Ja isto kao test manijak vidim nesto, ali nazalost sam i ja imala dva ciklusa gdje sam vidjela sjenu, a vjestica dosla. Sad imam uvijek tri vrste testova, da ako vidim sjenu u isti urin drugi test probam. Ali prije oravog pozitivnog testa sam isto imala sjenicu, tako da nikad ne znas. Drzim fige, ima sanse 🤞
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Meni vise djeluje kao evaporacijska jer je sivkasta linijica. Radila sam desetke takvih testova mjesecno (ne salim se 🤣🤣🤣) i ovako mi je izgledao prvi pozitivan, mora imati malo boje u tojj liniji pa.makar i jedva vidljiva bila. Test radila 6 dana prije M :https://files.fm/u/p3vxg9kdhn
Da može biti da je greška neka . I da sam umislila .. a sigurno ću dobiti nemam se bas čemu nadati previše
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨35
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Eni 🤞🤞
Bikmik još da je rekao probati mjesec, 2 ok, ali pola godine stvarno je previše. Nakon svih silnih čekanja naravno da nam je dosta i da želimo odmah dalje. Sretno!
Lunolina rekli su samo da oni ne mogu znati jel do plivača ili do jajne stanice. Da jednostavno prestale su se dijeliti i to je to.
.
Hvala vam svima što mislite na mene. Ali stvarno sam dobro, više je muž bio uvjeren da je to to pa ga nekako više pogodilo.
Ja sam u subotu dok sam čekala punkciju, pomolila se i rekla da sve dajem u Božje ruke, neka bude onako kako on misli da treba biti.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Bikmik slažem se s curama nemaš kaj čekati , a naravno to čekanje dodatno izluđuje , ja neznam kako smo još sve mi uspjele održati zdrav razum pored svega .
.
.
Lunolina sto ae tebe tiče nikad neznas bas možda bude ovaj dobitni ciklus jest da sh vjerojatnosti male ali čuda se uvijek dešavaju ❤️❤️
.
.
Bebolina hvala ti , i bravo za tebe što se tiče svega stvarno si jaka i divna žena .. a muške sam i već prije rekla da možda čak i vise pogađaju neke stvari samo oni to manje pokazuju
.
.
Mariposa kako ti stojiš si uhvatila O , ili još hvataš ?
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
👨35
10/2023 oligozoospermia
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
https://ibb.co/0Vgtny1Evoga
Bas ti je sarena tempica.
Ja se svejedno nadam da nije evaporacijska nego prava crtica🤭❤️
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Bikmik slažem se s curama nemaš kaj čekati , a naravno to čekanje dodatno izluđuje , ja neznam kako smo još sve mi uspjele održati zdrav razum pored svega .
.
.
Lunolina sto ae tebe tiče nikad neznas bas možda bude ovaj dobitni ciklus jest da sh vjerojatnosti male ali čuda se uvijek dešavaju ❤️❤️
.
.
Bebolina hvala ti , i bravo za tebe što se tiče svega stvarno si jaka i divna žena .. a muške sam i već prije rekla da možda čak i vise pogađaju neke stvari samo oni to manje pokazuju
.
.
Mariposa kako ti stojiš si uhvatila O , ili još hvataš ?
Ovaj ciklus sam totalno u neznanju... Trakice su mi dosta šetale, pravi peak nisam ulovila, ali mislim da je jučer bio. A što je još gore, sinoć sam se stalno budila i okrećala po krevetu tako da ni temperaturu jutros ne mogu uzeti u obzir da je imalo mjerodavna zbog lošeg spavanja, a baš sam se u to uzdala da mi potvrdi je li ili nije bila ovulacija. 😖 Pokrili smo u subotu i nedjelju (iako je seks bio u pola dana i odmah sam se digla nakon obavljenog posla pa je sve izašlo van 🙈). Jučer, na potencijalni dan peaka i ovulacije nismo pokrili. Kako bude, nekako nisam zasad zbedirana ovaj ciklus 🤷🏻♀️
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L, miom
👱♂️35 - Normozoospermia
Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET blastociste ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET blastociste ❌
06/25. FET blastociste, 8.dpt ➕beta 10.dnt - 65,1, beta 12.dnt - 151, beta 14.dnt - 547, UZV 6+5 ❤️
Ja sad od ginekologa, upalio se i ugnojio sav kod pupka, sad moram par danadva puta tusiranje sa istiskanje gnoja i mazanje joda, ako ne bude bolje u kliniku na konsultacije i antibiotik, samo mi je to jos falilo 😅. Tacno nemamo ni dan odmora
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Cure pozdrav, nisam dugo bila aktivna ovdje ali panicarim pa mi trebala mala pomoc.
Naime nakon 2 godine raznoraznih pretraga i tapkanja na mjestu, ulovila sam dvije ovulacije medutim nista se nije dogodilo. Dosla je na red HSG pretraga i naravno umjesto da se opustim ja googlam i prestravljena sam. Ne pretrage niti straha od boli nego rezultata. Pronasla sam da se od operacije slijepog crijeva mogu stvoriti priraslice koje potencijalno mogu zeznuti jajovode. Da li je netko imao takav slucaj? Trazim tracak svjetla dok cekam da dobijem menstruaciju i narucim se na pretragu. Idem privatno kod Bolanče, pa me zanima da li je netko bio da napiše kakva je procedura.
Hvala svima, pusa
👩🏻 30,pcos, IR
🧔🏻♂️31, normozospermija
BikMik, izgleda kad krenu sranja, samo se nadovezuju 😖 Budi pažljiva sa šavom, čisti nježno i ako možeš, kad si doma pusti ranu neka bude na zraku. ❤️ Bit će sve okej! ❤️
Joca, da, nažalost, bilo kakva operacija u trbuhu može za posljedicu imati oštećenje jajovoda, ali nema potrebe da budeš prestravljena. HSG je rutinska pretraga za sve nas u ovoj borbi. Ja sam bila prošli mjesec, eni isto tako i još puno cura koje kreću u MPO. Svaka ima različita iskustva. Pokušaj se smiriti (vjerojatno si to čula x puta, ali to je zaista najbolji savjet kojeg ti mogu dati), kakvo će biti tvoje iskustvo nitko ne zna i ne može znati. Pokušaj na tu pretragu gledati kao na jedan korak naprijed. Čak i ako su ti začepljeni ili oštećeni jajovodi ćeš to saznati i bit će ti jasno zašto do trudnoće ne dolazi prirodno i onda ćeš odmah ići dalje u druge postupke. Drži se! 👋
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L, miom
👱♂️35 - Normozoospermia
Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET blastociste ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET blastociste ❌
06/25. FET blastociste, 8.dpt ➕beta 10.dnt - 65,1, beta 12.dnt - 151, beta 14.dnt - 547, UZV 6+5 ❤️
Cure pozdrav, nisam dugo bila aktivna ovdje ali panicarim pa mi trebala mala pomoc.
Naime nakon 2 godine raznoraznih pretraga i tapkanja na mjestu, ulovila sam dvije ovulacije medutim nista se nije dogodilo. Dosla je na red HSG pretraga i naravno umjesto da se opustim ja googlam i prestravljena sam. Ne pretrage niti straha od boli nego rezultata. Pronasla sam da se od operacije slijepog crijeva mogu stvoriti priraslice koje potencijalno mogu zeznuti jajovode. Da li je netko imao takav slucaj? Trazim tracak svjetla dok cekam da dobijem menstruaciju i narucim se na pretragu. Idem privatno kod Bolanče, pa me zanima da li je netko bio da napiše kakva je procedura.
Hvala svima, pusa
Ja sam bila na rtg/hsg , imala sam bolno i traumatično iskustvo nemogu ti uljepšati .. ali to jer imam malu matrnicu i uska sam dolje pa sam ja sve još duplo osjećala , sto ne mora tvoje iskustvo biiti .. jedino ti mogu reci da sam isplakla dušu taj dan , ali prednost toga je što traje jako kratko i čim stanu sa pretragom bol prestaje momentalno i sve se izdrži jer smo mi ŽENE i možemo sve , moji su jajovodi srećom prohodni .. i nakon pretrage je sve bilo u najbolje redu i sad čekam M ili pozitvan test vidjet ćemo 🤞🤞🤞 nemoj se bojati , bolno je ali nije neizdrživo ❤️
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
👨35
10/2023 oligozoospermia