Eni steta sto je samo jedan folikul, ali drzim palceve da je barem kvalitetna i jaka stanica🥰 nadam se da do inseminacije nece doci.
.
Ja vam, cure moje, sutra krecem s pikanjem. Dobila sam protokol za IVF, dosao je i taj dan🙈 na srecu, za sad je samo jednom dnevno i nema pikanja na poslu🥳 mozda kasnije uvedu nesto u radno vrijeme, ali s time cu se tada baviti.
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Eni steta sto je samo jedan folikul, ali drzim palceve da je barem kvalitetna i jaka stanica🥰 nadam se da do inseminacije nece doci.
.
Ja vam, cure moje, sutra krecem s pikanjem. Dobila sam protokol za IVF, dosao je i taj dan🙈 na srecu, za sad je samo jednom dnevno i nema pikanja na poslu🥳 mozda kasnije uvedu nesto u radno vrijeme, ali s time cu se tada baviti.
Hvala lunolinica moja ..,inače sam se malo razočarala da je opet samo jedan i na putu od gink do doma sam čak malo suze pustila jer toliko muke oko svega i na kraju opet ništa možda od tih silnih borbi . A gink je reko vidiš kako dobro reagiraš vidi kako je velik i odličan folikul .. Al opet sam očekivala barem dva 😭😭😭 Al nema veze daj boze da bude dobitan pa će mi biti lakše .
.
.
Tebi draga isto sretno pa javljaj nam kako ćeš se osjećati i kako si preživjela prvu pikalicu 😍❤️🤌💪
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska, 1 jajna satnica , 1 oplođena
9.6.2025- ET
23.6.2025- vađenje bete 🤞
jel nam wildflower trebala danas ic na konzultacije ? ima li kakvih simptoma kod tebe ?
Hej, hvala sto mislis na mene :D
Ja sam bila na konzultacijama… Plan je sljedeci, u cetvrtak (10 dpo) vadim betu i ukoliko je ona negativna idem na dugi protokol: Suprefact sprej + Ovaleap (ukupno 950 UI)
Stavio me na najblazu mogucu dozu lijekova.
Koji su to ljekovi šta točno rade, za nas laike ? 🤣
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016, 5+6 💔
FET 07/25 ⏳
wildflower, držim fige za betu pa da ni ne trebaš krenuti s terapijom. 🤗 Iščekujemo pozitivan rezultat uskoro!
eni, razočaranja postaju dio naših života i borbe polako, nažalost. Ali vidi kako dugo si izdržala i dogurala, znaš i sama da su normalni loši i manje loši dani. Svaka vijest koju nismo očekivale nas pomalo pogura prema "dolje". Ali dan po dan i idemo dalje! Ništa nije gotovo, ne daj se! A ako bude neuspješan ciklus, sad će i inseminacija, a onda na kraju i ivf, koji kod vas mora biti uspješan jer nemate nikakvu prepreku. Hrabra budi, možeš ti to! ❤️❤️❤️
Lunolina, i ja sam uzbuđena zbog tebe! Sretno s pikalicama, javljaj nam sve dojmove da se i mi ostale lagano pripremamo na to, eto te još malo s bebicom! ❤️🤗
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
👱♂️34 - Normozoospermia
Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET blastociste ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET blastociste ❌
wildflower,držim fige za betu pa da ni ne trebaš krenuti s terapijom. 🤗 Iščekujemo pozitivan rezultat uskoro!
eni,razočaranja postaju dio naših života i borbe polako, nažalost. Ali vidi kako dugo si izdržala i dogurala, znaš i sama da su normalni loši i manje loši dani. Svaka vijest koju nismo očekivale nas pomalo pogura prema "dolje". Ali dan po dan i idemo dalje! Ništa nije gotovo, ne daj se! A ako bude neuspješan ciklus, sad će i inseminacija, a onda na kraju i ivf, koji kod vas mora biti uspješan jer nemate nikakvu prepreku. Hrabra budi, možeš ti to! ❤️❤️❤️
Lunolina,i ja sam uzbuđena zbog tebe! Sretno s pikalicama, javljaj nam sve dojmove da se i mi ostale lagano pripremamo na to, eto te još malo s bebicom! ❤️🤗
Hvala ti mariposaaaa ❤️❤️❤️❤️ da nemam vas tu na forumu neznam što bi .. uvijek mi je lakše kad imam skim podjeliti svoje misli ❤️❤️jer mi se najviše razumijemo teško je nekome opisati i objasniti kako se osjećamo i kroz što prolazimo ukoliko ne prolaze kroz to 😭🫀
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska, 1 jajna satnica , 1 oplođena
9.6.2025- ET
23.6.2025- vađenje bete 🤞
Draga moja eni vjerujem da si se razocarala sto je samo jedan, na prvu bih ti rekla da bi bilo bolje da ih je vise, no mozda je stvarno bolje da je jedna, ali uber kvalitetna. Mozda ako cete opet ici na stimulaciju (barem u Skvorcu se ide na IUI prvi put prirodno, a drugi put stimulirano) da pitas da ti da femaru.
.
Hvala vam cure ❤️ javljam dojmove! Dala mi je malo jacu dozu (Overleap 225) jer mi je AMH nesto nizi i zbog godina (to nisam skuzila bas jer se ja osjecam kao curica😬).
Ovaj put smo odlucili da nece znati skoro nitko, znate vi i moje 2 prijateljice i to je to. Koliko god je divno kad roditelji znaju, toliko oni (barem moji) u dobroj namjeri nabiju pritisak - a uz to su imali komentar da su oni pricali i zakljucili da mi jos ne bi trebali na IVF i da ne brzamo s tim, neka pokusavamo jos koju godinu prirodno jer smo mladi. Nije mi bilo dobro kad sam to cula 😂
Ili moja seka koja kaze - s vama ocito nesto nije u redu kad ne mozete imati djece. No shit Sherlock.🙈
Sad sam malo oduljila, sorry🤭 uglavnom, dovoljno nam je tesko i bez tudjih komentara pa smo odlucili postediti nasa srca i ne reci gotovo nikome.
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Draga moja eni vjerujem da si se razocarala sto je samo jedan, na prvu bih ti rekla da bi bilo bolje da ih je vise, no mozda je stvarno bolje da je jedna, ali uber kvalitetna. Mozda ako cete opet ici na stimulaciju (barem u Skvorcu se ide na IUI prvi put prirodno, a drugi put stimulirano) da pitas da ti da femaru.
.
Hvala vam cure ❤️ javljam dojmove! Dala mi je malo jacu dozu (Overleap 225) jer mi je AMH nesto nizi i zbog godina (to nisam skuzila bas jer se ja osjecam kao curica😬).
Ovaj put smo odlucili da nece znati skoro nitko, znate vi i moje 2 prijateljice i to je to. Koliko god je divno kad roditelji znaju, toliko oni (barem moji) u dobroj namjeri nabiju pritisak - a uz to su imali komentar da su oni pricali i zakljucili da mi jos ne bi trebali na IVF i da ne brzamo s tim, neka pokusavamo jos koju godinu prirodno jer smo mladi. Nije mi bilo dobro kad sam to cula 😂
Ili moja seka koja kaze - s vama ocito nesto nije u redu kad ne mozete imati djece. No shit Sherlock.🙈
Sad sam malo oduljila, sorry🤭 uglavnom, dovoljno nam je tesko i bez tudjih komentara pa smo odlucili postediti nasa srca i ne reci gotovo nikome.
Ja sam se dugo dvoumila bi li rekla toditeljima ili ne, rekli smo na kraju iako se previse sekiraju. Na kraju je ispalo super, htjeli su nam predloziti, ali nisu htjeli pritisak nabijati, tako da su potpuno potpora, naravno sa velikom dozom previse brige 😅
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Lunolina sretno draga s pikanjem, da prode sto bezbolnije i da bude vise jako dobrih jajnih stanica😊😊
Nama isto znaju samo moje dvije prijateljice.. Nitko od MM..
U familiji mi je trenutno neka teska situacija, pa ih ne zelim opterecivati s time..
Jednostavno, nisam se osjecala da ikom pricam o tome.
Mada, sada mi je dosta lakse nego kad smo pocinjali sve....Mozda jednog dana i budem ispricala jos nekim ljudima...
Ovaj forum mi je nenormlano puno pomogao, i to nikada necu zaboraviti🥹🥹
.
Mariposa i ostale cure hvala na pozitivi :))
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Cure, žene drage, treba mi vaša pomoć. Muž je napravio spermiogram i prvenstveno ne znam kome da se obratimo da nam očita nalaz i da mišljenje. Na nalazu ne piše dijagnoza, iako po mom skromnom mišljenju je astenozoospermija. Možete li mi vi napisati što mislite o nalazu. Ima ogroman broj spermija ali jako mali postotak pokretnih. Ali tješim se da ima jako velik broj pa da ipak to nije tako loše. Apstinencija je bila 6 dana. Šaljem sliku.
Zašto apstinencija 6 dana ?? Mi smo 48 sati tako nam je bilo rečeno
Pa potrefilo se da nismo mogli drugačije. A i čitala sam da negdje spominju do 5 dana apstinencije, a negdje do 7 dana. Ja sam luda da nam nitko ne zna ocitati nalaz. Njegova doktorica rekla da ne zna da pitamo mog ginekologa, moj ginekolog rekao da se naruči u urologa, a u urologa je narucen tek u 6 mjesecu. Zar ne možemo nekako saznati samo 2,3 rečenice da nam netko napiše mišljenje. Jel znate mogu li kome na mail poslati da mi napiše stručno misljenje pa ćemo i platit za to. Ovo je prestrašno. Hvala vam na vašim odgovorima!
👩31 👨35
Pokušavamo 06/2023
Cure, žene drage, treba mi vaša pomoć. Muž je napravio spermiogram i prvenstveno ne znam kome da se obratimo da nam očita nalaz i da mišljenje. Na nalazu ne piše dijagnoza, iako po mom skromnom mišljenju je astenozoospermija. Možete li mi vi napisati što mislite o nalazu. Ima ogroman broj spermija ali jako mali postotak pokretnih. Ali tješim se da ima jako velik broj pa da ipak to nije tako loše. Apstinencija je bila 6 dana. Šaljem sliku.
Zašto apstinencija 6 dana ?? Mi smo 48 sati tako nam je bilo rečeno
Pa potrefilo se da nismo mogli drugačije. A i čitala sam da negdje spominju do 5 dana apstinencije, a negdje do 7 dana. Ja sam luda da nam nitko ne zna ocitati nalaz. Njegova doktorica rekla da ne zna da pitamo mog ginekologa, moj ginekolog rekao da se naruči u urologa, a u urologa je narucen tek u 6 mjesecu. Zar ne možemo nekako saznati samo 2,3 rečenice da nam netko napiše mišljenje. Jel znate mogu li kome na mail poslati da mi napiše stručno misljenje pa ćemo i platit za to. Ovo je prestrašno. Hvala vam na vašim odgovorima!
Ne znam odakle ste, ali imate li mogucnost otici na humanu mozda?
Ili pisite u bilo koju polikliniku za MPO na mail, sigurna sam da ce vam htjeti odraditi konzultacije preko maila
Sretno :)
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Sortiraj odgovore
Najstariji