Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Xoxo23
    10. Lipanj 2024. 23:06

BikMik cestitam ti od ❤️!!!! 🥰🥰🥰🥰❤️❤️❤️❤️ da ti bude lijepa trudnoca 😘😘😘 

Bebolina sve to i tebi zelimo, i kad nisi tu mislilmo na tebe ❤️❤️❤️❤️😘 

Mariposa  ti si obavila histeroskopiju ? jesi se oporavila ?   

Ja san danas bila u moje G, jedan folikul na 16 drugi na 13 osta, endometrij se lipo zadeblja na 9 😊 ako ne uspijemo ovaj ciklus, krecem na humanu. Kaze da bi onda trebala napravit HSG i tako te neke pretrage koje oni traze.. tek mi sad doslo do glave, i malo me sve to skupa preplavilo.. mislim da cemo napravit pauzu tokom ljeta onda pa da krenem sa tim svim u 9/10 mjesec.. 🤷🏻‍♀️😌

30yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    KBC ST IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️1. FET 01/25 5+1💔2.FET 04/25 - 5+6 💔3.FET 07/25 - 6+3 imamo ❤️❤️🙏🏻 8 tj missed ab 💔💔

Xoxo23
    10. Lipanj 2024. 23:08

Kawa

bebolina, xoxo, freya, eni, mariposa i ostale curemala je ova naša temica ali zlata vrijedi svaka vasa poruka podrske, nemjerljivo je lakse ovaj put prolazit uz nekoga tko prolazi isto. ali isto zelim da odemo na druge teme sto prije, svaka od nas

💞 

kako si ti ? ima li sipmtoma kakvih ? 🥰😁

30yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    KBC ST IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️1. FET 01/25 5+1💔2.FET 04/25 - 5+6 💔3.FET 07/25 - 6+3 imamo ❤️❤️🙏🏻 8 tj missed ab 💔💔

Xoxo23
    10. Lipanj 2024. 23:11

Eni jesi odlucila u petak betu ili cekas pon ? 😘 jesi provjerila jeli mozes negdi u subotu vadit ? 

01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)

• eni233
    11. Lipanj 2024. 05:54

Xoxo23

Eni jesi odlucila u petak betu ili cekas pon ? 😘 jesi provjerila jeli mozes negdi u subotu vadit ?

Pa ako idem u petak i bude pozitivna neću moći vidjeti duplanje jer mi za 2 dana ispadne nedelja , ako idem u neki privatni labos isto neću mooći usporedivati jer nisu iste referentne vrijednosti a i morala bi se voziti u drugu županiju jer sam iz malog grada i mi tu nemamo privatne labose koje rade vađenja subotom . Tako da sam mislila se strpiti i jednostvano u nedelju napraviti test i sigurno će pokazati ako bude nešto i već bi do tad štoperica morala izaći jer će mi u nedelju biti tocno 2 tjedna od štoperice i u pon ići na betu bez obzira na test čisto da budem sigurna da je to to i da ništa nema .

👩35
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    👨35
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska ✅

Kawa
    11. Lipanj 2024. 09:26

bikmik cestitam tiiiiii od srcaa , zelim ti urednu i skolsku trudnocu i zdravu bebicu  drago mi je da su ti molitve uslisane.
    bebolina ako sam dobro zapamtila ti si trenutno u postupku, zelim ti da ga u miru prodes sa sto boljim rezultatom i da nam sljedece javljanje doneses najljepse vijesti 
    martina sretnoo uskoro stize tvoje sunce 
    xoxo super za endo i folikul, mozda ipak bude ovaj dobitni ciklus bez potrebe za humanom  iako su ti tamo stvarno svi super od doktora do sestara to sam ti vec pisala, ali svakako ti savjetujem da napravis pauzu preko ljeta zbog njihovih godisnjih, vrucina i svega... nadam se da nece bit potrebe, ali ako do toga dođe savjetujem ti da hsg odradis privatno u šparca ili cita, košta ali kraća je procedura nego u kbc.  
    ja od jutros osjećam nekakva zatezanja/probadanja dolje po sredini, ali apsolutno se nicemu ne nadam jer moze bit i probava, progesteron, svasta.. u subotu cu test 
    enii to je super plan, nadam se da ce beta bit oooogromna 

♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
    ♂️ astheno
    2024.: 2x IUI ❌️
    06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
    08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
    sin 💙

• BikMik
    11. Lipanj 2024. 10:12

Xoxo, Kawa, hvala vam puno cure 🤗❤️❤️❤️
    Xoxo, endo i folikuli zvuce super, drzim figice 🤞
    Eni, sretno na testu, mene su simptomi prevarili 🍀❤️

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

Xoxo23
    11. Lipanj 2024. 10:33

Kawa uuu cekamo onda subotu, vec je proletilo i doslo brzo to sve 🙈🙈🥰🥰 ma da tako mi je bilo i u planu da priko lita ni ne krecem, sta me vodi do sljedeceg pitanja kupanje i more ?? mi iz ovih podrucja inace idemo svaki dan na more, jesi ti dobila koje preporuke za to da ili ne ic.. malo googlam ali neki kazu da neki ne pa nisan sigurna a zaboravila sam pitat svoju gin, jos pogotovo kad krenem sa utrogestanom za koji dan 😩  ja nemogu zamislit da je lito i da nakom posla ne odem se bućnit mislim za ove potrebe bi se zrtvovala ako
    triba.. 
    jesi ti bila u cita ili sparca ili si u bolnici radila? top mi je sta je u njih UZV a u bolnici je rengen .. 

01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)

Xoxo23
    11. Lipanj 2024. 10:33

eni233

Xoxo23

Pa ako idem u petak i bude pozitivna neću moći vidjeti duplanje jer mi za 2 dana ispadne nedelja , ako idem u neki privatni labos isto neću mooći usporedivati jer nisu iste referentne vrijednosti a i morala bi se voziti u drugu županiju jer sam iz malog grada i mi tu nemamo privatne labose koje rade vađenja subotom . Tako da sam mislila se strpiti i jednostvano u nedelju napraviti test i sigurno će pokazati ako bude nešto i već bi do tad štoperica morala izaći jer će mi u nedelju biti tocno 2 tjedna od štoperice i u pon ići na betu bez obzira na test čisto da budem sigurna da je to to i da ništa nema .

Javi, cekamo ned onda 🙏🏻 

01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)

Kawa
    11. Lipanj 2024. 10:52

Xoxo23

Kawa uuu cekamo onda subotu, vec je proletilo i doslo brzo to sve 🙈🙈🥰🥰 ma da tako mi je bilo i u planu da priko lita ni ne krecem, sta me vodi do sljedeceg pitanja kupanje i more ?? mi iz ovih podrucja inace idemo svaki dan na more, jesi ti dobila koje preporuke za to da ili ne ic.. malo googlam ali neki kazu da neki ne pa nisan sigurna a zaboravila sam pitat svoju gin, jos pogotovo kad krenem sa utrogestanom za koji dan 😩 ja nemogu zamislit da je lito i da nakom posla ne odem se bućnit mislim za ove potrebe bi se zrtvovala ako
    triba..
    jesi ti bila u cita ili sparca ili si u bolnici radila? top mi je sta je u njih UZV a u bolnici je rengen ..

i meni ovaj mjesec puno brze prolazi od proslog, nemam neka ocekivanja a i imam dosta privatnih obaveza pa se srecom zabavljam 
    da ti budem iskrena nisam ni pitala, ali ne vidim razlog zasto ne kupanje u moru, samo sto ja odma po izlasku iz mora oblacim suhi kupaci i to je to. ali vidis s obzirom da i ja uzimam cyclogest svakako cu pitat dr kad se opet vidimo. ja sam se vec okupala u nedjelju, na otoku di sam sigurna da je cisto more, vjerujem da je to ok.
    ja sam radila hsg u bolnici jer mi je bilo vazno samo da mi bude moj dr Mimica, ali morala sam nocit u bolnici sta znaci onaj proces upisa na lijecenje, smjestanje na odjel, kasnije voznja u kolicima skroz u drugu zgradu na rtg, imala sam braunilu u ruci sve do otpusta sutradan... a privatno kad ides doma prije popijes nesto za bolove i sve je gotovo za pola sata si kuci. 

♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
    ♂️ astheno
    2024.: 2x IUI ❌️
    06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
    08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
    sin 💙

Xoxo23
    11. Lipanj 2024. 11:03

Kawa

Xoxo23

Kawa uuu cekamo onda subotu, vec je proletilo i doslo brzo to sve 🙈🙈🥰🥰 ma da tako mi je bilo i u planu da priko lita ni ne krecem, sta me vodi do sljedeceg pitanja kupanje i more ?? mi iz ovih podrucja inace idemo svaki dan na more, jesi ti dobila koje preporuke za to da ili ne ic.. malo googlam ali neki kazu da neki ne pa nisan sigurna a zaboravila sam pitat svoju gin, jos pogotovo kad krenem sa utrogestanom za koji dan 😩 ja nemogu zamislit da je lito i da nakom posla ne odem se bućnit mislim za ove potrebe bi se zrtvovala ako
    triba..

i meni ovaj mjesec puno brze prolazi od proslog, nemam neka ocekivanja a i imam dosta privatnih obaveza pa se srecom zabavljam
    da ti budem iskrena nisam ni pitala, ali ne vidim razlog zasto ne kupanje u moru, samo sto ja odma po izlasku iz mora oblacim suhi kupaci i to je to. ali vidis s obzirom da i ja uzimam cyclogest svakako cu pitat dr kad se opet vidimo. ja sam se vec okupala u nedjelju, na otoku di sam sigurna da je cisto more, vjerujem da je to ok.
    ja sam radila hsg u bolnici jer mi je bilo vazno samo da mi bude moj dr Mimica, ali morala sam nocit u bolnici sta znaci onaj proces upisa na lijecenje, smjestanje na odjel, kasnije voznja u kolicima skroz u drugu zgradu na rtg, imala sam braunilu u ruci sve do otpusta sutradan… a privatno kad ides doma prije popijes nesto za bolove i sve je gotovo za pola sata si kuci.

e odlicno, jeli on isto ide vaginalno ? javi mi onda kada pitas 😁😁 taman gledam 200 Eura ocekivala sam da je i skuplje.. definitivno cu razmislit o tome di cu, ali to tamo 9/10 misec bi krenila sa tim pretragama i opcenito humanom.. 

01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI