Bas mi je milo vidjet svaki plusic na ovoj temi🥰
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Xoxo23 folikulomeriju krenem raditi 9-10dc. Ovaj put na 10dc se nije nista dogadalo. Stoga me pozvao i 16dc i opet nista :(
HOMA index mi je bio ovakav:
Funkcija ß-stanica gušterače 151%
(HOMA2-B) (14)
Periferna osjetljivost na inzulin 76%
(HOMA2-S)
Indeks inzulinske rezistencije 1,3
(HOMA2-IR)
Iglica8 nema objasnjenja osim - to ti je PCOS, nekad ne reagira pa treba povecati hormone/promijeniti terapiju i sl
Isto ko sto nema objasnjenja za puno toga u medicini pa tako ni za PCOS😭😭
BikMik hormoni odgovaraju tipicnom PCOS-u, poviseni androgeni, inverzija LH/FSH.. Da zvaki mjesec hodocastim u ginekologa na folikulometrije... Koliko je samo vremena i novaca vec na to otislo.. Mislim nije mi vazno, srrecom nije problem.. ali voljela bi da bude rezultata na kraju...
Lunolina da da, svaki mjesec hormoni + folikulometrije.. Nadam se da ce promjena lijeka pomoci. sad ne znam dal da idem na 1 inseminaciju ili vise njih.
Mislim da si mi ti bila usklikala protokol koje sve nalaze trebas vaditi za inseminaciju...Pretpostavljam da je to preko HZZO... U privatnika niko nista ne spominje😕 ispada da samo dodes i naprave ti inseminaciju.
Kako je Repromed na GO, ovaj put sam bila kod dr Bolance i isto nije spomenuo nista... Kao pit cete Femaru, kad otpijete od 3-7 dc, krenete na folikulomertiju u Repromed i onda moze inseminacija.. Nikakve pripreme nije spominjao ni nista.. Bas sam jako zbunjena....
Petra110622 malo lijepih vijesti... Sretno!! Nadam se da ce ti biti velika, debela crta😍
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
https://ibb.co/RT9whwd cure je li sanjam ili ne
ne volim clearblu, ali taj sam imala… 10dpo sam danas
Joj petrice cestitam.... ja kao i martina strepim i jedva cekam vidjet plus na ovoj temi....ma ovo je tako lijep plus nemas kaj misliti.... i ne ne sanjas😘cestitam
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Jooooj Petra čestitam!!! 💞💞💞💞💞💞💞💞
Piši nam simptome...
Očito je ključ uspjeha da se pred ovulaciju razbolimo, a cijelo vrijeme za uspjesnu trudnocu podižemo si imunitet...baš kontradiktorno. 🫨
👩31 👨35
Pokušavamo 06/2023
Pocela se trest i plakat, odma sam muza probudila, mislila da sanjam jutros u 6 🙈 Bogu u ruke dalje i da se mrvica odrzi 🙏❤ hvala vam na cestitkama 🙏 svima vama zelim da ovaj osjecaj dozivite sto prije 🙏
Danas sam 10 dpo, ali simptomi kao i pred M, sise bolne i u stomaku osjecaj kao da cu svaki tren dobiti... pokrivali smo svaka 2 dana, imala sam koronu tada i odmah sam u glavi otpisala sve, iako sam jaku peak trakicu imala tri dana za redom... tocno su 3 mjeseca da muz pije tablete, a ja sam prosli mjesec krenila sa Folatom od Solgara, a inace sam pila Novalac... noge u zraku sam uvijek drzala cca 15ak minuta.. to je neka nasa prica, ali Bozje djelo je ovo jer su sve zornice na koje smo zajedno isli urodile plodom, hvala Mu i slava! 🙏❤
👩 29 👨 30
💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
21.12.'23 zadnja M
16.1.'24 ➕
15.2. Imamo otkucaje ❤
25.4. dječak 👶💙🧸
19.6. iduci pregled
Pocela se trest i plakat, odma sam muza probudila, mislila da sanjam jutros u 6 🙈 Bogu u ruke dalje i da se mrvica odrzi 🙏❤ hvala vam na cestitkama 🙏 svima vama zelim da ovaj osjecaj dozivite sto prije 🙏
Danas sam 10 dpo, ali simptomi kao i pred M, sise bolne i u stomaku osjecaj kao da cu svaki tren dobiti… pokrivali smo svaka 2 dana, imala sam koronu tada i odmah sam u glavi otpisala sve, iako sam jaku peak trakicu imala tri dana za redom… tocno su 3 mjeseca da muz pije tablete, a ja sam prosli mjesec krenila sa Folatom od Solgara, a inace sam pila Novalac… noge u zraku sam uvijek drzala cca 15ak minuta.. to je neka nasa prica, ali Bozje djelo je ovo jer su sve zornice na koje smo zajedno isli urodile plodom, hvala Mu i slava! 🙏❤
Cestitam ti neka je sve dalje uredno i skolsko ❤️🥰
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Cure,
Da li nalazi od bete dodu na portal e zdravlje isti dan ili sutradan?
Nikad mi nije nista doslo a e zdravlje isti dan…tek iduci i to popodne il 2 dana nakon
da tako je i meni bilo, čak bi i nakon vise dana tek došla
curka kakva je situacija ? jesi bila na pregledu, vadila betu ?
Vadila sam betu jucer, ali evo nikako da dodu nalazi. Jos uvijek ih nema.. krajem tjedna imam kontrolu za dodatne pretrage i da vidi da li se ocistilo sve..
*rani spontani- 01.24
Petra cestitam!!!!🥳🥳 trud tijekom korone se isplatio!! I sad se nasmijem tvojim postovima kad si napisala kako je to izgledalo 😃😃😃
👩🏻 36
👱🏻♂️ 36
Trudimo se od kraja 2022.
Petra cestitam!!!!!!!😍😍😍 bas mi je drago!!!
čekam i ostale curke da sto prije odu s ove teme 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Petra cestitam!!!!🥳🥳 trud tijekom korone se isplatio!! I sad se nasmijem tvojim postovima kad si napisala kako je to izgledalo 😃😃😃
Hot dog se isplatio 🤣🤣🙈
👩 29 👨 30
💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
21.12.'23 zadnja M
16.1.'24 ➕
15.2. Imamo otkucaje ❤
25.4. dječak 👶💙🧸
19.6. iduci pregled
Sortiraj odgovore
Najstariji