https://ibb.co/bLfh1bW
Sta mislite o ovom toplomjeru vrijedi li 50/60€
Sobzirom da vam instant stavlja u aplikaciju rezultate i pamti rezultate.
Meni se cini zgodno jer je i brzo vrijeme mjerenja..
koristi li ga tko od vas?
Imaš povoljnijih, ja sam uzela preko Minibox stranice mislim da je bio nekih 13 eura. Rezultate sama upisujem u Premom i Fertility Friend aplikacije. Ova FF mi ima bolji i pregledniji graf.
Ali mjerenje bazalne je idealan način da pratiš ciklus i kroz 2, 3 ciklusa ćeš sama već skužiti kad stiže O a kad M.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Imam pitanje za one sa inzulinksom rezistencijom, koliki vam je bia indeks HOMA IR ?
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016 🫶🏻 14.05 (5+6) UZV ⌛️
Sve nešto brojim i gledam dane i idealno bi mi bilo da M dođe u utorak do 12 jer mi je to onda 1.dc. Tako da dođe bi bilo idealno jer onda mi prvi UZV pada za vikend a i punkcija vjerojatno vikend iza jer bi mi tada bili 13. i 14.dc pa ne bi ni ja ni muž izostajali s posla, ne moram se nikome ispričavati a i sve folikulimetrije bi mi bile kad sam pop pa opet super zbog posla. Ako dođe do transfera taj dan sam ujutro na poslu ali bi javila da sam bolesna i otvorila bi bolovanje.
Jedino me zbediralo što nema bijelog kremastog iscjetka koji mi se zna pojaviti 2 do 3 dana prije M. Bazalna jutros 36.60 treba sutra još pasti ako stiže. Možda bi se trebala baciti na muža pa mi možda krene pa bude sve prema planu. Toliko sam na iglama i nestrpljiva i samo da ide sve po planu.
Možda i ne padne i ne stigne pa ne budeš morala se zamarat sa svim kombinacijama 🤞🏼🫣 ajme je nam nije lako, ne volim ni ja ništa na poslu govorit .. ali čim me nema jedan dan odma sto pitanja 🙄🙄🙄
Ma joj sad mi je stres to iščekivanje i baš mislim da će me zeznuti i baš da će doći 29.,30.dc iako su zadnja dva mjeseca ciklus mi trajali 23 i 25 dana. Ako dođe ovako kasno baš će me zeznuti jer ću pak u jutarnjoj smjeni imati preglede i morat ću stalno se ispričavati zbog kašnjenja. Sad već smišljam, pošto kad otvorim bo svi će zvati da vide što mi je, šta ću reći da mi je jer doznaka od ginekologa ali srećom na A0 šifru.
08/24 spontani pobačaj
Ajde držim fige da prvenstveno uopće ne dođe a ako mora doc da dođe brzo 🤞🏼🤞🏼🤞🏼🤞🏼🥰
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
Ja vam to sve na poslu otkačim po kratkom postupku. Kažem da imam neke pretrage a kad pitaju kaj je u pitanju, ja samo kažem nešto privatno o čemu ne bih govorila i nastavim osobu gledat ravno u oči. Oni se pogube totalno i više nema pitanja. 🙈
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
👱♂️34 - Normozoospermia
Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET blastociste ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET blastociste ❌
Ja vam to sve na poslu otkačim po kratkom postupku. Kažem da imam neke pretrage a kad pitaju kaj je u pitanju, ja samo kažem nešto privatno o čemu ne bih govorila i nastavim osobu gledat ravno u oči. Oni se pogube totalno i više nema pitanja. 🙈
dobra taktika 🤣👍🏼
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
Ajde držim fige da prvenstveno uopće ne dođe a ako mora doc da dođe brzo 🤞🏼🤞🏼🤞🏼🤞🏼🥰
Hvala. A uvijek je tako, kad ne želiš da dođe onda urani a kad je očekuješ onda kasni. A bazalna temp malo gore malo dolje jučer 36.60 jutros 36.69, tako da ni s njom ovaj ciklus na zelenu granu. Obično mi padne na 36.4 ili niže i odmah dobijem.
08/24 spontani pobačaj
Da bar ja mogu tako odgovoriti drugima 🙃
08/24 spontani pobačaj
Sve nešto brojim i gledam dane i idealno bi mi bilo da M dođe u utorak do 12 jer mi je to onda 1.dc. Tako da dođe bi bilo idealno jer onda mi prvi UZV pada za vikend a i punkcija vjerojatno vikend iza jer bi mi tada bili 13. i 14.dc pa ne bi ni ja ni muž izostajali s posla, ne moram se nikome ispričavati a i sve folikulimetrije bi mi bile kad sam pop pa opet super zbog posla. Ako dođe do transfera taj dan sam ujutro na poslu ali bi javila da sam bolesna i otvorila bi bolovanje.
Jedino me zbediralo što nema bijelog kremastog iscjetka koji mi se zna pojaviti 2 do 3 dana prije M. Bazalna jutros 36.60 treba sutra još pasti ako stiže. Možda bi se trebala baciti na muža pa mi možda krene pa bude sve prema planu. Toliko sam na iglama i nestrpljiva i samo da ide sve po planu.
Možda i ne padne i ne stigne pa ne budeš morala se zamarat sa svim kombinacijama 🤞🏼🫣 ajme je nam nije lako, ne volim ni ja ništa na poslu govorit .. ali čim me nema jedan dan odma sto pitanja 🙄🙄🙄
Ma joj sad mi je stres to iščekivanje i baš mislim da će me zeznuti i baš da će doći 29.,30.dc iako su zadnja dva mjeseca ciklus mi trajali 23 i 25 dana. Ako dođe ovako kasno baš će me zeznuti jer ću pak u jutarnjoj smjeni imati preglede i morat ću stalno se ispričavati zbog kašnjenja. Sad već smišljam, pošto kad otvorim bo svi će zvati da vide što mi je, šta ću reći da mi je jer doznaka od ginekologa ali srećom na A0 šifru.
Nama ce mozak ekplodiratiod tog razmisljanja, ja cijelu noc racunam kad trebam dobiti u februaru, da mi paadne prvi postupak prije vodisnjeg 22.03. jer trebam tad dole u Bosnu za Uskrs, a ko ce slagati roditeljima da ne mogu za godisnji doci nego da sam na postupku.
Sve znam da ne moze kontrolisati kad ce doci M, i da treba dan za danom biti, ali opet dzabe.
Mozda da im kazes da imas cistu koja boli i koju moraju provjeiriti?
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Nama ce mozak ekplodiratiod tog razmisljanja, ja cijelu noc racunam kad trebam dobiti u februaru, da mi paadne prvi postupak prije vodisnjeg 22.03. jer trebam tad dole u Bosnu za Uskrs, a ko ce slagati roditeljima da ne mogu za godisnji doci nego da sam na postupku.
Sve znam da ne moze kontrolisati kad ce doci M, i da treba dan za danom biti, ali opet dzabe.
Mozda da im kazes da imas cistu koja boli i koju moraju provjeiriti?
Točno znam kako ti je jer sam i ja pod stresom zbog iste stvari. Ja pokažem sve nade da će stići sutra do podneva.
Vidjet ću još što ću reći, o tom potom. Treba prvo doći M, pikanje, punkcija i onda ne izvjesnost jel ima što, jel se oplodilo i hoće li biti transfera. Taj postupak cijeli baš je pun stresa pa sve do bete tako.
08/24 spontani pobačaj
Sortiraj odgovore
Najstariji