lunolina mogla bi i ti kao i bikmik biti nasa sljedeca koka nesilica jos da kod wildflower bude dobar broj (a mogao bi s obzirom na pcos) i jos cu pomisliti da ova tema nosi srecu s jajascima
zelim ti puno smrzlica, tako da sve i da ne upali bas iz prve ne moras ponovno u stimulaciju vec samo po smrzlice ipak se nadam da ce ti biti kako ti je i enii rekla, drzim fige ! je li te strah aspiracije ?
djetelina imam pcos i duže cikluse 32-33 dana, ovulacije nisu bas 100% redovite. doktor je mislio da ce mi se skratiti ciklus uz klomifen ali nije. svejedno mi je i za iduci ciklus propisao klomifen tako da pretpostavljam da on pomaze kvaliteti js, ali svakako cu ga pitati iduci put. svakako uzimam kapsule ulja nocurka sa vit e i koenzim q10 za kvalitetu js, to su preporucile cure s druge teme.
♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
Da da ja startam danas.
Upravo sam si dala prvu pikalicu.
Moram reci da mi je nekako bio jednostavniji pen od Pergoverisa jer si ga mogao okretati u oba smjera.
Ovaleap samo u jednom i ima onaj gumb za povratak...
Kako god, valjda sam to sve dobro odradila...:) Prvi put je najgore, dalje ce biti skroz ok.
Kako si ti danas s obzirom na stopericu?
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Hahahah koke nesilice 🤣
Ja ih necu imati toliko puno jer me stavio na minimum doze... Doslovce u pola manje (i vise) nego kod BikMIk i Lunoline...
Rekao je da ocekuje 7-8 js.
Kasnije sam se malo zapitala je li to dobar pristup.. Sta nije bolje odmah jaca doza pa da ih imam sto vise da ne moram opet u stimulaciju ako pode po zlu... Ali odlucila sam vjerov ati dr. da zna sto je najbolje za mene.. Pretpostavljam da mi je stavio manju dozu zbog pcosa i mojih "predominiantnih jajnika" kako on kaze... Rekao mi je da cu u menopauzu uc sa 55 🤣🤣
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Cure
Koliko dana nakon odnosa ste osjetili prvi simptom? Ili tipa koliko dana nakon odnosa bi bila implatacija?
*rani spontani- 01.24
Cure
Koliko dana nakon odnosa ste osjetili prvi simptom? Ili tipa koliko dana nakon odnosa bi bila implatacija?
Pretprosli mjesec, ovulacija mi bila 19-tog , 29-tog radila test i bila druga blijeda crtica…
Ali opet sve to zavisi od zene do zene.
Cure ja sam jucer bila na kontroli, doktor kaze sada cemo stimulisati!
I ako je suprugu uredan nalaz kaze da pokusamo i dobio je Orthomol Fertil, da pojaca kvalitet …
Pa cemo da vidimo, u pon.krecem sa III ciklusom folikulometrije… 😏
Eni, ti si jos manji dpo nego sam mislila. Ma bas imam dobar osjecaj za tebe ovaj mjesec! Vidjet ces❤️
Wildflower zeno, tvoj AMH je duplo veci od mog i imas milijun antralaca vjerojatno, neka te je stavio na blagu stimulaciju 😬 ja bih te stavila na jos blazu 🤪 imat ces ti smrzlica toliko da ces ih dijeliti okolo😄 bit ce to sve dobro❤️🍀
Alsuncokret sretno❤️
Kawa hvala ti❤️ samo da ne puknu. To mi je u ovom trenu najbitnije.
Mene ti je strah svega😂 ali nisam relevantna.
Od suplemenata si ubaci jos i melatonin. On ti je super za kvalitetu, a i ljepse spavas ☺️
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Eni, ti si jos manji dpo nego sam mislila. Ma bas imam dobar osjecaj za tebe ovaj mjesec! Vidjet ces❤️
Wildflower zeno, tvoj AMH je duplo veci od mog i imas milijun antralaca vjerojatno, neka te je stavio na blagu stimulaciju 😬 ja bih te stavila na jos blazu 🤪 imat ces ti smrzlica toliko da ces ih dijeliti okolo😄 bit ce to sve dobro❤️🍀
Alsuncokret sretno❤️
Kawa hvala ti❤️ samo da ne puknu. To mi je u ovom trenu najbitnije.
Mene ti je strah svega😂 ali nisam relevantna.
Od suplemenata si ubaci jos i melatonin. On ti je super za kvalitetu, a i ljepse spavas ☺️
Bit će to sve super kod tebe. Dobro si reagirala, sad samo neka bude dosta zrelih jajnih stanica pa da bude i smrzlića. Razlika je kad imaš smrzlića a ne kao ja za svaki postupak nova stimulacija jer nikad nisam imala smrzliće. Ali nakon ova zadnja dva bila bi sretna da sam imala što za transfer.
Wildflower sretno!
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Bebolina hvala ti. Kako se ti drzis? Vjerujem da ti nije lako.
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
lunolina mogla bi i ti kao i bikmik biti nasa sljedeca koka nesilicajos da kod wildflower bude dobar broj (a mogao bi s obzirom na pcos) i jos cu pomisliti da ova tema nosi srecu s jajascima
zelim ti puno smrzlica, tako da sve i da ne upali bas iz prve ne moras ponovno u stimulaciju vec samo po smrzliceipak se nadam da ce ti biti kako ti je i enii rekla, drzim fige ! je li te strah aspiracije ?
djetelina imam pcos i duže cikluse 32-33 dana, ovulacije nisu bas 100% redovite. doktor je mislio da ce mi se skratiti ciklus uz klomifen ali nije. svejedno mi je i za iduci ciklus propisao klomifen tako da pretpostavljam da on pomaze kvaliteti js, ali svakako cu ga pitati iduci put. svakako uzimam kapsule ulja nocurka sa vit e i koenzim q10 za kvalitetu js, to su preporucile cure s druge teme.
Hvala ti Kawa na info. Ja cu vidjeti što će meni reći hocu li trebati s nečim krenuti ili ce ici prirodno. Ja isto pijem CoQ10 za kvalitetu. Počela sam pred par dana i s crvenom macom u kapsulama. Vadila sam detaljnu krvnu sliku neki dan i ispostavilo se da mi fali vitamina D, a pijem ga. Ocito u nedovoljnim količinama. Tako da sad ću i Vital D 25000 početi uzimati. I catafertyl uzimam ali kao da mi je malo poremetio cikluse on. Ne znam ima li još netko isto iskustvo?
19.9. konzultacije Poliklinika IVF
10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene- beta 18.12. ❌️
1.mj IVF (puna stimulacija- Ovaleap, Cetrotide, Decapeptyl i Ovitrelle) - 6 oplođenih oocita; 1 blastocista vraćena; 13.2. beta HCG 469.1 🍀; 15.2. beta HCG 887.1 🍀🍀
25.2. (5+5 tj.) UZV vidljiv plod i otkucaji srčeka ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji