Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • freyaa
    08. Travanj 2024. 20:28

Lunolina

Bebolina jesu, jucer smo bili na 4 oplodjene, danas je jedna odustala - imamo 1 dobru i 2 tako tako. Sutra cemo vratiti dvije. Kamo lijepe srece da se obje prime :)

Sretno 🥰

Martina1931
    08. Travanj 2024. 23:03

Lunolina

Bebolina jesu, jucer smo bili na 4 oplodjene, danas je jedna odustala - imamo 1 dobru i 2 tako tako. Sutra cemo vratiti dvije. Kamo lijepe srece da se obje prime :)

Lunolina, navijam za tebe ❤️

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• eni233
    09. Travanj 2024. 05:41

Lunolina  sretnooooooo ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
    .
    .
    Bikmik kako si ti nama ? Ima kaj novo ? 🥰
    .
    .
    XOXO baš mi je žao da se tak mučiš , evo nadam se da za tebe dolaze bolji i ljepši dani ❤️❤️❤️❤️
    .
    .
    Ostale cure di ste ? U kojoj ste fazi ? 
    .
    .
    Evo ja bi trebala (ne) dobiti do kraja tjedna pa ćemo vidjeti , nemam neke simptome , tu i tamo bol na desnoj strani , dođe pa prođe i naravno mljecno bijeli iscjedak  .. ali to isto uzimam s rezervom jer sve je to normlano nakon ovulacije i općenito mi bude tako …jedino imam precudne snove ali to je samo možda takav period 🤣🤣 znaci ljudi moji mislim si kakvi su to glupi snovi ali stvarno 🤣🤣🤣 neka čudovišta me love .. pa to je prestrašno 🙄🤣🫣

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska

Lunolina
    09. Travanj 2024. 08:09

Xoxo zao mi je sto jajnici spavaju, ali vjerujem da ces na klomifen reagirati. Da te utjesim, prijateljici su takodjer jajnici spavali i vec je sad drugi mjesec na klomifenu i reagirala je brutalno. Ima 6 folikula🙈 zelim i ja tebi da jednako dobro reagiras i odmah dobijes duplice i mirna si😬❤️🍀💪🏻
    Eni meni ovi tvoji snovi jako dobro zvuce🤭 nadam se da ces nas razveseliti za koji dan❤️❤️🤞🏻🥰
    .
    Cure hvala vam ❤️ nadam se da ce uspjeti, malo me brine sto sam dosta iziritirana, ali ne bih rekla da imam OHSS.

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

• eni233
    09. Travanj 2024. 08:16

Lunolina

Xoxo zao mi je sto jajnici spavaju, ali vjerujem da ces na klomifen reagirati. Da te utjesim, prijateljici su takodjer jajnici spavali i vec je sad drugi mjesec na klomifenu i reagirala je brutalno. Ima 6 folikula🙈 zelim i ja tebi da jednako dobro reagiras i odmah dobijes duplice i mirna si😬❤️🍀💪🏻
    Eni meni ovi tvoji snovi jako dobro zvuce🤭 nadam se da ces nas razveseliti za koji dan❤️❤️🤞🏻🥰
    .
    Cure hvala vam ❤️ nadam se da ce uspjeti, malo me brine sto sam dosta iziritirana, ali ne bih rekla da imam OHSS.

I ja se nadam ali sumnjam da se nešto kuha jer nemam neke simptome koji bi upućivali na to 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️ osim snova 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
    .
    .

A mislim da je to normlano , ako nije neka ogromna nepodnošljiva bol , opet su te dolje čačkali i tamo dolje  nam je sve osjetljivo tako da javljaj dojmove kad se završi sve ❤️❤️❤️❤️🙏

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    10/2023 oligozoospermia
    IVF 6/2025 Vinogrdska

• eni233
    09. Travanj 2024. 10:59

suncokret38

Lunolina, sretno i navijamo ☺
    Xoxo, i kod mene su spavali, probudili ih klomifenom. ☺
    Eni, 🤞 da ne dodje. Ja sam odlučila vise ne pratiti simptome, čini mi se sve je isto, bio trudan ili ne.. moze ih biti i svakakvih i nikakvih.
    Ja sam jučer bila na FKM, 8DC, drugi ciklus klomifen.. kaze G da sam odlično reagirala s obzirom na moje godine. Desni ima 3 od 20, 16 i 12., lijevi 2×12 mm. Endo 7,2 trolinijski.. cikla definitivno pomaže.. sad u akciju
    Sretno cure 🤞💜

Jako lijepo .. odlično🥰🙏   I hvala ti ❤️❤️🥰😘😘

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    10/2023 oligozoospermia
    IVF 6/2025 Vinogrdska

Kawa
    09. Travanj 2024. 13:40

Lunolina je li prosao transfer, jesi nam pupo?
    Enii nastavljamo se pratiti, ja isto ne ocekujem krajem tjedna 😄 cini mi se da si ti ovaj mjesec malo vise optimisticna nego prosli ? To mi je drago cuti 🥰
    Xoxo jao svi znamo za te faze kad ti se sve zgadi, jednostavno izgubis volju, ali to nas ne vodi nigdje.. moras si dozvoliti malo tugovanja i onda samo hrabro i s planom dalje. A vidim da plan vec imas, sigurna sam da ces dobro reagirati na klomifen kao i mi svi ovdje , bitno je samo da znas da ne stojis u mjestu vec cinis neke korake prema naprijed. Nadam se samo da zbog anovulatornog ciklusa neces dugo cekat na M, i onda dalje u nove pobjede ❤️ drzi se !
    Suncokret sretno u akciji! ❤️
    Kod mene isto ludi snovi, odmah nakon O sam sanjala da sam vadila betu koja je bila 375 😂😂 napuhnuta sam jako i muce me vjetrovi jos od O, sise nisu bolne sto inace jesu i 7 dana prije neocekivane.. ne usudim se nadati a niti testirati što bi dosad vec sigurno napravila 😂 probat cu izdrzati sto duze. 
    Ipak sam jucer 8dpo vadila progesteron i on iznosi 29, to je u ref intervalu i ok zar ne ? 

♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
    ♂️ astheno
    2024.: 2x IUI ❌️
    06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
    08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
    sin 💙

• eni233
    09. Travanj 2024. 13:59

Kawa

Lunolina je li prosao transfer, jesi nam pupo?
    Enii nastavljamo se pratiti, ja isto ne ocekujem krajem tjedna 😄 cini mi se da si ti ovaj mjesec malo vise optimisticna nego prosli ? To mi je drago cuti 🥰
    Xoxo jao svi znamo za te faze kad ti se sve zgadi, jednostavno izgubis volju, ali to nas ne vodi nigdje.. moras si dozvoliti malo tugovanja i onda samo hrabro i s planom dalje. A vidim da plan vec imas, sigurna sam da ces dobro reagirati na klomifen kao i mi svi ovdje , bitno je samo da znas da ne stojis u mjestu vec cinis neke korake prema naprijed. Nadam se samo da zbog anovulatornog ciklusa neces dugo cekat na M, i onda dalje u nove pobjede ❤️ drzi se !
    Suncokret sretno u akciji! ❤️
    Kod mene isto ludi snovi, odmah nakon O sam sanjala da sam vadila betu koja je bila 375 😂😂 napuhnuta sam jako i muce me vjetrovi jos od O, sise nisu bolne sto inace jesu i 7 dana prije neocekivane.. ne usudim se nadati a niti testirati što bi dosad vec sigurno napravila 😂 probat cu izdrzati sto duze.
    Ipak sam jucer 8dpo vadila progesteron i on iznosi 29, to je u ref intervalu i ok zar ne ?

Pa nekako sam mirnija ovaj ciklus  i počela sam prihvaćati situaciju da nama neće ići tako lako .. i da  bilo kako bilo , Ako dobijem barem ćemo ići na inseminaciju , pa možda bude to to uspješno ako ne onda u IVF vode .. nemamo kaj drugo .. i baš sam neki dan sestri govorila da se neću više to raditi bilo kako bilo moram prihaviti situaciju i nije smak svijeta ako nam se i nikad ne desi trudnoća .. ako nam nije suđeno nam nije nemozemo se postaviti na trepavice . Bit će kad bude naše vrijeme ako i ne bude isto dobro .
    .
    .
    mene isto sise ne bole kao inače ali meni to nist nije čudno jer je bilo i takvih ciklusa da su me krenule boleti dva dana prije nego što moram dobiti , a o vjetrovima da ne govorim , muče me užasno ovaj ciklus 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🙄🙄🙄🙄 znaci prestrašno , ali to Može biti i od hrane , pitaj Boga čega jer inače se hranim dosta raznoliko i zdravo . 

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    10/2023 oligozoospermia
    IVF 6/2025 Vinogrdska

Xoxo23
    09. Travanj 2024. 21:38

Eni ❤️❤️ ja san isto imala takve snove kad san imala vanmaternicnu tako da meni to sve upućuje na nešto dobro 🙈🙈

Lunolina hvala na lijepim vijestima, nadam se da će bit tako i da mi je samo jedan bila bi zadovoljna 🙈🙈 🤣 iako mi nekako nije bas ginekologica bila oduševljena i odmah me pripremila na to da se može desit da ne reagiram na njega 🤷🏻‍♀️ nadam se da je sve prošlo dobro na transferu ! ❤️❤️❤️ 

kawa da nadam se da neću dugo cekat na M a ovaj mjesec mi je rekla bez Duphastona .. tako da u potpunosti o meni ovisi 🤣još dva tri dana i testiraj se ☺️ meni su ti ti snovi stvarno dobar znak 🤣❤️

29yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
    FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
    FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016, 5+6 💔

• eni233
    10. Travanj 2024. 06:58

Xoxo23

Eni❤️❤️ ja san isto imala takve snove kad san imala vanmaternicnu tako da meni to sve upućuje na nešto dobro 🙈🙈

Lunolina hvala na lijepim vijestima, nadam se da će bit tako i da mi je samo jedan bila bi zadovoljna 🙈🙈 🤣 iako mi nekako nije bas ginekologica bila oduševljena i odmah me pripremila na to da se može desit da ne reagiram na njega 🤷🏻‍♀️ nadam se da je sve prošlo dobro na transferu ! ❤️❤️❤️

kawada nadam se da neću dugo cekat na M a ovaj mjesec mi je rekla bez Duphastona .. tako da u potpunosti o meni ovisi 🤣još dva tri dana i testiraj se ☺️ meni su ti ti snovi stvarno dobar znak 🤣❤️

Hahahah vidjet ćemo .. makar mi je jako teško se pouzdati u bilo što kad  može biti sve , a opet nemora biti ništa . Al dobro bit će kako će biti .. do nedelje ću biti pametnija 😁😁

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    10/2023 oligozoospermia
    IVF 6/2025 Vinogrdska

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.