Ja sam u Repromedu i prva mi je inseminacija.
Bas cu pitat zasto prvi UZV 12 dc...
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Bas cu pitat zasto prvi UZV 12 dc…
Možda smatraju da ne treba prije . Sigurno oni znaju najbolje kako i šta 🤞🤞 držim palčeve odddd srcaaaaa 🥰🥰🥰🥰😘😘😘😘
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
Marebila sam postavila sliku tu , pa pogledaj Lunolina ju je bila izoštrila ..
.
.
Nisam radila test ni danas jer se bojim razočaranja iskreno da vam kažem nekako mi lakše pada kad dobijem mengu nego da buljim u još jedan negativan test .. tako da čekam mengu u miru jer mislim da ću je dobiti i da je onaj test imao neku grešku .
Ne halucinogene i ja vidim liniju bez izostravanja meni ti je takva bila na 9 dpo i samo sam je ja vidjela …ja sam tad radila ko i s prvom bebom onaj od 10 mlu … neznam koji si dao bila tad imaš li kakvih simptoma … svakako navijam da nije evaproaciska i ako je ucitano na vrijeme😀😀😀kad tad ćeš testitc morat radit he he ….uglavnom figice su tu
Ma to je problem da nemam opće simptome i neznam uopće za koliko trebam mengu dobiti po aplikaciji bi trebala 9.2 dobiti , a sad ak je ovulacija bila kasnije onda će sigruno zakasniti jer opet na temp se nemogu oslanjati jer sam mjerila u ustima a par dana me grlo pecaklo tak da je svakak bila povišena temperatura… a ovak sam imala jučer grčeve kao da ću dobiti Al nisam .. Al zna mene tak prije menge zezat trbuh malo boli pa malo stane i onda dobijem tak da ću čekati barem da po aplikaciji zakasni pa onda ću napraviti pa ću onda biti sigurna dal sam trudna ili ne .. a sto se tiče testa na vrijeme sam ga očitala 3 min je prošlo ako je uopće toliko jer više niti ne gledam ja jer niti nema smisla jer da je trudnoća u pitanju to odma se crta pojavi .. ali rekla je jedna cura da ti Testovi bacaju te lažne crte pa eto .. neznam od kolko su mlu, to su oni femometer koji dođu zajedno sa LH trakicama u paketu
Eni te sam ti i ja imala. Ti nisu osjetljivost 10 tako da ti ne bi mozda ni pokazali.
Pokazivale su mi nevidljivu crtu koju sam samo ja vidjela i to bome do dan prije neg sam trebala dobit. Tek kad mi je zakasnilo se na tom testu onak vidjelo, al sam napravila digitalni da budem sigurna. Svakako se najjace nadam da je to plusic ❤️
Sutra ću raditi test pa di pukne da pukne ako je negativan , barem ću M u miru dočekati , ako je pozitivan neznam , valjda ću se onesvijestiti od sreće .. jer nakon godinu i i 4 mj pokušavanja i s dobrim nalazima stvarno bi bilo vrijeme da i nama osvane 😩😩😏😏😏
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
IVF 6/2025 Vinogrdska
Eni, drzim palceve da ti sutra osvane sunce 🙈❤️
.
Wildflower bas me zanima sto ce ti reci sutra na uzv-u. Medjutim vjerujem da ce sve biti dobro. Nadam se da ce se pokazati da je ovulacija uskoro. Kad ti je sutra uzv?
.
Cure koje imate PCOS i anovulatorne cikluse, koliko vam je muke trebalo da se izazove ovulacija? Naime, prijateljica je krenula u rad bebice i ginekologica ju je odmah poslala na vadjenje hormona i pokazalo se da ima inverziju LH i FSH i trakice joj ukazuju drugi ciklus po redu da ovulacije nema i sad je u panici. Pa dok joj ne dodje M ja sam se bacila na raspitivanje da ju probam barem malo utjesiti 😊
Ona zapravo ima redovite M, ali cini se ovulacije nema…
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Marebila sam postavila sliku tu , pa pogledaj Lunolina ju je bila izoštrila ..
.
.
Nisam radila test ni danas jer se bojim razočaranja iskreno da vam kažem nekako mi lakše pada kad dobijem mengu nego da buljim u još jedan negativan test .. tako da čekam mengu u miru jer mislim da ću je dobiti i da je onaj test imao neku grešku .
Ne halucinogene i ja vidim liniju bez izostravanja meni ti je takva bila na 9 dpo i samo sam je ja vidjela …ja sam tad radila ko i s prvom bebom onaj od 10 mlu … neznam koji si dao bila tad imaš li kakvih simptoma … svakako navijam da nije evaproaciska i ako je ucitano na vrijeme😀😀😀kad tad ćeš testitc morat radit he he ….uglavnom figice su tu
Ma to je problem da nemam opće simptome i neznam uopće za koliko trebam mengu dobiti po aplikaciji bi trebala 9.2 dobiti , a sad ak je ovulacija bila kasnije onda će sigruno zakasniti jer opet na temp se nemogu oslanjati jer sam mjerila u ustima a par dana me grlo pecaklo tak da je svakak bila povišena temperatura… a ovak sam imala jučer grčeve kao da ću dobiti Al nisam .. Al zna mene tak prije menge zezat trbuh malo boli pa malo stane i onda dobijem tak da ću čekati barem da po aplikaciji zakasni pa onda ću napraviti pa ću onda biti sigurna dal sam trudna ili ne .. a sto se tiče testa na vrijeme sam ga očitala 3 min je prošlo ako je uopće toliko jer više niti ne gledam ja jer niti nema smisla jer da je trudnoća u pitanju to odma se crta pojavi .. ali rekla je jedna cura da ti Testovi bacaju te lažne crte pa eto .. neznam od kolko su mlu, to su oni femometer koji dođu zajedno sa LH trakicama u paketu
Eni te sam ti i ja imala. Ti nisu osjetljivost 10 tako da ti ne bi mozda ni pokazali.
Pokazivale su mi nevidljivu crtu koju sam samo ja vidjela i to bome do dan prije neg sam trebala dobit. Tek kad mi je zakasnilo se na tom testu onak vidjelo, al sam napravila digitalni da budem sigurna. Svakako se najjace nadam da je to plusic ❤️
Sutra ću raditi test pa di pukne da pukne ako je negativan , barem ću M u miru dočekati , ako je pozitivan neznam , valjda ću se onesvijestiti od sreće .. jer nakon godinu i i 4 mj pokušavanja i s dobrim nalazima stvarno bi bilo vrijeme da i nama osvane 😩😩😏😏😏
Drzim fige, imam pozitivan osjecaj ❤️
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Eni, drzim palceve da ti sutra osvane sunce 🙈❤️
.
Wildflowerbas me zanima sto ce ti reci sutra na uzv-u. Medjutim vjerujem da ce sve biti dobro. Nadam se da ce se pokazati da je ovulacija uskoro. Kad ti je sutra uzv?
.
Cure koje imate PCOS i anovulatorne cikluse, koliko vam je muke trebalo da se izazove ovulacija? Naime, prijateljica je krenula u rad bebice i ginekologica ju je odmah poslala na vadjenje hormona i pokazalo se da ima inverziju LH i FSH i trakice joj ukazuju drugi ciklus po redu da ovulacije nema i sad je u panici. Pa dok joj ne dodje M ja sam se bacila na raspitivanje da ju probam barem malo utjesiti 😊
Ona zapravo ima redovite M, ali cini se ovulacije nema…
Ovisi.. meni su prošle godine dva ciklusa sa Duphastonom pomogle da sljedeća dva imam O, i treći sam ostala trudna .. ali taj ciklus ga nisam pila.. ja sam sad zadnji mjesec pila marulju,vrkutu i spearmint čaj od zadnjeg dana M do O i ciklus prije Duphaston opet. Ali ja znam imat svako par ciklusa O pa je ne imat par ciklusa.. neznan točno kako Duphaston tu pripomogne ali ja imam ne redovite cikluse koji stvarno znaju bit dugi pa pretpostavljam da to ima veze s tim, a sad s obzirom da je njoj redovito ne znam .. 🤷🏻♀️
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016, 5+6 💔
Eni ja sam uvjerena da si trudna 😁😁😁 javljaj ujutro odma sve 😘😘❤️❤️
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016, 5+6 💔
https://ibb.co/2s3jN7Q Ništa žene moje , čekam vješticu u miru sad 😏😏, nisam nešto tužna , niti razočarana jer sam pretpostavila da je neka greška u onom testu bila, hvala na podršci ❤️ novi ciklus nova nada 🤞
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
IVF 6/2025 Vinogrdska
Xoxo puno ti hvala na odgovoru, i ovo je vec puno❤️
Nadam se da i tebe iza ugla ceka tvoja beba 🥰
.
Eni jebemu misa, jako mi je zao! Bas sam mislila da je to to!
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Bas cu pitat zasto prvi UZV 12 dc…
Možda smatraju da ne treba prije . Sigurno oni znaju najbolje kako i šta 🤞🤞 držim palčeve odddd srcaaaaa 🥰🥰🥰🥰😘😘😘😘
Hvala Eni❤️❤️
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Sortiraj odgovore
Najstariji