Zdravo svima imam potable za vas ja neznam kad mije ovulacija dal moze neko da mi kaze jer zadnjih lese I menstruacija mi tacna varirala od 21 dana Pa do 28 dana ovaj mesec sam imala 7.3.2024 n’a 28 dana trajala mi do 10 jedan es-tu se vec pomalo zavrsavala
Nitko ti sa točnošću ne može reci kad vam je ovulacija , morali bi ste ići na folikulometriju kod svog ginekologa da vam utvrdi ovulaciju ako je imate i pratiti trakicama .. Al očito imate rane ovulacije s obzirom da su vam ciklusi kratki , tako da čim M završi pokrivajte i mirni ste . Lp

👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨35
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Jutro cure
Molim vas pitanje, radila folikulometriju i kaze doktor od subote pocnite.Mi jucer nismo uspjeli, jedan dan izostanka 😕 da li to sprecava sav taj proces … 😢
Jutro cure
Molim vas pitanje, radila folikulometriju i kaze doktor od subote pocnite.Mi jucer nismo uspjeli, jedan dan izostanka 😕 da li to sprecava sav taj proces … 😢
Obicno doktori predloze pocetak odnosa prije ovulacije pa je za pretpostaviti da O jos nije bila. Pokrijte od danas i bit ce dobro🥰

👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Jutro cure
Obicno doktori predloze pocetak odnosa prije ovulacije pa je za pretpostaviti da O jos nije bila. Pokrijte od danas i bit ce dobro🥰
Kaze suprug pritisak mu ovo i odma mu stvori blokadu, osjeca se ko robot … Reko vi imate samo to a mi se borimo sa svim da bi dobile pozitivan rezultat…
Krecemo od veceras valjda sa uspjehom😏
Jutro cure
Kaze suprug pritisak mu ovo i odma mu stvori blokadu, osjeca se ko robot … Reko vi imate samo to a mi se borimo sa svim da bi dobile pozitivan rezultat…
Krecemo od veceras valjda sa uspjehom😏
A da, muski su dosta osjetljivi po tom pitanju. Probaj mu reci - ajmo danas probati, ne zbog trudnoce nego zbog nas, da mi uzivamo u tome.
Nama obicno tako nekakav razgovor pomogne.

👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Jutro cure
Ne , samo dalje pokrivajte , nema veze jedan dan . Što niste . Sretno ❤️

👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨35
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
sanya, čestitam ti! Test jako lijepo izgleda za 3 dana prije menstr. Želim ti da sve bude kako treba! 🤗❤️
Lunolina, ja bih rekla da je malo rano za porast temp zbog trudnoće, jer teško da se implantacija dogodila već 3. ili 4.dpo, ali sve je valjda moguće! Imaš veliku šansu s obzirom na par jajnih stanica! Želim ti puno sreće!
eni, sretno, nadam se da će tvoja inseminacija biti uspješna pa da ne treba razmišljati dalje o IVFu uopće ❤️
I ostale cure, sretno u hvatanju ovulacije i pokrivanjima! Moja menga je stigla, sutra zovem bolnicu za sljedeću inseminaciju. Zadnji put sam na prvu folikulometriju trebala doći na 8.dc, sad u to vrijeme još neću biti doma. Nadam se da ću moći doći 9. ili 10.dc. 🤞
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L, miom
👱♂️35 - Normozoospermia
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET ❌
06/25. FET , 8.dpt ➕beta 10.dnt - 65,1, beta 12.dnt - 151, beta 14.dnt - 547, UZV 6+5 ❤️
Bok cure evo saljem svoje bazalne temeperature u obje moje uspjesne trudnoce mozda nekome pomogne ..
https://ibb.co/fnmY9Mz
https://ibb.co/wz4cnDN
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Ps..mjerila sam vaginalno u obje trudnoce i u obje koristila uz to i lh trakice....svaki dan u isto vrijeme bez odstupanja jrr sam se dizala za posao pa sam uvijek mjerila na alarm eventualno ako bise ranije probudila max 20 min...
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Doljnji chart je ova sad trudnoca s tim da sam ovog puta imala implataciski pad 4 il 5 dpo i drhtavicu i pisu vam simptomi po danima pa mozda nekome pomogne, dok sam u prvoj imala na implataciji porast temp🤣 7 dan od ovulacije
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji