Caos cure, evo mene opet.
Ovulacija mi se pomerila, 14 je trebala biti, ali tek 15tog sam imala peak.
Sve smo pokrili kako treba, medjutim juce sam imala jako velika probadanja u predijelu besike i maternice
A evo jutros sam primetila neprijatan miris ali bez promena u sekretu, desavalo mi se to vec ranije i ginekolog mi je savjetovao da uzimam polyginax vaginalete kad mi se to ponovi.
E sad ja ne znam da li vaginalete za vaginozu uticu na moguce zacece i implantaciju?
Ove godine mi nista ne ide po pitanju bebca, svaki mjesec nesto i sada kada smo sve lijepo pokrili dobijem ovo 🤦🏻♀️
Da li neka od vas zna nesto vise da me mozda utjesi ili da nadu da vaginalete ne uticu na moguce zacece i implantaciju😔
👩24
Odaju utisak da su policistični, terapija inofolic HP dva puta na dan. Menzis svakih 28 dana tocno u sat, ovulacija po skolski na 14-ti dan ciklusa.
Pokušavamo od 02.2023 bez trudnoce
🧔♂️ 28
14.06. Spermiogram
Dijagnoza: Asthenoteratozoospermia
Terapija: supramen, vitamin C, trental, genante
12.09. Spermiogram jos losiji, samo se morfologija popravila.
11.03 normospermia🧔♂️
👩 11.03 histeroskopija sa polipektomijom
deja nisam stručnjak ali mislim da ne bi trebale previse utjecati, mislim da bi ti vise vaginoza utjecala nego vaginalete. Više puta sam uzimala te iste vaginalete, sto zbog vaginoze, sto zbog bakterije, evo nisam do sada trudna ali nisam to pripisivala vaginaletama.
enii kako si, koji si dc, kad ides na folikulometriju ?
areta meni se cini da ovo nije 100% peak, ali da je jako jako blizu. enii ti je sve napisala.. sretnoo
♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
Sve smo pokrili kako treba, medjutim juce sam imala jako velika probadanja u predijelu besike i maternice
A evo jutros sam primetila neprijatan miris ali bez promena u sekretu, desavalo mi se to vec ranije i ginekolog mi je savjetovao da uzimam polyginax vaginalete kad mi se to ponovi.
E sad ja ne znam da li vaginalete za vaginozu uticu na moguce zacece i implantaciju?
Ove godine mi nista ne ide po pitanju bebca, svaki mjesec nesto i sada kada smo sve lijepo pokrili dobijem ovo 🤦🏻♀️
Da li neka od vas zna nesto vise da me mozda utjesi ili da nadu da vaginalete ne uticu na moguce zacece i implantaciju😔
Vaginalete ne utječu na potencijalno začeće , ali infekcije mogu utjecati . Nekad baš zbog gljivičnih infekcija ne dolazi do trudnoće . Po meni ako imaš bilo kakvu infekciju nemoj odgađati ništa i kreni i koristiti čim prije da nebi se još više zakompliciralo . Ako je suđeno da ostaneš trudna ćeš ostati , moja sestra je bila na klavocinu i ibuprofenima jer je bila sva naotekla od zuba jedva je govorila , i mislila je da joj kasni zbog anitubiotika kad ono plus ko kuca ! I sad ima predivnog sina koji uskoro puni godinu dana ❤️🙏 život ne staje jer pokušavamo ostati trudne , tak da nemojte odgađati preglede , liječenja i ostalo jer si možemo svašta navući . Tak da sretno i ne brini , možda baš ovaj budi tvoj dobitni ciklus 🤞❤️❤️
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
deja nisam stručnjak ali mislim da ne bi trebale previse utjecati, mislim da bi ti vise vaginoza utjecala nego vaginalete. Više puta sam uzimala te iste vaginalete, sto zbog vaginoze, sto zbog bakterije, evo nisam do sada trudna ali nisam to pripisivala vaginaletama.
enii kako si, koji si dc, kad ides na folikulometriju ?
areta meni se cini da ovo nije 100% peak, ali da je jako jako blizu. enii ti je sve napisala.. sretnoo
Idemo u srijedu na prvu folikulometriju . Pa ćemo vidjeti dalje sto će biti . Danas sam 3dc
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
Vaginalete ne utječu na potencijalno začeće , ali infekcije mogu utjecati . Nekad baš zbog gljivičnih infekcija ne dolazi do trudnoće . Po meni ako imaš bilo kakvu infekciju nemoj odgađati ništa i kreni i koristiti čim prije da nebi se još više zakompliciralo . Ako je suđeno da ostaneš trudna ćeš ostati , moja sestra je bila na klavocinu i ibuprofenima jer je bila sva naotekla od zuba jedva je govorila , i mislila je da joj kasni zbog anitubiotika kad ono plus ko kuca ! I sad ima predivnog sina koji uskoro puni godinu dana ❤️🙏 život ne staje jer pokušavamo ostati trudne , tak da nemojte odgađati preglede , liječenja i ostalo jer si možemo svašta navući . Tak da sretno i ne brini , možda baš ovaj budi tvoj dobitni ciklus 🤞❤️❤️
Kupila sam vaginalete, ali sada vise nema neprijatnog mirisa niti bolova, samo jutros tako da nisam sigurna sta se desava🤷♀️
Ali za svaki slucaj cu odraditi terapiju polyginaxom da budem sigurna da je sve okej.
Onda jos uvek ima nade i za mene ovaj ciklus trenutno sam 2dpo, tako da cu sa nadom (ne)ocekivati vjesticu😊
Hvala vam cure😇❤️❤️
👩24
Odaju utisak da su policistični, terapija inofolic HP dva puta na dan. Menzis svakih 28 dana tocno u sat, ovulacija po skolski na 14-ti dan ciklusa.
Pokušavamo od 02.2023 bez trudnoce
🧔♂️ 28
14.06. Spermiogram
Dijagnoza: Asthenoteratozoospermia
Terapija: supramen, vitamin C, trental, genante
12.09. Spermiogram jos losiji, samo se morfologija popravila.
11.03 normospermia🧔♂️
👩 11.03 histeroskopija sa polipektomijom
Pozdrav svim mamama i buducim mamama 😁 da se napokon prikljucim i ja forumu. Zanima me dali ovdije ima mama s pcos i kako uspijevate pratiti ovulaciju? U mom slucaju LH trakice nesluze nicem s obzirom da su skoro cijeli mjesec visoka citanja. Volila bi mjerit bazalnu ali radi posla i obaveza se nebudim bas svaki dan u priblizno vrijeme i nespavam uvijek po 8h pa neznam dali bi bilo relevantno? Hvala svima na podijeljenim iskustvima
Lejla-Hh nemam pocs ali sto se tice bazalne znam da se jednostavno trebas zrtvovati par mjeseci 2/3/4 sa buđenjima za mjerenje i ja sam tako jer ne radim uvjek jutarnju smjenu al sobzirom da pola tjedna radim jutro budila bi se u 6 i vikendom svakim danom i mjerila nabavi digitalni toplomjer da ti bude lakse, jer mozes nastavit spavati nakon toga.
Ostalim curama da se javim nisam se javljala neko vrime, pokusavam ostat sto vise chill oko svega ovoga naravno da me pogada sto se nista ne događa iz mjeseca u mjesec.
Prosli mj sam nekako bila uvjerena da je to to uz neke sve intezivne simptome i onda hladan tuš.
Citala sam vas, zelim vam srecu svima u postupcima koje vas cekaju i nadam se pozitivnim testovima da malo ova stranica ozivi!
Ja sam trenutno u hvatanju peaka, slabo smo pokrivali zadnjih dana samo dva puta u plodnom razdoblju. Zbog nemoguce puno obaveza i mojih i muzevih al opet ako je sudeno valjda ce se uhvatit🤞🏼 nastojacemo jos ovih par dana jer nisam jos pravi peak uhvatila evo trakice od sinoc.
https://ibb.co/MkC074F
I da Lejla_Hh nije vazno d aspavas 8h doboljno je 4,5 mislim da niko nikad ne odspava bas 8h…
Caoo cure , ja dugo nisam pratila forum, malo sam bila odsutna.Na trecoj sam folikulometriji, ovulacija bila i evo cekamo izostanak M. Nadam se barem da ce ovaj put uspjeti, obzirom da je suprug dobio orthamol fertil malo da jaca kvalitet. 😏
Lejla-Hh nemam pocs ali sto se tice bazalne znam da se jednostavno trebas zrtvovati par mjeseci 2/3/4 sa buđenjima za mjerenje i ja sam tako jer ne radim uvjek jutarnju smjenu al sobzirom da pola tjedna radim jutro budila bi se u 6 i vikendom svakim danom i mjerila nabavi digitalni toplomjer da ti bude lakse, jer mozes nastavit spavati nakon toga.
Ostalim curama da se javim nisam se javljala neko vrime, pokusavam ostat sto vise chill oko svega ovoga naravno da me pogada sto se nista ne događa iz mjeseca u mjesec.
Prosli mj sam nekako bila uvjerena da je to to uz neke sve intezivne simptome i onda hladan tuš.
Citala sam vas, zelim vam srecu svima u postupcima koje vas cekaju i nadam se pozitivnim testovima da malo ova stranica ozivi!
Ja sam trenutno u hvatanju peaka, slabo smo pokrivali zadnjih dana samo dva puta u plodnom razdoblju. Zbog nemoguce puno obaveza i mojih i muzevih al opet ako je sudeno valjda ce se uhvatit🤞🏼 nastojacemo jos ovih par dana jer nisam jos pravi peak uhvatila evo trakice od sinoc.
https://ibb.co/MkC074F
Peak je blizu od ove trakice. Ako si radila jutros sigurno je već prošao. Bar je kod mene tako kada krene prema peaku onda i brzo padne. Ne znam jel koristiš i neku od aplikacija pa da uslikaš trakicu pa ti oni označe koja je jačina trakice. Sretno u pokrivanju!
Meni je danas 11.dc pa polako će i plodni dani za sada pratim bazalnu temp pa ću vidjeti po padu kad je otprilike O.
Danas nam stigla zaliha Fertil Up-a za 3 mjeseca pa će muž sada samo to piti. Do zadnjeg postupka je pio hrpu toga, nalaz koma pa mislimo da smo pretjerali pa je opet nešto poništilo djelovanje nekog od suplemenata.
Lejla Hh ja sad već mjesecima pratim bazalnu i stvarno je dosta dobro pomagalo. Minimum je dovoljno 4 sata neprekidnog sna da bi mogla mjeriti temperaturu. Ja se obično budim oko 6, ali slučajno da se probudim prije ili malo kasnije onda ulicama to vrijeme i temp u kalkulator bazalne temp pa mi sam preračuna kolika bi mi bila temp da sam se probudila u 6.
Vidjet ćeš i sama kroz par mjeseci kako ti se temp ponaša kroz mjesec i sama ćeš znati kad je bila O. Sretno!
Alsuncokret sretno da M ne dođe sljedećih 9 mjeseci.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Sortiraj odgovore
Najstariji