Moina evo moram da ti pisem jer mi se potpuno ista situacija desila sa tim spotingom, identicna. Pocelo oko 12.og dana i trajalo do menstruacije, a onda prestalo. Nakon sto sam dobila, otisla sam na ultrazvuk i pokazalo se da imam cistu opisanu kao perzistentni folikul i rekla kao puknut ce ona sama, a ja odem za godinu dana, cista idalje tu samo uvecana.
Ne znam dal je to i kod tebe, ali otiđi na pregled
Bila sam na kontroli prije 2mj i rekli su mi da je sve super i da mogu pocet uzimat progesteron i za 2 mj krenut radit na bebi.
I od kad sam pocela sa progesteronom, prva ovulacija je bilo nesto krvarenja 1 dan samo, i dosla menstruacija tocno ciklus 28 dana.
Druga ovulacija sad evo krvarim vec 4. dan. Imam sutra zakazan pregled pa cemo vidjet di je priblem. Moguce da je prevelika doza progesterona jer pise da kod previse progesterona i pada estrogena moze doc do krvarenja.
Bas me zanima sto ce reci.
Cistu sam imala jednu malenu, pukla je kad sam rodila i evo vec 2 godine ciste nema vise.
Hej a kako ti piješ/stavljas progesteron ? Jesi od 15 og dc?
30yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
KBC ST IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️1. FET 01/25 5+1💔2.FET 04/25 - 5+6 💔3.FET 07/25 - 6+3 imamo ❤️❤️🙏🏻 8 tj missed ab 💔💔
Moina evo moram da ti pisem jer mi se potpuno ista situacija desila sa tim spotingom, identicna. Pocelo oko 12.og dana i trajalo do menstruacije, a onda prestalo. Nakon sto sam dobila, otisla sam na ultrazvuk i pokazalo se da imam cistu opisanu kao perzistentni folikul i rekla kao puknut ce ona sama, a ja odem za godinu dana, cista idalje tu samo uvecana.
Ne znam dal je to i kod tebe, ali otiđi na pregled
Bila sam na kontroli prije 2mj i rekli su mi da je sve super i da mogu pocet uzimat progesteron i za 2 mj krenut radit na bebi.
I od kad sam pocela sa progesteronom, prva ovulacija je bilo nesto krvarenja 1 dan samo, i dosla menstruacija tocno ciklus 28 dana.
Druga ovulacija sad evo krvarim vec 4. dan. Imam sutra zakazan pregled pa cemo vidjet di je priblem. Moguce da je prevelika doza progesterona jer pise da kod previse progesterona i pada estrogena moze doc do krvarenja.
Bas me zanima sto ce reci.
Cistu sam imala jednu malenu, pukla je kad sam rodila i evo vec 2 godine ciste nema vise.
Hej a kako ti piješ/stavljas progesteron ? Jesi od 15 og dc?
Stavljam vaginalno svaku vecer 2 tablete od 100mg. Rekao je da kad dobijem pozitivan test da moram dodati i jos jednu ujutro pa dvije navecer.
Koristim ih vec tocno 60 dana bez prestanka. Rekao je da trebam koristit 2-3 mj prije nego pocnemo radit na bebi.
Krvarenje se navecer smanji ali ujutro podivlja tako da danas popodne idem na pregled da cujem sto ce rec.
Istu terapiju sam uzimala kad sam bila trudna sa kceri prije 3 godine. Imala sam velikih problema sa skracenim cervixom

draga eni, bas mi nekako ne slici na tebe to odustajanje.. apsolutno te razumijem i sve mi ovdje znamo kako je to pokusavati a iznova i iznova dobijati nista.. moram se sloziti s mašnicom i xoxo, uzmi si malo odmora koliko ti treba pa dalje u nove pobjede je li vama ivf nije opcija ili ? jer evo realno mi smo pokusali sa dvije inseminacije i shvatili da dalje nema smisla gubiti vrijeme zbog male uspjesnosti, i sigurna sam da se moja beba krije među ova tri smrzlića što sad imam
isto tako ti je Mašnica svjedok ove pozitivne statistike iui-a. vazno je da nacina i metoda ima, samo ti se treba vratiti volja :)
xoxo opaa ovo mi odlicno zvuci.. uzimas li i ti progesteron ? meni su takvi simptomi bili od progića ali odmah nakon aspiracije čim sam ga počela uzimati pa sam znala da nije trudnoća u pitanju. ako je to tebi tek sad krenulo onda je stvarno super znak mislis testirati ranije ?

♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
Pozz za sve cure 🌸
Udjem na forum da vidim kakva je situacija sa curama i ono bas se rastuzim … 🥺
Bebolina zao mi je, i bas bas sam se rastuzila …
Eni razumijem te i ja cu vjerovatno uzeti pauzu, jer nikada mi nece biti jasno da parovima nalazi svi budu ok a jednostavno ne ide.Evo pokusala sam i sa folikumometrijom 6 mjeseci i sve ok al nee ide 😡
Xoxo i Kawa nocas je dosla M. I nije mi jasno kao da je uranila 5 dana malo … Zadnja bila 31.06.
Pravim pauzu i onda doktor savjetuje probati sa “Femarom” tako je rako cini mi se …
kawa jesam ali sam ga i prije uzimala, mislim sutra na 10 dpo napravit, i meni se čini super al se bojim nekako razočaranja a i zna mi tako prije M dan dva pa računam možda je samo ranije PMS krenuo.. BBT je danas u nekom malom porastu, i ovaj misec mi je lipo potvrdila O prije progesterona .. od ostalih simptoma ništa al doslovno 0.. 🤷🏻♀️🤦🏻♀️😔
šta je s tobom u kojoj si fazi kad ide FET ? 😍😍😍
alsuncokret zao mi je sto je stigla M, lito je očito svima malo ranije dođe 🤷🏻♀️
moina nisam doktor ni stručnjak ali prvi put čujem da neko bez prestanka stavlja progesteron, možda sam u krivu. Koliko znam progesteron sprječava ovulaciju, zato se on kreće stavljat nakon O da nebi spriječio O.. to znam jer mi je moja G rekla a ima o tome i na int.
30yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
KBC ST IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️1. FET 01/25 5+1💔2.FET 04/25 - 5+6 💔3.FET 07/25 - 6+3 imamo ❤️❤️🙏🏻 8 tj missed ab 💔💔
suncokret jesi ti radila hsg ? koji ti je to vec ciklus sa stimulacijom ovulacije? jesi mozda razmisljala o drugim postupcima, npr inseminacija ili nesto.. imate li kakvu dijagnozu ti ili partner zaboravila sam? pitam jer smo mi prošli samo 3 ciklusa na klomifenu , od čega smo dva radili inseminaciju i na kraju smo zaključili da nema smisla dalje gubiti vrijeme , i krenili smo u ivf
xoxo e pa super kad si vec uzimala progesteron barem znas sta mozes ocekivat.. necemo gatat onda vise nego jedva cekamo test s tobom sutra odmah ujutro stavi slikuu i obraduj nas
meni je danas 6dc, u petak idem na prvi uzv, bas me zanima kakvo ce bit stanje. bude li sve ok pratit cemo moju ovulaciju i 5 dana kasnije ide transfer vec sam pripremila ciklu, ananas, sok od nara , aroniju i ostale slamke spasa
da endometrij bude sto bolji i da se moj smrzlić čvrsto primi.

♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
Meni je danas 13 DC i trakica mi je negativna. Nemam ni simptoma ovulacije. 🤷🏼♀️
12/2023 dječak 💙
Kawa Doktor kaze da su mi prohodni jajnici…
Ovo mi je bio 6 ciklus folikulmetrije, krenula sam u februaru (veljaca) i tad sam na prvom postupku imala biohemijsku.
I poslije toga nikada nista …
Meni je danas 13 DC i trakica mi je negativna. Nemam ni simptoma ovulacije. 🤷🏼♀️
Ne znam kako su ti inace ciklusi, ali ja prije 15-tog dana niti ne vadim trakice iz ormara 😃
Meni je ovulacija od 18.-21. dana ciklusa.
👱♀️35 god, AMH 24.1 pmol/L, hashimoto, trombofilija i karogram ✅
🧔♂️ 36 god, spermiogram ✅, kariogram ✅
11.2024.&01.2025. 2 inseminacije - 2 biokem.trudnoce
04.2025. 1. IVF blaga stimulacija (Clomid + Orgalutran) - ET 2 js ➖
06.2025. 2. IVF (Rekovelle + Ganirelix) - 9 oplođeno, 2 🐧🐧
9.mj. FET 1 🐧➖ 10.mj. FET 2🐧➖
11.mj. IVF (Gonal) ⏰
https://ibb.co/ZGvQP8K
Pozdrav svima, da li si umišljam ili se nazire crtica.
Danas mi je 6dpo i rađen je test popodnevnim urinom. Puno hvalaa 🤗
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji