Temperaturu sam mjerila ispod pazuha, vise puta dnevno al prvu cim se probudim toplomjer pokraj kreveta i mjerenje (zadnjih 6 dana) i u toku dana jos dva do tri puta sve je variralo oko 37..
a bazalnu nisam bas redovno pratila al znam da mi je normalna temperatura 36.5/ 36.6
U svakom slucaju ako ne bude ovaj mjesec, posvetit cu se bazalnoj malo bolje..
A od ostalih stvari jos mi navecer bude neka kiselina u zeludcu neznan drugacije objasnit (kao nije muka nego bas kiselina)
I znam osjetit nevezano za doba dana vrucinu u licu.
Sve ti je Mariposa objasnila meni pred mengu je uvjek iznad 37 temp....tako da ti ona nije dobar pokazatelj za trudnocu...
Svakako sretno
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Cure je moguće da nakon hsg-a mi urani ovulacija ? Dok se obrišem imam sluz , bas kao pred ovulaciju a tek sam 11dc 😨😨😨😨😨 a nisam se testirala jer nemam traka nisam uopće kupovala reko nebudem manjijak , a sad nisam sigurna jerl će mi O uraniti ili kaj se točno dešava .
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
Cure je moguće da nakon hsg-a mi urani ovulacija ? Dok se obrišem imam sluz , bas kao pred ovulaciju a tek sam 11dc 😨😨😨😨😨 a nisam se testirala jer nemam traka nisam uopće kupovala reko nebudem manjijak , a sad nisam sigurna jerl će mi O uraniti ili kaj se točno dešava .
Sluz dode prije ovulacije 2 do 3 dana ...
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Sluz dode prije ovulacije 2 do 3 dana …
Meni bude sluz na dan peaka točno zato sam zbunjena , već godinu dana pratim pa po tome znam pa sam zato zbunjena jer do sad sam peak uhvatila 14/15 dc , mislim da ću ići kuptiti kasnije pa da se ipak testiram i da znam sto se točno dešava
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
IVF 6/2025 Vinogrdska
Eni, strasno mi je cuti kakvog ginekologa imas. Folikulometrija je dio njegovog posla. Nisi ga trazila da ti masira stopala nego da odradi nesto sto mu je u opisu posla.
Sto se tice klinike, moj TSH je u ponedjeljak bio 9, a jucer je bio 4. Ja cu njega jos jednom izvaditi sutra, vjerujem da ce biti oko 2 (ja jako brzo reagiram na promjenu terapije) pa cu ih pitati opet. Dogovor je da im se javim kad dobijem nalaze pa cemo se dalje dogovoriti (doduse, rekla sam da cu se javiti u subotu, a ne ponedjeljak, ali dobro). Cak vjerujem da ce me pustiti u postupak ovaj mjesec. Ovog bih voljela odraditi da ga ‘potrosim’, a nadu polazem ili u iduci koji je stimulirani ili u onaj u travnju kada je IVF.
Sto se tice ovulacije nakon hsg, meni se isto pomaknula, ali s 13. na 17. dan, najkasnije ikad. Mislim da ti od tog fizickog i psihickog stresa moze uraniti.
.
Xoxo tako je, najljepse je prebaciti odgovornost izrade bebice na doktore. Odmah je lakse😄
Mi smo odahnuli kad smo otisli u kliniku i rekli da mi vise ne zelimo sami raditi dijete😂
Ne znam cure kako vi, ali nama je to totalno ubilo seksualni zivot. Jedva cekam da se sad pocnemo keksati zbog uzitka, a ne djeteta😕
.
Anny jesi probala s Acidosalus vaginaletama? One su prirodne, a jako dobro rjesavaju situaciju dolje. Ja ih uvijek imam u frizideru i svako toliko si stavim jednu navecer, ali kod tebe bi bilo bolje da potrosis jednu kutiju i onda nakon toga svaki ciklus po par komada nakon M. Vjerujem da ce ti pomoci.
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Hvala cure na savjetima :)
Lunolina nisam, al hocu. Idem u cet svakako na cervikalne briseve pa cemo vidit hoce tamo sto pokazati.
Eni, strasno mi je cuti kakvog ginekologa imas. Folikulometrija je dio njegovog posla. Nisi ga trazila da ti masira stopala nego da odradi nesto sto mu je u opisu posla.
Sto se tice klinike, moj TSH je u ponedjeljak bio 9, a jucer je bio 4. Ja cu njega jos jednom izvaditi sutra, vjerujem da ce biti oko 2 (ja jako brzo reagiram na promjenu terapije) pa cu ih pitati opet. Dogovor je da im se javim kad dobijem nalaze pa cemo se dalje dogovoriti (doduse, rekla sam da cu se javiti u subotu, a ne ponedjeljak, ali dobro). Cak vjerujem da ce me pustiti u postupak ovaj mjesec. Ovog bih voljela odraditi da ga ‘potrosim’, a nadu polazem ili u iduci koji je stimulirani ili u onaj u travnju kada je IVF.
Sto se tice ovulacije nakon hsg, meni se isto pomaknula, ali s 13. na 17. dan, najkasnije ikad. Mislim da ti od tog fizickog i psihickog stresa moze uraniti.
.
Xoxo tako je, najljepse je prebaciti odgovornost izrade bebice na doktore. Odmah je lakse😄
Mi smo odahnuli kad smo otisli u kliniku i rekli da mi vise ne zelimo sami raditi dijete😂
Ne znam cure kako vi, ali nama je to totalno ubilo seksualni zivot. Jedva cekam da se sad pocnemo keksati zbog uzitka, a ne djeteta😕
.
Anny jesi probala s Acidosalus vaginaletama? One su prirodne, a jako dobro rjesavaju situaciju dolje. Ja ih uvijek imam u frizideru i svako toliko si stavim jednu navecer, ali kod tebe bi bilo bolje da potrosis jednu kutiju i onda nakon toga svaki ciklus po par komada nakon M. Vjerujem da ce ti pomoci.
Isto je i nama sa seksualnim zivotom, bas smo pricali da moramo nesto uraditi. Pa je narucio za mene kao neki ves online, jos nije stigao paket i rekli se keksat samo kad nam se da, svakako idemo u postupak od 01.03.
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Sluz dode prije ovulacije 2 do 3 dana …
Meni bude sluz na dan peaka točno zato sam zbunjena , već godinu dana pratim pa po tome znam pa sam zato zbunjena jer do sad sam peak uhvatila 14/15 dc , mislim da ću ići kuptiti kasnije pa da se ipak testiram i da znam sto se točno dešava
Jel mozes pokriti bar😊😊😊 ti svakako pokrivaj ako mozes 😍drzi.mFige
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
https://ibb.co/X5hLWsd
Ajme cure da 😨😨😨 ja sam u šoku nikad tako rano nisam uhavitia peak .. točno sam osjetila bolove jučer i danas na lijevoj strani i ta sluz .. sto posto će ovulacija sutra , ili preko sutra .. očito zbog hsg-a će onaj folikul na lijevoj strani puknut ranije 🤭
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
IVF 6/2025 Vinogrdska
https://ibb.co/X5hLWsd
Ajme cure da 😨😨😨 ja sam u šoku nikad tako rano nisam uhavitia peak .. točno sam osjetila bolove jučer i danas na lijevoj strani i ta sluz .. sto posto će ovulacija sutra , ili preko sutra .. očito zbog hsg-a će onaj folikul na lijevoj strani puknut ranije 🤭
Odlicnooo taman neki 13 dan...top topova...krivo sam ja napisala htjela napisa da ce ovulacija kroz dva dana🤗🤗🤗ugl superrrrrr pokrivajteeee
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji