Da se nadovezem na cijenu svega toga. Jako je skupo, plus kada vidis koje sve lab pretrage treba napraviti, a velika je sansa da neces dobit uputnicu, pa zbrojis te cifre…smrznes se. Nalazi ne bi smjeli biti stariji od 6.mj i naravno da cu ih radit o svom trosku. Ali, racunicu smo napravili, naucit cu nadam se nesto novo, pa cu vidjeti sto ce od toga biti.
Znaci uzeli ste grupno savjetovanje na 3 mjeseca?
Joooj bas me zanimaju dojmovi nakon svega..
Vidim da je iducu grupu stavila tek 1.9.2024😳😳
A koje nalaze trebate vaditi?
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Iglica bas javi dojmove.
Wildflowersta 900€ 😱 jos plus nalazi kojj se trebaju izvadit? Slažem se s iglicom da vrijedi kao neka support grupa , to svakako, ali sto ti kazes sto se prehrane tice vise toga se moze naci na internetu.. sto ae tice IR i regulacije ciklusa, meni je jedino gynositol pomogao. Pijem i glucophage po receptu ali bez gynositola mi nema nekog efekta. Kako se tebi ocituje ir, imas li kakvih simptoma?
Ja uzimam Gynositol i Siofor 500x2
S tim da mi je bas dr. zadnji put rekao da Gynositol dignem na 2 vrecice dnevno, sto je 4000mg myo-inozitola. Jel i ti tako uzimas? :O
Pa prije siofora sam imala simptome nakon rucka uglavnom (koji je najveci obrok u danu) kada bi imala jako velike cravingse i zelju za slatkim. U boljim fazama zivota (kad odlucim jesti clean i kad sam dobro psihicki) bi to uspjela iskontrolirati, ili se namiriti sa par oraha i kockom tamne cokolade.
Primjetila sam da od kad uzimam Siofor nemam tako jake i izrazene cravingse, pa cak ni u PMSu, jer on izregulira secer i onemoguci valjda taj nagli pad...
Ali standardno i nepromjenjivo kod mene od mojih teenagerskih dana je - salo na trbuhu. Znaci uvijek i zauvijek imam trbuscic salast koji mi do kraja dana bude i napuhan
I imala 5 kg vise ili manje on je uvijek tu😣😣 pretpostavljam da je sve to povezano nekako...
Koji su simptomi/stanja kod tebe?
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Cure ja san pitala gink dal bi mi napravila folikulometriju ovaj ciklus i , odbila je . Rekla je da imam uputnicu D1 za potpomognuto i da nek se snjima dog , da mi oni naprave .. bas je bezobrazna nemam rjeci
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
Cure ja san pitala gink dal bi mi napravila folikulometriju ovaj ciklus i , odbila je . Rekla je da imam uputnicu D1 za potpomognuto i da nek se snjima dog , da mi oni naprave .. bas je bezobrazna nemam rjeci
Ni meni ubNjemackoj nisu htjeli, kazu kad odes na kliniku za potpomognutu oni to rade, bas je bilo frustrirajuce. Da sam u Bosni radila bi privatno nekad, ovdje je preskupo i prekomplikovano.
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Ni meni ubNjemackoj nisu htjeli, kazu kad odes na kliniku za potpomognutu oni to rade, bas je bilo frustrirajuce. Da sam u Bosni radila bi privatno nekad, ovdje je preskupo i prekomplikovano.
Ma užas plaćaš dopunsko i onda sve privatno rješavaš , to je žalosno
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
IVF 6/2025 Vinogrdska
Tako je i mene moj otkantao. Ne bi ništa rekla da ga prije još nisam pitala jel bi mi odradio folikulimetrije dok čekam uopće na red da dođem za stimulirani postupak i on rekao može. I sad ja ga zvala da se dogovorimo kad da dođem jer uskoro kreću plodni dani kaže on čekajte vi svoj postupak a ja ne radim badava. Zato kažem da me odmah otkantao ok ako ovako kaže može pa ne može baš nije u redu.
.
Piše o cravingsima, ja nikad nisam testirana da vidimo jel smijem gluten ili ne, jedino imam problem sa štitnjačom. Znala sam imati baš lude napadaje gladi i onda ne znam jel bi prije slano ili slatko pa na kraju jedem sve. Sad sam jedno pola godine na Glucophagu (MPO dr mi pripisala jer imam viška kila) i stvarno više nemam te napadaje gladi i nemam to jel bi slano ili slatko.
Danas mi je 23.dc bazalna u blagom padu jučer 36.83 danas 36.73 ako sutra nastavi pad znači da stiže M.
Zvala sam humanu jer nisam pitala koje vrijeme se kod njih broji kao prvi dan ciklusa, pa su rekli ako dođe do podneva onda je to 1.dc.
To je razlika jer na Duhu do 18 sati ako dođe to je prvi dan. I razlika je i vrijeme pikanja ovdje u VG se pikamo između 15 i 17 a na Duhu 19 do 21. Ovo i po vremenima mi ipak djeluje da si duže stimuliran pa mi i to daje nadu da će biti bolje. Lagano imam M bolove i bilo bi lijepo da dođe za vikend jer to znači da drugi tjedan ne moram s posla izostajati jer mi je UZV tek 6.dc a to bi padalo za vikend ili kad sam pop pa ne moram s posla izostajati. Jedino što ću se morati bockati na poslu ali srećom da je za sada u penu ako dodaju Menopur on mi se mućka to mi je već mali problemčić. Ali dobro sad je tako kako je idem dan po dan.
Čitala sam na nekoj grupi da su žene dobivale bo od dana kad bi se trebale početi pikati pa do bete. Meni malo to predugo jer bi mjesec dana izostala. Ja planiram ako odradimo transfer taj dan otvarati do bete i rekli su mi kod ginekologa da će mi staviti šifru A0 a da neće mi staviti nikakve vezane za neplodnost.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Bebolina Ma užas .. bas su jadni … jer možda bi tako znala kak se moje tijelo ponaša i kad cca folikuli pucaju a ovako mogu samo nagađati .. ja sam razmišljala možda kad uhavtim peak otići negdje privatno i vidjeti drugi dan dal je puko ili je još tamo jer bi htjela znati kolko mu treba od peaka cca da pukne dali odma drugi dana ili vise .. jer to još nisam skužila a zanima me relano i imam pravo na to .. ali očito se gink neda baviti snama pa nek mi idemo u humanu a oni da dignu ruke od svega 😤😤😤
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
IVF 6/2025 Vinogrdska
Da se nadovezem na cijenu svega toga. Jako je skupo, plus kada vidis koje sve lab pretrage treba napraviti, a velika je sansa da neces dobit uputnicu, pa zbrojis te cifre…smrznes se. Nalazi ne bi smjeli biti stariji od 6.mj i naravno da cu ih radit o svom trosku. Ali, racunicu smo napravili, naucit cu nadam se nesto novo, pa cu vidjeti sto ce od toga biti.
Znaci uzeli ste grupno savjetovanje na 3 mjeseca?
Joooj bas me zanimaju dojmovi nakon svega..
Vidim da je iducu grupu stavila tek 1.9.2024😳😳
A koje nalaze trebate vaditi?
Ne, ne samo ja.
Osnovna krvna slika, jetrene, glukoza, inzulin, ogtt, I jos nesto oko secera, vitamini i minerali, cijeli panel stitnjace, panel za zeljezo, homocistein, svi moguci hormoni, mutacije na genima. Mozda sam nesto zaboravila 🤔
👩🏻 36
👱🏻♂️ 36
Trudimo se od kraja 2022.
Moje iskustvo je da jednom kad dobijes uputnicu za humanu, ovaj standardni ginekolog s tobom vise nece imat posla, osim za slanje uputnica i recepata.
👩🏻 36
👱🏻♂️ 36
Trudimo se od kraja 2022.
Moje iskustvo je da jednom kad dobijes uputnicu za humanu, ovaj standardni ginekolog s tobom vise nece imat posla, osim za slanje uputnica i recepata.
Tako je .. baš je tako a nebi trebalo 🙄
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia