Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • eni233
    08. Veljača 2024. 08:06

Mare bila sam postavila sliku tu , pa pogledaj Lunolina ju je bila izoštrila .. 
    .
    .
    Nisam radila test ni danas jer se bojim razočaranja iskreno da vam kažem nekako mi lakše pada kad dobijem mengu nego da buljim u još jedan negativan test .. tako da čekam mengu u miru jer mislim da ću je dobiti i da je onaj test imao neku grešku . 

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska

Mareeeee3112
    08. Veljača 2024. 08:21

eni233

Marebila sam postavila sliku tu , pa pogledaj Lunolina ju je bila izoštrila ..
    .
    .
    Nisam radila test ni danas jer se bojim razočaranja iskreno da vam kažem nekako mi lakše pada kad dobijem mengu nego da buljim u još jedan negativan test .. tako da čekam mengu u miru jer mislim da ću je dobiti i da je onaj test imao neku grešku .

Ne halucinogene i ja vidim liniju bez izostravanja  meni ti je takva bila na 9 dpo i samo sam je ja vidjela ...ja sam tad radila ko i s prvom bebom onaj od 10 mlu ... neznam koji si dao bila tad imaš li kakvih simptoma ... svakako navijam da nije evaproaciska i ako je ucitano na vrijeme😀😀😀kad tad ćeš testitc morat radit he he ....uglavnom figice su tu

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• eni233
    08. Veljača 2024. 08:47

Mareeeee3112

eni233

.
    .

Ne halucinogene i ja vidim liniju bez izostravanja meni ti je takva bila na 9 dpo i samo sam je ja vidjela …ja sam tad radila ko i s prvom bebom onaj od 10 mlu … neznam koji si dao bila tad imaš li kakvih simptoma … svakako navijam da nije evaproaciska i ako je ucitano na vrijeme😀😀😀kad tad ćeš testitc morat radit he he ….uglavnom figice su tu

Ma to je problem da nemam opće simptome i neznam uopće za koliko trebam mengu dobiti po aplikaciji bi trebala 9.2 dobiti , a sad ak je ovulacija bila kasnije onda će sigruno zakasniti jer opet na  temp se nemogu oslanjati jer sam mjerila u ustima a par dana me grlo pecaklo tak da je svakak bila  povišena temperatura… a ovak sam imala jučer grčeve kao da ću dobiti Al nisam .. Al zna mene tak prije menge zezat trbuh malo boli pa malo stane i onda dobijem tak da ću čekati barem da po aplikaciji zakasni pa onda ću napraviti pa ću onda biti sigurna dal sam trudna ili ne .. a sto se tiče testa na vrijeme sam ga očitala 3 min je prošlo ako je uopće toliko jer  više  niti ne gledam ja jer niti nema smisla jer da je trudnoća u pitanju to odma se crta pojavi  .. ali rekla je jedna cura da ti Testovi bacaju te lažne crte pa eto .. neznam od kolko su mlu, to su oni femometer koji dođu zajedno sa LH trakicama u paketu 

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    10/2023 oligozoospermia
    IVF 6/2025 Vinogrdska

Mareeeee3112
    08. Veljača 2024. 09:09

eni233

Mareeeee3112

eni233

.
    .

Ne halucinogene i ja vidim liniju bez izostravanja meni ti je takva bila na 9 dpo i samo sam je ja vidjela …ja sam tad radila ko i s prvom bebom onaj od 10 mlu … neznam koji si dao bila tad imaš li kakvih simptoma … svakako navijam da nije evaproaciska i ako je ucitano na vrijeme😀😀😀kad tad ćeš testitc morat radit he he ….uglavnom figice su tu

Ma to je problem da nemam opće simptome i neznam uopće za koliko trebam mengu dobiti po aplikaciji bi trebala 9.2 dobiti , a sad ak je ovulacija bila kasnije onda će sigruno zakasniti jer opet na temp se nemogu oslanjati jer sam mjerila u ustima a par dana me grlo pecaklo tak da je svakak bila povišena temperatura… a ovak sam imala jučer grčeve kao da ću dobiti Al nisam .. Al zna mene tak prije menge zezat trbuh malo boli pa malo stane i onda dobijem tak da ću čekati barem da po aplikaciji zakasni pa onda ću napraviti pa ću onda biti sigurna dal sam trudna ili ne .. a sto se tiče testa na vrijeme sam ga očitala 3 min je prošlo ako je uopće toliko jer više niti ne gledam ja jer niti nema smisla jer da je trudnoća u pitanju to odma se crta pojavi .. ali rekla je jedna cura da ti Testovi bacaju te lažne crte pa eto .. neznam od kolko su mlu, to su oni femometer koji dođu zajedno sa LH trakicama u paketu

Meni se tek crta pokazala nakon 3 min prije toga ništa prazno ali ja sam imala druge testove  one step koji me nikad nisu prevarili ....sretno

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Lunolina
    08. Veljača 2024. 10:17

eni233

.
    .

A jel ti tempica pala?
    Razumijem ovo s razocarenjem i to je okej iako se i dalje nadam da ces za par dana morati napraviti test i da ce biti pozitivan🙈

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

wildflower
    08. Veljača 2024. 10:23

Eni svi cekamoooo test svaka cast sto mozes izdrzati do sutra

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
    '86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌
    4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵

• eni233
    08. Veljača 2024. 10:37

Lunolina

eni233

.
    .

A jel ti tempica pala?
    Razumijem ovo s razocarenjem i to je okej iako se i dalje nadam da ces za par dana morati napraviti test i da ce biti pozitivan🙈

Pa 36.67 mi je bila jutros a inače se kreće tako okolo naokolo od 36.4-36.7 

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    10/2023 oligozoospermia
    IVF 6/2025 Vinogrdska

• eni233
    08. Veljača 2024. 10:49

wildflower

Eni svi cekamoooo testsvaka cast sto mozes izdrzati do sutra

Hahahhahaha a nekako sam sigurna da ću dobiti pa mi ne pada teško  pričekati .. i imam tu neku dozu straha 🫣

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    10/2023 oligozoospermia
    IVF 6/2025 Vinogrdska

Lunolina
    08. Veljača 2024. 11:38

Eni to jos nije tempica za M, bar meni nikad ne dodje kad je tak visoko.
    .
    Wildflower kad ti imas inseminaciju?

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

Darcyyy
    08. Veljača 2024. 12:00

eni233

Mareeeee3112

eni233

.
    .

Ma to je problem da nemam opće simptome i neznam uopće za koliko trebam mengu dobiti po aplikaciji bi trebala 9.2 dobiti , a sad ak je ovulacija bila kasnije onda će sigruno zakasniti jer opet na temp se nemogu oslanjati jer sam mjerila u ustima a par dana me grlo pecaklo tak da je svakak bila povišena temperatura… a ovak sam imala jučer grčeve kao da ću dobiti Al nisam .. Al zna mene tak prije menge zezat trbuh malo boli pa malo stane i onda dobijem tak da ću čekati barem da po aplikaciji zakasni pa onda ću napraviti pa ću onda biti sigurna dal sam trudna ili ne .. a sto se tiče testa na vrijeme sam ga očitala 3 min je prošlo ako je uopće toliko jer više niti ne gledam ja jer niti nema smisla jer da je trudnoća u pitanju to odma se crta pojavi .. ali rekla je jedna cura da ti Testovi bacaju te lažne crte pa eto .. neznam od kolko su mlu, to su oni femometer koji dođu zajedno sa LH trakicama u paketu

25 mIU/ mL su ti testovi koji dođu uz Femometer trakice. Meni ti nikad nisu dali evaporacijsku, ali ih ni ne gledam nakon 5 minuta.

👧35g 🧔38g
    👶🏻5g

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.