Ma da to je najgore , sto ne mozes bit siguran u nista..
Sutra cu prije posla skupit test pa ga napravim ..
mogu i s popodnevnim ? Nebi ga bas na poslu pravila .. a moram malog ostavit u vrticu pa nemam kad 🙄
Stanje i dalje isto.. jedino kad se obisem ima tragova.
bolova nikakvih ..
predmenstrualna krvarenja nikad nisam imala
Pa ako kasni onda možeš bilo kad , trebalo bi pokazati . Ali najbolje je s jutranjim
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
Eni ma naravno da nema usporedbe s nikim. Vjerujem da imas sto pitanja koja si si postavila u te dvije godine a odgovor nikako da dođe. Jednostavno eto, nekome treba duze nekome krace. Nema pravila i cesto nije fer jer se nekima koji bas ne zele djece dogodi beba a evo nama nikako pa nikako. Al to je jednostavno tako 🤷
Queeqa znam da je 7 mj ful kratak period ali sam ja zabrijala da ce nama to bit iz prve, druge 🤣 i odmah smo nakon 4 neuspjela pokusaja isli na preglede. Bas nam se neda ni cekati pa bi kroz 2 mj krenuli s MPO iako nece proc jos tih god dana. A i mužev spermiogram prvi je bio jako loš pa smo se u glavi pomirili s tim da vjerojatno nece ici prirodno.
19.9. konzultacije Poliklinika IVF
10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene- beta 18.12. ❌️
1.mj IVF (puna stimulacija- Ovaleap, Cetrotide, Decapeptyl i Ovitrelle) - 6 oplođenih oocita; 1 blastocista vraćena; 13.2. beta HCG 469.1 🍀; 15.2. beta HCG 887.1 🍀🍀
25.2. (5+5 tj.) UZV vidljiv plod i otkucaji srčeka ❤️
Eni ma naravno da nema usporedbe s nikim. Vjerujem da imas sto pitanja koja si si postavila u te dvije godine a odgovor nikako da dođe. Jednostavno eto, nekome treba duze nekome krace. Nema pravila i cesto nije fer jer se nekima koji bas ne zele djece dogodi beba a evo nama nikako pa nikako. Al to je jednostavno tako 🤷
Queeqa znam da je 7 mj ful kratak period ali sam ja zabrijala da ce nama to bit iz prve, druge 🤣 i odmah smo nakon 4 neuspjela pokusaja isli na preglede. Bas nam se neda ni cekati pa bi kroz 2 mj krenuli s MPO iako nece proc jos tih god dana. A i mužev spermiogram prvi je bio jako loš pa smo se u glavi pomirili s tim da vjerojatno nece ici prirodno.
Ma da baš to , postavljaš si pitanja a ko će ga znati .. evo ja imam kolegicu koja je ostala trudna a mužev spermiogram je bio užasan , i desilo im se prirodno , onda sam čitala u jednoj grupi da je žena ostala trudna sam AMH 0.05 i još je u 40-toj godini , i to prirodno nakon neznam koliko bezuspješnih ivf-a i svega . Tako da čuda postoje ! I sve je moguće , i nekad žensko tijelo iznenadi struku , to stvarno je individulano kod svakog i zato treba biti uporan, i ne odustati i biti pozitivan Al opet imati neka realna očekivanja i biti spreman na sve 🤌💪 Mislim da je u većini slučajeva nekad glava problem i to nas koči i ako si mi ne želimo priznati jer možda da se opustimo i budemo skroz flegma bi bilo drugačije .. a teško je biti flegma pogotovo dok toliko parova objavljuje trudnoće i a mi se mučimo . A naravno ima nekad i skrivenih problema kojeg je teško detektirati i smatram da se nekad obrada ne napravi kako se spada pa se onda nemože znati točan problem . A nekad se vidi problem pa je teže rješiv ali danas je stvarno medicina napredovala i imamo se čemu nadati 🤞🤞 dobra stvar je ovaj forum pa se možemo jedna drugoj pojadati i dijeliti iskustva i to nekad puno znaci 🥹❤️
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
Ma da baš to , postavljaš si pitanja a ko će ga znati .. evo ja imam kolegicu koja je ostala trudna a mužev spermiogram je bio užasan , i desilo im se prirodno , onda sam čitala u jednoj grupi da je žena ostala trudna sam AMH 0.05 i još je u 40-toj godini , i to prirodno nakon neznam koliko bezuspješnih ivf-a i svega . Tako da čuda postoje ! I sve je moguće , i nekad žensko tijelo iznenadi struku , to stvarno je individulano kod svakog i zato treba biti uporan, i ne odustati i biti pozitivan Al opet imati neka realna očekivanja i biti spreman na sve 🤌💪 Mislim da je u većini slučajeva nekad glava problem i to nas koči i ako si mi ne želimo priznati jer možda da se opustimo i budemo skroz flegma bi bilo drugačije .. a teško je biti flegma pogotovo dok toliko parova objavljuje trudnoće i a mi se mučimo . A naravno ima nekad i skrivenih problema kojeg je teško detektirati i smatram da se nekad obrada ne napravi kako se spada pa se onda nemože znati točan problem . A nekad se vidi problem pa je teže rješiv ali danas je stvarno medicina napredovala i imamo se čemu nadati 🤞🤞 dobra stvar je ovaj forum pa se možemo jedna drugoj pojadati i dijeliti iskustva i to nekad puno znaci 🥹❤️
Jako si lijepo sve ovo rekla i ja isto vjerujem u medicinu i struku liječnika. A ovo sta kazes za kolegicu i zenu od 40 god, da nevjerojatno da se tako nesto moze dogoditi ali eto 🙂 i neka sto vise čuda bude za sve ove cure s foruma jer ste sve divne🤩
19.9. konzultacije Poliklinika IVF
10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene- beta 18.12. ❌️
1.mj IVF (puna stimulacija- Ovaleap, Cetrotide, Decapeptyl i Ovitrelle) - 6 oplođenih oocita; 1 blastocista vraćena; 13.2. beta HCG 469.1 🍀; 15.2. beta HCG 887.1 🍀🍀
25.2. (5+5 tj.) UZV vidljiv plod i otkucaji srčeka ❤️
Jedna poznanica ostala je trudna u 40-toj godini.Druga sa jednim jajnikom ostala je trudna.Izgleda da sve u svoje vrijeme!
Upravu je neko od cura sto je napisao kako biti flegma, kada negdje u dubini duse iscekujes trudnocu, evo folikulometrija ciljani odnos??? Svaki put pomislim nadam se da je sad i razocaram se … Evo i sad cekamo hoce li doci M 😩
Pozdrav svim mamama i buducim mamama 😁 da se napokon prikljucim i ja forumu. Zanima me dali ovdije ima mama s pcos i kako uspijevate pratiti ovulaciju? U mom slucaju LH trakice nesluze nicem s obzirom da su skoro cijeli mjesec visoka citanja. Volila bi mjerit bazalnu ali radi posla i obaveza se nebudim bas svaki dan u priblizno vrijeme i nespavam uvijek po 8h pa neznam dali bi bilo relevantno? Hvala svima na podijeljenim iskustvima
Hej, ja sam isto imala taj problem i trakice su u mene bezkorisne .. bazalna je super ali ona će ti ukazat kad je bila O tek nakon same O.. ne znam koliko pokušavate ali svakako bi bilo najbolje pogotovo ako O šetaju kao meni ići na folikulometriju ☺️
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016, 5+6 💔
Bok curke,
Spremajući se za prvi IVF/AIH, ostala sam prirodno trudna nakon godinu i pol pokušavanja… Iako stalno imam osjećaj da ću dobiti, išla sam ipak napraviti test jutros, 12 dpo. S obzirom na dan, čini mi se nekako svijetla crtica… kako vam se čini? Izvaditi ću svakako betu u pon.
https://ibb.co/ygt58p1
Mislim da je ovo sasvim dovoljno tamna crta s obzirom na DPO, čestitam i sretno 🥰❤️
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016, 5+6 💔
xoxo i pcos cure ste probale sa trakicama drugačije osjetljivosti ? tako su i meni zelene trakice uvijek bile tamne, a roze uopće ne pokazuju testnu crticu dok nije peak. naravno razlikuje se sve do proizvođača, samo navodim primjer za boje.
xoxo kako si ti, jesi gotova sa duphastonom, cekas m ?
eni suosjećam s tobom, i ja cu u srijedu na prvi uzv za iui i jedva cekam ovaj mjesec me klomifen ubi u pojam, vruce mi, hladno mi, placem za svaku glupost, jedva sam cekala sinoc zadnju tabletu popiti.
tinker cestitam, javi rezultate bete
queeqa sretno u lovu na ovulaciju !
bebolina spremate li se vi za novi postupak u novoj klinici ?
♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
Drage cure, žene, majke šaljem vam jedan predivan tekst i nadam se da će vas dotaknuti i promijeniti. https://www.bitno.net/obitelj/roditeljstvo/matea-jukic-nevidljivo-majcinstvo-skriveni-poziv/
👩31 👨35
Pokušavamo 06/2023
xoxo i pcos cure ste probale sa trakicama drugačije osjetljivosti ? tako su i meni zelene trakice uvijek bile tamne, a roze uopće ne pokazuju testnu crticu dok nije peak. naravno razlikuje se sve do proizvođača, samo navodim primjer za boje.
xoxo kako si ti, jesi gotova sa duphastonom, cekas m ?
eni suosjećams tobom, i ja cu u srijedu na prvi uzv za iui i jedva cekamovaj mjesec me klomifen ubi u pojam, vruce mi, hladno mi, placem za svaku glupost, jedva sam cekala sinoc zadnju tabletu popiti.
tinker cestitam, javi rezultate betequeeqa sretno u lovu na ovulaciju !
bebolina spremate li se vi za novi postupak u novoj klinici ?
Ja hvala Bogu ovaj ciklus nisam na ničemu ..skroz prirodno sve . Ja se užasavam svake tablete , inekcija svega toga .. užasno se bojim tih ajmo rec neprirodnih stvari . Tako da mi je drago da sam samo dva ciklusa bila na tome i to sam jedva čekala da se završi 🫣🙄🙄 svu sreću ovog svijeta ti želim i nadam se da ćeš ugledati svoj plus ❤️❤️❤️❤️🥰🥰🤌
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia