Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    djetelina13
    19. Travanj 2024. 22:14

Jedno pitanje 🙂 možda malo glupo ali postaviti cu ga 🤣
    Mogu li se osjetiti neki simptomi oplodnje? Ono na što ciljam je povremeno probadanje "nožem" u području maternice i jajnika odmah dan nakon ovulacije sve do sad. Danas mi je 5 dpo. Imam te "bolove" svaki mjesec ali ovaj mjesec mi je malo intenzivnije počelo pa me zanima dal to može biti neki znak oplodnje js. Imamo male sanse za prirodno začeće zbog oligoasthenozoospermije ali uvijek je potajno nada tu negdje, a i 2 mjeseca muž uzima jake suplemente pa se nadamo da se spermiogram popravio. 

19.9. konzultacije Poliklinika IVF
    10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
    11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene- beta 18.12. ❌️
    1.mj IVF (puna stimulacija- Ovaleap, Cetrotide, Decapeptyl i Ovitrelle) - 6 oplođenih oocita; 1 blastocista vraćena; 13.2. beta HCG 469.1 🍀; 15.2. beta HCG 887.1 🍀🍀
    25.2. (5+5 tj.) UZV vidljiv plod i otkucaji srčeka ❤️

Bebolina2024
    19. Travanj 2024. 23:04

djetelina13

Mogu li se osjetiti neki simptomi oplodnje? Ono na što ciljam je povremeno probadanje "nožem" u području maternice i jajnika odmah dan nakon ovulacije sve do sad. Danas mi je 5 dpo. Imam te "bolove" svaki mjesec ali ovaj mjesec mi je malo intenzivnije počelo pa me zanima dal to može biti neki znak oplodnje js. Imamo male sanse za prirodno začeće zbog oligoasthenozoospermije ali uvijek je potajno nada tu negdje, a i 2 mjeseca muž uzima jake suplemente pa se nadamo da se spermiogram popravio.

Mislim da se znakovi oplodnje ne mogu osjetiti pogotovo ne nakon par dana od O. S obzirom da sam dugo u svemu ovome i da sam prošla mjesece gdje sam imala sve moguće simptome trudnoće a na kraju bi ispalo da je sve bilo zbog psihe, onda sam jednostavno prestala pratiti te neke simptome koje možemo umisliti. Jedini znak u koji bi posumnjala da se možda radi o T bi mi bilo implatacijsko krvarenje. U sve te simptome sam prestala vjerovati zato što sam znala primjetiti da dok ne mislim o simptomima nema ničega, a kad krenem razmišljati krenuli bi M bolovi.
    Ali opet i ta tvoja probadanja možda ipak izađu na dobro i ugledaš plusić. Sretno!
    Koje suplemente muž pije?

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

djetelina13
    19. Travanj 2024. 23:23

Bebolina2024

djetelina13

Mislim da se znakovi oplodnje ne mogu osjetiti pogotovo ne nakon par dana od O. S obzirom da sam dugo u svemu ovome i da sam prošla mjesece gdje sam imala sve moguće simptome trudnoće a na kraju bi ispalo da je sve bilo zbog psihe, onda sam jednostavno prestala pratiti te neke simptome koje možemo umisliti. Jedini znak u koji bi posumnjala da se možda radi o T bi mi bilo implatacijsko krvarenje. U sve te simptome sam prestala vjerovati zato što sam znala primjetiti da dok ne mislim o simptomima nema ničega, a kad krenem razmišljati krenuli bi M bolovi.
    Ali opet i ta tvoja probadanja možda ipak izađu na dobro i ugledaš plusić. Sretno!

Hvala ti. Ma i citala sam da se nista ne moze osjetiti. Eventualno kad dođe do implantacije ploda u maternicu ali me baš zanima šta to probada 🤣
    On pije FH PRO, s iHerba smo narucili. Skupi su, 126 eura za samo mjesec dana (180 kapsula). Pije ih 6 kapsula dnevno. Tako piše u uputama. Prvi mjesec je pio FertilUp, a drugi mjesec sad pije tu bombu💣 Narucili smo jos jednu kutiju sad 🙂 sad kad ponovo napravi spermiogram javit cu jesu stvarno dobre 😀 

10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
    11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene- beta 18.12. ❌️
    1.mj IVF (puna stimulacija- Ovaleap, Cetrotide, Decapeptyl i Ovitrelle) - 6 oplođenih oocita; 1 blastocista vraćena; 13.2. beta HCG 469.1 🍀; 15.2. beta HCG 887.1 🍀🍀

djetelina13
    19. Travanj 2024. 23:39

Implatacijsko* 🤣

Bebolina2024
    20. Travanj 2024. 07:36

djetelina13

Bebolina2024

djetelina13

Hvala ti. Ma i citala sam da se nista ne moze osjetiti. Eventualno kad dođe do implantacije ploda u maternicu ali me baš zanima šta to probada 🤣
    On pije FH PRO, s iHerba smo narucili. Skupi su, 126 eura za samo mjesec dana (180 kapsula). Pije ih 6 kapsula dnevno. Tako piše u uputama. Prvi mjesec je pio FertilUp, a drugi mjesec sad pije tu bombu💣 Narucili smo jos jednu kutiju sad 🙂 sad kad ponovo napravi spermiogram javit cu jesu stvarno dobre 😀

Prvi put čujem za to što on pije. Sretno da bude ovaj nalaz bolji. 🤞🤞

08/24 spontani pobačaj

Lusylu
    20. Travanj 2024. 09:57

Bebolina2024
    Pa da jucer je trakica vec pala, da pratim u fermometar i premom. Nisam uspila uhvatit pravi peak al predpostavila sam da je bio nekad u noci na jutro.. Jucer smo pokrili, a jutros oko 7 kad sam se budila imala sam i egg white tako da mislim da je sve pogođeno!
    Danas sam 15dc, zadnja tri mj sam bila na duphastonu zbog pada progesterona i jacanja lutealne. I evo primjetim da mi zadnja dva mj O nastupa koji dan ranije sto je super!  Mali ali bitni pomaci:) 

A i oboje pijemo macu uz ostale suplemente zadnjih mjesec/mjesec ipo valjda ce i to malo pomoc!:)

• eni233
    20. Travanj 2024. 10:18

Curke žao mi je da ste dobile i da nije bio ovaj ciklus dobitan za vas :( evo ja sam danas 5dc , u srijedu idem na prvu folikulometriju u Vinogradsku , malo me svega strah, s obzirom da će biti prirodan ciklus , pa me strah dal će biti sve ok , kolko sam Uzbuđena Tolko imam i neki strah 🫣🫣🫣 valjda je to normlano evo neznam .  Sretno ostalim curama u hvatanju O 🤞🤞🤞

nadam se da ćemo sve imati više sreće sad kad krene ljeto , pa ćemo se opustiti uz sunce, more koktelčiće pa možda nam se posreći koji 🤰

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska

Bebolina2024
    20. Travanj 2024. 12:00

eni233

Curke žao mi je da ste dobile i da nije bio ovaj ciklus dobitan za vas :( evo ja sam danas 5dc , u srijedu idem na prvu folikulometriju u Vinogradsku , malo me svega strah, s obzirom da će biti prirodan ciklus , pa me strah dal će biti sve ok , kolko sam Uzbuđena Tolko imam i neki strah 🫣🫣🫣 valjda je to normlano evo neznam . Sretno ostalim curama u hvatanju O 🤞🤞🤞

nadam se da ćemo sve imati više sreće sad kad krene ljeto , pa ćemo se opustiti uz sunce, more koktelčiće pa možda nam se posreći koji 🤰

I ja sam uvijek uzbuđena. Sreća ti si na samom početku i možda te baš ubrzo razveseli plusić. Ja sam bila i u zadnjem uzbuđena ali onda onaj stres mislim da je odradio svoje.
    Znam isto curu koja je na prvoj inseminaciji ostala trudna. Išla i za drugo dijete opet i onda prva inseminacija minus i u pripremi za drugu ostane prirodno trudna. Nekome će uspjeti nekome neće, ali možda si baš ti sretnica kojih će odmah uspjeti.
    Sretno 🤞🙏😘

08/24 spontani pobačaj

• eni233
    20. Travanj 2024. 16:50

Bebolina2024

eni233

Curke žao mi je da ste dobile i da nije bio ovaj ciklus dobitan za vas :( evo ja sam danas 5dc , u srijedu idem na prvu folikulometriju u Vinogradsku , malo me svega strah, s obzirom da će biti prirodan ciklus , pa me strah dal će biti sve ok , kolko sam Uzbuđena Tolko imam i neki strah 🫣🫣🫣 valjda je to normlano evo neznam . Sretno ostalim curama u hvatanju O 🤞🤞🤞

I ja sam uvijek uzbuđena. Sreća ti si na samom početku i možda te baš ubrzo razveseli plusić. Ja sam bila i u zadnjem uzbuđena ali onda onaj stres mislim da je odradio svoje.
    Znam isto curu koja je na prvoj inseminaciji ostala trudna. Išla i za drugo dijete opet i onda prva inseminacija minus i u pripremi za drugu ostane prirodno trudna. Nekome će uspjeti nekome neće, ali možda si baš ti sretnica kojih će odmah uspjeti.
    Sretno 🤞🙏😘

Hvala to Bebolina i mi se nadamo da će nam uspjeti , ali smo spremni na sve .. jer potpomognuta ne znaci uvijek uspjeh 😔

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska

Bebolina2024
    20. Travanj 2024. 16:56

eni233

Bebolina2024

eni233

Sretno 🤞🙏😘

Hvala to Bebolina i mi se nadamo da će nam uspjeti , ali smo spremni na sve .. jer potpomognuta ne znaci uvijek uspjeh 😔

Znam da ne znači. Ali do zadnjeg se treba nadati uspjehu i misliti pozitivno.
    Ja sam na kraju ovoga puta, spremam se u zadnji postupak i onda ako ne uspijemo završavamo sa cijelom ovom pričom. Ali do zadnjeg trena ću se nadati uspjehu i uživati u uzbuđenju koje postupak nosi.
    Ti ipak imaš veće šanse za uspjeh nego ja jer si na samom početku. 
    Prirodne nažalost nisam ni ispucala, ali što je tu je. 

08/24 spontani pobačaj

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.