Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • freyaa
    10. Lipanj 2024. 09:20

eni233

freyaa

Bebolina2024

Slažem se da se ovdje najbolje razumijemo i da ćemo su pružiti međusobno podršku.
    I drago mi je da ove grupe tu postoje i da se jedne drugima pojadamo. Kod nas u obitelji nitko ne zna za ovu priču tako da mi ova tema kao i MPO dobro dođu. A na poslu definitivno nitko ništa ne zna, jer su mi to previše privatne stvari da bi podijelila s njima tamo.
    Eni polako sam krenula u cijelu tu priču. Nekako ne bi izvještavala o procesu do samog kraja bez obzira na ishod.
    Znaš i sama da previše imam stresa privatno, tako da sad bi probala ovaj postupak bar što se tiče samog postupka što smirenije odraditi.
    Sve druge stvari odraditi kako moram i što moram, ali fokusirati se malo na samu sebe i svoj postupak.
    Bebolina, sretno sretno sretno, vjerujem da ce ovaj postupak biti uspješan.. ❤
    BikMik ako čitaš cestitam 🥰🥰
    Ja povremeno udjem da vidim gdje ste, kako ste, drage ste mi sve..
    Eni, Xoxo, Kawa, Lunolina nadam se da ste dobro i očekujem te plusice ubrzo 🥰🥰

Dobro smo, evo još smo tu , borimo se i nadamo
    Pozitivnom ishodu 🤞🙏😊 kak si nam
    Ti ?

Drzim 🤞 da krajem sedmice predjes na drugu temu 🥰... Ja sam na mirovanju vec 4 sedmice, ja i moja krvarenja, hematom, tako da po cijeli dan sam u krevetu, knjige, filmovi i tako, dobro je Bogu hvala, samo neka je beba dobro a sve ce se izdrzati.

• BikMik
    10. Lipanj 2024. 12:38

E cure, evo danas uzela bolovanje, pa stigoh i ovu temu otvoriti. Hvala vam do neba sto se radujete samnom i pitate, stvarno vam od srca zelim svima istu srecu ❤️❤️❤️
    Ja sam se testirala pozitivno u subotu na 7dnt, danas vadila betu i cekam rezultate. Fini testici tamne za sad, pa se nadam da ce to sve ici kako treba, znate i same da nema previse radovanja u nasim slucajevima. Sta mislim da mi je najvise pomoglo je ja mislim pauza od mjesec dana zbog otkazanog Feta, gdje sam samo izlazila i opustala se i odlazak u Medjugorje ❤️
    Eto do subote sam se isto osjecala da moje vrijeme nikad nece doci, da ce svi ostati trudni oko mene osim mene itd. Ali stvarno dodje 🤗
    Freya, jesi ti u zimskim bebama, ako sve bude ok ovih dana mozda se pridruzim 🤗?

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

• eni233
    10. Lipanj 2024. 13:01

Mariposa  naravano da te se sjetim i tebe i ivvyyy jer ste mi baš drageee🥰❤️❤️❤️ i jedva čekam da sw javite da ste trudne 🥰😘
    BikMik naravno da se veselimo jer znamo kakav je grozan osjećaj iz mjeseca gledati negativne testove i dočekati mengu😭 baš bude teško i koliko god ostaneš pozitivan opet te rastuži sve ❤️ ali bitno da si ti nama trudna , u mojim molitvama ste uvijek svee bile i još ste ❤️❤️🙏
    Kawaa i bebolina i naša lunolinka i sveee ostaleee curke koje se bore   i vas cekam da zatrudnitee i da sreća budeee još većaaaa 🥰🥰🥰🥰🥰❤️❤️❤️❤️🤞🤞🤞🤞

👩35
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    👨35
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska ✅

• freyaa
    10. Lipanj 2024. 13:05

BikMik

E cure, evo danas uzela bolovanje, pa stigoh i ovu temu otvoriti. Hvala vam do neba sto se radujete samnom i pitate, stvarno vam od srca zelim svima istu srecu ❤️❤️❤️
    Ja sam se testirala pozitivno u subotu na 7dnt, danas vadila betu i cekam rezultate. Fini testici tamne za sad, pa se nadam da ce to sve ici kako treba, znate i same da nema previse radovanja u nasim slucajevima. Sta mislim da mi je najvise pomoglo je ja mislim pauza od mjesec dana zbog otkazanog Feta, gdje sam samo izlazila i opustala se i odlazak u Medjugorje ❤️
    Eto do subote sam se isto osjecala da moje vrijeme nikad nece doci, da ce svi ostati trudni oko mene osim mene itd. Ali stvarno dodje 🤗
    Freya, jesi ti u zimskim bebama, ako sve bude ok ovih dana mozda se pridruzim 🤗?

Bit ce sve ok, cekam te 🤗🤗❤

• mariposa1510
    10. Lipanj 2024. 13:06

BikMik, upratila sam na temi za potpomognutu da si trudna! Pratim i tamo temu, ali ne stignem ništa pisati, ta tema jako brzo napreduje i ako ne dođem par dana već je dosta stranica za pročitati i pohvatati sve. Baš se veselim i sretna sam zbog tebe! I wildflower isto! Nek ste dočekale svoje vrijeme, sad samo da sve bude ok, a bit će, naravno!
    I mi ostale da se uskoro pridružimo s pozitivnim testićima i betama! 

👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L, miom
    👱‍♂️35 - Normozoospermia
    10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
    12./24. FET ❌
    02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
    04/25. FET ❌
    06/25. FET , 8.dpt ➕beta 10.dnt - 65,1, beta 12.dnt - 151, beta 14.dnt - 547, UZV 6+5 ❤️

• BikMik
    10. Lipanj 2024. 13:33

Hvala puno, beta je 187 i za sad sam presretna, pokusavam se ne sekirati i ne razmisljati o traumama. Sve cemo biti mame sigurno 🤗❤️

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    04/24 FET, otkazan

• lelanooo
    10. Lipanj 2024. 15:29

Cestitke na novim plusicima , nadam se da cemo i mi ostale uskoro ugledati svoje + 🩷🩷🙏

• mariposa1510
    10. Lipanj 2024. 15:42

Martina1931

BikMik

Hvala puno, beta je 187 i za sad sam presretna, pokusavam se ne sekirati i ne razmisljati o traumama. Sve cemo biti mame sigurno 🤗❤️

Ja upadam kao padobranac, cestitam BikMik na plusicu 🤗💕💕 jako mi je drago
    Mariposa, Eni, Lunolina, Bebolina i ostale stare curke pratimo vas iz prikrajka i radujemo se svakom novom testicu koji bude na ovoj grupi🩷

Martina, pa ti si skroz pri kraju! 😍 Kako vrijeme leti! Kao da je jučer bilo kad si nam javila za pozitivan testić! Kako se osjećaš, jel Rita dobra beba? (Mislim da si rekla da će dobiti ime po sv. Riti)

👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L, miom
    👱‍♂️35 - Normozoospermia
    10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
    12./24. FET ❌
    02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
    04/25. FET ❌
    06/25. FET , 8.dpt ➕beta 10.dnt - 65,1, beta 12.dnt - 151, beta 14.dnt - 547, UZV 6+5 ❤️

Bebolina2024
    10. Lipanj 2024. 15:52

Martina još malo i stiže beba. Jel sve spremno.
    Bikmik odlična beta, 🤞🤞za lijepo duplanje.
    Eni, mariposa, Ivyyy, xoxo, kawa i ako sam koga izostavila nije namjerno svim želim ubrzo plusiće 😘
    Idućih dana ću se malo maknuti od foruma i ovih tema pa se javim. 🤗

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

• BikMik
    10. Lipanj 2024. 17:25

Martina1931

Je curke, sve spremno..dobro se sjecas, bebica ce dobiti ime po sv Riti💕🤗
    Sutra idem lec u bolnicu, planiraju mi indukciju zbog heparina. Inace su mislili cekat 39.tjedan puni, al sam se vec krenula otvarati pa zele da je sve u kontroliranim uvjetima i da je ovako sigurnije :)
    .
    Stvarno navijam za svaku od vas ovdje, samo jos malo strpljenja i sve dodje na svoje 🩷🩷 Nadam se da ste dobro!

O pa divno, i ja se sjecam nase Rite, i ja sam joj se molila jako dugo 🤗. Neka bude sve u redu, neka i to Sv Rita isprati i donese jednu zdravu bebicu jako brzo ❤️❤️❤️

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    04/24 FET, otkazan

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI