Mariposa toliko slucajeva znam gdje su se trudnoće dogodile u tom opustenom periodu, tebi zelim isto 🥰
Eni na forumu sam naucila da se iza 17h sutradan racuna kao 1dc. Jesi uzbuđena oko iui? Sad si na letrozolu?
Xoxo kad ces nam ti popravit prosjek svojim testicem? 😄
hahah nadam se nekim vijestima u subotu, danas sam 7dpo planiram radit test u subotu tada će mi bit 11 dpo, imam neke proslave ovaj vikend pa da se osiguram da mogu koju popit 🤪 iako se nadam da neću moć i da će bit pozitivan. 🤣😂
Držimoooo ❤️🫀🙏🙏🙏
❤️❤️❤️ hvala, iako nemam niti jedan jedini simptom 🙈🙄
30yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
KBC ST IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️1. FET 01/25 5+1💔2.FET 04/25 - 5+6 💔3.FET 07/25 - 6+3 imamo ❤️❤️🙏🏻 8 tj missed ab 💔💔
Mariposa toliko slucajeva znam gdje su se trudnoće dogodile u tom opustenom periodu, tebi zelim isto 🥰
Eni na forumu sam naucila da se iza 17h sutradan racuna kao 1dc. Jesi uzbuđena oko iui? Sad si na letrozolu?
hahah nadam se nekim vijestima u subotu, danas sam 7dpo planiram radit test u subotu tada će mi bit 11 dpo, imam neke proslave ovaj vikend pa da se osiguram da mogu koju popit 🤪 iako se nadam da neću moć i da će bit pozitivan. 🤣😂
Držimoooo ❤️🫀🙏🙏🙏
Nema to veze, nekad žene nemaju uopce simptoma
Pa bude test pozitivan , a nekad imaš 100 pa ništa. Ja sam jučer zvala Vinogradsku ali ih nisam nikako mogla dobiti za prvi ultrazvuk , pa ću ih danas opet probat dobiti . 🤞🤞

👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨35
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Držimoooo ❤️🫀🙏🙏🙏
Nema to veze, nekad žene nemaju uopce simptoma
Pa bude test pozitivan , a nekad imaš 100 pa ništa. Ja sam jučer zvala Vinogradsku ali ih nisam nikako mogla dobiti za prvi ultrazvuk , pa ću ih danas opet probat dobiti . 🤞🤞
Koji dan bi tribala krenit sa ultrazvukom ? 😁
30yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
KBC ST IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️1. FET 01/25 5+1💔2.FET 04/25 - 5+6 💔3.FET 07/25 - 6+3 imamo ❤️❤️🙏🏻 8 tj missed ab 💔💔
eni meni je uzbuđenje krenulo tek kad sam se u svlacioni obukla u bolnicku spavacicu i krenula prema sali
xoxo cekamo onda subotu s tobom i drzimo fige
ja bih kao trebala 10dc na prvu folikulometriju, ali s obzirom da klomifen uzimam od 4 do 8 dana, i da nikad nisam ovulirala prije 18dc, krenit cu tek na 12dc odnosno iducu srijedu. na putu sam od cetvrtka do nedjelje pa tada necu moci na uzv, ali nadam se da to nece imati puno veze, po kalendaru je O tek iducu srijedu/cetvrtak.

♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
eni meni je uzbuđenje krenulo tek kad sam se u svlacioni obukla u bolnicku spavacicu i krenula prema salixoxo cekamo onda subotu s tobom i drzimo fige
ja bih kao trebala 10dc na prvu folikulometriju, ali s obzirom da klomifen uzimam od 4 do 8 dana, i da nikad nisam ovulirala prije 18dc, krenit cu tek na 12dc odnosno iducu srijedu. na putu sam od cetvrtka do nedjelje pa tada necu moci na uzv, ali nadam se da to nece imati puno veze, po kalendaru je O tek iducu srijedu/cetvrtak.
Etooo mozda ce i mene tako , kad si dobila štopericu koji dan ciklusa i dali mi mozes malo opisati cijeli postupak ak ti nije tesko jer ja stvarno neznam niti kak to baš ide ni nist . I dal trebam kaj nositi tipa spavacicu na dan postupka ?

👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
👨35
10/2023 oligozoospermia
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
eni meni je uzbuđenje krenulo tek kad sam se u svlacioni obukla u bolnicku spavacicu i krenula prema salixoxo cekamo onda subotu s tobom i drzimo fige
Etooo mozda ce i mene tako , kad si dobila štopericu koji dan ciklusa i dali mi mozes malo opisati cijeli postupak ak ti nije tesko jer ja stvarno neznam niti kak to baš ide ni nist . I dal trebam kaj nositi tipa spavacicu na dan postupka ?
Kod njih se nose papuče i spavaćica.
Za drugo će odg cure koje su išle na inseminaciju.
Sretno i tebi i svima ostalima 🤗
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
vrlo rado draga evo moje iskustvo iz Kbc St stopericu nisam primila, pitala sam svog dr i on je rekao da stopericu daje samo zenama koje imaju problem sa ovulacijom, a meni je potvrđena na uzv tako da je meni nije dao. voljela bih mozda da je, jer nisam imala ovulacijske bolove kao inace ali ok, ne zelim pametovat doktoru i strucnjaku. u cetvrtak ujutro sam bila na uzv, ne sjecam se koliko je bio folikul, mozda 19mm i dr je rekao da napravim lh trakice i da sutradan radimo iui. taj dan su trakice cijeli dan bile pozitivne. dobila sam nekoliko papira koje smo morali potpisati kao pristanak na postupak. sutradan sam do 8 sati morala donijeti uzorak MM, sestre su mi rekle da odem popiti kavu sat vremena dok embriologinje obrade uzorak i vratim se. nakon sat i pol pozvale su me u svlačionu, tamo sam dobila bolničku spavaćicu (malo me to iznenadilo jer sam očekivala da ću se samo svući i poslije postupka opet u svoju robu obući, evo vidim da ti je Bebolina napisala za Vinogradsku), odvele su me u salu gdje sam legla na ginekološki stol. doktor je stavio onaj "kljun
" kao kad radis papa test, namjestio dugu cjevčicu i pustio uzorak. tu sam osjetila točno s desne strane blaaaaage grčeve ali doslovno nekoliko trenutaka. sestra mi je pomogla direktno sa ginekološkog stola leći na bolnički krevet koji je na sredini imao jastuk (ispod guze), ležala sam pola sata i nastavila kuci. Cijeli postupak je prosao jako brzo, bezbolno, bez puno lijekova tako da cemo sigurno proci jos 1 ili 2, ako ne upali idemo na IVF.

♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
vrlo rado draga evo moje iskustvo iz Kbc Ststopericu nisam primila, pitala sam svog dr i on je rekao da stopericu daje samo zenama koje imaju problem sa ovulacijom, a meni je potvrđena na uzv tako da je meni nije dao. voljela bih mozda da je, jer nisam imala ovulacijske bolove kao inace ali ok, ne zelim pametovat doktoru i strucnjaku. u cetvrtak ujutro sam bila na uzv, ne sjecam se koliko je bio folikul, mozda 19mm i dr je rekao da napravim lh trakice i da sutradan radimo iui. taj dan su trakice cijeli dan bile pozitivne. dobila sam nekoliko papira koje smo morali potpisati kao pristanak na postupak. sutradan sam do 8 sati morala donijeti uzorak MM, sestre su mi rekle da odem popiti kavu sat vremena dok embriologinje obrade uzorak i vratim se. nakon sat i pol pozvale su me u svlačionu, tamo sam dobila bolničku spavaćicu (malo me to iznenadilo jer sam očekivala da ću se samo svući i poslije postupka opet u svoju robu obući, evo vidim da ti je Bebolina napisala za Vinogradsku), odvele su me u salu gdje sam legla na ginekološki stol. doktor je stavio onaj "kljun
" kao kad radis papa test, namjestio dugu cjevčicu i pustio uzorak. tu sam osjetila točno s desne strane blaaaaage grčeve ali doslovno nekoliko trenutaka. sestra mi je pomogla direktno sa ginekološkog stola leći na bolnički krevet koji je na sredini imao jastuk (ispod guze), ležala sam pola sata i nastavila kuci. Cijeli postupak je prosao jako brzo, bezbolno, bez puno lijekova tako da cemo sigurno proci jos 1 ili 2, ako ne upali idemo na IVF.
Hvala na detaljnom opisu😘 Mislim da se u Vinkogradskoj dobije stoperica , jer kad sam bila u cekaonici je bio par koji je išao sljeeedeci dan na IUI i da je žena
dobila upute kako si to dati .. ali evo nisam sigurna javit cu vam , jedino znam da će mi to morat supurg dati jer ja to sama sebi nema šanse ,još će mi od straha ispast 🤣
prvi ultrazvuk imam sljedeću srijedu na 9dc , pa javim kolko folikulića sam uspjela uzgojiti uz letrozol 😅😅 iskreno nadam se da će ih biti više , ili barem jedan pa kvalitetan 🤞🤞🤞

👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
👨35
10/2023 oligozoospermia
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Bebolina hvalaaa ❤️❤️❤️❤️😘😘😘 u kojoj si ti fazi i kako si nam ?

👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
👨35
10/2023 oligozoospermia
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Bebolina hvalaaa ❤️❤️❤️❤️😘😘😘 u kojoj si ti fazi i kako si nam ?
Dobro sam koliko mogu biti uz neke stresove u životu.
U fazi sam da čekam UZV u Repromedu i ako bude sve ok krećemo u postupak.
Nadam se da će biti dobre vijesti na UZV sljedeći tjedan 🤞🤞
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji