Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • anny35
    13. Siječanj 2024. 11:44

Zene, ima li koja od vas problema s bakterijskim vaginozama koje se ponavljaju? U zadnja tri mjeseca sam uzimala Macmirror i Geonistin, pijem lactogyn tablete ali ne mogu se nikako rijesiti bakterije. I kad ode opet se vrati sljwdeci ciklus. Gin me ne shvaca ozbiljno. Najveci problem mi je stvarno neugodan miris koji se osjeti nekad i kroz hlace. Tu i tamo me zna peckati nakon mokrenja. Ima li koja iskustva s tim i postoji li neko rjesenje jer cu vise poluditi?
     Danas mi je 2dpo i prisutan je neugodan miris. Ciklus mogu odmah otpisati za trudnocu kad imam poremecaj u flori. Ljuta sam i tuzna i umorna vise. 

Mareeeee3112
    13. Siječanj 2024. 11:57

anny35

Zene, ima li koja od vas problema s bakterijskim vaginozama koje se ponavljaju? U zadnja tri mjeseca sam uzimala Macmirror i Geonistin, pijem lactogyn tablete ali ne mogu se nikako rijesiti bakterije. I kad ode opet se vrati sljwdeci ciklus. Gin me ne shvaca ozbiljno. Najveci problem mi je stvarno neugodan miris koji se osjeti nekad i kroz hlace. Tu i tamo me zna peckati nakon mokrenja. Ima li koja iskustva s tim i postoji li neko rjesenje jer cu vise poluditi?
    Danas mi je 2dpo i prisutan je neugodan miris. Ciklus mogu odmah otpisati za trudnocu kad imam poremecaj u flori. Ljuta sam i tuzna i umorna vise.

Savjetujem ti da probas i sa promjenom prehrane...ubaci vise mlijecnog ...

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Haru
    13. Siječanj 2024. 13:59

anny35

Možda Pahuljica kozmetika vaginalete . Na prirodnoj su bazi i stvarno odlične. 

'21. 💙
    '24. 💛

Lusylu
    13. Siječanj 2024. 14:17

Temperaturu sam mjerila ispod pazuha, vise puta dnevno al prvu cim se probudim toplomjer pokraj kreveta i mjerenje (zadnjih 6 dana) i u toku dana jos dva do tri puta sve je variralo oko 37.. 
    a bazalnu nisam bas redovno pratila al znam da mi je normalna temperatura 36.5/ 36.6
    U svakom slucaju ako ne bude ovaj mjesec, posvetit cu se bazalnoj malo bolje.. 
    A od ostalih stvari jos mi navecer bude neka kiselina u zeludcu neznan drugacije objasnit (kao nije muka nego bas kiselina)
    I znam osjetit nevezano za doba dana vrucinu u licu.

Lusylu
    13. Siječanj 2024. 14:20

Mareeeee3112

Lusylu

Pozdrav svima!
    Da se malo i ja javim..
    Bili smo na odmoru od 27. 12 i vratili se u nedjelju. Dok sam bila tamo nisam pratila nista ni temperaturu ni trakice nista.. plodni dani su mi bili dok smo bili na odmoru.. pokrivali jesmo ali ne svaki dan. Po iscjedku mislim da mi je O bila 1.1
    I nakon sta smo se vratili u ponedjljak (odnosno 23 dan ciklusa) ja izmjerim tempicu. Koja je bila 37.2 i sad od ponedjeljka mi varira izmedu 36.9 i 37.2 a vecinom 37.2.
    Ne osjecam nikakve znakove prehlade, ne curi mi nos, ne kasljem ne kisem nista.
    Jedino sam jako jako umorna..
    Trebala bi ne dobit za dva dana..
    Nebi tila rano radit test, sta vi mislite?

Popratila sam i vase price al stvarno se ne razumjem u ove postupke i ostalo, ne mogu dat doprinos…

Ako mjeris bazalnu ja bi ti savjetovala napravit testic…. vjerujem da ce te iznenadit😁😍

Volila bi ja da je pozitivno! 
    Pa mi je mini stresic oko testa hahah🫠

• eni233
    13. Siječanj 2024. 14:57

Žene , ja sam danas 10dc , bila sam na hsgu 6dc , još uvijek mi je sve čudno dole , sad uopće neznam dal da imam odnose ili ? Još uvijek sam uplašen 😏😏🫣

Mariposa kako si ti ?

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska

Bebolina2024
    13. Siječanj 2024. 15:37

Lusylu

Mareeeee3112

Lusylu

Pozdrav svima!
    Da se malo i ja javim..
    Bili smo na odmoru od 27. 12 i vratili se u nedjelju. Dok sam bila tamo nisam pratila nista ni temperaturu ni trakice nista.. plodni dani su mi bili dok smo bili na odmoru.. pokrivali jesmo ali ne svaki dan. Po iscjedku mislim da mi je O bila 1.1
    I nakon sta smo se vratili u ponedjljak (odnosno 23 dan ciklusa) ja izmjerim tempicu. Koja je bila 37.2 i sad od ponedjeljka mi varira izmedu 36.9 i 37.2 a vecinom 37.2.
    Ne osjecam nikakve znakove prehlade, ne curi mi nos, ne kasljem ne kisem nista.
    Jedino sam jako jako umorna..
    Trebala bi ne dobit za dva dana..
    Nebi tila rano radit test, sta vi mislite?

Popratila sam i vase price al stvarno se ne razumjem u ove postupke i ostalo, ne mogu dat doprinos…

Ako mjeris bazalnu ja bi ti savjetovala napravit testic…. vjerujem da ce te iznenadit😁😍

Volila bi ja da je pozitivno!
    Pa mi je mini stresic oko testa hahah🫠

Ako pričaš o običnoj temperaturi da kroz dan bude ti viša to je normalno.
    Moja bazalna varira oko 36.7, 36.8  dok dnevna bude preko 37.2/3

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

• mariposa1510
    13. Siječanj 2024. 15:54

Lusylu, za ciklus je relevantna isključivo bazalna tjelesna temperatura koja se mjeri svako jutro u isto vrijeme čim otvoriš oči i nakon barem 4 sata mirnog sna. 
    Temperature koje se mjere kasnije u danu nisu relevantne da ih se povezuje s trudnoćom ili s ciklusom uopće. Tako da to što ti preko dana imaš povišenu temperaturu može biti od stotine drugih čimbenika. Ja nek se stresiram malo više i odmah imam povišenu tjelesnu temp (preko dana). Npr kod doktora kad sam i ako mi iz nekog razloga mjeri temp je apsolutno uvijek iznad 37,5 jer ne volim doktore i odmah se stresiram i zbog tog mi poraste temperatura. Naše tijelo je čudo!
    Ja ti od srca želim pozitivan test i tako ćeš najbolje znati na čemu si ako ne pratiš redovno svoju bazalnu tjelesnu temperaturu.
    eni, ja sam sad okej napokon. Više ništa ne osjetim i čekam izostanak menge 😁
    Optimizam na vrhuncu! 🤭
    Mislim da se i ti možeš komotno vratit na "posao" 😁

👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
    👱‍♂️34 - Normozoospermia
    Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
    10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
    12./24. FET blastociste ❌
    02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
    04/25. FET blastociste ❌

• eni233
    13. Siječanj 2024. 16:42

mariposa1510

Lusylu, za ciklus je relevantna isključivo bazalna tjelesna temperatura koja se mjeri svako jutro u isto vrijeme čim otvoriš oči i nakon barem 4 sata mirnog sna.
    Temperature koje se mjere kasnije u danu nisu relevantne da ih se povezuje s trudnoćom ili s ciklusom uopće. Tako da to što ti preko dana imaš povišenu temperaturu može biti od stotine drugih čimbenika. Ja nek se stresiram malo više i odmah imam povišenu tjelesnu temp (preko dana). Npr kod doktora kad sam i ako mi iz nekog razloga mjeri temp je apsolutno uvijek iznad 37,5 jer ne volim doktore i odmah se stresiram i zbog tog mi poraste temperatura. Naše tijelo je čudo!
    Ja ti od srca želim pozitivan test i tako ćeš najbolje znati na čemu si ako ne pratiš redovno svoju bazalnu tjelesnu temperaturu.
    eni, ja sam sad okej napokon. Više ništa ne osjetim i čekam izostanak menge 😁
    Optimizam na vrhuncu! 🤭
    Mislim da se i ti možeš komotno vratit na "posao" 😁

Cekamo i navijamo za tvoj pozitivan test ❤️❤️❤️🙏🙏🙏🤞🤞🤞❤️🥰

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska

• BikMik
    13. Siječanj 2024. 16:43

Ja danas 4-5DPO, dobro se razbolila. Nemam temperaturu, ali grlo boli ne mogu gutat, nos curi i kihanje i noge i ruke bole uzasno. Prvo na pameti jutros kad sam ko les ustala je, mozda pomogne implementaciji :D. Znaci ovaj ciklus jednom samo na dan ovulacije ili dan poslije ovulacije pokrili, muz ima urinarnu infekciju, ja prehladjena i jos mi ne umire nada :D. Ma da me opet grudi ne bole, samo su malo vece, to mi zadaje najvecu muku.
    Citam nesto na drugoj temi MPO da AMH padne nakon oepracija ciste, ma da koliko sam nasla po naucnim istraizvanjima to samo ako je ovaroalna, za paraovarialno nema nista. Da nema neko od vas informacija?

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.