Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • eni233
    22. Travanj 2024. 11:12

JagodaMalina

Drage cure, žene, majke šaljem vam jedan predivan tekst i nadam se da će vas dotaknuti i promijeniti.https://www.bitno.net/obitelj/roditeljstvo/matea-jukic-nevidljivo-majcinstvo-skriveni-poziv/

🥹🫂🥰❤️🫀

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska

Tinker 🌸
    22. Travanj 2024. 13:36

Izvadila sam jutros betu, stigao nalaz 213 🙏. To se čini ok za 14 dpo? Iako mi realno kasni 2-3 dana jer mi je bila ovulacija kasnije (17 dc) i meni nikad lutealna faza nije 14 dana nego 11-12. Kad je bila zadnji put biokemijska, beta mi je bila na isti dan oko 50 pa se ovo čini ipak bolje...

👩 41 g AMH 7,8 pmol/l; IR; hipo/hashi
    👨‍🦲41 g normospermia
    👧🏻❤️
    👼🏻 07/2019 19 TT
    👼🏻 02/2020 12 TT missed ab
    👼🏻 10/2020 9 TT missed ab
    08/2022 biokemijska 😔

djetelina13
    22. Travanj 2024. 15:27

alsuncokret14

Jedna poznanica ostala je trudna u 40-toj godini.Druga sa jednim jajnikom ostala je trudna.Izgleda da sve u svoje vrijeme!
    Upravu je neko od cura sto je napisao kako biti flegma, kada negdje u dubini duse iscekujes trudnocu, evo folikulometrija ciljani odnos??? Svaki put pomislim nadam se da je sad i razocaram se … Evo i sad cekamo hoce li doci M 😩

Alsuncokret A eto, ocito je stvarno u pravo vrijeme da. 
    A flegme ne mozemo bit. To je ja mislim nama svima trenutno najveća zelja. Kako da ostanemo imune na nju 🤣 kad god mi to netko kaze "opusti se" poludim. 
    A ovo te u potpunosti razumijem. I ja svaki put za vrijeme plodnih dana budem top raspolozena jer znam da radimo na tome i kao " imamo neku prividnu kontrolu". Cim se bliži menga, kao sto se sad za 7 dana blizi krene neka zabrinutost i tuga jer kao da sam sigurna svaki puta da nece niti nista ni ovaj put. 
    Odgovorili su mi i iz KBC-a da nema ni moja doktorica termina za konzultacije i da se javim krajem mjeseca. Tako da i to me muci 🥴 ali dobro, moramo biti pozitivni. Bit ce jednom, nadam se 🤞🍀

19.9. konzultacije Poliklinika IVF
    10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
    11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene- beta 18.12. ❌️
    1.mj IVF (puna stimulacija- Ovaleap, Cetrotide, Decapeptyl i Ovitrelle) - 6 oplođenih oocita; 1 blastocista vraćena; 13.2. beta HCG 469.1 🍀; 15.2. beta HCG 887.1 🍀🍀
    25.2. (5+5 tj.) UZV vidljiv plod i otkucaji srčeka ❤️

• eni233
    22. Travanj 2024. 17:06

Tinker 🌸

Izvadila sam jutros betu, stigao nalaz 213 🙏. To se čini ok za 14 dpo? Iako mi realno kasni 2-3 dana jer mi je bila ovulacija kasnije (17 dc) i meni nikad lutealna faza nije 14 dana nego 11-12. Kad je bila zadnji put biokemijska, beta mi je bila na isti dan oko 50 pa se ovo čini ipak bolje…

Bravooo ,  divno , želimo ti divnu i školsku trudnoću ❤️❤️🥰🫀😘

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    10/2023 oligozoospermia
    IVF 6/2025 Vinogrdska

• BikMik
    22. Travanj 2024. 17:37

JagodaMalina

Drage cure, žene, majke šaljem vam jedan predivan tekst i nadam se da će vas dotaknuti i promijeniti.https://www.bitno.net/obitelj/roditeljstvo/matea-jukic-nevidljivo-majcinstvo-skriveni-poziv/

Predivno, hvala ti na ovome, tacno ono sta sam danas trebala 🤗❤️🍀

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

• mariposa1510
    22. Travanj 2024. 19:33

Drage moje žene, mene dugo nije bilo. Nakon odustajanja od drugog AIH zbog nađenog polipa, obavila sam histeroskopiju privatno u Repromedu. Planirali smo odmah krenuti tamo i na IVF ali imam povišena antitijela štitnjače (hormoni su top) i dobila sam terapiju. Sad pijem terapiju i čekam dva mjeseca da ponovim nalaz. Sve vas pratim i nadam se vašim pozitivnim testovima. BikMik, Lunolina, wildflower, vidim vi ste krenule u IVF, puuuuuno vam sreće želim i da uskoro dobijete svoje plusiće! 😍
    eni, hrabrice, sretno na prvom AIH, neka bude odmah dobitan! 🤗
    Bebolina, hrabra ženo, želim ti od srca sljedeći postupak da bude uspješan! ❤️
    I ostalim curama, novim i starim, ne gubite nadu ❤️

👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
    👱‍♂️34 - Normozoospermia
    Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
    10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
    12./24. FET blastociste ❌
    02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
    04/25. FET blastociste ❌

Xoxo23
    22. Travanj 2024. 20:17

Kawa

xoxo i pcos cure ste probale sa trakicama drugačije osjetljivosti ? tako su i meni zelene trakice uvijek bile tamne, a roze uopće ne pokazuju testnu crticu dok nije peak. naravno razlikuje se sve do proizvođača, samo navodim primjer za boje.
    xoxo kako si ti, jesi gotova sa duphastonom, cekas m ?
    eni suosjećams tobom, i ja cu u srijedu na prvi uzv za iui i jedva cekamovaj mjesec me klomifen ubi u pojam, vruce mi, hladno mi, placem za svaku glupost, jedva sam cekala sinoc zadnju tabletu popiti.
    tinker cestitam, javi rezultate betequeeqa sretno u lovu na ovulaciju !
    bebolina spremate li se vi za novi postupak u novoj klinici ?

Ja sam ih probala vise vrsta, jedne nebi ništa pokazivale druge cilo vrime tamne .. hahah ugl bas nisu za mene. Ovaj ciklus mi je rekla bez Duphastona .. nisam bas ulazila u detalje ali ima veze s tim šta krećem sa Klomifenom, pa tek nakon njega će mi ga dat .. ako sam dobro skužila. Sad sam u ceki da prirodno dođu, danas mi je 30 dc a vidit ćemo oce doc kroz par dana ili tamo za 20 ak 🤣  Sad si ne pripala sa ovim nuspojavama, od kojeg dana ga ti piješ ?

29yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
    FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
    FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016, 5+6 💔

Bebolina2024
    22. Travanj 2024. 23:20

Tinker bravo za betu, navijam da nastavi i dalje lijepo rasti.
    mariposa hvala ti 😘. Neka se antitijela što prije spuste i da možeš u postupak 🤞🤞

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

• eni233
    23. Travanj 2024. 06:47

mariposa1510

Drage moje žene, mene dugo nije bilo. Nakon odustajanja od drugog AIH zbog nađenog polipa, obavila sam histeroskopiju privatno u Repromedu. Planirali smo odmah krenuti tamo i na IVF ali imam povišena antitijela štitnjače (hormoni su top) i dobila sam terapiju. Sad pijem terapiju i čekam dva mjeseca da ponovim nalaz. Sve vas pratim i nadam se vašim pozitivnim testovima. BikMik, Lunolina, wildflower, vidim vi ste krenule u IVF, puuuuuno vam sreće želim i da uskoro dobijete svoje plusiće! 😍
    eni, hrabrice, sretno na prvom AIH, neka bude odmah dobitan! 🤗
    Bebolina,hrabra ženo, želim ti od srca sljedeći postupak da bude uspješan! ❤️
    I ostalim curama, novim i starim, ne gubite nadu ❤️

Draga , baš sam mislila na tebe da gdje si i kako se osjećaš ? 🥹❤️❤️❤️hvala ti na podršci i nadam se da ćemo uskoro sve u vedrije teme , jer ovdje smo već dosta dugo i dosta nam je svega 🙄🙄🫣

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    10/2023 oligozoospermia
    IVF 6/2025 Vinogrdska

Simbalija
    23. Travanj 2024. 08:16

djetelina13

alsuncokret14

Jedna poznanica ostala je trudna u 40-toj godini.Druga sa jednim jajnikom ostala je trudna.Izgleda da sve u svoje vrijeme!
    Upravu je neko od cura sto je napisao kako biti flegma, kada negdje u dubini duse iscekujes trudnocu, evo folikulometrija ciljani odnos??? Svaki put pomislim nadam se da je sad i razocaram se … Evo i sad cekamo hoce li doci M 😩
    Alsuncokret A eto, ocito je stvarno u pravo vrijeme da.
    A flegme ne mozemo bit. To je ja mislim nama svima trenutno najveća zelja. Kako da ostanemo imune na nju 🤣 kad god mi to netko kaze "opusti se" poludim.
    A ovo te u potpunosti razumijem. I ja svaki put za vrijeme plodnih dana budem top raspolozena jer znam da radimo na tome i kao " imamo neku prividnu kontrolu". Cim se bliži menga, kao sto se sad za 7 dana blizi krene neka zabrinutost i tuga jer kao da sam sigurna svaki puta da nece niti nista ni ovaj put.
    Odgovorili su mi i iz KBC-a da nema ni moja doktorica termina za konzultacije i da se javim krajem mjeseca. Tako da i to me muci 🥴 ali dobro, moramo biti pozitivni. Bit ce jednom, nadam se 🤞🍀

Djetelina meni je rekla javiti termin, pa što nije sad kraj mjeseca? Totalno su čudni.. i na fejsu pišu cure da rade samo konzultacije, ali ne i postupke jer još nisu dobili odobrenje i da će tek na jesen krenuti. Ne znam je li to istina, ali baš loše. 

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.