Travanj 2024. 14:16

Simbalija

djetelina13

Roda plodnost..
    Baš mi je sad teško, nekako sam se nadala sa idućom mengom krenuti u postupak. U Mii je isto problem što im ništa nije odobreno. Točno za poluditi. Koliko se kod njih plaćaju konzultacije?

Ma uzas daaaa. I ja sam u banani zbog tog. 40 eura su konzultacije. 

• eni233
    23. Travanj 2024. 15:35

Kawa

eni zelim ti svu srecu sutra, obavezno javi kako je prosloja cekam da mi jave kada cu doci, ali vjerojatno iza 12h.
    super da ti je ginekolog kontrol freak, zamisli da ga moras moliti za pretrage. nadam se da ce ti i vit D i brisevi biti ok! istina da je vit D jako vazan, moj dr je to trazio pod obavezno. Kao trebalo bi biti poviše 75, meni je rezultat bio 80 i dr je rekao da je to ok, ali isto sam na svoju ruku uzela onaj BetterYou sprej od 4000, to je mislim najmanja jedinica, jer sam vadila odmah nakon ljeta a i zivim na moru tako da mi sunca nije falilo, pa sam ocekivala puno bolji rezultat. a i citala sam na temi mpo da je on jako vazan za implantaciju.
    djetelina i mi cemo sve pokusaje iui odraditi u kbc jer u principu tu doktori i embriolozi nemaju puno utjecaja, a za ivf cemo isto gledati privatno.

Hvala ti . Javim se nakon konzultacija i javim rezultat D vitamina , a brisevi će do kraja tjedan tek biti gotovi 

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska

Xoxo23
    23. Travanj 2024. 22:44

Kawa

a ko će znat vidit ćemo, dosta imam povjerenja u nju pa se nadam da će to sve bit kako triba samo da M stigne 🙈 meni je od 3-7 dana propisan..
    javi bas kako je prošlo na fm 🥰❤️💪🏻

29yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
    FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
    FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016, 5+6 💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.