Lunolina sretnooooooo ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
.
.
Bikmik kako si ti nama ? Ima kaj novo ? 🥰
.
.
XOXObaš mi je žao da se tak mučiš , evo nadam se da za tebe dolaze bolji i ljepši dani ❤️❤️❤️❤️
.
.
Ostale cure di ste ? U kojoj ste fazi ?
.
.
Evo ja bi trebala (ne) dobiti do kraja tjedna pa ćemo vidjeti , nemam neke simptome , tu i tamo bol na desnoj strani , dođe pa prođe i naravno mljecno bijeli iscjedak .. ali to isto uzimam s rezervom jer sve je to normlano nakon ovulacije i općenito mi bude tako …jedino imam precudne snove ali to je samo možda takav period 🤣🤣 znaci ljudi moji mislim si kakvi su to glupi snovi ali stvarno 🤣🤣🤣 neka čudovišta me love .. pa to je prestrašno 🙄🤣🫣
Hvala na pitanju 🤗❤️
Meni je nazalost propao prvi ICSI, sto me je vise pogodilo nego sto sam mislila (puna hormona, roditelje morali razocarati, sve islo super). Jutros sam dobila i sastavljam se polako, nadam se tom FETu, ma da u Njemackoj sve to nesto cudno sa zamrzavanjem. Pokusat cu i u tom FETu sto vise slobodnog i bolovanja da uzmem, koliko god covjek misli ma idem normalno na posao, nenaspavan si, rano ustanes, uvijek ima stresa na poslu, slucajno tesko dignes itd.
Zelim svima ovdje puno srece u pokrivanju i hvatanju ovulacija 🤗❤️
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Lunolina sretnooooooo ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
.
.
Bikmik kako si ti nama ? Ima kaj novo ? 🥰
.
.
XOXObaš mi je žao da se tak mučiš , evo nadam se da za tebe dolaze bolji i ljepši dani ❤️❤️❤️❤️
.
.
Ostale cure di ste ? U kojoj ste fazi ?
.
.
Evo ja bi trebala (ne) dobiti do kraja tjedna pa ćemo vidjeti , nemam neke simptome , tu i tamo bol na desnoj strani , dođe pa prođe i naravno mljecno bijeli iscjedak .. ali to isto uzimam s rezervom jer sve je to normlano nakon ovulacije i općenito mi bude tako …jedino imam precudne snove ali to je samo možda takav period 🤣🤣 znaci ljudi moji mislim si kakvi su to glupi snovi ali stvarno 🤣🤣🤣 neka čudovišta me love .. pa to je prestrašno 🙄🤣🫣
Hvala na pitanju 🤗❤️
Meni je nazalost propao prvi ICSI, sto me je vise pogodilo nego sto sam mislila (puna hormona, roditelje morali razocarati, sve islo super). Jutros sam dobila i sastavljam se polako, nadam se tom FETu, ma da u Njemackoj sve to nesto cudno sa zamrzavanjem. Pokusat cu i u tom FETu sto vise slobodnog i bolovanja da uzmem, koliko god covjek misli ma idem normalno na posao, nenaspavan si, rano ustanes, uvijek ima stresa na poslu, slucajno tesko dignes itd.
Zelim svima ovdje puno srece u pokrivanju i hvatanju ovulacija 🤗❤️
Nisi ti nikog razočarala, i nije tvoja krivica nemoj to govoriti 😔 i sve što se događa se tiče tebe i muža i nikog drugog !! Vi ste najbitniji u cijeloj prici, a sve ostalo je nebitno !! ako nije ovaj bit će drugi ciklus i sigurna sam da dolazi i vaše vrijeme ❤️❤️❤️ znam da je lako reci dali nemoj sebe mučiti nego samo pozitvno dalje jer naše tijelo osjeti svaku suzu , svaki stres .. jako mi je zao , i ja sam se nadala da ćeš bas iznenaditi velikim plusom aki nema veze , vjerujem da sljedeći će biti tvoj 🥰🥰🥰😘😘😘 šaljem puno zagrljaja i pozitivne energije 😘😘😘
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
Da vam se i ja javim, na kraju tijelo je dosta reagiralo na hormone, jajnici su po 10cm veliki - na oko se vide i pod prstima osjete preko trbuha. Veci su od maternice. No na srecu ne bole jako. Jucer sam malo reagirala na ceprkanje dolje pa sam imala bolove koji su bili relativno jaki, ali su se do kraja dana, na srecu, smirili.
Tako da smo ipak prebacili jednu 8stanicnu mrvu jer nismo htjeli riskirati jaki OHSS u slucaju blizanacke trudnoce. Inace mi je trbuh potpuno ravan, a sad sam kao bova.
Kako god, na godisnjem sam do kraja tjedna, rucak se krcka, stigla je dostava iz DM-a, odgegat cu se kasnije na kavu s prijateljicom pred zgradu i zivot je lijep ❤️
Postavila sam se u glavi da sam trudna dok se ne dokaze suprotno☺️ tamo oko srijede mozda napravim test, a u subotu 20.4. je vec beta.
Vama svima saljem puno pusa i zagrljaja.❤️
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Lunolina uzivaj u pupo stanju i saljem ti svu pozitivu da mrva ostane tu jos 9 mj 🍀🥰
Zao mi je sto su ti tako reagirali jajnici. Nadam se da ce se uskoro smiriti.
Odmaraj, uzivaj, ucini svasta nesto lijepo za sebe❤️
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
lunolina nasa pupooooo
♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
ups poslao se komentar prije zavrsteka, isprike na spamu.
lunolina nastavi u tako pozitivnom tonu, naravno da si trudna dok se ne dokaze suprotno, a nadamo se da ces ostati trudna do tamo negdje Bozica
xoxo moze se desit da ne reagiras, al uvijek postoje druge opcije kao sto su Femara, letrozol, jace doze klomifena... ali polako, vjerujem da ces i ti dobro regirati kao i mi ostale :)
enii tako i ja ne gubim nadu, idemo odmah na iui, i to cemo iskoristiti sve postupke na koje imamo pravo preko hzzo, 3 ili 4x, i onda nam na kraju uvijek ostaje IVF ako ne upali iui... mislis li test radit ranije ?
wildflower je li tebi danas uzv ?
♂️ astheno
sin 💙
Da vam se i ja javim, na kraju tijelo je dosta reagiralo na hormone, jajnici su po 10cm veliki -na oko se vide i pod prstima osjete preko trbuha. Veci su od maternice. No na srecu ne bole jako. Jucer sam malo reagirala na ceprkanje dolje pa sam imala bolove koji su bili relativno jaki, ali su se do kraja dana, na srecu, smirili.
Tako da smo ipakprebacili jednu 8stanicnu mrvu jer nismo htjeli riskirati jaki OHSS u slucaju blizanacke trudnoce. Inace mi je trbuh potpuno ravan, a sad sam kao bova.
Kako god, na godisnjem sam do kraja tjedna, rucak se krcka, stigla je dostava iz DM-a, odgegat cu se kasnije na kavu s prijateljicom pred zgradu i zivot je lijep ❤️
Postavila sam se u glavi da sam trudna dok se ne dokaze suprotno☺️ tamo oko srijede mozda napravim test, a u subotu 20.4. je vec beta.
Kod hipera cure na MPO preporučuju piti Isosport.
Super za smrzlića. I dobro je da doma odmaraš i da izbjegavaš stres na poslu. Jel se situacija s kolegicom smirila?
Bikmik naša situacija je već sama po sebi dovoljno teška i stresna. Preuzimati na sebe da si nekoga razočarala samoj sebi nabijaš veći stres a to je ono što ti najmanje treba. Muž i ja kroz ovo prolazimo sami bez da itko zna. Ako se primi super, svi će saznati kad bude vrijeme. A ovi neuspjesi bar ne moram nikome išta objašnjavati jer mi je već samoj u svemu ovome dovoljno teško.
Žao mi je što je došla M.
Drži se i sretno u FET-u 😘
.
I meni stigla M tako da mi je i ovaj ciklus dosta kraći, samo 23 dana a moguće i od stresa a i od stimulacije.
.
Pozdrav i sretno svima 🤗
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
bebolina izvini nisam popratila, jesi rekla da sa sljedecim ciklusom ides probati negdje privatno ili sam krivo popratila ? jesi ti dobro ?
bikmik glavu gore, srecom imas smrzlice i sad hrabro i optimisticno se pripremaj za fet :) zelim ti svu srecu
♂️ astheno
sin 💙
Da vam se i ja javim, na kraju tijelo je dosta reagiralo na hormone, jajnici su po 10cm veliki -na oko se vide i pod prstima osjete preko trbuha. Veci su od maternice. No na srecu ne bole jako. Jucer sam malo reagirala na ceprkanje dolje pa sam imala bolove koji su bili relativno jaki, ali su se do kraja dana, na srecu, smirili.
Tako da smo ipakprebacili jednu 8stanicnu mrvu jer nismo htjeli riskirati jaki OHSS u slucaju blizanacke trudnoce. Inace mi je trbuh potpuno ravan, a sad sam kao bova.
Divnooo , sad uživaj u pupooo i iznenadi nas ogromnim plusicem , mi tu čekamo 😘😘🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
ups poslao se komentar prije zavrsteka, isprike na spamu.
lunolina nastavi u tako pozitivnom tonu, naravno da si trudna dok se ne dokaze suprotno, a nadamo se da ces ostati trudna do tamo negdje Bozicaxoxo moze se desit da ne reagiras, al uvijek postoje druge opcije kao sto su Femara, letrozol, jace doze klomifena… ali polako, vjerujem da ces i ti dobro regirati kao i mi ostale :)
enii tako i ja ne gubim nadu, idemo odmah na iui, i to cemo iskoristiti sve postupke na koje imamo pravo preko hzzo, 3 ili 4x, i onda nam na kraju uvijek ostaje IVF ako ne upali iui… mislis li test radit ranije ?
wildflower je li tebi danas uzv ?
Pa nekako sam si mislila ako ne dobijem u nedelju da napravim u pon u jutro .. ali vidjet ću , možda napravim i subotu ako ću osjetiti potrebu🥰🥰 svakako javim kad budem test napravila ili ako u kojem slučaju me vještica iznenadi prije 🙄🙄🙄
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia