Pozdrav ženice trebam pomoć naime jutros sam radila test i pojavila mi se neka crta pa da i vi vidite da li je to to svakako ću ga ponoviti
IMG_20240807_100805
IMG_20240807_100805.jpg
Pozdrav ženice trebam pomoć naime jutros sam radila test i pojavila mi se neka crta pa da i vi vidite da li je to to svakako ću ga ponoviti
IMG_20240807_100805
IMG_20240807_100805.jpg
https://ibb.co/tPtcLnC
bubamara.88 Koliko ti kasni M ? I jesi ocitala rezultat u tocnom vremenu s uputstva?
Ja vidim sjenu ali bas se jedva vidi. Bolje ponovi za dva tri dana. Ako bas ne mozes cekati uvijek mozes izvaditi betu iz krvi.
🧔🏻♂️36 👩30
🏁 01/2022
➕07/2022 ~ 08/2022 💔10 tt blighted ovum
➕12/2023 - 01/2024 💔 7tt missed ab.
📃 normozoospermia
📃 kariogrami uredni
📃 pai1 heterozigot, mthfr heterozigot
📃 nema elemenata za zgrušavanje krvi
📃 nalazi krvi, hormoni, stitnjaca kao i brisevi uredni
➕ 8/2024, otkucaji. Na 8 tt nema otkucaja 💔👼🏻
1.IVF KBC OS 02/25 stimulirani Rekovelle + orgalutran = 5 blastica --> ET 15.02 jedne blastice ❌
6,7,8 mj pauza od ET-a
➕29.08 spontana trudnoća
bubamara.88Koliko ti kasni M ? I jesi ocitala rezultat u tocnom vremenu s uputstva?
Ja vidim sjenu ali bas se jedva vidi. Bolje ponovi za dva tri dana. Ako bas ne mozes cekati uvijek mozes izvaditi betu iz krvi.
Zapravo trebam sutra dobiti po kalendaru ali vuklo me fa uradim ako ne donje M ponovit ču
Drage cure,
menstruaciju trebam dobiti za dva dana. Danas, popodne sam se isla testirati….saljem vam sliku.
Obzirom na prethodno sve, ne znam sto misliti. Toliki strah jer se ne zelim puno veseliti 😵💫
https://ibb.co/Bc8Njf3

Samo da napišem, možda nekom pomogne...
Bila sam aktivna na forumu ali na drugim temama, a vaš tu sam čitala
Prva trudnoća mi je bila iz Ivf-a 2019.g.
Planirali ići na jesen opet na ivf, ali danas popodne radila dva testa i oba pozitivna.
Zadnja menst. 9.7., ovulacija po lh trakicama 23.7., nakon toga sam imala nekakav roskasti iscjedak 29. I 30.7. i trebala dobiti 6.8. (Ciklus mi je 28 dana), od simptoma bolne grudi na dodir, glavobolja i umor ali ne svaki dan i jučer i danas bolovi kao da ću dobiti ali umjesto menstruacije prozirni sluzavi iscjedakli pa sam otišla po testove..slikica u prilogu
https://ibb.co/Smz9ZBt

01/19 prvi postupak (4 blastociste)
03/19 I.fet (dvije blastociste)-🩵👶boy(11/19)
09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
08/24 - test pozitivan, spontano-🩵👶 boy(04/25)
Eni, kawa di ste cure ? 😳😳
30yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
KBC ST IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️1. FET 01/25 5+1💔2.FET 04/25 - 5+6 💔3.FET 07/25 - 6+3 imamo ❤️❤️🙏🏻 8 tj missed ab 💔💔
Xoxo23 drzim fige da ovaj slobodni mjesec upali🤞🤞
Ja ponovila test i nista. Ostalo mi je jos testova za ovulaciju pa cu mozda pisnut i iduci ciklus 🙈

6/23 🩷
Lepiricarita tesko je i nezahvalno ovak rec jer ne vidim sliku al moguce da ne test pokazao evaporacijsku crtu ako su svi drugi odmah nakon bili negativni. Moguce i da je bila biokemisjka trudnoca ali mislim da bi i neki drugi test ona pokazao pozitivno posebno ako si brzo radila. Svakao drzim fige da sto prije ugledas 2 prave crte.
Sto se tice ovulacijskih testova rade tako da reagiraju na porast luteinizitajuceg hormona koji uzrokuje ovulaciju. Kada je testna trakica tamnija ili isto tamna kao kontroslna dolazi do peaka i najcesce unutar 24 sata dolazi do ovulacije. Sam peak nije znak ovulacije do nje ne dolazi nuzno iako se uhvati peak. Ono sto je plus trakica sto barem okvirno znas kada je vrijeme za odnose da bi povecala sansu. Na zalost ne znace i da ce doc do trudnoce. Sretno🤞

6/23 🩷
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji