Eni sretno u pokrivanju 🤞🤞
Lunolina super za TSH, sad samo još malo neka padne i možeš bez problema dalje.
Meni danas 25.dc još uvijek čekam M.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Eni, sretno u pokrivanju 🙈🙈
Lunolina, i ja razmisljam sta napraviti po pitanju seksualnog zivota koji je nestao van plodnih dana, preveliko opterecenje 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Ja sam 8-9dpo, ali mislim da sam out ovaj mjesec, necu se testirati dok M ne zakasni
👩 29 👨 30
💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
21.12.'23 zadnja M
16.1.'24 ➕
15.2. Imamo otkucaje ❤
25.4. dječak 👶💙🧸
19.6. iduci pregled
Cure moje , hvala ❤️❤️❤️ pa evo da ja kažem svoje iskustvo za seksualni život . Suprug i ja osim plodnih dana nastojimo imati odnose i izvan toga makar on nikad nezna kad su moji plodni dani . Mi barem jednom mjesečno odemo na večeru ili ako nam taj mjesec se neda ići negdje imamo date night kod kuće i to svaki tjedan , pa zajedno gledamo film družimo se , nekad igramo društvene igre i tako . Probajte nešto sto niste do sad , bez obzira na trakice i ostalo sex nemoze biti štetan , samo može pridonjeti boljem odnosu i svemu . Možda kome pomogne moje fix ideje 🤭🤭
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
Što se tiče seksa, ja sam već pisala o našim problemima. Muž se puno lakše opusti dok mi nisu plodni dani (ne kažem mu svaki put, ali on je jako uključen skupa sa mnom u praćenje mog ciklusa i jednostavno zna kad mi je vrijeme oko ovulacije). Od para koji je imao odnose 2-3 puta tjedno došli smo do toga da se broj odnosa u mjesecu može nabrojati na prste jedne ruke. Strašno
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
👱♂️34 - Normozoospermia
Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET blastociste ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET blastociste ❌
Kad se piše o keksanju, prošli ciklus oko plodnih dana smo bili na putu i nismo ništa mogli jer je mali bio skroz s nama.
I kako sam došla doma i muž odmah u napad a ja išla drugi dan po pikalice. I ja rekla ne može jer ako me pogleda bit će mi neugodno ako sam imala odnose. I on kao pa neće te gledati ali nisam popustila. Na kraju me stvarno dr gledala što me iznenadilo jer na Duhu su me samo na folikulimetrijama gledali. Nakon pregleda ja rekla da je dr rekla da je prošla O i onda onako oboje bez stresa dva dana za redom i treći meni bila pozitivna Lh trakica pa smo opet sljedeći dan. Tako da smo 3 puta u 4 dana a kao nisu plodni dani (a možda je trakica ovako bila pozitivna). Ali stvarno smo se zaželjeli jer na putu nismo tako da je prošlo 6 dana bez da smo se pipnuli.
Ali inače kad ono hvatamo O, kad prođu ti dani stvarno mi se više neda, smuči mi se već za te dane. 😀
08/24 spontani pobačaj
Hvala svim curama na savjetima, i hvala sta ste mi sve lipo objasnile!
U svakom slucaju cu pocet pratit bazalnu redovito ako dobijem ovaj mjesec!
I bas sam odlucila ic vadit hormone da vidim sta se tu desava jel sve regularno…
https://ibb.co/bLfh1bW
Sta mislite o ovom toplomjeru vrijedi li 50/60€
Sobzirom da vam instant stavlja u aplikaciju rezultate i pamti rezultate.
Meni se cini zgodno jer je i brzo vrijeme mjerenja..
koristi li ga tko od vas?
Sve nešto brojim i gledam dane i idealno bi mi bilo da M dođe u utorak do 12 jer mi je to onda 1.dc. Tako da dođe bi bilo idealno jer onda mi prvi UZV pada za vikend a i punkcija vjerojatno vikend iza jer bi mi tada bili 13. i 14.dc pa ne bi ni ja ni muž izostajali s posla, ne moram se nikome ispričavati a i sve folikulimetrije bi mi bile kad sam pop pa opet super zbog posla. Ako dođe do transfera taj dan sam ujutro na poslu ali bi javila da sam bolesna i otvorila bi bolovanje.
Jedino me zbediralo što nema bijelog kremastog iscjetka koji mi se zna pojaviti 2 do 3 dana prije M. Bazalna jutros 36.60 treba sutra još pasti ako stiže. Možda bi se trebala baciti na muža pa mi možda krene pa bude sve prema planu. Toliko sam na iglama i nestrpljiva i samo da ide sve po planu.
08/24 spontani pobačaj
https://ibb.co/bLfh1bW
Sta mislite o ovom toplomjeru vrijedi li 50/60€
Sobzirom da vam instant stavlja u aplikaciju rezultate i pamti rezultate.
Meni se cini zgodno jer je i brzo vrijeme mjerenja..
koristi li ga tko od vas?
Ja sam uzela easy@home preko iherba mislim da je oko 16 eura, ujutro izmirit i odma uđem u appp premom( inače je to njihova aplikacija) i upišem, po meni nema smisla tolike novce davat na to..
Eni sretno u pokrivanju ! 🥰🥰🤞🏼🤞🏼🤞🏼
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016 🫶🏻 14.05 (5+6) UZV ⌛️
Sve nešto brojim i gledam dane i idealno bi mi bilo da M dođe u utorak do 12 jer mi je to onda 1.dc. Tako da dođe bi bilo idealno jer onda mi prvi UZV pada za vikend a i punkcija vjerojatno vikend iza jer bi mi tada bili 13. i 14.dc pa ne bi ni ja ni muž izostajali s posla, ne moram se nikome ispričavati a i sve folikulimetrije bi mi bile kad sam pop pa opet super zbog posla. Ako dođe do transfera taj dan sam ujutro na poslu ali bi javila da sam bolesna i otvorila bi bolovanje.
Jedino me zbediralo što nema bijelog kremastog iscjetka koji mi se zna pojaviti 2 do 3 dana prije M. Bazalna jutros 36.60 treba sutra još pasti ako stiže. Možda bi se trebala baciti na muža pa mi možda krene pa bude sve prema planu. Toliko sam na iglama i nestrpljiva i samo da ide sve po planu.
Možda i ne padne i ne stigne pa ne budeš morala se zamarat sa svim kombinacijama 🤞🏼🫣 ajme je nam nije lako, ne volim ni ja ništa na poslu govorit .. ali čim me nema jedan dan odma sto pitanja 🙄🙄🙄
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016 🫶🏻 14.05 (5+6) UZV ⌛️
Sortiraj odgovore
Najstariji