Eni to jos nije tempica za M, bar meni nikad ne dodje kad je tak visoko.
.
Wildflower kad ti imas inseminaciju?
To cu tek sutra saznati na UZV, nadam se :)
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
.
Obavezno javi! 💪🏻
Koji si uopce sad dan ciklusa?
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
.
Obavezno javi! 💪🏻
11 dc
Ono sto mi je cudno je sto me ovaj put nisu ranije narucili na folikulometriju, nego tek 12 dc...
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Ali ono sto sam shvatila je, ako ne pitam necu ni znat.
Ja se uopce ne snadem odmah kod doktora niti pitam sve a i kasnije mi padnu na pamet neka pitanja...
Pocela sam zapisivati, pa cu samo krenuti citat pitanja
Uhodavam se u MPO polako.... Ali poucena dosadasnjim iskustvom sa svim doktorima, vise-manje uvijek moras sam vuci njih za rukav..
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
Ali ono sto sam shvatila je, ako ne pitam necu ni znat.
Ja se uopce ne snadem odmah kod doktora niti pitam sve a i kasnije mi padnu na pamet neka pitanja…
Pocela sam zapisivati, pa cu samo krenuti citat pitanja
Uhodavam se u MPO polako…. Ali poucena dosadasnjim iskustvom sa svim doktorima, vise-manje uvijek moras sam vuci njih za rukav..
Istina , ali najbolje ti je da si sve pišeš na papir prije nego ideš kod doktora ili na mobitel pod bilješke i onda ja prođem te bilješke prije nego izađem da vidim dali sam sve pitala što me zanimalo jer ja čim uđem u ordinaciju sve ispari … pa u koju bolnicu ideš ? Jer nisam popratila Tolko nas je da zaboravim tko je šta reko i di ko ide 🫣😂 … ja idem u Vinogradsku u 5 mj na IUI-AIH , i rekli su mi 9dc , moram na prvi ultrazvuk ići obavzeno .
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
.
Obavezno javi! 💪🏻
11 dc
Ono sto mi je cudno je sto me ovaj put nisu ranije narucili na folikulometriju, nego tek 12 dc…
Pa to je malo cudno. Tebi je ovo prva inseminacija? Oprosti, zaboravila sam 🙈
Ako su tvoje ovulacije kasne onda mozda 12.dc i nije tako kasno🤷🏻♀️ doduse, ja svuda citam da zene idu oko 8.dc na prvi uzv😐
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
.
Obavezno javi! 💪🏻
11 dc
Ono sto mi je cudno je sto me ovaj put nisu ranije narucili na folikulometriju, nego tek 12 dc…
Pa to je malo cudno. Tebi je ovo prva inseminacija? Oprosti, zaboravila sam 🙈
Ako su tvoje ovulacije kasne onda mozda 12.dc i nije tako kasno🤷🏻♀️ doduse, ja svuda citam da zene idu oko 8.dc na prvi uzv😐
I meni su ovulacije kasne ali dobivaš terapiju da ti ubrzaju ovulaciju , i onda se mora ranije to pratiti .. barem tako po nekoj logici bi trebalo biti ne ?
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
Marebila sam postavila sliku tu , pa pogledaj Lunolina ju je bila izoštrila ..
.
.
Nisam radila test ni danas jer se bojim razočaranja iskreno da vam kažem nekako mi lakše pada kad dobijem mengu nego da buljim u još jedan negativan test .. tako da čekam mengu u miru jer mislim da ću je dobiti i da je onaj test imao neku grešku .
Ne halucinogene i ja vidim liniju bez izostravanja meni ti je takva bila na 9 dpo i samo sam je ja vidjela …ja sam tad radila ko i s prvom bebom onaj od 10 mlu … neznam koji si dao bila tad imaš li kakvih simptoma … svakako navijam da nije evaproaciska i ako je ucitano na vrijeme😀😀😀kad tad ćeš testitc morat radit he he ….uglavnom figice su tu
Ma to je problem da nemam opće simptome i neznam uopće za koliko trebam mengu dobiti po aplikaciji bi trebala 9.2 dobiti , a sad ak je ovulacija bila kasnije onda će sigruno zakasniti jer opet na temp se nemogu oslanjati jer sam mjerila u ustima a par dana me grlo pecaklo tak da je svakak bila povišena temperatura… a ovak sam imala jučer grčeve kao da ću dobiti Al nisam .. Al zna mene tak prije menge zezat trbuh malo boli pa malo stane i onda dobijem tak da ću čekati barem da po aplikaciji zakasni pa onda ću napraviti pa ću onda biti sigurna dal sam trudna ili ne .. a sto se tiče testa na vrijeme sam ga očitala 3 min je prošlo ako je uopće toliko jer više niti ne gledam ja jer niti nema smisla jer da je trudnoća u pitanju to odma se crta pojavi .. ali rekla je jedna cura da ti Testovi bacaju te lažne crte pa eto .. neznam od kolko su mlu, to su oni femometer koji dođu zajedno sa LH trakicama u paketu
Eni te sam ti i ja imala. Ti nisu osjetljivost 10 tako da ti ne bi mozda ni pokazali.
Pokazivale su mi nevidljivu crtu koju sam samo ja vidjela i to bome do dan prije neg sam trebala dobit. Tek kad mi je zakasnilo se na tom testu onak vidjelo, al sam napravila digitalni da budem sigurna. Svakako se najjace nadam da je to plusic ❤️
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
https://ibb.co/Vpxmkz4
Evo, crtu vidjela samo ja. Nema sta nisam radila s tom slikom i drugim da bi dobila da se malo vidi
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Ja sam u Repromedu i prva mi je inseminacija.
Bas cu pitat zasto prvi UZV 12 dc...
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
Sortiraj odgovore
Najstariji