Bok curke,
Spremajući se za prvi IVF/AIH, ostala sam prirodno trudna nakon godinu i pol pokušavanja... Iako stalno imam osjećaj da ću dobiti, išla sam ipak napraviti test jutros, 12 dpo. S obzirom na dan, čini mi se nekako svijetla crtica... kako vam se čini? Izvaditi ću svakako betu u pon.
https://ibb.co/ygt58p1
👩 41 g AMH 7,8 pmol/l; IR; hipo/hashi
👨🦲41 g normospermia
👧🏻❤️
👼🏻 07/2019 19 TT
👼🏻 02/2020 12 TT missed ab
👼🏻 10/2020 9 TT missed ab
08/2022 biokemijska 😔
Curke žao mi je da ste dobile i da nije bio ovaj ciklus dobitan za vas :( evo ja sam danas 5dc , u srijedu idem na prvu folikulometriju u Vinogradsku , malo me svega strah, s obzirom da će biti prirodan ciklus , pa me strah dal će biti sve ok , kolko sam Uzbuđena Tolko imam i neki strah 🫣🫣🫣 valjda je to normlano evo neznam . Sretno ostalim curama u hvatanju O 🤞🤞🤞
nadam se da ćemo sve imati više sreće sad kad krene ljeto , pa ćemo se opustiti uz sunce, more koktelčiće pa možda nam se posreći koji 🤰
I ja sam uvijek uzbuđena. Sreća ti si na samom početku i možda te baš ubrzo razveseli plusić. Ja sam bila i u zadnjem uzbuđena ali onda onaj stres mislim da je odradio svoje.
Znam isto curu koja je na prvoj inseminaciji ostala trudna. Išla i za drugo dijete opet i onda prva inseminacija minus i u pripremi za drugu ostane prirodno trudna. Nekome će uspjeti nekome neće, ali možda si baš ti sretnica kojih će odmah uspjeti.
Sretno 🤞🙏😘
Hvala to Bebolina i mi se nadamo da će nam uspjeti , ali smo spremni na sve .. jer potpomognuta ne znaci uvijek uspjeh 😔
Znam da ne znači. Ali do zadnjeg se treba nadati uspjehu i misliti pozitivno.
Ja sam na kraju ovoga puta, spremam se u zadnji postupak i onda ako ne uspijemo završavamo sa cijelom ovom pričom. Ali do zadnjeg trena ću se nadati uspjehu i uživati u uzbuđenju koje postupak nosi.
Ti ipak imaš veće šanse za uspjeh nego ja jer si na samom početku.
Prirodne nažalost nisam ni ispucala, ali što je tu je.
Naravno da se treba nadati i nema predaje i od srca želim svima nama da nam uspije i da napokon idemo na ljepše teme a tebi Bebolina pogotovo želim ❤️❤️🥰🥰🫀🫀 znaš da prema tebi imam od početka posebnu privrženost .. ali opet treba biti spreman na sve . Ja si tako štitim srce i dušu od prevelikog razočaranja 🥹🥹
.
.
Draga tinker nije presvijetla za 12 dpo , tek tamo 16,17 dpo će ti bit Full tamna kad zakasni menga tako da ne birini , i grčevi su normlani u ranoj trudnoći sve žene i skoro imaju zbog ugnježđenja ploda u maternicu 🥰 ali da budeš mirnija idu na vađenje bete , II čestitke od srca ❤️❤️❤️❤️❤️ jel nam mozees ukratko napisati kako vam je uspjelo ? I koja je vaš prica ? Mi tu volimo pročitati i daje nam neku nadu da će i nama se tako posrećiti 🥰🥰🥰🤞🤞🤞
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
Bebolina2024 hvala valjda uspije sad iz 3 puta.Nekako me smorilo ovo vise 😩
Tinker crtica djeluje sasvim u redu. Neka samo lijepo tamni i beta se lijepo dupla. Baš predivno iznenađenje prije AIH.
Eni hvala ti. 😘
I ja tebi želim (i drugim trudilicama) isto što i sebi.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Ići ću svakako vaditi betu u pon. Počela sam odmah danas i utriće koristiti da pomognu malo iako se kod mene pokazalo da ako je sudjeno da bude ok, biti će. U prvoj (i uspješnoj) trudnoći nisam ni znala da se beta vadi niti što su utrići. Poslije sam to naučila detaljno.
Hvala na čestitkama, ali dan po dan, nadam se najboljem. Trudim se biti što mirnija i pozitivna jer više nije u mojim rukama.
Nemam neku posebnu priču kako je uspjelo, radili smo isto što i zadnjih par godina 😊. Pijem suplemente već godinama, mijenjam ih doduše prema nalazima, štitnjača i IR su pod kontrolom, sve isto zapravo, ali nije išlo zbog nekog razloga očito. Jedino zapravo što je drugačije je što sam počela otpuštati u glavi da kako bude, bit će. Odlučili smo ići u IVF tj prvo s AIH prema savjetu dr G. Prošli smo puno kao što se vidi iz potpisa. Ovo mi je 6.trudnoća zapravo, ako računam biokemijsku, i iskreno nije bilo baš nikakvih simptoma osim da sam imala osjećaj da ću procuriti što mi je bilo i u prvoj trudnoći.
Čitam vas redovito, i želim vam svu sreću ❤️
👩 41 g AMH 7,8 pmol/l; IR; hipo/hashi
👨🦲41 g normospermia
👧🏻❤️
👼🏻 07/2019 19 TT
👼🏻 02/2020 12 TT missed ab
👼🏻 10/2020 9 TT missed ab
08/2022 biokemijska 😔
Bebolina hvala ti 😀 stvarno se nadamo da će pomoci. A čitali smo komentare onih koji su ih koristili i ulijevaju nadu, a sad cemo vidjeti.
Queeqa ma jasno da, sve je to nama na psihickoj bazi 🥴 baš ne mozes iskljuciti iz glave tako neka razmišljanja. Ja sve mogu napraviti i radim sve sta treba da ostanem trudna ali ne mogu tu psihu posložiti da ne razmisljam o trudnoci. Vjerujem da je i sa svim curama ovdje tako. Okej, neke koje ste prošle već tu fazu ste mozda uspjele srediti glavu ali mi smo jos relativno u početku svega ovoga. 7 mjeseci neuspješno pokušavamo ali cini mi se kao cijela vječnost.
19.9. konzultacije Poliklinika IVF
10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene- beta 18.12. ❌️
1.mj IVF (puna stimulacija- Ovaleap, Cetrotide, Decapeptyl i Ovitrelle) - 6 oplođenih oocita; 1 blastocista vraćena; 13.2. beta HCG 469.1 🍀; 15.2. beta HCG 887.1 🍀🍀
25.2. (5+5 tj.) UZV vidljiv plod i otkucaji srčeka ❤️
Bebolinahvala ti 😀 stvarno se nadamo da će pomoci. A čitali smo komentare onih koji su ih koristili i ulijevaju nadu, a sad cemo vidjeti.
Queeqa ma jasno da, sve je to nama na psihickoj bazi 🥴 baš ne mozes iskljuciti iz glave tako neka razmišljanja. Ja sve mogu napraviti i radim sve sta treba da ostanem trudna ali ne mogu tu psihu posložiti da ne razmisljam o trudnoci. Vjerujem da je i sa svim curama ovdje tako. Okej, neke koje ste prošle već tu fazu ste mozda uspjele srediti glavu ali mi smo jos relativno u početku svega ovoga. 7 mjeseci neuspješno pokušavamo ali cini mi se kao cijela vječnost.
Znam kako ti je … nama će biti skoro 2 godine da se ne pazimo , prestali smo se paziti u 8 mj , a u 10/11mj samo baš se krenuli pratiti plodne Dane .. i to mi je samo proletilo . Neznam što je točno problem , dali psiha , dali možda loše jajne satnice , evo stvarno ne znam .. ili jednostavno nije naše vrijeme još došlo .. samo znam da nekako svaki ciklus koji dođe se razočaraš sve više i više , i onda pukneš .. i poslje neznam postaneš imuni na sve , onako ti je ravna linija evo neznam kako ti opisati to . Istina nije prošlo puno i mi smo tek na početku , ali to ne znači da manje boli , svi se nosimo sa neplodnošću drugačije , svaki je par za sebe . Tako da se ne treba uspoređivati i treba samo čekati naš red jer jednom će i nama biti valjda vrijeme 🤞🤞🥰🥰
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
IVF 6/2025 Vinogrdska
Ponavljam pitanje iz druge teme , ovaj je aktivnija i zao mi je ako Vam smeta pitanje obrisat cu
Bok, neznam di spada pitanje pa cu probat tu
Danas mi je dan ocekivane menst. ciklusi su mi uredni 30-31 dan ..
Danas ujutro sam imala gusti iscjedak sa sukrvicom jednom , ocekivala sam da krece M , medjutim jos uvijek nista .. nakon mokrenja na papiru je trag sukrvice i sluzi .. smedje/ rozi ..kao i iscjedak
Nije oblian uopce .. test sam radila dosta rano pa je bio - a dns nazalost nemam di kupit
Simptoma nemam nikakvih.. jel moguce da je ovo posljedica implantacijskog krvarenja ??
Ponavljam pitanje iz druge teme , ovaj je aktivnija i zao mi je ako Vam smeta pitanje obrisat cu
Bok, neznam di spada pitanje pa cu probat tu
Danas mi je dan ocekivane menst. ciklusi su mi uredni 30-31 dan ..
Danas ujutro sam imala gusti iscjedak sa sukrvicom jednom , ocekivala sam da krece M , medjutim jos uvijek nista .. nakon mokrenja na papiru je trag sukrvice i sluzi .. smedje/ rozi ..kao i iscjedak
Nije oblian uopce .. test sam radila dosta rano pa je bio - a dns nazalost nemam di kupit
Simptoma nemam nikakvih.. jel moguce da je ovo posljedica implantacijskog krvarenja ??
Može biti da početak M , a može biti da je trudnoća u pitanju . To se stvarno ne može znati . Najbolje je kupiti test i tako ćeš biti sigurna . Jer simptomi M i trudnoće su dosta slični pa je teško razlikovati nažalost . Sretno 🤞
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
IVF 6/2025 Vinogrdska
Ma da to je najgore , sto ne mozes bit siguran u nista..
Sutra cu prije posla skupit test pa ga napravim ..
mogu i s popodnevnim ? Nebi ga bas na poslu pravila .. a moram malog ostavit u vrticu pa nemam kad 🙄
Stanje i dalje isto.. jedino kad se obisem ima tragova.
bolova nikakvih ..
predmenstrualna krvarenja nikad nisam imala
Sortiraj odgovore
Najstariji