Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • freyaa
    06. Veljača 2024. 21:40

BikMik

freyaa

BikMik

freyaa

BikMik

Ja sad od ginekologa, upalio se i ugnojio sav kod pupka, sad moram par danadva puta tusiranje sa istiskanje gnoja i mazanje joda, ako ne bude bolje u kliniku na konsultacije i antibiotik, samo mi je to jos falilo 😅. Tacno nemamo ni dan odmora

Jesi li ti imala laparoskopiju ili? Ja sam imala poslije laparoskopije i hematom na mjestu sava i bas mi je dugo trebalo da prestane boljeti,. Ne znam sta su ti rekli za održavanje rane, ja sam prvih dana koristila flaster pri kupanju i onda skinem i ocistim i dobro posusim, pa novi flaster, a nakon par dan voda i samo lagano baby sapunom. Samo sto je mene bas bas bolio pupak od tog hematoma jos sam imala i na savu pored jajnika hematom (1 od 1000 da se to desi) 🤣

Aha, laparoskopija, ali se taj sav na pupku ugnojio. Sad dva puta moram se tusirati i istiskati i sapirati, onda jod i flaster (sve uzasno neugodno). Valja se vratiti od ponedeljka na posao i nositi hlace/helanke 🫣. Ali hvala na info da nisam jedina koju boli to. Osjecam i unutrasnji oziljak kako boli.

Nadam se da ne radis nista tesko, zbog unutrasnjih savova, ja sam bila skoro 3 sedmice na bolovanju (a receno mi je prvih 6 sedmica nista teze od 2kg ne smijem podici) , jos sjedim ali me je bas boljelo. I da savjet sestrice, oblaci siru odjecu, kod mene je sreća toplo bilo u septembru pa sam haljine oblacila ali I gacice sam uzela veci broj da me nista ne stisne, sve mi je stvaralo pritisak, bila sam uzasno napuhana od onog gasa, jos sam ja netko tko nema stomak a tad je bio ogroman, što me je bas mucilo.

Hvala ti na savjetima 🤗

Sretno, da što prije docekas plusic.. 🥰 i samo se cuvaj.  Btw prvi put nakon operacije normalno je da budes ukocena I u strahu 🤣

• eni233
    06. Veljača 2024. 22:13

joca

Hvala vam curke, probati cu se smirit kako god znam, pa kad rijesim javljam vam stanje🤗

Sve će biti uredu ❤️ možete vi to 🤞🙏 i neke žene to niti ne osjete ! 
    A što se tiče prije zahvata , bitno je da imate čiste briseve i Papa test , i da vam to odrade  2 dana nakon završetka menstruacije tj najkasnije do 9dc  . Ali to će vam reci kad se budete naručivali za hsg . Meni su tako bili rekli u vzu ali svaka ustanova ima drugačija pravila što se tiče dana ciklusa kojeg radite . Oporavak je dosta brzi ako se držite svi uputa, nakon 4 dana sam vec trenirala  bez problema ..  a što se tiče odnosa ja sam tek nakon tjedan dana imala  jer nisam se osjećala sigurno a i kvarila sam nekih 4 dana .. pa eto ukratko ..

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska

• eni233
    06. Veljača 2024. 22:16

Martina1931

Eni ❤️ drzim fige da je to to
    Ostale cure. Pratim vas tu i tamo, saljem zagrljaje i vjerujem da vase vrijeme uskoro dolazi!❤️

Hvalaaaa ❤️❤️❤️ ma i da nije nema veze , bit će drugi put  ili 10 , a jednog dana će doći valjda i naše vrijeme 🤞😍

Ivyy i Laurel  ❤️❤️❤️❤️❤️

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    10/2023 oligozoospermia
    IVF 6/2025 Vinogrdska

Lunolina
    07. Veljača 2024. 06:33

Eni jesi ponovila test?
    .
    Sto se ti e HSG-a da, moze biti traumatican, ali je brzo gotovo, najbolje je usporediti s prvim odlaskom na brazilku - mislis da je to najveca bol koju si u zivotu dozivjela, ali da opet ides na to vidjela bi da nije tako strasno. Sto se tice odnosa, mi smo krenuli nakon 2 dana, s tim da sam ja krvarila samo tijekom zahvata, kasnije nista. Super je sto odmah znas ishod - ili je prohodno ili nije. Ako je - mozda ste sad propuhali pa je postalo, a mozda je bilo, to ne mozes znati, a ako nije probodno znas koji imas problem i koji ti je sljedeci korak :)

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

• eni233
    07. Veljača 2024. 07:05

Lunolina

Eni jesi ponovila test?
    .
    Sto se ti e HSG-a da, moze biti traumatican, ali je brzo gotovo, najbolje je usporediti s prvim odlaskom na brazilku - mislis da je to najveca bol koju si u zivotu dozivjela, ali da opet ides na to vidjela bi da nije tako strasno. Sto se tice odnosa, mi smo krenuli nakon 2 dana, s tim da sam ja krvarila samo tijekom zahvata, kasnije nista. Super je sto odmah znas ishod - ili je prohodno ili nije. Ako je - mozda ste sad propuhali pa je postalo, a mozda je bilo, to ne mozes znati, a ako nije probodno znas koji imas problem i koji ti je sljedeci korak :)

Nisam danas , preko sutra bi trebala M dobiti po aplikaciji pa ako ne dobijem sam mislila onda .. i onako ne vjerujem baš da sam trudna , sigurno je neka greška na testu bila , jer sam ga ja očitala nakon 3 min , nisam čekala duže .. jer kako je ona cura da je pozitivan sigurno bi bilo malo boje gore , a moj je siva sjena 

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    10/2023 oligozoospermia
    IVF 6/2025 Vinogrdska

Xoxo23
    07. Veljača 2024. 08:16

Bebolina drži se ❤️❤️

Eni ajde čekamo sutra taj testić 🤭🥰🥰❤️

29yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
    FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
    FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016, 5+6 💔

Lunolina
    07. Veljača 2024. 08:56

eni233

Lunolina

Eni jesi ponovila test?
    .

Nisam danas , preko sutra bi trebala M dobiti po aplikaciji pa ako ne dobijem sam mislila onda .. i onako ne vjerujem baš da sam trudna , sigurno je neka greška na testu bila , jer sam ga ja očitala nakon 3 min , nisam čekala duže .. jer kako je ona cura da je pozitivan sigurno bi bilo malo boje gore , a moj je siva sjena

Kuzim. Ja se svejedno nadam da je mozda bilo prerano za testic🤭🙈

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

• eni233
    07. Veljača 2024. 09:18

Lunolina

eni233

Lunolina

Eni jesi ponovila test?
    .

Kuzim. Ja se svejedno nadam da je mozda bilo prerano za testic🤭🙈

Nada umire posljednja 🤣🤣💪💪 ali bilo kako bilo , novi mjesec nova nada 😍❤️

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    10/2023 oligozoospermia
    IVF 6/2025 Vinogrdska

joca
    07. Veljača 2024. 09:43

Brisevi su čisti ko suza, to sam rijesila vec :)
    A i brazilku sam prezivjela🤣🤣🤣 
    Ali stvarno je tako kako kazete, bar cu znat na cemu sam s tim jajovodima i onda lagano dalje🙆🏻‍♀️

👩🏻 30,pcos, IR
    🧔🏻‍♂️31, normozospermija

Mareeeee3112
    07. Veljača 2024. 20:11

eni233

Lunolina

Eni jesi ponovila test?
    .

Moj testic rano je pokazao sivkastu sijenu nije bila roza ..imaš slikicu

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.