Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    wildflower
    10. Travanj 2024. 14:25

Kawa hvala sto si me se sjetila :). 
    Ja upravo za uzv. Imam 6+6 folikula od 11-13. 6 dan mi je pikanja. Petak opet uzv. Endometrij 8,5
    Za sada ide sve po planu🥰

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
    '86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌
    4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵

Bebolina2024
    10. Travanj 2024. 15:28

Kawa

bebolina izvini nisam popratila, jesi rekla da sa sljedecim ciklusom ides probati negdje privatno ili sam krivo popratila ? jesi ti dobro ?
    bikmik glavu gore, srecom imas smrzlice i sad hrabro i optimisticno se pripremaj za fet :) zelim ti svu srecu

Hvala, dobro sam idem dan po dan.
    Planiramo kroz ljeto u Repromedu proći 1 postupak.
    Wildflower to je danas prvi UZV od kad si krenula s terapijom? Koliko ti je otprilike trajanje ciklusa?
    Lijepo si reagirala, neka sve nastavi ići i dalje po planu. Sretno na sljedećem UZV 🤞🤞

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

wildflower
    10. Travanj 2024. 16:02

Bebolina2024

Kawa

bebolina izvini nisam popratila, jesi rekla da sa sljedecim ciklusom ides probati negdje privatno ili sam krivo popratila ? jesi ti dobro ?
    bikmik glavu gore, srecom imas smrzlice i sad hrabro i optimisticno se pripremaj za fet :) zelim ti svu srecu

Wildflower to je danas prvi UZV od kad si krenula s terapijom? Koliko ti je otprilike trajanje ciklusa?
    Lijepo si reagirala, neka sve nastavi ići i dalje po planu. Sretno na sljedećem UZV 🤞🤞

Iznimno mi je stavio uzv 6 dan stimulacije, inace to bude uglavnom 8 dan drugim curama (uglavnom). Ali je meni stavio ranije zbog mojih dominantnih jajnika. Do petka sam jos na 150 IU i onda je cak rekao da ce mi mozda smanjiti opet na 100...
    Moji ciklusi su ti inace bili nepostojeci :D jer nisam imala O od kada sam se skinula s pilule na kojoj sam bila 12 godina zbog PCOSa.
    No, prosli ciklus sam prvi put u ovoj zrelijoj i svjesnijoj dobi imala O bez ikakvih lijekova, i to je nastupila 21 dc, i onda mi je ciklus trajao 35 dana.
    Na dogovor oko protokola sam bila taj 21 dc i onda smo cekali jos 10 dana da napravim betu koja je bila negativna pa sam pocela za Suprecur i onda 1 dc sam ih zvala i 2 dc krenula s Ovaleapom.
    Tako da racunaj da se na konzultacije narucis jedno 7 dana poslije O :)

Btw je li 8,5 mm endometrij u redu? Dr nije nista komentirao, ali sad nesto citam u MPO temi da se spominje 8,5 mm endometrij u smislu FETa... Sad se bojim da ne bude prezadebljan ovaj put... :O I to je moguce, zar ne?

'86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌
    4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵

wildflower
    10. Travanj 2024. 16:07

Bebolina, imaj na umu da je u Repromedu poprilicna guzva... Iako sam redovni pacijent, znam da sam jedno 10ak dana cekala na papa test prije 2 mj.
    Danas sam nacula da sestra daje iduci termin 26.4... ne znam za sto...

'86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌

• eni233
    10. Travanj 2024. 17:03

wildflower

Bebolina2024

Kawa

Iznimno mi je stavio uzv 6 dan stimulacije, inace to bude uglavnom 8 dan drugim curama (uglavnom). Ali je meni stavio ranije zbog mojih dominantnih jajnika. Do petka sam jos na 150 IU i onda je cak rekao da ce mi mozda smanjiti opet na 100…
    Moji ciklusi su ti inace bili nepostojeci :D jer nisam imala O od kada sam se skinula s pilule na kojoj sam bila 12 godina zbog PCOSa.
    No, prosli ciklus sam prvi put u ovoj zrelijoj i svjesnijoj dobi imala O bez ikakvih lijekova, i to je nastupila 21 dc, i onda mi je ciklus trajao 35 dana.
    Na dogovor oko protokola sam bila taj 21 dc i onda smo cekali jos 10 dana da napravim betu koja je bila negativna pa sam pocela za Suprecur i onda 1 dc sam ih zvala i 2 dc krenula s Ovaleapom.
    Tako da racunaj da se na konzultacije narucis jedno 7 dana poslije O :)

Btw je li 8,5 mm endometrij u redu? Dr nije nista komentirao, ali sad nesto citam u MPO temi da se spominje 8,5 mm endometrij u smislu FETa… Sad se bojim da ne bude prezadebljan ovaj put… :O I to je moguce, zar ne?

Sretnoooo dragaaaa ❤️❤️❤️🥰🥰🥰 meni sve zvuci top .. ali ja se ne razumijem bas u postupak kako to ide , Ali mislim da ne bi trebalo biiti problema oko  endometrija tako da ne brini ❤️ 

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska

wildflower
    10. Travanj 2024. 17:37

Hvala eni❤️❤️sretno i tebi da bude plusic ovaj ciklus🍀🍀

'86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌

• eni233
    10. Travanj 2024. 17:46

wildflower

Hvala eni❤️❤️sretno i tebi da bude plusic ovaj ciklus🍀🍀

Hvalaa ❤️❤️❤️

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska

Bebolina2024
    10. Travanj 2024. 19:29

wildflower

Bebolina, imaj na umu da je u Repromedu poprilicna guzva… Iako sam redovni pacijent, znam da sam jedno 10ak dana cekala na papa test prije 2 mj.
    Danas sam nacula da sestra daje iduci termin 26.4… ne znam za sto…

Ja ću papu odraditi kod svog ginekologa, u Repromed bi išla na konzultacije i onda negdje tokom ljeta bi htjela u postupak. Jedino ako nam kažu da su nam šanse nikakve onda ne bi vjerojatno ni započinjali postupak.

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

nola95
    10. Travanj 2024. 20:09

Pozdrav drage lavice, nisam dugo čitala forum otkad sam se isključila zapravo,ali prolistala sam par stranica i vidim da prepoznajem neke nadimke.. želim podijeliti s vama sretnu vijest i reći kako se dogodila. Tko zna moju priču koju sam ovdje dijelila zna da sam pratila cikluse trakicama, preko pola godine redovitih ciklusa nije se dogodilo. Od siječnja sam krenula na strogi režim prehrane,  veliki deficit i izgubila menstruaciju skroz, zadnja je bila 10.1. Napravila milijun testova i na kraju Išla sam na pregled 28.3. da vidim u čemu je stvar(nisam bila sigurna da je samo zbog dijete). Nije bilo vidljive trudnoće u maternici. 29.3. nalaz bete iz krvi negativan. Ubrzo nakon pregleda sam se počela zapuhivati od normalnih dnevnih fozickih zadataka. Prilegla bih popodne obavezno. Hrana mi čudno sjeda na želudac, ali ništa što bi me inače zaintrigiralo. Jutros sam osjetila osjetljivosti u bradavicama, onako kad osjećate nelagodu od grudnjaka. Drage moje, popisam test a on vrišti pozitivno! Voljela bih da se javljam s ultrazvuka jer znam da pozitivan test nažalost ne mora značiti pravilnu trudnoću. Ali želim podijeliti s vama ovo iskustvo jer nekad očito doktorima promaknu neke stvari. Ovaj kod kojeg idem je privatnik i baš mi je neobično da se prije 12 dana ništa nije naziralo ali tako je kako je. Naručujem se ipak opet kod njega da što prije saznam mogu li se veseliti iako se teško suzdržavam i sada. Puno vas pozdravljam i navijam za vas uvijek.

28 pcos
    2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
    2021. 👶💙
    10.4. +❤️🙏

nola95
    10. Travanj 2024. 20:14

https://ibb.co/8rt5pMy

Svima želim ovakav čim prije!!!🙏

28 pcos
    2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
    2021. 👶💙
    10.4. +❤️🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.