Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • freyaa
    05. Veljača 2024. 17:00

Bebolina2024

Kod mene nema dobrih vijesti, 2 stanice se oplodile i odustale. Tako da transfera nema, ovdje ovaj postupak završava.

Ne znam stvarno sta da kazem, baš mi je zao 😔 budi jako i idemo dalje ❤❤

Bebolina2024
    05. Veljača 2024. 17:21

Hvala vam cure i meni je žao, ali što je tu je. Čak sam i dobro, nisam ni suzu pustila, možda će me tek u nekom momentu kasnije uhvatiti.
    Muž došao s posla i kaže baš me pogodilo, ja sam mislio bar da će se 2 oploditi da ćemo obe vratiti.
    Nažalost nije se poklopilo sve što je trebalo i jednostavno nije uspjelo.

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

• Lunaa93
    05. Veljača 2024. 21:49

Bebolina2024

Hvala vam cure i meni je žao, ali što je tu je. Čak sam i dobro, nisam ni suzu pustila, možda će me tek u nekom momentu kasnije uhvatiti.
    Muž došao s posla i kaže baš me pogodilo, ja sam mislio bar da će se 2 oploditi da ćemo obe vratiti.
    Nažalost nije se poklopilo sve što je trebalo i jednostavno nije uspjelo.

Bas mi je zao. Daj sebi vremena i odmori se. 

👩🏻31👦🏻45
    👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
    👦🏻 asthenoteratozoospermia
    👩🏻👦🏻- kariotip ✅
    ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
    Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
    TSH 3.95 ➡️ 1.55
    FET- 12.02. 2 ❄️❄️ ❌
    FET 26.08. 1❄️ Blighted ovum
    ICSI 04.25.- Ferticare Prag
    Punkcija 33 🪺- 16🥚 14 🐣 6 blastocista ❄️
    ET 1morula- rana blastocista ❌
    lunalunci1214@gmail.com

• BikMik
    05. Veljača 2024. 22:47

Ja sam imala razgovor sa klinikom veceras, novi dr mi cak predlozio da 6 mjeseci nakon operacije pokusamo, jer smo kao mladi i ppvecavaju se sanse nakon operacije. Reko neka jvala, za prvu je trebalo godinu i po, osigranje nam odobrilo od marta postupak, psihicki ne mogu vise. Tako da moramo dati oboje jos jednom krv i u martu kad dobijem javljam se 🤞

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

Lunolina
    06. Veljača 2024. 06:46

BikMik slazem se da ne treba cekati pogotovo sto nakon toliko vremena covjek izgubi volju i pod stresom je, a tad se dodatno teze prima.
    .
    Mene sinoc zvao dr. Skvorc, moram ih danas zvati da se narucim na UZV za ponedjeljak. To ce mi biti 8.dc i vjerujem da je inseminacija u petak ili subotu. U ovaj postupak ne vjerujem niti malo, ali ga moram ispucati. U iduci, stimulirani, ipak polazem neke nade 🤞🏻

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

• mariposa1510
    06. Veljača 2024. 08:20

BikMik

Ja sam imala razgovor sa klinikom veceras, novi dr mi cak predlozio da 6 mjeseci nakon operacije pokusamo, jer smo kao mladi i ppvecavaju se sanse nakon operacije. Reko neka jvala, za prvu je trebalo godinu i po, osigranje nam odobrilo od marta postupak, psihicki ne mogu vise. Tako da moramo dati oboje jos jednom krv i u martu kad dobijem javljam se 🤞

Slažem se s tobom! Nemoj čekati, jer nema smisla. U redu je kad si imala tu operaciju pa da sačekaš malo s odnosima dok se ne oporaviš, ali sve mi znamo koliko frustracija raste iz mjeseca u mjesec.
    S nekim postupkom barem osjećaš da nešto poduzimaš i da ide naprijed. Želim ti puno sreće! 
    Mi smo slabo pokrili ovih dana jer muž nije mogao i sad već vidim da nema smisla više čekati. Pokrili smo dva dana prije peaka i to je to od pokrivanja plodnih dana. Danas sam 1dpo. Čekam mengu da vidim kad će doći i i krećemo s inseminacijom. Samo ne znam hoćemo li odmah idući ciklus jer imam u ožujku službeno putovanje od dva tjedna pa dok vidim hoće li mi se poklopiti sve kad dobijem mengu.

👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L, miom
    👱‍♂️35 - Normozoospermia
    Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
    10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
    12./24. FET blastociste ❌
    02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
    04/25. FET blastociste ❌
    06/25. FET blastociste, 8.dpt ➕beta 10.dnt - 65,1, beta 12.dnt - 151, beta 14.dnt - 547, UZV 6+5 ❤️

wildflower
    06. Veljača 2024. 09:01

BikMik slazem se s tobom. Ja isto nemam vise strpljena cekat i nemam sto cekati i "gubiti vrijeme".
    Tko zna sto se jos po putu moze otkriti kod postupaka... Bolje sto prije krenuti..

Lunolina, ja sam svjesna kako su sanse kod inseminacije jako male ali ipak postoje, stoga sam ja full pozitivna oko toga
    Jedino sto imam strah da necu ovulirati ni od ovoliko hormona....
    Jer se vec nekoliko puta dogodilo da od klomifena nisam ovulirala...

Mi smo jucer bili u Petrovu vaditi nalaze i cekaju se 7 dana..
    Taman u ponedjeljak bi trebali doci, kad pretpostavljam da ce biti inseminacija..
    Nadam se da me nece poliklinika zezati ako ne dode. Mogli su mi i prije dati te upute sto trebam... ALi oni nekako korak po korak, opusteno...

Sutra krecem s pikanjem Pergoverisa.. U petak UZV. Jedva cekam

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
    '86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌
    4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵

• BikMik
    06. Veljača 2024. 09:09

Wildflower, Lunolina onda zajedno krecete u inseminacije, puno puno srece, nikad se ne zna, bar su malo vece sanse nego kod prirodnog pokrivanja, tako da ja drzim fige i pomolit cu se za vas .
    Mariposa i ja imam i neke poslovne obaveze i neka uzeta godisnjq da idem za Bosnu i sad vidim tek koliko ce sve to biti tesko uklapati i koliko ce uticati na nas zivot. Ali sve cemo pretrpiti za cilj 🤗

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

Lunolina
    06. Veljača 2024. 09:34

wildflower

BikMik slazem se s tobom. Ja isto nemam vise strpljena cekat i nemam sto cekati i "gubiti vrijeme".
    Tko zna sto se jos po putu moze otkriti kod postupaka… Bolje sto prije krenuti..

Lunolina, ja sam svjesna kako su sanse kod inseminacije jako male ali ipak postoje, stoga sam ja full pozitivna oko toga
    Jedino sto imam strah da necu ovulirati ni od ovoliko hormona….
    Jer se vec nekoliko puta dogodilo da od klomifena nisam ovulirala…

Taman u ponedjeljak bi trebali doci, kad pretpostavljam da ce biti inseminacija..
    Nadam se da me nece poliklinika zezati ako ne dode. Mogli su mi i prije dati te upute sto trebam… ALi oni nekako korak po korak, opusteno…

Drzim palceve da uspije iz prve i tebi i meni🤭
    Koje si to nalaze vadila? Ovi moji traze prvi dan ciklusa sve nalaze, a na prvom UZV im moram pola toga i fizicki donijeti. 😯
    .
    Hvala ti BikMik❤️
    .
    Bebolina kak si danas? Jesu ti rekli u Vinogradskoj zasto nije doslo do oplodnje?

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

• mariposa1510
    06. Veljača 2024. 09:39

wildflower

Tko zna sto se jos po putu moze otkriti kod postupaka… Bolje sto prije krenuti..

Jedino sto imam strah da necu ovulirati ni od ovoliko hormona….
    Jer se vec nekoliko puta dogodilo da od klomifena nisam ovulirala…

Nadam se da me nece poliklinika zezati ako ne dode. Mogli su mi i prije dati te upute sto trebam… ALi oni nekako korak po korak, opusteno…

U Petrovu se treba naručiti ili se može doći samo? 

👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L, miom
    👱‍♂️35 - Normozoospermia
    Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
    10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
    12./24. FET blastociste ❌
    02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
    04/25. FET blastociste ❌
    06/25. FET blastociste, 8.dpt ➕beta 10.dnt - 65,1, beta 12.dnt - 151, beta 14.dnt - 547, UZV 6+5 ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.